Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 1. küldetés
 
2. küldetés
 
"A lebegő szív meg fogja adni a védelmezőnek a lehetőséget, hogy az egek felé nyúljon."
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 1 Clause 8
 
 
 
 
   
    
   
    
   
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett vörös gömbök
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
  
 
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Tartarussian
Titkos szobák: nincs
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 10 perc
Vörös gömb kell: 2500
Stílus pont: Kilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Kezdetben lezárul az ajtó. Rögtön balra láthatsz egy Devil Trigger töltött - de Luciának Angel Trigger ez. Ha használod, ezzel ugyanúgy fel tudod tölteni. Vedd fel a két lépcsőn a vörös gömböket, majd üsd meg az emeleten a két szobor között találhatót. Ezzel a két kecskedémon szobor megelevenedik és rád támadnak. Miután leverted őket, vedd magadhoz az Aerial Heartot és ahova az animáció mutatja, repülj fel oda. Verd le ellenfeleidet, vedd fel a levegőben lebegő vörös gömböket és menj tovább.
 
Fából készült lépcsősorokra érkeztél. Indulj fel a lépcsőn, verd le ellenfeleidet. Egy nagyobb deszkalapon megtámadnak, de te a Pokolra küldesz mindenkit. Ugorj fel a platformra, verd szét a szobrot és vedd magadhoz a Darts-okat. Innen láthatod a következő Kék kő darabot (20/5.). Folytasd az utad felfele. Találsz vörös gömböket adó szobrot, azt is üsd szét. A tetejére érve menj be tovább.
 
Ahogy átértél, látható, hogy fel kell jutnod egy újabb gömbhöz, amit megüthetsz. Töltsd fel az Angel Trigger mérőt, üsd szét a szobrot, majd repülj fel a gömbhöz és így a levegőben üsd meg. Ezzel kinyitottad a tovább vezető utat. Ha felrepülsz, az egyik sarokban Elrejtett vörös gömböket találsz. Öld meg ellenfeleidet, gyűjtsd be a gömböket, majd menj tovább. A következő helyen találsz Divine Statue-t. Ha szükségét érzed, vásárolj és turbózz, majd vedd fel a zöld gömböt és indulj fel a lépcsőn.
 
 
Főellenfél: Tartarussian
 
Egy terembe jutottál, ahol szobrok vannak. Ahogy beértél, bezárul mindkét ajtó és előlép az első főellenfél. Emlékeztek Danténal Plutonianra, a láncos buzogány kétfejűre? Talán a testvére jöhetett, mert ő Tartarussian, és nagyon egyezik a hasonlóság. Ő is arra képes, mint fivére. A buzogányát képes egy bizonyos távolságig kilőni, megütni vele és lézereket is lő. Valamint, ha lővöd, akkor forgatja a buzogányt, amivel kivédi.
 
Ha elintézted, egy titkos ajtó kinyílik, ami mögött egy kis oltár emelkedik fel, rajta egy tőrrel. Ez az Arcana Spada. Balra vedd fel a Kék kő darabot (20/6.), üsd szét a szobrokat vörös gömbért, majd menj ki a kinyílt ajtón. A tetőn találsz vörös gömböket. Vedd fel, majd ugorj le a vörös gömböket elkapva. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 3. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?