Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 8. küldetés
 
9. küldetés
 
"A vadász ki fogja deríteni a sebesség tisztaságát"
- "Guideposts for the Hunters" Chapter 8 Clause 2
 
 
 
 
 
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak)
 
 
 
 
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos szobák: nincs
Kék kő darabok: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 6 perc
Vörös gömb kell: 2000
Stílus pont:Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Na most kösd fel a gatyád. Menj be az ajtón. Animációban látható, hogy néhol kiütött a tűz és riadóznak. Fel fog robbanni a hely, ha tizenkét percen belül nem sikerül kimenekülnöd. Igyekezz. A liften nem tudsz lemenni, de leugrani igen. Ugorj úgy, hogy a vörös gömböket fel tud venni. Ha leértél, haladj tovább, ne foglalkozz a szörnyekkel, mert azok megállás nélkül jönnek. Letelik az idő, mire végeznél velük. Az utasszállító sincs ott, amivel jöttél. Sebaj. Menj előre. Két elágazáshoz jutottál. A bal oldalinál vörös gömböt találsz. A jobb oldal felé kell menned, ott pedig be az ajtón.
 
Odajutottál, ahol korábban felvetted a Vendettát. Menj be azon az ajtón, ahol bejöttél ide a kardért. Visszajutottál a krátertengerhez. Ugorj fel arra, ahol bejutottál ide a nagy csigalépcsőn. Odamenj vissza. Ha elmész arra, ahol fel kellett repülni a Flame Heart-ért, ott bent találsz rögtön vörös gömböket adó szobrot. Onnan a tetejére, a szörnyekkel ne foglalkozz. Ha akarod vedd fel a vörös gömböket. Kicsit gyorsabban vetődéssel vagy a Devil Trigger+Quick Heart segítségével siethetsz.
 
Visszatértél oda, ahonnan jutottál a csöveken csúszva. Került ide három gömb, amit meg kell ütnöd, hogy bejuss a hangárba. De közben rád támadnak. Sürget az idő! Üsd meg a gömböket, hogy kinyíljon a hangár ajtaja. Az elsőt rögtön ott találod, ahol visszatértél, csak ugorj le. Innen fuss előre a lépcsőn fel, és rögtön ott van a következő. Aztán tovább menve ugorj fel és már megvan. A négy generátor között Elrejtett vörös gömböket találsz. Mielőtt bemennél, a harmadik gömbtől ugorj fel az épület tetejére, onnan Devil Trigger és Aerial Heartot használj a repüléshez, a csövön keresd meg és vedd fel a Kék kő darabot (20/14.). Menj be az ajtón. Visszatértél oda, ahova korábban akkor érkeztél, amikor Dante megpillantotta a helikoptert. Az is lángokban hever. Onnan ott, ahol először felugortál a csőre, láthattál egy zárt ajtót. Ez most nyitva, menj be azon.
 
Haladj tovább a folyosón, majd a hangárba. Rád támadnak, te azonban menj a repülőgépbe. Megindul a gép, majd neki ütközik a nagy szellőző nyílásnak. Itt a ládák között megtalálod a Missile Launchert. Menj ki, innen a nyíláson, amit a gép tört össze.
 
Animáció: A gyár tönkre ment és kigyulladt, Dante kijutott, majd motorra pattanva száguldozik tovább a következő küldetésre, hogy megállítsa Arius-t.
 
Következő: 10. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal