Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 végigjátszás lapjára
 
 
11. küldetés: A kilencedik kör
(The Ninth Circle)
 
   
   
    
   
    
   
   
    
    
    
   
   
   
    
    
   
 
Kék Kő darab(ok)
 
1
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
 
Combat Adjudicator
 
 
 

 
Pályaadatok
 
Feladat: Akadályozd meg egy isten születését
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Sanctus
Titkos küldetés: nincs
Kékkő töredék: 1
 
Egy hatalmas szoborhoz és kamrába jutottál. Az alsó szinten ha körbe mész, ugyanoda jutsz. Ugyanakkor találsz egy Combat Adjudicatort, amit Neroval tudsz szétütni (egyben az utolsó nála), és újabb Kék kő darabhoz jutni (32/23.). Aktiváld a rúnakapcsolót, hogy kristályok jelenjenek meg. Juss a segítségükkel a felső szintre. Beljebb menve rád támadnak és lezárul az út, de leölésükkel megnyílik. Vedd fel a zöld gömböt, hívd le a liftet, majd menj fel vele.
 
Felérve megjelenik egy teleport, de azzal ne foglalkozz, mert a pálya elejére visz vissza. Haladj jobbra. Egy rácshoz értél, két oldalánál egy súlynehezék van. Lépj rá, valamint a túloldalról húzz magadhoz egy ellenfelet a kapcsolóra, hogy lenyíljon a rács. Öld meg őket. Egy Divine Statue-hoz és újabb lifthez jutsz. A liftnek a kapcsolóját feljebb találod. A liftnél azonban találsz Elrejtett vörös gömböket. Juss át a kristályok segítségével a falon, akár felveheted a vörös gömböket. A következőnél már fel-le mozognak a kristályok. Ha ide beleesel, lezárul a járat és rád támadnak. Ugyanakkor egy Devil Start is találsz. Ha átjutottál, ugorj vissza ennek a falnak a tetejére és a belső sarkában újabb Elrejtett vörös gömböket találsz.
 
Ismét megtámadnak, de te levered őket. Mielőtt aktiválnád a rúnakapcsolót, gyere tovább zöld gömbért, majd felugorva a szélre vörös gömböt. Aktiváld hát és juss fel egy emeletet. A lifttel is tedd meg ezt, de előtte verd le ellenfeleidet a járat megnyitásához. Irány felfele.
 
Animáció: Felértél a hatalmas szobor fejéhez. Sanctus feltűnik.
 
Nero: Mi a...? - kérdi, amikor meglátja a szobrot. Valakit annak a fején talál és rászegezi a fegyvert. Agnus igazat mondott, valóban él Sanctus.
 
Sanctus: Hát nem gyönyörű?
 
Nero: Mindkettőnknek más a véleménye erről.
 
Sanctus: Milyen kár.
 
Sanctus a szobor homlokán lévő kék kristályból derékig kihúzza Kyrie-t - varázslattal persze.
 
Nero: Kyrie!
 
Minden rendben van vele.
 
Sanctus: Nem az a vágyad, hogy vele lehess? A Megmentő belsejében a halandó testeiteket összekeverjük, amiből aztán megalkotjuk ennek magját! Egy harcos és egy tiszta szépség.
 
Nero: Dugd fel magadnak! - szól vissza csúnyán az öregnek. Leereszti fegyverét. - Itt vagyok, hogy megmentselek. Bízz bennem, kérlek - kéri a lányt, aki a történtek ellenére sem tud haragudni rá.
 
Sanctus visszazárja a lányt.
 
Sanctus: Attól tartok, nagyon elkéstél. Bár még nem döntötted el, addig is tapasztald meg a Megmentőnk igazi erejét.
 
 
Főellenfél: Sanctus
 
Azzal, hogy feltámadt, természetfeletti erőre tett szert. A levegőben lebeg, pajzs védi, de ezt szétütheted addig, amíg le nem jön róla. Nem egyszerű, mivel folyamatosan mozog, és nem adja olcsón a bőrét. Az előtte lebegő kristályokat ugyan rád küldi, de ha gyors vagy, azok segítségével közelebb juthatsz hozzá. Tűzgolyókat küld rád, villámokat... sőt, még egy animációban megfigyelhető, hogy belemegy a Megmentőbe és rád küldi. Alkalmanként lecsap az öklével, ezt kerüld el. Ha sikerült széttörnöd a pajzsát és a földre kerül, használd a Devil Bringgert és üssed, vágjad, rúgjad, amíg vissza nem hívja magára a pajzsot. Ha magadra öltöd a démoni alakodat, nagyobb kárt tudsz tenni benne, ami hasznos.
 
 
Animáció: Ha sikerült legyőznöd, láthatód, hogy Nero letámadná Sanctus-t, aki tudván, hogy Kyrie-re sose emelne kezet, előhívja. Sikerül megállítania, egyúttal a Megmentő markába fogni - most van aztán nagy bajban.
 
Sanctus: Visszatart a szerelem. Micsoda szégyen. De még mindig tisztelem azt, aki Sparda vérét hordozza. Amíg nem vagy Dante szövetségese, addig még nem tudsz keményebb harcot nyújtani, mint ahogy azt sejtettem.
 
Nero: Dante...?
 
Sanctus: Eredetileg a Megmentőnkbe terveztem olvasztani őt (zárja vissza közben Kyrie-t), de a körülmények miatt meg kellett változtatnom a tervet.
 
A szobor a feje felé emeli Nerot, Sanctus pedig magához veszi a Jamatot.
 
Sanctus: Amikor a kardod és a véred keveredett, az utolsó felvonásban folytathatjuk a végső célunkat.
 
Ekkor váratlanul megjelenik Credo az angyali formában és megvágja Sanctus-t.
 
Credo: Nero, fuss! - kéri.
 
Nero kiszabadítja a démoni karját, azonban Sanctus keresztül döfi a Jamatot Credon. Nero a nevét kiáltja. Visszaváltozik igazi alakjára.
 
Sanctus: Elárultál minket. Miért?
 
Kihúzná a kardot, de Credo lefogja.
 
Credo: Szolgáltam az álmát egy olyan világban, amiről beszélt. De felhasználta a húgomat, akinek semmi köze nem volt ehhez, és ez túl van a megbocsátáson.
 
Sanctus jobban belédöfi a kardot.
 
Sanctus: Szeretett? Egy testvérért? Ostoba - kihúzza Credoból a kardot, aki elvérezve zuhanni kezd. Nero a fogság miatt nem tud segíteni rajta. Szörnyet hal, ha földet ér. - Az abszolút erőhöz szükségem van mindenre!
 
De mégsem. Dante elkapja, mielőtt földet érne a sérült Credo. Trish is ott van.
 
Sanctus: Ó, te vagy... Gloria - mondja, mire Trish csak megvonja a vállát. - Sajnos nem láttam előre Sparda vérének leszármazottját, és ő miatta túl jártál az eszén, és el fog készülni a Megmentő.
 
Dante: Nem tudom. Reméltem, hogy ebben a kölyökben van még élet.
 
Nero letámadja a démoni kezével Sanctus-t és neki vágja a szobornak. Azzal nem számol, hogy beleolvasztja magát, majd megjelenik mellette és ledöfi a karját.
 
Sanctus: Ostoba! Most már lehetetlen menekülni! Nem állíthatód meg a Teremtést.
 
Felnevet, majd eltűnik a megmentőben. Nero démoni karjának fénye kialszik. Csak nem hal meg? Reméljük, nem.
 
Dante: Hé, kölyök! Ilyen hamar feladod?
 
Nero: A választásaim... csődöt mondtak.
 
Dante: Ennyire melodrámai. Egyébként ha nem adod vissza a kardomat, mielőtt meghalsz, mérges leszek.
 
Nero: Akkor gyere és szerezd meg - ezzel Nerot is beszippantja a Megmentő. Előtte még a nem szép ujját mutatja Danténak.
 
Dante: Mekkora barom - nevet rajta.
 
A következő jelenetben a sötétségben úszik az alig magánál lévő Nero. Meglát egy fényt, benne Kyrie-t, aki felé fordul. A nevén szólítja a lányt,
 
Nero: Kyrie. Nem tudtalak megmenteni. - belepi őket a fehérség. Kyrie felé nyújtja a kezét, mire ő is. De nem éri el. A lány teste eltűnik. - Kyrie.
 
Kyrie: Köszönöm, Nero - mondja még ezt, majd teljesen eltűnik.
 
Nero: Kyrie! Kyrie!  - szólítja őt, miközben a sötétség elkapja, majd elnyeli. - Esküszöm! Esküszöm, hogy ki fogunk innen jutni! Együtt, Kyrie! KYRIE! - ígéri meg, és könnyeket is hullajt.
 
A következőben pedig már Sanctus foglya, ahogyan Kyrie. Próbál kiszabadulni, de késő. A burok bezáródik. A megmentő pedig kiszabadul fogságából és felemelkedik. Ki fogja megállítani ezt és Sanctus-t? Hát persze, ki más? Dante :D
 
Dante: Odanézz! Szárnyra kapott!
 
Trish: A látvány rettenetes ízt mutat - jegyzi meg.
 
Dante Credo krákogó hangjára figyel, aki fulladozik és haldoklik.
 
Dante: Hé, hova megy ez az ízé? Még nincs kész teljesen, igaz? - megy hozzá és guggol elé.
 
Credo: A szívében van, hogy megmentse a világot a káosztól... Uralkodni fog felette.
 
Trish: Megszerezte, ami kellett neki. A Jamatot - megy Dante mellé.
 
Credo: Sparda a Pokolkaput zárta el vele a démonok világától. Az a kard a kulcs a kapu kinyitásához. A valódihoz. Itt nyugszik a város alatt.
 
Dante: Az választja el az emberek világát a démonokétól - mondja, miközben feláll.
 
Credo: Úgy vélem, Sparda, a Sötét Lovag fia az egyetlen, aki most megállíthatja a Megmentőt. Dante...
 
Trish: Úgy tűnik, megfelelsz az elvárásoknak.
 
Dante: Úgy nézz ki.
 
Credot figyelik, ahogy megpróbál maradék erejével felállni.
 
Credo: Kérlek... - támasztja meg a mögötte lévő követ. - Tiszteld meg egy utolsó kérésemet... Mentsd meg őket... Kyrie-t... és... Nerot.
 
Ezzel az utolsó kérésével meghal Credo, Dante karjaiban. A testét elnyeli a fény, majd szertefoszlik.
 
Dante: Megteszem. Nem akarom megtagadni más haldokló kérését.
 
Trish: Akkor kiürítem a várost és evakuálom az embereket - indul el.
 
Dante: Hé, ez a menetrended, hogy rám erőltesd ezt a kupit...? - követi, mire Trish megfordul.
 
Trish: Akarsz menni? - szólt közbe.
 
Erre már nem tudsz válaszolni, ugye, Dante.
 
Dante: Oké - adja meg magát. - Dobjunk össze egy tervet.
 
Ezzel elindulnak. És vége a küldetésnek.
 
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal