ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK
Archívum - 2020. május

Frissült a Capcom eladási listája: Így áll a Devil May Cry széria

2020.05.16. 19:26, Devilcsaj

A hivatalos honlapon (itt) márciusban még a legutóbbi frissítés 2019 utolsó napja volt, s tudtuk, hogy márciusban frissíteniük kell. Én folyamatosan figyeltem még áprilisban is, de akkor se volt friss.
 
A Capcom most végre bejelentette legújabb játékainak eladási számait. A listát elnézve a Top10-es listába nem került be a Devil May Cry 5, ami az eddigi legtöbb eladási számot produkálta, megelőzve a 2008-as Devil May Cry 4-et. Most a Resident Evil széria remekel a legjobban, ami 2019-ben - egy évben a Devil May Cry 5-tel - a Resident Evil 2 Remake-kel aratott sikert, s még az 1998-es eredeti változatát is messze túlszárnyalta az eladásokban. Ám ezzel szemben a 2020-ban megjelent Resident Evil 3 eddig döcögősen menetel.
 
A lista élén továbbra is a Monster Hunter World van, ami már 15,5 millió eladott példány számnál tart.
 
Na de nézzük a Devil May Cry szériát.
 
A 2019 márciusában megjelent Devil May Cry 5 már 3,5 millió példánynál tart, a frissitett adatok szerint pedig a 17. helyen áll.
 
 
A 2008-ban megjelent Devil May Cry 4 kereken 3 millió példánynál tart és a 21. helyet birtokolja. A 2015-ös Special Edition változatából 1,5 millió példány kelt el - ez összesen 4,5 millió példány, - s az 57. helyen van.
 
 
A 2013-as reboot, a DmC Devil May Cry-ból 2,4 millió példány talált gazdára és a 29. helyen áll. A Definite Edition nem szerepel a listán.
 
 
A széria debütáló része, a Devil May Cry 2,16 millió példánynál tart és a 35. helyen áll. Ez a példány szám csak a PlayStation 2-es eladás, mivel más platformra nem jelent meg.
 
 
A széria gyengén teljesített második része, a Devil May Cry 2-ből 1,7 millió példány kelt el és az 50. helyen van. Ez a példány szám csak a PlayStation 2-es eladás, mivel más platformra nem jelent meg.
 
 
A Devil May Cry 3 PS2-es változatából 1,3 millió, míg a Special Edition szintén csak PS2-es változatából 1 millió példány kelt el - ez összesen 2.3 millió példány. Előbbi a 72., utóbbi a teljes lista utolsó helyén, a 96. helyen áll.
 
 
A Devil May Cry HD Collection összes platform változatának össz eladási száma 1,2 millió példány és a 80. helyen áll.
 
A teljes eladási szám - a széria más megjelent játékaival, mint a mobiljátékok - 22 millió példány.
 
Forrás X

DMC5 Végigjátszás Friss: Felkerült két küldetés képei

2020.05.02. 12:13, Devilcsaj

Ezúttal két küldetés kapta meg a Végigjátszás lapra a képeit. Ma a tizenharmadik és tizennegyedik küldetések kerültek sorra.
 
Aki játszotta a játékot, az tudja, hogy a tizennegyedik, tizenötödik és tizenhatodik ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben játszódik, V, Nero és Dante szemszögéből irányítva. Nero és Dante útja több irányban is teljesíthető, így azokat később teszem fel, mert a játék segítségével át kell néznem az utat és képeket készítenem. Hamarosan sor kerül rá.
 
Képek
 
13 * 14
 
   
   

DMC5 Végigjátszás Friss: Felkerült három küldetés képei

2020.05.01. 21:06, Devilcsaj

Ismét frissítettem a Devil May Cry 5 Végigjátszásán. Felkerült újabb három küldetés képei. És mint a minap megtudtam, így egy évvel a játék megjelenése után, hogy ebben a részben is találhattunk Elrejtett Vörös Gömböket. XD Esküszöm, én, amikor játszottam vele, sehol, egyet se találtam, aztán már úgy is vittem végig a játékot azzal a tudattal, hogy nincsenek. Aztán a minap az egyik angol nyelvű oldalon, ahonnan az infókat fordítom, kiderült, hogy vannak. Nagyszerű, gondoltam. Úgy hogy majd kikeresgélem őket és leírom a Végigjátszás lapra, aztán mellékelek hozzá képeket.
 
Ami a végigjátszást illeti. Most három küldetéshez kerültek fel képek, még pedig azok, amiket Dantéval játszhattunk, a tízediktől a tizenkettedik küldetések.
 
Képek
 
10 * 11 * 12
 
   
   
 

Devil May Cry Akció a Steamen

2020.05.01. 09:11, Devilcsaj

Ismételten akció van a Steamen, s ez a Devil May Cry-ra is érvényes.
 
A Devil May Cry 5 Vörös Gömbökkel csomagja, mely az alapjáték mellett 100.000 Vörös Gömböt kapunk, azt most 50%-kal olcsóbban, 20 euróért szerezhetjük be. Mindezek a Deluxe Edition változattal együtt 62%-kal olcsóbb, s 25,32 euróba kerül. A DELUXE UPGRADE csomag, mely a Devil Breakerhez további Felszereléseket, Dante Cavaliere-jéhez egy fejlesztett változatát, az első-négy Devil May Cry-ból dalokat, a Live Action Cutscenes-eket és az Alternatív hangok, mint a Stílus és Címeket tartalmazza, az most 12,88 euróba kerül. A játékhoz vannak további DLC-k, melyek 20-50% között olcsóbban megvásárolhatók.
 
 
A 2008-ban megjelent Devil May Cry 4-et nem érinti az akció, azt 20 euróért, míg ellenben a 2015-ös Special Edition változatát érinti az akció, amit 60%-kal olcsóbban, 10 euróért lehet megvásárolni.
 
A DmC Devil May Cry-t most 75%-kal olcsóbban, 7,49 euróért vásárolhatjuk meg, míg a Complete Pack szintén 75%-kal olcsóbb, 10 euróért vásárolható meg. Ez a pack tartalmazza a Bloody Palace-t, a Vergil's Downfallt, és a Weapon Packokat.
 
A Devil May Cry 3-at se érinti az akció, szintén 20 euróért vásárolhatjuk meg, ahogyan a HD Collectiont szintén nem, ezt 30 euróért vásárolhatjuk meg.
 
Az akció Steamen 2020. május 6-a, szerdáig tart. Gyorsan csapj le rá!

Hét éves a Devil Hunters

2020.05.01. 07:18, Devilcsaj

Atya Úristen!  Ilyen sok év eltelt az óta, hogy megnyílt a Devil Hunter? Hét év? Kimondani is sok.  Ahogy Dante is mondta: Hogy elszaladt az idő? Ha csak abba belegondolunk, mikor jelent meg az első Devil May Cry videojáték. Vagy amikor bemutatták az első epizódot az animéből?
 
Mi tagadás, az oldal betöltötte a hetedik életévét. Bár mindig elgondolkodok azon, ha az első megnyitott Devil May Cry oldalt szerkeszteném a mai napig - nem emlékszem a pontos időre, talán 2008 augusztusa vagy szeptembere lehetett, ugyanis előtte nem sokkal ismertem és szerettem meg a szériát, drága unokatestvéremnek hála, - az már tizenkét éves lenne.
 
 
Ez van, ezt kell szeretni. Az oldal rengeteg változáson, felfrissülésen, kisebb kihagyásokon ment keresztül. Bevallom, nem egyszer megfordult a fejemben, hogy megválok tőle, hiszen könyvírás és munka mellett egyszerre mindent így nem tudok csinálni. De aztán belegondoltam, hogy mégis mennyi időt és energiát fektettem bele. A kezdetek óta egy magam szerkesztem, sikerült végre végigjátszás videókat készítenem az első-négy játékhoz, s hiába mondható elég tartalmasnak az oldal, mégis van még bőven elmaradás.
 
Remélem, hogy amíg Dante új kalandokban tér vissza barátaival, s amíg él a G-Portál, addig jó sokáig szerkeszthetem a Devil Hunters-t. Ahogy bővülnek a tartalmak, igyekszek mindent feltenni.
 
Remélem, ezután is ellátogattok az oldalra, még ha kihagyások vannak más intéznivalóim miatt.
 
Eltelt 7 év, reméljük még ennél is több :)
 
Legyetek jók Kis Ördögök. S ahogy Dante szokta mondani: Let's Rock! Jackpoint!
Címkék: 2020 évforduló
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal