devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 2. küldetés
 
3. küldetés
 
"Rengeteg fegyvere van, de egyetlen szíve, hogy várjon a védelmezőre a víz legmélyén"
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 4 Clause 5
 
 
 
 
    
    
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
  
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
 
 
Titkos szobák
 
  
  
 
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Jokatglum
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 3
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8 perc
Vörös gömb kell: 5000
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
 
Animáció: Lucia megérkezik a házhoz, utána pedig Dante. A ház felrobban, aminek szele elrepíti a lányt, de Dante hamar elkapja és a közeli sziklára ugranak. Ezután Matiert keresi, aki egy gödörből jön elő és beszélgetnek.
 
Lucia: Hol van Matier? Matier! Matier!
 
Matier: Nem semmi. Jó nagy felfordulást csináltak, nem igaz? De az biztos, eltart egy jó darabig, mire megtalálják ezt a helyet...
 
Matier megpillantja lányát, aztán Dantét.
 
Matier: Ó, hát eljöttél, Sparda fia.
 
Dante: Ismerte őt?
 
Matier: Természetesen... Mi vagyunk e Vie de Marli nevű föld őrzői. A klánunk Spardával együtt megküzdött a démonokkal. Kérnünk kell tőled egy szívességet, Sparda fia. Tudod, van itt egy ember, aki a lakhelyünket démoni helyre változtatta. Arius a neve. Egy nemzetközi, publikus vállalat elnöke... Démoni erőt birtokol. Győzd le őt és mesterét, értünk, kérlek.
 
Dante feldobja szerencse érméjét, majd azt mondja.
 
Dante: Úgy látom, szerencsés napja van.
 
Matier: Nagyszerű. Nagyon elégedett vagyok. A kikötőhöz vezet. Hogyha szerencsés vagy, elmesélem neked apád történetét, Sparda fia.
 
Miután Dante elment, Lucia és Matier beszélgetnek.
 
Matier: Megszerezted a másik Arcanát, kedvesem?
 
Lucia feltartja a tőrt, amit szerzett.
 
Matier: Itt a Bastone. Most már csak egy darab hiányzik. Remélem, a romokban van.
 
Lucia: Tudom - ezzel elindul.
 
 
Hogy a katakombákon keresztül jutott el ide, biztosak nem lehetünk teljesen. Viszont oda jutottál, ahol Dante kezdte a harmadik küldetést. Kimész a két irányú utcához. Luciának balra menve öld le ellenfeleidet, gyűjtsd be a gömböket az oszlopokon is, majd haladj a másik irányba. Lezárul az út, Lucia hátranéz, majd feltűnik ugyanaz a kecskedémon, mint Danténál. A leöléséig ugyanaz a forgatókönyv. Ha leölted, menj be az állomásra. Látható, hogy a vonat összevan lapítva - tehát Dante már járt itt. Menj a túloldalra, ahol felveheted a Klyamoor kardokat. Ezután menj be a jobbra szomszédos ajtóba.
 
Haladj az úton előre. Ha felugrasz, látod a kiálló szegélyt, azon vörös gömböt, tovább pedig egy Kék Gömböt. Ha nem akarsz ugrabugrálni, mert mindig leesel, repülj fel érte. A két elágazás közül gyere balra egy nagy zárt kapuhoz, aminek tetején vörös gömb van. A másik irányba menve eljutsz ahhoz, ahol le kell törni a falat. Itt is találsz vörös gömböket, valamint leölheted ellenfeleidet. Ahol Dantéval korábban itt Kék Gömböt vettél fel, most Elrejtett vörös gömböket találsz. Törd le a falat, majd menj a dokkhoz. De előtte a hegyoldalon felmenve vörös gömböket és Kék kő darabot (20/7.) találsz. Tovább az ajtóhoz újabb gömböket, de olyant, amit meg kell ütni, nem találsz. Menj be az ajtón.
 
Megint bezárul az ajtó, de ellenfeleid leölésével kinyílik. Mielőtt bemennél, szembetűnik neked a lépcső mellett a falon egy rajz, ami egy újabb Titkos szobát (10/3.) rejt, és vár rád egy Kék kő darab (20/8.). Ha végeztél, menj be a fenti ajtón és vedd magadhoz a Healing Heartot, majd a gömböket a csövön. Ezután menj a kapuhoz, amit nyitva találsz. Beljebb menve a garázs ajtónál ugyanúgy megtalálod a vörös gömböket adó szobrot. Menj át a nyitott kapun, vedd fel a gömböket, majd fent találsz egy újabb Titkos szobát (10/4.), azon belül Kék kő darabot (20/9.). Menj be ezután a nagy ajtón és győzd le Jokatgulmot. Legyőzése után gyűjtsd be a gömböket, és ezúttal a balra kinyílt ajtón menj be. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 4. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!