Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 10. küldetés
 
 
11. küldetés
 
"Egy lándzsával vad és farkasok szolgája.
Egyetlen szeme tudással és gyűlölettel rendelkezik.
Ő az, aki bajt okoz."
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 9 Clause 6
 
 
 
    
    
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
  
 
Titkos szobák
 
  
  
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Bolverk
Titkos szobák: van
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8:30
Vörös gömb kell: 4500
Stílus pont:Ötször érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Egy földalatti helyen vagy. Indulj el az úton. Találsz a falon egy szemmintázatú rajzot: ez egy újabb Titkos szoba (20/14), ott pedig újabb Kék kő darab (20/16) vár. Haladj tovább le a lépcsőn, ellenfeleidet akár hagyhatod, de vörös gömbök miatt nyírd ki mindet. A következő terembe jutva az ajtó bezárul, te pedig csak ugorj le. Ellenfelekbe botlasz. Intézd el őket, az agyagszobrokat vörös gömbökért üsd szét, aztán haladj tovább.
 
Főterem: Egy nagy terembe jutottál, ahol öt magas oszlop áll, a középsőn egy Lila Gömb lebeg. Mielőtt megütnéd, vedd fel a vörös gömböket. Ha megütötted kivilágításig a gömböt, akkor a terem átfordul egy másik helyiségre. Indulj arra, előtte öld meg ellenfeleidet.
 
Terem, hatalmas lapítóval, majd a Mercilles kard megszerzése: Ha feljutottál, tovább menve üss szét két agyagszobrot gömbökért, majd a vörös gömböket adó szobrot, amíg ki nem fogy. Most nagyon vigyáz. Egy nagy szikla zúdul le utánad. Ha neked megy, elvisz egy másik helyre, ahol ellenfeleidet meg kell ölnöd. Innen visszatérsz a vörös gömböket adó kristályhoz. Előre menve egy terembe juthatsz a sziklatömb elől. Szét kell ütnöd egy kisebb falat. ami megállítja a szerkezetet a fejed felett. Menj vissza, ahonnan lejöttél, de másfelé vezet az út. Sebaj, vörös gömböket és a Mercilles kardot találod ott. Ha itt felugrasz a tetejére, Kék és újabb vörös gömbökre lelsz Ha innen mész le tovább, odajutsz, ahol a szerkezetnél betörted az ajtót. Onnan tovább menve egy helyre.
 
Villanó padló terem: Animációban látható, hogy hova kerültél. Valamint egy újabb gömbhöz kell eljutni. Talán egyszerű, talán nehéz, ki hogy látja... Lemész teljesen, a padlón ugyanolyan mintát látsz, mint amilyen ajtót korábban a szerkezetnél széttörtél. Ezzel ne foglalkozz. Ugorj fel a legközelebbi platformra. Ott találsz egy ajtót, ami egy Titkos szoba (20/15). Visszatérve ide a következőkre figyelj: a lebegő lapok rózsaszínűek és lilák. A lilák pár másodperc múlva eltűnnek, majd újra megjelennek. Tehát... Ahogy végeztél a titkos szobában, jobbra ugorj fel, menj a rózsaszín lapok közelébe és ugorj fel. Aztán a következő kettőre. Utána lilásak jönnek, arra azután menj, ha megjelent. A kövi kettő rózsaszínesre, onnan a padlólapra. Feletted van két lila, onnan egy kis terembe, aminek belsejében a Submachine Guns-t találod. Menj vissza, haladj a következő platformra, át a lila lapokon, ismét a platform, majd ügyesen ugorj a gömbhöz és üsd meg. Vagy a legegyszerűbb megoldás: repülj oda a Devil Triggerrel :D. Ha megütötted a gömböt, a padlón lévő minta megvilágosodik. Lent az egyik ajtó előtt Elrejtett Vörös Gömböket találsz. Állj rá a padlóra, hogy az felvigyen a legfelső emeletre. Vagy ha nem akarsz ezzel időt veszteni, használd a Devil Triggert és repülj fel. :D
 
Healing Heart megszerzése: Tovább haladva agyagszobrokat találsz, üsd szét a vörös gömbökért. Három agyagszobor áll a terem közepén. Ha tovább mész, láthatod, hogy egy nagy pajzs mögött újabb Amulet lapul. Szét kell ütnöd ezeket a szobrokat. De nem olyan egyszerű, mint azt gondolnád: gyorsnak kell lenned, mert ha nem, újabbak jönnek helyette. Csináld úgy, hogy mindhármat megütöd párszor, aztán egyszerre töröd szét őket. Ha sikerül, Devil Triggerrrel és vetődéssel akár siess az Amulettért (ez egy olyan mágikus kő, ami egy kegyelmes istennő szívével van megáldva). Ezután ugorj a lyukba.
 
Főellenség - Bolverk
 
Freki és Geri visszatértek, ezúttal gazdájukkal. Hárman egy ellen? Nem túl csábító. Arra figyelj, hogy ha Bolverk kék felhőre változik, képes hirtelen a semmiből előjönni és úgy támadni. Ezeket kerüld el. Ahogy azt, hogy lecsapjon. A farkasokat is támadd, de legjobban Bolverket, mert az ő életcsíkját mutatja. Használd az összes fegyveredet és a Devil Triggert.
 
Ha sikerült elintézni, vedd fel a jutalmad, törd szét a szobrokat, majd menj be az ajtón. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 12. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal