Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 9. küldetés
 
10. küldetés
 
"Két fény fogja nyitni a lezárt ajtót és védi meg a vadászt a földalatti mélységtől"
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 9 Clause 3
 
 
 
 
 
   
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Titkos szobák
 
 
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Noctpteran
Titkos küldetés: van
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 5 perc
Vörös gömb kell: 3500
Stílus pont: Kilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Nos... Hogy pontosan hova érkeztél, azt tudom mondani, egy Kriptához, de temetőhöz semmiképp. Mindegy. Ahogy kezdődik, haladj előre és rögtön jobbra kétszer menj egy kis helyre, ahol vörös gömböket és újabb Kék kő darabot (20/15.) találsz. Ezen az oldalon tovább és beljebb haladva ugyanúgy találsz vörös gömböket, ahogyan a másik oldalon. És ellenfeleid is várnak. Előre haladva a kapu felé, a padlón egy ajtót találsz, ami zárva van. Elől látsz két oszlopot, amik koponyákat ábrázolnak. Abból a jobb oldali egy Titkos szoba (20/13).
 
Visszatérve ide győzd le ellenfeleidet. Ha megnézed közelebbről a rácsot, láthatod, hogy az mögött egy lebegő gömb van, amit addig kell ütni, míg ki nem világít és nyit meg egy ajtót. Először ki kell nyitni a rácsot. Hogyan? Íme: legyen előkészület alatt a Quick Heart és a Devil Trigger csík is legyen feltöltve. Másodszor: az udvar két oldalán el van rejtve két lebegő gömb. Ha megütöd az egyiket (úgy, hogy nincs ellenség, mert akkor nem azt fogja célozni), a rács egyik fele világítani kezd. Használd a Devil Triggert és gyorsan menj pont a túloldalra, és ott is üsd meg a gömböt. Ha elég gyors vagy, nem kell használnod a Devil Triggert. Ha sikerült, a rács kinyílik. Üsd meg a gömböt, hogy a padlóajtó kinyíljon. A gömbtől eljönnél, de valami elragad és a föld alá húz, ahol szörnyekkel kell megküzdened. Aztán érkezik egy főellenség: Noctpteran, egy hatalmas démonlepke.
 
Főellenség: Noctpteran
 
Ez az ellenfél csak a magasban támad, nem száll le a földre. Helyette férgeket küld rád. Jobb elkerülni őket, mert bekaphatnak, és kedvükre kóstolgatnak. Te azonban a lőfegyverekkel lődd ne csak a lepkét, hanem a veled lent lévő dögöket. A lárvát látni fogod, mikor ugrik elő. A nagy lepkét úgy tudod gyorsabban megölni, ha átváltozol. A lepke leölésével öld meg a lárvákat és a bogarakat, hogy visszajuss oda, ahol lehoztak ide. Ha megvan, lépj a teleportba, majd ugorj le a megnyílt járaton. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 11. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?