Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: Intro+Prológus
 
1. küldetés
 
"Dél felé tartva a védelmező rálel az alkalomra"
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 1 Clause 3
 
 
 
 
 
 
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
   
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
    
 
Titkos szobák
 
  
  
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 4
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 9 perc
Vörös gömb kell: 4000
Stílus pont: Ötször érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Dante szemszögéből már bemutatkozott a vörös hajú harcos leányzó, aki Trish-t váltotta ebben a részben - és a Capcom által kiadott szériákban eddig ez volt az egyetlen szerepe és hogy a közel jövőben visszatér-e vagy se, a Lucia rajongók reménykedhetnek benne. Bár ha úgy halad a Capcom, ahogy most is, talán nem lesz belőle semmi. Lucia két késsel harcol és használja természetesen természetfeletti erejét - de a játék során vele is vehetünk fel fegyvereket és más késeket. Na, vágjunk bele.
 
Azon a helyen kezded, ahol Dantéval befejezted az első küldetést. Pontosabban a tetőkön. Látszik az a hely, ahonnan korábban Dante leugrott és kezdte meg a küldetését. Luciának oda kell eljutnia, a Dante által bejárt úton, csak vissza. Kezdetben annyi a dolgod, hogy összegyűjts 45 vörös gömböt, hogy a lezárt ajtón átjuss. Nézz szét az utcákon, a tetőkön törd össze az oszlopokat. Kezd hátul a keresgélést és úgy haladj előre - egy jó tanács. Ha megvan, menj át rajta.
 
Menj be a térre, öld le ellenfeleidet, majd ugorj ki ott, ahol Dante korábban bejött. Közben vedd fel az Arany Gömböt. Ugorj a csatornába a Divine Statue mellett, ahol rögtön látsz egy rácsot. Ez egy Titkos szoba (10/1), azon belül az első Kék kő darabot (20/1.) találod. Ugorj ki a csatornából. A kevés begyűjtött Vörös Gömb miatt nem tudsz fegyvert fejleszteni, így hagyjad. Tovább menve nemsokára megtalálod a következő Kék kő darabot (20/2). Haladj tovább a város utcáin, közben a tetőkön nézz szét, hátha van bármilyen gömb. Ott, ahol Danténak volt az első Titkos szobája, ott van egy nagy oszlop, azon Elrejtett Vörös Gömböket találsz.
 
Menj a városon kívülre a hídhoz. Akadálytér jelenik meg, és egy ellenfél. Ha legyőzted, tovább mehetsz. Menj a beomlott kapuig, előtte a sziklaoldalon ugorj fel a Kék kő darabért (20/3). Ugord át a kaput, balra menj le a vörös gömbökért. Fel a lépcsőn, majd az ajtó elé érve üss szét minden szobrot vörös gömbért. Ha a zsákutcába mész, ütközésig akár, újabb Titkos szobát (10/2), azon belül Kék kő darabot (20/4.) találsz, és már kigyűlt az első Kék Gömbnek való darabkák :D. A küldetés befejeztével menj be az ajtón.
 
Következő: 2. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal