ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 5 Végigjátszás adatlapjára
 
14. küldetés: Külön utakon: V
(Diverging Point: V)
 
    
    
    
 
Kék kő darabkák
 
 
Lila Gömb Darabkák
 
 
Gömbök, Tárgyak
 
Titkos küldetés
 
videók
 
 
Pályaadatok
 
Feladat: Szerezd vissza az erőd
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Cavalier Angelo, Artemisz, Goliath
Titkos küldetés: 1
Kék kő darabkák: 2
Lila kő darabkák: 1
 
Június 15., negyed kettő előtt két perccel
Qliphoth
 
V és Griffon, tudja bárki merre, de épp próbálnak óvatosan landolni. Griffon nem bírja tovább.
 
Griffon: Nem tudlak tovább vinni - elengeded. - Leteszlek! Leteszlek!
 
V: Francba, csak egy kicsit kellett. Gyerünk - felállsz, Griffon eltűnik. Ahogy felállsz, úgy esel hasra. Gyengülsz. - Mennem... kell... Mielőtt teljesen elvész!
 
Gyengén haladsz tovább most V-ként. Elszakadtál Dantétól és Nerotól. Menj tovább.
 
V: Francba... Egy kicsit még... Tarts ki még egy kicsit...
 
Indulj előre megállás nélkül. Ugorj fel a sziklára. Gyengülsz, a botodon támaszkodsz.
 
Griffon: Jól vagy, V!? Le kellene egy kicsit pihenned...
 
Ahogy haladsz a fában előre, lilán fénylenek a sziklák. Előtted néhány veled egy magas ahogy megfénylik, úgy esel térdre. Aztán valami kiszívja belőled az erőt: Griffont, Shadow-ot és Nightmare-t, így a hajad fehér, s a földre esel. Előretekintesz, mire az a Malphas nevű női szörny kacag rád. Elveszted az eszméleted. Kis idő után térsz magadhoz. Egy másik helyen vagy. Sziklák vannak körülötted. Előtted három olyan, melynek lilán fénylő bejárata van. Oda be tudsz menni.
 
V: Hol vagyok? Elvesztem az erőm... valahogy vissza kell szerezzem - mész előre. - Ez a dimenzió, ez... gyógyítja a testem...
 
Ezen a helyen Vörös, Zöld és Fehér Gömböket vehetsz magadhoz. Ha jól megnézed a lilán fénylő barlangok tetejét, korábban legyőzött ellenfelek testét ábrázolja kőbe faragva. Menj át balra az elsőbe, végig a járaton, mire eljutsz ellopott erődihez.
 
V: Szóval itt vagytok... Visszaveszem, ami az enyém...
 
Bár itt vannak, egyszerre egyet vehetsz most vissza. Nightmare-t semmiképp, mert ugye a démoni erődet kell használnod, hogy harcba küld. Shadow-ot vagy Griffont vedd vissza. Amint visszavetted, a Cavalier Angelo éled fel előtted. Győzd le, csak figyelj az ő életerejükre, mert ha elfogy, meg kell várnod, míg felépülnek.
 
Amint megvan egy, mögötted, ahogy idejöttél, megjelenik egy oszlop, melyen egy zár feloldódik. S a barlang, amelyikbe bementél, összeomlik. A többiben, középen Artemisz, míg utána Goliath-tal küzdhetsz meg újra, s szabadíthatod ki a többi harcosod.
 
V: Egy megvan.
 
Amint kiszabadítottad Griffont, s harcolsz Artemisszel vagy Goliath-tal, Griffon fellelkesedik ismét.
 
Griffon: Hé, te élsz! Ó, jó újra látni! Hiányoztam?
 
Amint legyőzted, az oszlopon ismét feloldódik egy zár. Most nézz jobbra. Van ott közel egymáshoz két magas szikla. Az egyik tetején Kék kő darabkát (32/25.) találsz. Ugorj a kisebbre, Griffon segítségével repülj közelebb, majd teleportálással át, s magadhoz is veheted. De megpróbálkozhatsz simán, duplaugrással is, fel fogsz tudni jutni. Ha Griffon segítségével jutottál fel, nézz el balra, mire egy szikla mögött Arany Gömböt találsz. Most menj, szabadítsd ki a harmadik harcosod, s intézd el a harmadik ellenfélt. S ezzel az utolsó zár is kinyílik. Itt tudod hagyni ezt a helyet.
 
Griffon: Tűnjünk innen a fenébe! Ez a nedvesség megöl engem!
 
V: Egyetértek, ideje lelécelni.
 
Kérését teljesítve elhagyod a helyet, s visszatérsz oda, ahonnan idekerültél.
 
Griffon: Végre kijutottunk! Ez valami más volt...
 
V: Legjobb kikerülés, ha lehet... Különös feltételt ad...
 
Haladj tovább az úton, közben felugrándozva vedd fel a Vörös Gömböket. Eljutsz egy helyre, melyen vérerekhez hasonló oszlopokat látsz. Ugyanakkor megtalálod a többieket lentebb.
 
V: Jól vannak...
 
Griffon: Nincs időnk értük aggódnunk, V. Sietnünk kell.
 
Ahogy ideértél, jobbra menve Vérrögöt pusztíthatsz el, utat törve magadnak. Került meg ezt a részt. Ahogy mennél tovább, rögtön fordulj jobbra, ahol egy kis gödörbe le tudsz ugrani, s Lila Kő Darabkát (8/7.) vehetsz fel. Törd össze a kis Vörös Gömb Kristályt, tovább haladva fordulj balra, a legvégén pusztítsd el a Vérrögöt. Elpusztul a gyökér, s tovább tudsz menni. Ahogy haladsz, hallhatod, hogy Nero és Dante a közelben vannak. De mielőtt tovább mész, ott ahol most elpusztítottad a Vérrögöt, menj ott tovább be egy kicsit, mire újabb Titkos küldetést találsz. Állj rá, fordulj arra, amerről jöttél, s nézz fel. Ott találod.
 
10. Titkos küldetés: Juss el a célhoz anélkül, hogy megérinted a földet. Egyszer volt egy ilyen Neroval, ugyebár. Most V-vel kell. Nem kell messzire menned, mint Neroval, mindössze annyi, hogy leugrasz, suhintasz a levegőben néhányat a bottal, Griffonnal repülsz addig, amíg elbír, de főleg a célodhoz közel, s amint odaértél, magadhoz veheted a Kék kő darabkát (32/26.).
 
Gyűjtsd be a Vörös Gömböket, törd össze a Kristályokat. Menj tovább.
 
V: Az utam... a végéhez közeledik.
 
A narancssárgás fekete részről ismét lilára jutottál. Be egy barlangba, aminek alján Malphas van. Fentről hallgatod.
 
Malphas: Ha eljut a gyümölcshöz, mindennek vége. Még Mundus is elbukott, hogy uralkodjon az emberek világán... Biztosan tudjuk, hogy ő nem.
 
Griffon megjelenik a válladon.
 
Griffon: Malphas! Nem tudjuk elintézni, nincs meg az erőnk!
 
Bizony, gyengülsz, s apró porszemekként hullik a tested.
 
V: Tudom. De át kell jutnunk ezen valahogy.
 
Felállsz, s leversz néhány apró kavicsot, amivel zajt csapsz. Malphas odafigyel, te pedig hátra húzódsz. Malphas odamegy.
 
Malphas: Áh, talán egy betolakodó? Jövök! - megtalált majdnem, de jött Nero és meglőtte. Megmenekültél így.
 
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal