Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 10. küldetés
 
 
11. küldetés
 
"Egy lándzsával vad és farkasok szolgája.
Egyetlen szeme tudással és gyűlölettel rendelkezik.
Ő az, aki bajt okoz."
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 9 Clause 6
 
 
 
    
    
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
  
 
Titkos szobák
 
  
  
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Bolverk
Titkos szobák: van
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8:30
Vörös gömb kell: 4500
Stílus pont:Ötször érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Egy földalatti helyen vagy. Indulj el az úton. Találsz a falon egy szemmintázatú rajzot: ez egy újabb Titkos szoba (20/14), ott pedig újabb Kék kő darab (20/16) vár. Haladj tovább le a lépcsőn, ellenfeleidet akár hagyhatod, de vörös gömbök miatt nyírd ki mindet. A következő terembe jutva az ajtó bezárul, te pedig csak ugorj le. Ellenfelekbe botlasz. Intézd el őket, az agyagszobrokat vörös gömbökért üsd szét, aztán haladj tovább.
 
Főterem: Egy nagy terembe jutottál, ahol öt magas oszlop áll, a középsőn egy Lila Gömb lebeg. Mielőtt megütnéd, vedd fel a vörös gömböket. Ha megütötted kivilágításig a gömböt, akkor a terem átfordul egy másik helyiségre. Indulj arra, előtte öld meg ellenfeleidet.
 
Terem, hatalmas lapítóval, majd a Mercilles kard megszerzése: Ha feljutottál, tovább menve üss szét két agyagszobrot gömbökért, majd a vörös gömböket adó szobrot, amíg ki nem fogy. Most nagyon vigyáz. Egy nagy szikla zúdul le utánad. Ha neked megy, elvisz egy másik helyre, ahol ellenfeleidet meg kell ölnöd. Innen visszatérsz a vörös gömböket adó kristályhoz. Előre menve egy terembe juthatsz a sziklatömb elől. Szét kell ütnöd egy kisebb falat. ami megállítja a szerkezetet a fejed felett. Menj vissza, ahonnan lejöttél, de másfelé vezet az út. Sebaj, vörös gömböket és a Mercilles kardot találod ott. Ha itt felugrasz a tetejére, Kék és újabb vörös gömbökre lelsz Ha innen mész le tovább, odajutsz, ahol a szerkezetnél betörted az ajtót. Onnan tovább menve egy helyre.
 
Villanó padló terem: Animációban látható, hogy hova kerültél. Valamint egy újabb gömbhöz kell eljutni. Talán egyszerű, talán nehéz, ki hogy látja... Lemész teljesen, a padlón ugyanolyan mintát látsz, mint amilyen ajtót korábban a szerkezetnél széttörtél. Ezzel ne foglalkozz. Ugorj fel a legközelebbi platformra. Ott találsz egy ajtót, ami egy Titkos szoba (20/15). Visszatérve ide a következőkre figyelj: a lebegő lapok rózsaszínűek és lilák. A lilák pár másodperc múlva eltűnnek, majd újra megjelennek. Tehát... Ahogy végeztél a titkos szobában, jobbra ugorj fel, menj a rózsaszín lapok közelébe és ugorj fel. Aztán a következő kettőre. Utána lilásak jönnek, arra azután menj, ha megjelent. A kövi kettő rózsaszínesre, onnan a padlólapra. Feletted van két lila, onnan egy kis terembe, aminek belsejében a Submachine Guns-t találod. Menj vissza, haladj a következő platformra, át a lila lapokon, ismét a platform, majd ügyesen ugorj a gömbhöz és üsd meg. Vagy a legegyszerűbb megoldás: repülj oda a Devil Triggerrel :D. Ha megütötted a gömböt, a padlón lévő minta megvilágosodik. Lent az egyik ajtó előtt Elrejtett Vörös Gömböket találsz. Állj rá a padlóra, hogy az felvigyen a legfelső emeletre. Vagy ha nem akarsz ezzel időt veszteni, használd a Devil Triggert és repülj fel. :D
 
Healing Heart megszerzése: Tovább haladva agyagszobrokat találsz, üsd szét a vörös gömbökért. Három agyagszobor áll a terem közepén. Ha tovább mész, láthatod, hogy egy nagy pajzs mögött újabb Amulet lapul. Szét kell ütnöd ezeket a szobrokat. De nem olyan egyszerű, mint azt gondolnád: gyorsnak kell lenned, mert ha nem, újabbak jönnek helyette. Csináld úgy, hogy mindhármat megütöd párszor, aztán egyszerre töröd szét őket. Ha sikerül, Devil Triggerrrel és vetődéssel akár siess az Amulettért (ez egy olyan mágikus kő, ami egy kegyelmes istennő szívével van megáldva). Ezután ugorj a lyukba.
 
Főellenség - Bolverk
 
Freki és Geri visszatértek, ezúttal gazdájukkal. Hárman egy ellen? Nem túl csábító. Arra figyelj, hogy ha Bolverk kék felhőre változik, képes hirtelen a semmiből előjönni és úgy támadni. Ezeket kerüld el. Ahogy azt, hogy lecsapjon. A farkasokat is támadd, de legjobban Bolverket, mert az ő életcsíkját mutatja. Használd az összes fegyveredet és a Devil Triggert.
 
Ha sikerült elintézni, vedd fel a jutalmad, törd szét a szobrokat, majd menj be az ajtón. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 12. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?