devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 10. küldetés
 
 
11. küldetés
 
"Egy lándzsával vad és farkasok szolgája.
Egyetlen szeme tudással és gyűlölettel rendelkezik.
Ő az, aki bajt okoz."
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 9 Clause 6
 
 
 
    
    
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
  
 
Titkos szobák
 
  
  
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Bolverk
Titkos szobák: van
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8:30
Vörös gömb kell: 4500
Stílus pont:Ötször érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Egy földalatti helyen vagy. Indulj el az úton. Találsz a falon egy szemmintázatú rajzot: ez egy újabb Titkos szoba (20/14), ott pedig újabb Kék kő darab (20/16) vár. Haladj tovább le a lépcsőn, ellenfeleidet akár hagyhatod, de vörös gömbök miatt nyírd ki mindet. A következő terembe jutva az ajtó bezárul, te pedig csak ugorj le. Ellenfelekbe botlasz. Intézd el őket, az agyagszobrokat vörös gömbökért üsd szét, aztán haladj tovább.
 
Főterem: Egy nagy terembe jutottál, ahol öt magas oszlop áll, a középsőn egy Lila Gömb lebeg. Mielőtt megütnéd, vedd fel a vörös gömböket. Ha megütötted kivilágításig a gömböt, akkor a terem átfordul egy másik helyiségre. Indulj arra, előtte öld meg ellenfeleidet.
 
Terem, hatalmas lapítóval, majd a Mercilles kard megszerzése: Ha feljutottál, tovább menve üss szét két agyagszobrot gömbökért, majd a vörös gömböket adó szobrot, amíg ki nem fogy. Most nagyon vigyáz. Egy nagy szikla zúdul le utánad. Ha neked megy, elvisz egy másik helyre, ahol ellenfeleidet meg kell ölnöd. Innen visszatérsz a vörös gömböket adó kristályhoz. Előre menve egy terembe juthatsz a sziklatömb elől. Szét kell ütnöd egy kisebb falat. ami megállítja a szerkezetet a fejed felett. Menj vissza, ahonnan lejöttél, de másfelé vezet az út. Sebaj, vörös gömböket és a Mercilles kardot találod ott. Ha itt felugrasz a tetejére, Kék és újabb vörös gömbökre lelsz Ha innen mész le tovább, odajutsz, ahol a szerkezetnél betörted az ajtót. Onnan tovább menve egy helyre.
 
Villanó padló terem: Animációban látható, hogy hova kerültél. Valamint egy újabb gömbhöz kell eljutni. Talán egyszerű, talán nehéz, ki hogy látja... Lemész teljesen, a padlón ugyanolyan mintát látsz, mint amilyen ajtót korábban a szerkezetnél széttörtél. Ezzel ne foglalkozz. Ugorj fel a legközelebbi platformra. Ott találsz egy ajtót, ami egy Titkos szoba (20/15). Visszatérve ide a következőkre figyelj: a lebegő lapok rózsaszínűek és lilák. A lilák pár másodperc múlva eltűnnek, majd újra megjelennek. Tehát... Ahogy végeztél a titkos szobában, jobbra ugorj fel, menj a rózsaszín lapok közelébe és ugorj fel. Aztán a következő kettőre. Utána lilásak jönnek, arra azután menj, ha megjelent. A kövi kettő rózsaszínesre, onnan a padlólapra. Feletted van két lila, onnan egy kis terembe, aminek belsejében a Submachine Guns-t találod. Menj vissza, haladj a következő platformra, át a lila lapokon, ismét a platform, majd ügyesen ugorj a gömbhöz és üsd meg. Vagy a legegyszerűbb megoldás: repülj oda a Devil Triggerrel :D. Ha megütötted a gömböt, a padlón lévő minta megvilágosodik. Lent az egyik ajtó előtt Elrejtett Vörös Gömböket találsz. Állj rá a padlóra, hogy az felvigyen a legfelső emeletre. Vagy ha nem akarsz ezzel időt veszteni, használd a Devil Triggert és repülj fel. :D
 
Healing Heart megszerzése: Tovább haladva agyagszobrokat találsz, üsd szét a vörös gömbökért. Három agyagszobor áll a terem közepén. Ha tovább mész, láthatod, hogy egy nagy pajzs mögött újabb Amulet lapul. Szét kell ütnöd ezeket a szobrokat. De nem olyan egyszerű, mint azt gondolnád: gyorsnak kell lenned, mert ha nem, újabbak jönnek helyette. Csináld úgy, hogy mindhármat megütöd párszor, aztán egyszerre töröd szét őket. Ha sikerül, Devil Triggerrrel és vetődéssel akár siess az Amulettért (ez egy olyan mágikus kő, ami egy kegyelmes istennő szívével van megáldva). Ezután ugorj a lyukba.
 
Főellenség - Bolverk
 
Freki és Geri visszatértek, ezúttal gazdájukkal. Hárman egy ellen? Nem túl csábító. Arra figyelj, hogy ha Bolverk kék felhőre változik, képes hirtelen a semmiből előjönni és úgy támadni. Ezeket kerüld el. Ahogy azt, hogy lecsapjon. A farkasokat is támadd, de legjobban Bolverket, mert az ő életcsíkját mutatja. Használd az összes fegyveredet és a Devil Triggert.
 
Ha sikerült elintézni, vedd fel a jutalmad, törd szét a szobrokat, majd menj be az ajtón. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 12. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!