Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 11. küldetés
 
12. küldetés
 
"Amikor a vadász és a védelmező találkoznak, az utolsó rejtély megadodik és megfejtődik"
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 9 Clause 9
 
 
 
 
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Titkos szobák
 
  
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Plutonian
Titkos szobák: van
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 6:30
Vörös gömb kell: 3500
Stílus pont: Hétszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Lebegő kristályok, villámmal, Sargassokkal: Mielőtt nagyon előre sietnél, fordulj vissza az előző pálya végére, mert ez egy Titkos szoba (20/16), ott pedig Kék kő darab (20/17) vár. Menj tovább. Egy kör alakú kamrába jutottál. Egy nagy kristályt találsz. Annyi a dolgod, hogy a lila kristályokat elpusztítsd. Emlékszel a Devil May Cry 1-ből a koponya démonokra? A Sargassokra? Ők is itt vannak. A kristályok pusztítása alatt figyelj rájuk. Ha megvan, ugorj a lyukba.
 
Találsz Divine Statue-t. Ha kell, készítsd fel ott magad. Találsz zöld gömböt. Haladj a folyosón, üsd szét az agyagtáblákat. Egy ajtóhoz jutsz, attól balra egy Titkos szoba (20/17) van.
 
Találkozás Luciával: Menj be az ajtón, majd figyeld végig, ahogy Dante leugrik és találkozik Luciával, aki egy urnát, egy Arcanna ereklyét  tartja a kezében. Beszélgetnek, Lucia megkéri Dantét, hogy az ereklyét vigye el Matiernek, majd megy a dolgára. Te pedig megküzdesz egy újabb ellenféllel.
 
Dante: Megtaláltad, amit kerestél?
 
Lucia: Igen. Most már megállíthatjuk Arius tervét.
 
Dante: Mindenkép.
 
Lucia: De... Igazából... Nem érdemlem meg ezt az erőt. Ezt vidd el Matiernek... Kérlek... Van valami, amit el kell intéznem.
 
 
Főellenség: Plutonian
 
Miután Lucia elment, egy láncos buzogánnyal érkező, kétfejű ellenfél mutatkozik be: ő Plutonian. Nagyon fontos, hogy a buzogányait kerüld el. Képes egy bizonyos távolságig kilőni mindkettőt. Ha a közelében vagy, összecsapja veled együtt, és kárt okoz. Emellett villámsugarakat is lő. Szintén kerüld ezeket. Más, kisebb ellenfelek is megjelennek.
 
Ha végeztél, menj ki a nyitott ajtón.
 
Animáció: Dante kijutott oda, ahol kezdte az előző küldetést. Találkozik Matierrel. Odaadja neki az Arcannát, de az idős hölgy kéri, vigye magával és segítsen Lucián.
 
Matier: Úgy tűnik, nálad van az utolsó Arcanna.
 
Dante: Ezt a lányod küldi - átadná, de Matier elutasítja. - Mit csinálsz?
 
Matier: Van még valami, amit kérni szeretnék tőled, Sparda fia. A lányom önként akart szembe nézni Arius-szal... Kérlek, vidd ezt és mentsd meg Luciát.
 
Dante: Ha fej... - ezzel feldobja az érmét. - A szerencséd tovább él, nagyi.
 
Következő: 13. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?