facebook
 

 

 
YouTube

 

Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
Készül
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 
ezekre várunk

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
események
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 
Devil May Cry iroda

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
Cserék

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.03.19. 20:24
2018.03.17. 13:21
2018.03.15. 19:59
2018.03.15. 19:49
2018.03.10. 17:12
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 végigjátszás lapjára
 
 
17. küldetés: Lassú szóláncokért
(Adagio for Strings)
 
   
   
   
   
    
   
   
   
 
Kék Kő darab(ok)
 
1-2
 
 
 
Elrejtett vörös gömbök
 
 
Titkos küldetés
 
 
 
 

 
 
 
Pályaadatok
 
Feladat: Juss az Operaházba és szerezd vissza a Jamatot!
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Angelo Agnus
Titkos küldetés: van
Kékkő töredék: 2
 
Visszatértél végre a városba. Nem sok választ el, hogy eljuss a Megmentőhöz és kiszabadítsd a foglyokat. És persze visszaszerezd a Jamatot. Indulj el. Itt fent vedd fel a zöld gömböt, a csatornában a vörös gömböket. Nem tudom, miért van itt megint a kék Combat Adjudicator, de sebaj, hagyjad.
 
Kikötő: Üsd szét a konténereket. Menj a dokkig, ahol ugyan megtámadnak, de te leversz mindenkit és begyűjtöd a vörös gömböket, Azt is, ami a fal mentén lebeg és ahol Nero át tudta húzni magát a túloldalra. Te nem tudsz átmenni - de nem is kell. Haladj a város felé.
 
A város: Üsd szét a konténert, ölj meg mindenkit, hogy megnyíljon a járat, majd menj át az ajtón, ami korábban ráccsal volt elzárva. Előtte természetesen üsd szét a téren amit lehet és a vörös gömböket adó kristályt. Most odajutottál. ahol korábban a teraszokon haladtál Neroval. Te lent vagy a démonokkal belepett város utcáján. Haladj az operaház felé. Lezáródik a járat, de te leölsz mindenkit. Vannak helyek, ahova igazából haladhatnál, de a játék ezt nem engedi :P. Ha a járatok lezárása alatt megfigyelted a bal felső sarkat, akkor láthattad, hogy van ott egy újabb Kék kő darab (32/31.). Ugorj fel érte és menj tovább. Az ajtón átjőve láthatód, hogy nyitva van az a rács, amit Nero azért zárt le, hogy a démonok ne jöhessenek át az Operaház udvarára. Mielőtt bemennél, jobbra megtalálva végezd el az utolsó titkos küldetést.
 
Tizenkettedik titkos küldetés: Egy talán nehéz feladat vár. Juss át a játék (egyben a széria eddigi) utolsó Kék kő darabjához (32/32.) a lézereken úgy, hogy egyszer sem sérülsz meg. Igen, a gond csak az, hogy nem lehet aktiválni a tér- és idő lassítót. Kétféleképpen tudsz átjutni (amit videókban láttam). Egyik az, ha magadra öltöd a démoni alakodat és a Stringert használod akkor, amikor szembe jön veled a lézer. A másik (amire azt mondaná mindenki: Így könnyű! XD): Pandora elő, Gunsliger stílus és ha fel vannak fejlesztve, aktiváld az ágyús részét a fegyvernek és egyszerűen csak repülj át a lézerek felett :D. Ugye milyen egyszerű?
 
Ha megvan, menj a szökőkút felé harcolni. Összetörték azt a csodás építményt, de hamarosan beérsz az Operaházba, ahol kezdődött az egész játék. Előtte mindenesetre verd le ellenfeleidet a járat megnyitásához és nyomás befele. Előtte akár felszerelkezhetsz, ha szükségét érzed.
 
De! Mielőtt bemennél harcolni Agnus-szal, a küldetésben megszerezhető egy Arany Gömb :D És hogy hol van? Menj be azon az ajtón, ahol Nero tette a második küldetés elején a szörnyek leverése után. A raktáron keresztül ugyanúgy kijutsz a teraszra. A kameraállás máshogy áll, szóval látni fogod a gömböt. Menj be a katedrálisba, a lépcső tetejéről elugorva használd többször Lucifernek azt a képességét, hogy oldalt forogva dobálod a megidézett tüskéket, míg a túloldalra nem jutsz. Innen menj ki az ajtón és már meg is szerezted az Arany Gömböt. Gyűjtsd be akár a többi gömböt és mehetsz leverni Agnus-t. {link}
 
 
 
 
Animáció: Egy afféle színdarab előadás következik Dante módra, az ellenfél Agnus. Dőljenek hátra és élvezzék a műsort. :D. Agnus a lépcsőn ül, kezében a feljegyzései. Feláll és megtartja hegyi beszédét. :D.
 
Agnus: Az én feltételem volt, hogy azokat a démonokat rosszabbra bizonyítsam a taktikáiddal szemben
 
Dante beszáll. Egy széken támasztja magát.
 
Dante: Megidézel és ölsz...  - elrúgja a széket és folytatja. - Megidézel és ölsz... Elbuktam, hogy lássam itt a logikát. A józan ész az ára, hogy hatalomért fizess?!
 
Villámlik. Agnus egy koponyát tart a kezében.
 
Agnus: Az emberek... konokok és ostobák. Ehhez a Pokolba kell utazniuk, hogy elfogadják és tiszteljék Istenüket - pusztakézzel összetöri a koponyát. - Egy tény, hogy megnevetesse az irónia ítéletét. - fújja el a port.
 
Dante: És az ítéleted engem nem érdekel - fekszik a földön, majd fel kell onnan. - Amiért itt vagyok, hogy visszanyerjem ami jogosan az enyém.
 
Agnus démoni alakjában folytatja.
 
Agnus: Jamato! Ez az, amit keresel. És amiért vártalak utadon!
 
Dante: Ügyetlenkedni fogsz ellenállásodban a kutatásommal - lő egyet, elsötétül minden, majd a Sparda szobron állva folytatja. - Bár ösztönzök! Egy lehetőségért, hogy némi nagy csalódás legyen a harc, ahogy te, egy édes Fortuna!
 
 
Főellenfél: Angelo Agnus
 
Nero után Dantén a sor, hogy legyőzze ezt a dadogó senkit. Ugyanazokat veti be, tehát óvatosan. Ha elkap, használd a Devil Triggert, különben vesz az életedből és a démoni erődből.
 
Animáció: Agnus legyőzve. Egy padra zuhan és visszaváltozik.
 
Agnus: Hogyan lehet ekkora k-k-k-különbség köztünk.
 
Dante: Feladtad az emberi éned. Ilyen egyszerű.
 
Agnus: Ha te nem vagy ember...! Szóval én miért vagyok alsóbbrendű?
 
Dante: A színlelt ember gyenge - el kezdi magyarázni, hogy a hülye megértse. Az pedig jegyzetel. - Ó, bizony. Egy démon fizikai képességéhez hiányzik a testük. De az emberek valamit birtokolnak, a démonok nem.
 
Agnus: Mi...? Mi hiányzik a démonoknak? Kérlek, a kutatásaim érdekében! Áruld el, kérlek! - könyörgi, mondja el, de Dante kilövi a jegyzeteket, amik aztán szállni kezdenek -
 
Dante: Ha a másik világban folytatod a kutatásaid... Előbb írd meg a házit - fejbe lövi ezzel Agnus-t. És az ő neve is lehúzható a Halállistáról :D. - És a néma csend - egy lövéssel zárja ezt a fejezetet.
 
Vedd fel jutalmad és a színpad közepén megjelent lejárón menj le.
 
Animáció: Dante lejutott a Jamatohoz, és kihúzza, bezárja a démonok világának kapuját. Ránéz, talán a bátyjára gondolva. Megremeg egy kicsit a föld. Bezáródott a kapu.
 
 
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal