Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 1. küldetés
 
2. küldetés
 
"A lebegő szív meg fogja adni a védelmezőnek a lehetőséget, hogy az egek felé nyúljon."
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 1 Clause 8
 
 
 
 
       
   
    
   
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett vörös gömbök
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
  
 
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Tartarussian
Titkos szobák: nincs
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 10 perc
Vörös gömb kell: 2500
Stílus pont: Kilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Kezdetben lezárul az ajtó. Rögtön balra láthatsz egy Devil Trigger töltött - de Luciának Angel Trigger ez. Ha használod, ezzel ugyanúgy fel tudod tölteni. Vedd fel a két lépcsőn a vörös gömböket, majd üsd meg az emeleten a két szobor között találhatót. Ezzel a két kecskedémon szobor megelevenedik és rád támadnak. Miután leverted őket, vedd magadhoz az Aerial Heartot és ahova az animáció mutatja, repülj fel oda. Verd le ellenfeleidet, vedd fel a levegőben lebegő vörös gömböket és menj tovább.
 
Fából készült lépcsősorokra érkeztél. Indulj fel a lépcsőn, verd le ellenfeleidet. Egy nagyobb deszkalapon megtámadnak, de te a Pokolra küldesz mindenkit. Ugorj fel a platformra, verd szét a szobrot és vedd magadhoz a Darts-okat. Innen láthatod a következő Kék kő darabot (20/5.). Folytasd az utad felfele. Találsz vörös gömböket adó szobrot, azt is üsd szét. A tetejére érve menj be tovább.
 
Ahogy átértél, látható, hogy fel kell jutnod egy újabb gömbhöz, amit megüthetsz. Töltsd fel az Angel Trigger mérőt, üsd szét a szobrot, majd repülj fel a gömbhöz és így a levegőben üsd meg. Ezzel kinyitottad a tovább vezető utat. Ha felrepülsz, az egyik sarokban Elrejtett vörös gömböket találsz. Öld meg ellenfeleidet, gyűjtsd be a gömböket, majd menj tovább. A következő helyen találsz Divine Statue-t. Ha szükségét érzed, vásárolj és turbózz, majd vedd fel a zöld gömböt és indulj fel a lépcsőn.
 
 
Főellenfél: Tartarussian
 
Egy terembe jutottál, ahol szobrok vannak. Ahogy beértél, bezárul mindkét ajtó és előlép az első főellenfél. Emlékeztek Danténal Plutonianra, a láncos buzogány kétfejűre? Talán a testvére jöhetett, mert ő Tartarussian, és nagyon egyezik a hasonlóság. Ő is arra képes, mint fivére. A buzogányát képes egy bizonyos távolságig kilőni, megütni vele és lézereket is lő. Valamint, ha lővöd, akkor forgatja a buzogányt, amivel kivédi.
 
Ha elintézted, egy titkos ajtó kinyílik, ami mögött egy kis oltár emelkedik fel, rajta egy tőrrel. Ez az Arcana Spada. Balra vedd fel a Kék kő darabot (20/6.), üsd szét a szobrokat vörös gömbért, majd menj ki a kinyílt ajtón. A tetőn találsz vörös gömböket. Vedd fel, majd ugorj le a vörös gömböket elkapva. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 3. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal