Megjelenés: 2019. március 8-én jelenik meg.

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Itt megtekinthetők

devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.11.12. 15:58
2018.11.08. 20:43
2018.11.08. 20:30
2018.11.03. 16:38
2018.10.18. 19:05
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

DMC5: Újabb gameplay bemutató videó

2018.11.12. 15:58, Devilcsaj

Matthew Walker, a DMC5 producere Icuno Hideakival együtt Oszakában tettek egy kirándulást. Aztán közösen leültek, hogy Icuno elmagyarázzon nekünk is néhány dolgot Nero Devil Breakerével kapcsolatban.
 
Íme a videó:

Címkék: dmc5 bemutató

A Capcom a PAX West 2018-on

2018.11.08. 20:43, Devilcsaj

A Capcom ezúttal az USA-ban megrendezésre került PAX West-en vett részt a Devil May Cry 5-tel, melyen Icuno Hideaki rendező, valamint Matthew Walker és Okabe Micsiteru producerek ezúttal a karakterek koncepciós rajtairól, élőszereplős felvételek készítéséről, Nero robot karjáról, a begyűjthető gömbökről és minden másról.
 
Íme a videó.
 
 
És készüljünk, hogy 2019 márciusában a megjelenéskor mi is azt mondhassuk:
 
A Devil May Cry visszatért! :D
 

DMC Végigjátszás: Felkerült a 6-14. küldetések videós végigjátszásai

2018.11.08. 20:30, Devilcsaj

Folytatom a Devil May Cry videós végigjátszásának készítését. Folyamatosan, egy nap többet küldetést is felveszek, azután ahogy időm engedi, összevágom és feltöltöm őket.
 
Most a 6-14. küldetéseké került fel. A többi készítése folyamatban, aztán következnek a titkos küldetések és a gyűjtemények.
 

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

2018.11.03. 16:38, Devilcsaj

Na végre rászántam magam. :) Tudom, hogy idén márciusban jött ki, magyarázkodni se fogok, miért késett idáig, ugyan is lenne mit mesélnem, de nem fogok, s nem is akarok ezzeé untatni senkit.
 
 
Megkezdődött tehát az első Devil May Cry videós végigjátszásának elkészítése. Mielőtt megkérdezné bárki, azért készül Easy Automatic modban: mert a Normal olyan nehéz, mintha a Hard módban készülne, s bár szeretem a Devil May Cry-t, annyit mégse játszottam sose, hogy sérülés nélkül vigyem végig a játékokat, s rengeteg halálozással, vágással és idővel telne el a munkálat. A második alapból Normalon, míg a harmadik is abban fog készülni.
 
 
Ahogyan tavaly a Devil May Cry 4-gyel, az első-három játéké is úgy fog elkészülni, hogy lesz az alapküldetés, külön videókban a titkos küldetések és a gyűjtemények, mely tartalmazza a kék kő darabkák és az elrejtett vörös gömbök lelőhelyét. A betöltések során látható Now Loading feliratot a forgó karddal kivágom, így ne lepődjön meg senki, ha esetleg pont zene alatt látszódik, s néhány másodperc kimaradt. Továbbá ha átfedések fognak látszani, azok a rontások kivágása lesz, mint a négynél. Az Arany Gömbök és Vörös Gömb Kristályokat szintén az alapküldetések során lesznek láthatók. HD minőségű lesz minden videó, index képpel a videó elején és a listában, mely saját készítésű.
 
 
Az a terv, hogy még a Devil May Cry 5 megjelenése előtt elkészítem az első három játéknak a videókat, habár a négyesé hiányos még most is. A reboot...? Azt még nem tudom.
 
A YouTube csatornámon megtekinthető az első Devil May Cry végigjátszás videói, mely jelenleg az Introtól az ötödik küldetésig vannak, s ezek már a Devil Hunters-en is fenn vannak a játék lapján.

A Devil May Cry 5 a Comic Conon

2018.10.18. 19:05, Devilcsaj

A Devil May Cry 5 rendezője, a második rész óta Icuno Hideaki, valamint az ötödik rész producere, Matt Walker részt vettek az idei Comic Conon New York-ban, ahol kérdezgették a játékról, a karakterekről, a játékmenetről, a kosztümökről.

Itt megtekinthető:

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal