Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

Írj nekem!

 

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

 
 
 

Legutóbb felkerült

2017. 08. 25.

 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek (hiányos)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
 
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részét, az ötödiknek a hivatalos bejelentésére most is várunk - immár kilenc éve. Az idei E3 keretein belül nem került erre sor, talán a GamesComon vagy a Tokyo Game Show-on.

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
A negyedik rész, melyben ismét összecsapnak a Marveles és Capcomos karakterek, bár ezuttal az Ultra Stigmát kell megállítaniuk, hogy ezzel megmentsék a Földet és a világunkat.
 
 
MEGJELENT
 
 
Devil May Cry-os karakter: Dante
Megjelenés: 2017. szeptember 19.
Platform: PC, PS4, XOne
 
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2017
 
Időpont: 2017. június 13-15.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom nem tartott saját konferenciát, Ott voltak, de Devil May Cry-ról sajnos nem esett szó. Azonban megtudunk még több infót a soron következő Marvel vs. Capcom játékról, melyben Dante benne lesz. Továbbá bejelentették Monster Hunter sorozatuk következő részét, mely jövőre fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-ra.
 
Hírek: 1 * 2 * 3
 
VÉGET ÉRT
 

GAMESCOM 2017
 
Időpont: 2017. augusztus 22-26.
Helyszín: Cologne, Németország
 
A Capcom megint csak nem tarott saját konferenciát, s itt se volt semmi a Devil May Cry-ról. A Marvel vs. Capcom Infinite-ről és kovetkező Monster Hunter játékukról esett szó. 
 
Hírek: 1 * 2 * 3
 
VÉGET ÉRT
 

TOKYO GAME SHOW 2017
 
Időpont: 2017. szeptember 21.-24., 10-18 órakor (1)
Helyszín: Csiba, Japán
 
 
Megint semmi hír. :(
 
VÉGET ÉRT
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolni fogok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

  

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

             

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.10.09. 07:38
2017.09.21. 15:38
2017.09.20. 20:41
2017.09.16. 08:25
2017.09.14. 05:10
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 végigjátszás lapjára
 
 
15. küldetés: A Fortuna kastély
(Fortuna Castle)
 
   
    
    
   
    
    
    
    
    
   
   
   
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Gömbök, tárgyak, egyéb
 
 
Elrejtett vörös gömbök
 
 
 
Combat Adjudicator
 
 
Titkos küldetés
 
 
 
videó
 
Pályaadatok
 
Feladat: Vágd át magad az akadályon.
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Dagon
Titkos küldetés: 1
Kékkő töredék: 2
 
Foris Falls: Kezdetben - ha korábban Neroval nem tetted meg - vedd fel az oszlop tetején a Vital Start. Törd össze a Combat Adjudicatort és vedd fel a Kék kő darabot (32/27.).
 
Középudvar: A nagy udvar tetejére értél.
 
Animáció: Ahogy odaértél a nagyobb térre, végigfigyelhető, hogy megjelenik egy újabb ellenfél. Ez az ellenfél nem csak villámokban cikázó, de mint a villám, szélsebesen száguldozik.
 
Te jössz. Adott a feladat. Öld meg, de figyelj oda, hogy villámsugarakat lő ki. Ezt kerüld el. Ha piros a teste, ne menj a közelébe, mert olyankor felrobban. Egyszerűbb, ha lövöd. Ha nincsenek a villámok a testén, olyankor támadhatód a karddal. Használd a Trickstert. Ha sikerült megölni, haladj tovább.
 
Nagyterem: Visszajutottál a nagyterembe. A porténál tört járatot, az egész alsó szintet, sőt a középudvar másik ajtaját akadályozzák a vastag jegek, jégpáncélok és kisebb jéghegyek. Nincs más dolgod, mint a Galérián át a könyvtárba menni. A Galériában törj össze mindent gömbökért. A Gyro Blade-eket nem tudod használni.
 
Könyvtár: A könyvtár előtt lévő udvarban fel tudod újra venni az Elrejtett Vörös Gömböket  az oszlopon. A könyvtárban megtámadnak. Intézd el mindet. Ha sikerült, menj a bejáratól balra át a letört falon túlra - nem oda, ahol Nero felvette az Anima Mercury-t. Mielőtt lemész, törd össze a vörös gömböket adó kristályt. Most menj le. Mielőtt bemennél az ajtón, a lépcső mögött végezd el a titkos küldetést, aztán mehetsz át az ajtón.
 
Kilencedik titkos küldetés: Ölj meg mindenkit úgy, hogy nem sérülsz és nem kap el a Fault. Nem egyszerű, de akinek már megy, az könnyű. Ha megvan, vedd fel a Kék kő darabot (32/28.).
 
A hosszú folyosóra jutottál. Amögül az üveg mögül jössz ki, ami a folyosó másik oldalán, a rácsok után van. Amit tudsz, törd össze gömbökért, majd menj az étkezőbe, ugyanis jégpáncél akadályoz a továbbjutásban. Azon a folyosón tudsz bejutni oda, ahol szét kellett törni a tűzgolyó lövőt.
 
Étkező: Megtámadnak, lezárul a járat, de te elintézel mindenkit. Ha megvan, menj ki.
 
Kínzókamra: Ismét a hosszú folyosón vagy. Menj a Kínzókamrába. Öld meg ellenfeleidet a járat megnyílásához, majd ugorj a hatalmas lyukba.
 
A gödör: Emlékszel a rúnakapcsolóra, ami rács mögött volt? Nero ezt nem tudta aktiválni, igaz? Sebaj, majd Dante aktiválja. Vedd fel a zöld gömböt és aktiváld a kapcsolót. Ezzel aktiválód a másik ugrótáblát, amire ha ráugrasz, egyetlen lökéssel a kínzókamra fölé repít. Ha azonban kellenek a vörös gömbök, vedd fel, ahogyan a Vörös gömböket adó kristályt újra összetörni és az Elrejtett vörös gömböket felvenni.
 
Kínzókamra és a temető: Fuss át a járaton a barna ajtóig. A hálóban ölj meg mindenkit, majd menj ki a temetőbe. Kint nem kell tartanod semmitől, csak törd össze amit lehet gömbökért és menj arra a nagy térre, ahova Nero is ment.
 
 
Animáció: Ismét havazik. Dante nyitva tartja a szemét, de úgy érzi, büdös van. A hótakaró mögül ezúttal két piros russzalka jelenik meg. Jaj, csak nem XD Dante úgy fütyül, mint amikor egy férfi csinos lányt lát XD. Látszik, hogy ő is pasi.
 
Dante: Bébi, igen! - kezdi élvezni a műsort. Féllábon odakorcsolyázik, megbámulja a lényeget. - Jól van! Csinos! Bájos! - le is fekszik a földre, hogy élvezze az előadást.
 
Igen, csak ha nem reagál időben, békakajaként végzi. Egy újabb nagytestű béka ugrik elő, Dante pedig az elől.
 
Dagon: Mi?! Honnan tudtad!? - kérdezi meglepetten.
 
Dante: Ezt a testet elrejtheted... De ez a szag... - lengeti maga előtt a kezét, hogy elterelje a bűzt. - Ezt nem rejtheted el!
 
Dagon: Sérts csak meg még egyszer és elszenvedtettem veled, amit lehet!
 
Ráüvölt, lehelete szele Dante kabátját magára teríti, aki a karjával tartotta meg.
 
Dante: Igazán látni szeretném, hogy megpróbálod!
 
 
Főellenfél: Dagon
 
Igazából ugyanaz, ami Neronál Bael ellen. Vesd be a szerzett és alap fegyvereket és a stílusokat. Ugyancsak kerüld el a csapásait, a russzalkák rád tapadását és ,hogy Dagon is bekapjon és megrágcsáljon. Stílusokban használd a Trickstert vagy a Swordmastert.
 
 
Animáció: Újabb ellenség legyőzve. :D
 
Dagon: Ne hidd azt, hogy vége... Többen vagyunk...
 
Dante nem hagyja befejezni mondandóját, ketté szeli. Megfagy a béka és szilánkokra törik. Elteszi kardját és magához veszi a jutalmát: egy újabb fegyvert, a Pandorát, ami igazából olyan, mint egy bőrönd. Csakhogy nem egy egyszerű, közönséges bőrönd :D
 
Dante: Nem viccelt! Mint egy 'Mindent megehetsz" büfé!
 
LOL. Egy egész béka sereg érkezik. Gyávák, kiszagolták a veszélyt. Dante megmutatja, mire képes a Pandora - a kedvenc részem innen, főleg alatta a zene :D.
 
Miután megmutatta és letört alatta a padló, a földalatti laboratóriumba jutsz le. Innen a következő küldetésben.
 
Következő: 16. küldetés: Pokol
 

   

© 2013-2017 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal