Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Minden Kedves Kis Ördögnek. :)

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

Írj nekem!

 

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

 
 
 

Legutóbb felkerült

2017. 08. 25.

 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek (hiányos)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
 
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül végre hivatalosan is bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2017. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolni fogok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

  

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

             

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.01.12. 22:18
2017.12.31. 16:18
2017.12.27. 10:19
2017.12.24. 10:51
2017.12.22. 11:47
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 végigjátszás lapjára
 
 
16. küldetés: Pokol
(Inferno)
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Kék Kő darab(ok)
 
1-2
 
 
Más gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
 
Elrejtett vörös gömbök
 
   
 
Combat Adjudicator
 
 
Titkos küldetés
 
videó
 
Pályaadatok
 
Feladat: Juss a hegyi faluig
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Berial
Titkos küldetés: 1
Kékkő töredék: 2
 
 
Animáció: Dante leért oda, ahol már Nero is járt egyszer, csak néhány szinttel feljebb jutott le ide.
 
Dante: Ó, nagyszerű! - a felette lévő járat bezár, a ventilátor nem megy, ezzel mérges gáz ereszkedik fel. - Ha már nem lenne elég akadályom... - teszi csípőre a kezét.
 
 
Földalatti laboratórium: Rögtön az elején törd össze a játék utolsó Combat Adjudicatorját és szerezd meg a Kék kő darabot (32/29.). A mérges gáz árt az egészségednek, jobb lesz minél gyorsan elhúzni innen. A csarnokban lezárul a járat. Öld meg az úszó bestiákat és menj a kocka terembe.
 
Animáció: Dantéról is előjön egy bábú. Tessék, játszd végig vele is. Vagy mégsem? Dante kettévágja a kockát. Persze, Neronak végig kellett szenvednie vele.
 
Ettől még nem lélegezhet fel, ugyan is jönnek ismét :P. Győzd le őket, de akár hagyhatod és menj át a kutatólaborba. Ott azonban már lezárul a járat, de ellenfeleid leölésével megnyílik. Menj a vízeséshez.
 
Foris Falls és a gyár: A mérges gáz nincs többé. A rúnakapcsolót már nem tudod aktiválni, de nem is kell az erdőbe visszamenned. Vedd fel a zöld gömböt és menj fel a gyárba. Ott van mérges gáz. Valamint ellenfelek és lezárt járat. Ölj meg mindenkit, majd menj egészen oda, ahol Nero jött le ide. Onnan pedig a kastélyba.
 
Nagyterem: Visszajutottál a nagyterembe. Dagon legyőzésével eltűntek a jegek, így már a kastélyt is el tudod hagyni. Nyomás kifelé.
 
Animáció, majd vissza a hegyi faluig: Menj egészen a nagy havas térig. Ott újabb ellenfelek jönnek, tüzeket lővelő kutyák.
 
Dante: Na jó, gyertek!
 
Intézd el mindet, juss fel a járaton. Ahogy felértél majdnem, fent a sziklaoldalon találsz egy újabb titkos küldetést. Ha megvan, menj tovább.
 
Tizenegyedik titkos küldetés: Használd Pandorát és törd össze a két tárgyat, időre. De használhatód a Rebelliont is, hogy eldobhasd és összetörd a két tárgyat. A központnak azon a részén vagy, ahol Nero és Credo megküzdöttek. Azon a részen két felé, az erdő és a központ bejáratánál találód a két tárgyat. Ha sikerült, vedd fel a Kék kő darabot (32/30.).
 
Hamarosan visszatérsz a hegyi faluba. Előtte még a bányákban verekedd át magad. Törd össze újra a vörös gömböket adó kristályt, szerelkezz fel akár a Divine Statue-nál és mehetsz a faluba.
 
 
Animáció: Berial ismét színre lépett és a Megmentőt figyeli.
 
Berial: Egy ember Istenként viselkedik. Nevetséges!
 
Dante: Na ne mond.
 
Berial a farkán ülő Dantéra figyel. Nem zavarja hogy a segge alatt ég a tűz? XD
 
Berial: Mi a...?
 
Lengeti, hogy ledobja onnan Dantét, de az kapaszkodik. Amikor a földbe veri, kénytelen leugrani. A kabátja ég.
 
Dante: Bárcsak korábban észrevettél volna. Most szénné égett a kabátom.
 
Berial: Az aljas Sparda fia. Bajtársaim elpusztításáért állok bosszút a saját kardoddal.
 
 
Főellenfél: Berial
 
Ugyancsak azt kell tenned, mint Neroval.
 
 
Animáció: Berial is lehúzva a Halállistáról.
 
Berial: Felülmúltad a képességeimet. Szégyentelen!
 
Dante: Maradhatsz meghalni vagy átvonszolhatod a csúnya segged a kapun! Te döntesz, pajtás!
 
Berial: Egyszer visszavonultam. de még egyszer nem!
 
Letámadná Dantét, de az egyetlen lövéssel a másvilágra küldi. Újabb, egyben utolsó fegyverét szerzi meg: a Lucifert, amivel megidézett rózsákat küldhetsz ellenfeleidre. Ki is próbálja.
 
Dante: Ez egy csalódás. Reméltem, több ez, mint pár szikra - lőtte le, majd teszi el a fegyvert és magához veszi az új fegyvert. Próbára teszi, mit is tudunk majd ezzel is. - Előbb kirántom! Majd ledöföm! Nagy erővel! Minden sarkon...! Áthatol! Amíg...! Nagy erővel! Beverem! Végül... - tapsol és a bedobált rózsákkal szív alakot formál (milyen megható) - Mind elégedettek vagyunk... - eldobja a szájában lévőt a szív közepén lévőbe, amitől a szív alakú kőtábla két felé nyílik - és te szabad vagy!
 
A Megmentő látszódik a távolban.
 
Dante: Ne nézz olyan nagyot, amiért itt állok. Most már csak te és én maradtunk, Megmentő úr.
 
 
Megszerzetted Lucifert (de nem a gonoszt). Ki is próbálhatód, de fejlesztésekkel te is meg fogod tudni később, akár a következő nehézségi szinten csinálni, amit Dante. Gyűjtsd be jutalmad, majd folytasd útadat, mert még (kicsit ugyan) messze a vég.
 
 

   

© 2013-2017 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!