devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.06.20. 16:45
2018.06.15. 18:35
2018.06.11. 17:39
2018.06.08. 08:23
2018.06.03. 13:44
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Devil May Cry 4 Extrák Friss képekkel

2017.06.12. 12:34, Devilcsaj

Felkerültek az Extrák menüben azokhoz a menükbe képek, aminek köze van a Devil May Cry 4-hez. Többek között a Hell Gates-hez, a Stílusokhoz, a Vanishing Floorhoz és a Miasmához.

Devil May Cry 4 Friss

2017.06.12. 09:08, Devilcsaj

Sziasztok. Javában zajlik az idei E3, de Devil May Cry-ról vagy a Marvel vs. Capcom Infinite-ről egyenlőre még mindig semmi. Azonban az általam nagyon várt The Evil Within 2 bemutató videóját végre közzétették, melynek nagyon megörültem :D Nem mondok el semmit, nézze meg, aki ugyanúgy nagyon várja, ahogy én.
 
A héten délutános vagyok, nem tudom, hogy fogok tudni frissíteni. Ha hazaérek a munkából, fellesek az E3 miatt az internetre, s ha lesz valami, megosztom.
 
Most azonban egy frissítéssel érkeztem, sajnos megint nem sokkal. A Devil May Cry 4-gyel kapcsolatban hoztam ismét. Felkerült a Szereplők lapra képek, valamint a végigjátszás lapra a hatodik küldetés képei.
 
A DMC4 Szereplőiről képet ide kattintva nézhetitek meg.
 
A fent említett hatodik küldetésről pedig itt vannak képek: 
 
   
 

Devil May Cry 4 Friss

2017.06.11. 20:08, Devilcsaj

Sziasztok. Közeleg az E3, ahogyan az anime 10. születésnapja. Szépen sorba szivárognak a hírek, de Devil May Cry-ról egyenlőre semmi, ahogyan a Marvel vs. Capcom: Infinite-ről bővebb információ. Azonban egy számomra nagyon jó hír napvilágot látott: hivatalosan is érkezik a The Evil Within 2 :D Nagyon remélem, hogy Sebastian kalandjai fognak folytatódni, de elképzelhető, hogy egy teljesen új szereplőgárdát és az egyhez hasonló történet lesz - vagy ki tudja.
 
Míg várunk bővebb infókra, addig itt egy kis galéria frissítés a Devil May Cry 4 végigjátszásáról. Felkerült az ötödik küldetésről képek. Sajnos nem tudtam ma többet :( Jövő héten délutános vagyok, akkor meg még inkább nem fogok tudni. Ráadásul áradnak majd a hírek az E3-ról. :)
 
Képek az ötödik küldetésből.
 
   
 
Az ötödik küldetésről készült képeket itt tudjátok megnézni.

Isten éltessen, Sherman Howard!

2017.06.11. 11:29, Devilcsaj

Ma 68 éves a Devil May Cry 2 főgonoszának, Argosax szinkronja, Sherman Howard.
 
Howard 1949. június 11-én született Chicagoban Howard Lee Sherman néven anyakönyvezve. Családjáról nem tudni semmit. Karrierjét 1971-ben, 22 évesen kezdte a San Franciscoban található Amerikai Üvegház Színházban, hol olyan szerepekben játszott, mint a The Contractor, a The Collectionban, a The Merchant of Venice-ban, az Antony and Cleopatrában, a Caesar and Cleopatrában, továbbá Tom Stoppard Jumpers című művében.
 
 
A nagyneves George A. Romero Holtak napja című filmjében szerepelt, ahol egy zombit alakított, bár neve a stáblistán nem szerepelt. Mellékszerepelt a Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével készült Halálos fegyver második részében. Az 1998-as A dzsungel könyve: Maugli történetében Sirkánt ő szólaltatta meg. Szerepelt a nyolcvanas évek egyik népszerű sorozatában, a Dallasban is.
 
Olyan sorozatokban mellékszerepelt még, mint a Miami Vice, a Baywatch, a Star Trek: Az új nemzedék, a Quantum Leap, a Good &Evil, a Superboy, a Melrose Place, a Sliders, a A fejvadász, a Walker, a texasi kopó, A fejvadász, a Nash Bridges - Trükkös hekus és még lehetne sorolni.
 
A Devil May Cry 2-ön kívül más videojátékokban is szinkronizált. Például a Jak and Daxter: The Precursor Legacy, a Pirates: The Legend of Black Kat, a Summoner 2, a Red Faction II, Jade Empire, Red Dead Redemption vagy a Star Wars: The Old Republic.
 
Howard 1988 óta él boldog házasságban Donna Bullock amerikai színésznővel, egy gyerekük van. Az angol wikipedia szerint lányuk van,  de az IMDB fiút tűntet fel.
 
Sok Boldog Születésnapot Kívánunk.
Címkék: születésnap

Isten éltessen, Matt Kaminsky

2017.06.08. 16:01, Devilcsaj

Ma ünnepli 46. születésnapját Matt Kaminsky, aki Dante hangját kölcsönözte a 2003-ban megjelent, negatívan értékelt Devil May Cry 2-ben.
 
Kaminsky 1971. június 8-án született a new york-i Oceanside-ban, de a kaliforniai Palm Springs-ben nőtt fel.
 
 
Kaminsky a Devil May Cry mellett olyan videojátékokban szinkronizált még, mint a Metal Gear Solid 3: Snake Eater, a Metal Gear Solid 3: Subsistence-ben, a Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer-ben Reed Richard-nak kölcsönözte a hangját, a Dead Space-ben és annak folytatásában és a Prototype 2-ben.
 
A szinronizálás mellett mozi- és televíziós filmekben vagy sorozatokban is feltűnt. Többek között szerepelt a Baywatch-ban, a Beverly Hills 90210-ben, a Jóbarátokban, a Bűbájos boszorkákban, a 24-ben, a Hetedik mennyországban és még lehetne sorolni.
 
Kaminsky 1994 óta él boldog házasságban Dotty Coloroso amerikai színésznővel, két gyerekük van.
 
Sok Boldog Születésnapot Kívánunk.
Címkék: születésnap
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal