ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Hét éves a Devil Hunters

2020.05.01. 07:18, Devilcsaj

Atya Úristen!  Ilyen sok év eltelt az óta, hogy megnyílt a Devil Hunter? Hét év? Kimondani is sok.  Ahogy Dante is mondta: Hogy elszaladt az idő? Ha csak abba belegondolunk, mikor jelent meg az első Devil May Cry videojáték. Vagy amikor bemutatták az első epizódot az animéből?
 
Mi tagadás, az oldal betöltötte a hetedik életévét. Bár mindig elgondolkodok azon, ha az első megnyitott Devil May Cry oldalt szerkeszteném a mai napig - nem emlékszem a pontos időre, talán 2008 augusztusa vagy szeptembere lehetett, ugyanis előtte nem sokkal ismertem és szerettem meg a szériát, drága unokatestvéremnek hála, - az már tizenkét éves lenne.
 
 
Ez van, ezt kell szeretni. Az oldal rengeteg változáson, felfrissülésen, kisebb kihagyásokon ment keresztül. Bevallom, nem egyszer megfordult a fejemben, hogy megválok tőle, hiszen könyvírás és munka mellett egyszerre mindent így nem tudok csinálni. De aztán belegondoltam, hogy mégis mennyi időt és energiát fektettem bele. A kezdetek óta egy magam szerkesztem, sikerült végre végigjátszás videókat készítenem az első-négy játékhoz, s hiába mondható elég tartalmasnak az oldal, mégis van még bőven elmaradás.
 
Remélem, hogy amíg Dante új kalandokban tér vissza barátaival, s amíg él a G-Portál, addig jó sokáig szerkeszthetem a Devil Hunters-t. Ahogy bővülnek a tartalmak, igyekszek mindent feltenni.
 
Remélem, ezután is ellátogattok az oldalra, még ha kihagyások vannak más intéznivalóim miatt.
 
Eltelt 7 év, reméljük még ennél is több :)
 
Legyetek jók Kis Ördögök. S ahogy Dante szokta mondani: Let's Rock! Jackpoint!
Címkék: 2020 évforduló
Még nincs hozzászólás.
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal