Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Minden Kedves Kis Ördögnek. :)

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

Írj nekem!

 

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

 
 
 

Legutóbb felkerült

2017. 08. 25.

 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek (hiányos)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
 
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül végre hivatalosan is bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2017. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolni fogok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

  

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

             

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.01.12. 22:18
2017.12.31. 16:18
2017.12.27. 10:19
2017.12.24. 10:51
2017.12.22. 11:47
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 végigjátszás lapjára
 
 
18. küldetés: A Pusztító
(The Destroyer)
 
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Gömbök, tárgyak vagy egyéb
 
 
videó
 
Pályaadatok
 
Feladat: Küzd meg a Megmentővel
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: The Savior
Titkos küldetés: nincs
Kékkő töredék: nincs
 
 
Animáció: Az utolsó Pokolkapu még megvan. Nem sokáig :D
 
Dante: Tudom, hogy ez egy nagy kulturális tárgy... De a közösségnek rossz.
 
Előkapja a Jamatot, aztán ahogy csak Vergil a harmadik játékban, ő is suhint néhányat a karddal. És úgy is teszi el, lassan. A kattanásnál már ledől a kettészelt kapu a helyéről. Ez az!
 
Trish: Visszaszerezted? - érkezik meg.
 
Dante: Ez az a kard - mutatja fel. A távolban már látszik a szobor.
 
Trish: És egy van még. Kell egy kis támogatás? - kérdezi.
 
Dante: Szerintem jobb, ha segítesz a többieken. Próbálj mindenkit a lehető legmesszebbre kimenekíteni.
 
Trish: Rendben - ezzel nem csak ő, Dante is elindul rendet tenni.
 
A következő bejátszásban Dante már ott is van a szobor előtt. Hogy jutott oda?
 
Sanctus: Elpusztítottad a Pokolkapukat! - felbukkant Sanctus is egy páncélos alakjában.
 
Dante: Igen... Rontják a tájképet. Szóval készen állsz a harcra, vagy mi van?
 
Sanctus: Olyan messziről jöttél, hogy harcolj velem?! Sosem múlod felül a Megmentő hatalmát!
 
Dante: Úgy hangzik, túl reagálod. Azonban, nem akarom, hogy recsegjen a nyakad, ha lenézel rám - gúnyolódik a tőle megszokott stílusával.
 
Sanctus: HALLGASS! Mit venne el tőled, hogy változtass a pozíciódon?
 
Dante: Mit szólsz a halálhoz? - kérdezi. Sanctus ráküldi a katonáit. Dante leveri őket és a szoborba fúrt kardjára áll. - Szóval már kiforgatod a szavaidat?
 
Sanctus: Ahogy akarod. A próbálkozásaid haszontalanok.
 
Letámadná, de Dante már nincs ott. Mögötte egy lebegő padlón jelenik meg és lövi le. A páncél üres.
 
Dante: Az igazinak belül kell lennie. Úgy tűnik, ott fent kell gondoskodnom a vén szarról!
 
 
Főellenfél: A Megmentő (Első menet)
 
Rajtad a sor. Ha Dante az eddigi kalandjai során nem kapott volna még olyan ellenfélt, aki nagy falat, mint most ez a hatalmas szobor, itt a lehetőség. A kis átvezetőben láthattad, hogy vannak a szobron kék kristályok. Ezeket szét kell törnöd, hogy legyengítsük. Lőni tudod őket. légy folyamatos mozgásban, mert a szobor ütni és rúgni is tud. Tűzgolyókat lő. Sőt, páncélosok és Faultok is megjelenek. Találsz ugráló táblákat, használd azokat, hogy átjuss a következő padlóra. Találsz egy mehanizmust, amit ha aktiválsz, olyan sugár jön ki, amibe ha beleér a Megmentő, legyengül, így támadhatód. Ha használod a Jamatot, akkor Vergilhez hasonlóan azokat a támadásokat alkalmazhatód, valamint a Dark Slayer stílust. Attól azonban nem kell félned, hogyha leesel, ugyan veszítesz egy kevés életet, de ha már két kristály szét van törve, nem kell újra megtenned.
 
A fontos: ha a szobor homlokán lévő kristályt támadod, az első körben éri kár. És ha folyamatosan támadod a kezét, akkor egy kis időre ki tudod ütni (de nem szó szerint). Valamint egy energiagömböket lövellő ágyút. Ilyenkor használd az ugrótáblákat és juss a kristályokhoz. Amilyen gyorsan tudod, törd össze őket. Csak az odaérkező ellenfelekre is figyelj.
 
Második menet
 
Ilyenkor nagyon légy óvatos és ügyes. A megmentő meteorszerű gömböket lő, amivel képes a lebegő padlókat elpusztítani. Ilyenkor már találsz egy Divine Statue-t. Továbbra is légy folyamatos mozgásban. Ilyenkor már olyat tud, hogy akárhol állsz, előtted felemelkedik, te azonban támad a homlokán lévő kristályt. Ha gyors voltál, kiütheted és a még megmaradt kristályokat széttörheted.
 
Animáció: Ha sikerül, Dante a szobor mellkasán található kőbe belefúrja bátyja kardját. Elugrik a szobor keze elől, majd annak markolatára ráereszt egy lövéssorozatot, míg a szobor belsejében abba a burokba nem fúródik, ahova Nerot zárta Sanctus.
 
Sanctus: Még a Jamato sem szállhat szembe a Megmentővel!
 
Dante: Ha a külső szilárd - kapja elő fegyvereit és küld egy sorozatot a kardra, ami végül belefúródik egy burokba. Ettől azonban a Megmentő hatalmas kárt kap (nem is baj), - akkor majd belülről intézzük el.
 
Sanctus: Ne! Mit tettél?!
 
Dante: Ideje felkelni, kölyök! Különben minden mókából kimaradsz! - Igen, Nero abba a burokba van zárva, amibe az imént fúródott a Jamato. A fiatal harcos semmi jelet nem ad. - Nero!
 
Végül igen. Nero démoni keze kitör a burokból. Megragadja a Jamato markolatát, vág egy rést, hogy kiszabaduljon, s a padlóra zuhan. Gyenge még, aztán összeszedi magát.
 
Dante: Fel kell jutnod oda, kölyök! Egy lehetőség, hogy megmentsd a világot, ami nem mindennapi, tudod! Ízleld meg!
 
Nero: Akkor itt az ideje! Tegyük rendbe ezt a kuplerájt! - ezzel elindul.
 
 

   

© 2013-2017 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!