Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Minden Kedves Kis Ördögnek. :)

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

Írj nekem!

 

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

 
 
 

Legutóbb felkerült

2017. 08. 25.

 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek (hiányos)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
 
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül végre hivatalosan is bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2017. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolni fogok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

  

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

             

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.01.12. 22:18
2017.12.31. 16:18
2017.12.27. 10:19
2017.12.24. 10:51
2017.12.22. 11:47
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 végigjátszás lapjára
 
 
12. küldetés: Egy új kezdet
(A New Beginning)
 
   
   
   
  
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Kék Kő darab(ok)
 
1
 
 
Combat Adjudicator
 
 
videó
 

 
 
Pályaadatok
 
Feladat: Juss ki a központból, mielőtt felrobban
Felhasználható tárgy: Wing Talisman, Key of Chorus
Boss: nincs
Titkos küldetés: nincs
Kékkő töredék: 1
 
Animáció: Miután Nerot és Kyrie-t foglyul ejtette Sanctus és megszerezte a Jamatot, azt Agnus a démonok világának kapujához viszi, és kinyitja. Aztán Fortunában elszabadul a pokol: megnyílik a kapu, démonok seregei támadnak az emberekre. Egy megbújt csapatot azonban megment egy páncélos és harcba keverednek a démonokkal. Megérkezik Sanctus a szoborral együtt és a szokásos dumáját adja elő. Eközben a központban maradt Dante útnak indul vissza Fortunába, hogy rendet tegyen, mint ahogy mindig :D
 
Agnus: Kölcsönözd füleid és agyaraid. Pusztítsd el ezt a világot, hogy az igazi utópia megszülessen - döfi a Jamatot a kapuba, mire az kinyílik. - Az ítélet nap elérkezett!
 
Fortunában megnyílik a kapu, az ártatlanokat démonok ezrei támadják meg. Egy csapat embert páncélosok mentenek meg, majd keverednek harcba a démonokkal. Eközben megérkezik Sanctus a felélesztett Megmentővel.
 
Sanctus: Ne féljetek! A Megmentőnk eljött hozzánk, hogy átadja a megváltást! Meg kell bánnunk és örülni a még el nem érkezett világnak - és a Megmentőből pusztító fényt hív elő, amivel legyilkolja a démonokat.
 
A központban maradt Dante megtapsolja, majd elindul, hogy rendet tegyen.
 
Dante: Csekély előadás egy vén szartól, akárcsak te!
 
 
Mivel Nero fogságba került, Dante veszi kézbe a dolgokat. A megszokott felszerelését és a már hármas játékban látott négy alapstílust (Trickster, Swordmaster, Gunsliger és Royal Guard) használja, és annyival jobb, hogy a játék során alkalmazhatód mind a négyet, csak váltogatnod kell. A Neroval gyűjtött vörös gömbök és Proud Soul-ok most átkerülnek Dantéhoz. Szerelkezz fel az elején, majd induljon a démonvadászat.
 
Ott kezdesz, ahol Dante és Nero legutóbb összecsaptak. Kezdetben öld meg az ellenfeleidet és törd össze, amit lehet vörös gömbökért. A gyűlésterem felé menve először jobbra akár elvégezheted a titkos küldetést (azt, amikor az eltűnős padlón kellett a Kék kő darabhoz jutni). Ha Neroval nem tudtad/akartad megcsinálni, tedd meg Dantéval.
 
 
Animáció: A Scarewcrovoknak egy nagyobb, testesebb és hatalmas pengéjű változata érkezik. Egyet Dante, mint aki baseball meccsen lenne, elüt, neki a többinek, kissé szétverve a berendezést.
 
 
Öld meg őket, hogy kinyíljon a járat. Gyűjtsd be a gömböket és haladj tovább. Egy valami még: ezeknél az ellenfeleknél, ha legyőzted őket, figyelj arra, hogy a fegyverük felrepül és ez árt neked, hogy rád esik.
 
Visszajutottál a lifthez. Nero ide használta fel a Wing Talismant utoljára, de te most ismét aktiválod és lemész a lifttel. Elindulsz, de hirtelen megszólal a vészjelző. A hely tíz perc múlva felrobban, ha nem sietsz. Ugorj le. Ha körbenézel, találsz egy Arany Gömböt. Aktiváld a rúnakapcsolót, hogy a ketrec leereszkedjen. Öld meg ellenfeleidet, és hagyd, hogy felvigyen. Törd össze a vörös gömböket adó kristályt, és minden mást vörös gömbökért, aztán siess tovább.
 
A forgó pengés terembe jutottál. Leszakad alattad a rács, de semmi gond. Lezárul az az oszlop, ahol Nero hagyta a Key of Chorus-t (az idő és tér lassítót). Öld meg ellenfeleidet, hogy megszerezhesd a Key of Chorus-t. Ezzel azonban annyira bezavartad szerencsétlen pengék működését, hogy meghibásodtak :D Vagyis nyugodtan fel mehetsz, nem kell tartanod attól, hogy megsérülsz. Szegény Nero mit össze nem szenvedett vele :D A lézerekhez jutottál vissza :P. Használd a Key of Chorus-t és juss át a lézereken, majd menj ki az ajtón.
 
Visszajutottál a központ kezdeti részére. A lézerek nem működnek - szerencsére, - de várnak téged és minden járat lezárul. Győzd le ellenfeleidet. Ha megnyílt a járat, ne menj még ki. Miért? Emlékszel az Agnus szobájába vezető útra? Találtál Neroval egy piros Combat Adjudicatort. Menj, törd össze és szerezd meg a Kék kő darabot (32/24.). Most mehetsz kifelé, mielőtt a nyakadra omlik minden.
 
Animáció: Dante szerencsésen kiért, de szemtanúja lesz a robbanásnak. Ide már többet nem kell jönni, mivel a járatot is letörte a robbanás. Mennyibe fog kerülni az újjáépítés? XD
 
Innentől már nem kell tartanod semmitől. Az erdőig meg se állj, de azért törj össze mindent vörös gömbökért.
 
Animáció: Talán még a játék kezdete előtt pár nappal vagy órával (ki tudja). A Devil May Cry irodában vagyunk, ami jóval rendezettebb, mint az eddigiekben vagy az animében (de ebbe most ne menjünk bele). Dante mellett nem csak Trish, de a harmadik játékból ismert Lady is itt van :D
 
Dante: A Kard Rendje? - kérdezi pizza evés közben.
 
Lady: Igen. Ismered őket?
 
Dante: Bocs, vallásos és nem keveredem.
 
Lady: Ez egy egyházközség, ami Fortuna város kastélyában ülésezik. Azt hiszem, az egyetlen, aki hallott volna erről, nagy érdeklődést nyújthat eziránt.
 
Dante: Mint te - nevet rajta.
 
Lady: Pontosan. Szóval mennyit tudsz Spardáról?
 
Dante? Nos, attól, amit én kalkulálok, sok zűrzavar van ott.
 
Trish-re néz, aki csendben ül az asztalon, hallgatja őket és falatozza a pizzát.
 
Lady: A történet szerint, Sparda, mint feudális úr, szolgált a városban még régen - sétál el az asztaltól. - Akik ma ott élnek, igaz legendának tekintik és imádják őt. Akár egy istent.
 
Dante: A vezérük egy démon, s olyan, mint Isten? - kérdezi, levéve az asztalról a lábait.
 
Lady: A békés imádatat nem lehetett elítélni. De az igazi gond az a Rend. Az utóbbi időkben ámokfutás volt, démonokat fogtak és néhányan beleszóltak a munkámba.
 
Dante: Hm, talán nyitok egy állatkertet. :D
 
Lady: Nemcsak démonok. Démoni fegyverrel harcolnak, akárcsak te.
 
Dante: Jól van akkor, egy múzeumot - elvenné a pizzát, de Lady nem adja. Feladja. - Szóval mi van?
 
Lady: Nos, mi van ha a szándékuk szabálysértők és kétség kívül ördögi terv van a színjátékuk mögött?
 
Dante: Hát akkor, szerzek valami elfoglaltságot és... Trish!
 
Semmi válasz. Megfordul és talál egy feliratot.
 
Szevasz - Trishtől :P Kis aljas.
 
A jelenbe visszatérve Dante már az erdőben megy.
 
Dante: Mindig komplikáltak a dolgok. :D
 
 

   

© 2013-2017 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!