Szavazás elindult!

 
HAMAROSAN

 

Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC
 
1. demó: 2018. decemberétől 2019 január 6., csak Xbox One-ra
2. demó elérhető 2019. február 7-től Xbox One-ra és PS4-re
 
KÉSZÜL
Készül a DmC Devil May Cry írásos és képes végigjátszása
 
 
YouTube * Az oldalon
 
Dante
 
Írásos: 20/1+Intro
Videós: 20/0
Képes: 20/1+Intro
 
Vergil's Downfall
 
Írásos: 6/6+Intro és Epilógus
Videós: 6/0
Képes: 6/6
 
Devil May Cry 5
 
 
2019. március 8-tól készül
 
Devil May Cry 4
 
 
Írásos: 20+Intro & Epilogue
Videós: 20+Intro & Epilogue
Képes: 20+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: 13 kész (hiányos)
Titkos küldetések: 12/8 (hiányos)
 
Készül a Devil May Cry 3 videós végigjátszása
 
 
Elkészült teljesen még Vergil Introja is, feltöltésre vár. A Gyűjtemények és Titkos küldetések vannak soron hamarosan.
 
 
Írásos: 20+Intro & Epilogue
Videós: 20+Intro & Epilogue (feltöltés alatt)
Képes: 20+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: nincs videó
Titkos küldetések: nincs videó, leírás van
 
Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása
 
 
A Gyűjtemények és Titkos küldetések vannak soron, de egyenlőre felfüggesztve.
 
 
Írásos: 31+Intro & Epilogue
Videós: 31+Intro & Epilogue
Képes: 31+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: nincs videó
Titkos küldetések: nincs videó
 
Készül a Devil May Cry 1 videós végigjátszása
 
 
A Gyűjtemények és Titkos küldetések vannak soron, de egyenlőre felfüggesztve.
 
 
Írásos: 23+Intro & Epilogue
Videós: 23+Intro & Epilogue 
Képes: 23+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: 2 küldetésről
Titkos küldetések: nincs videó, leírás van
 
EZEKRE VÁRUNK

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
X 
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
ESEMÉNYEK
A 2019-es Videojáték Konferenciák, melyeken reménykedjünk, hogy akár a Devil May Cry 5-ről, vagy más részével, például az Adi Shankar által bejelentett televíziós sorozatról lesz valami hír.
 
 
Electronic Entertainment Expo 2019
 
Dátum: 2019 június 11-13.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia
 
Hírek: X X X X
 
 
Gamescom 2019
 
Dátum: 2019 szeptember
Helyszín: Köln, Németország
 
 
Tokyo Game Show 2019
 
Dátum: 2019 szeptember
Helyszín: Tokió, Japán
 
 
The Game Awards
 
Dátum: 2019. december
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia
 

 
 
 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

TESTVÉROLDALAK

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

TEAM DEVIL

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

CSERÉK

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2019.01.12. 14:27
2019.01.09. 18:13
2019.01.07. 20:02
2019.01.06. 15:02
2019.01.05. 08:23
 
CSS Codes
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

A Devil May Cry 5 megjelenése után újra munkához lát Icuno

2019.01.01. 22:05, Devilcsaj

Két hónap múlva érkezik a 2001-ben útjára indult Devil May Cry következő számozott, ötödik része, melyet a második rész óta Icuno Hideaki rendezett. Ugyan a 2003-as második rész bukásának nem ő a felelőssége, mivel a megjelenés előtt négy hónappal került a projekt fejlesztésébe.
 
 
A Devil May Cry 2 bukása ennek ellenére nem vette el a kedvét, hisz jobbnál-jobb címekért felelt, mint a Dragon's Dogma. A 4Gamer magazinnak elárulta, mindent belead, hogy remekül sikerüljön. Azt ígéri, keményen fog dolgozni, s amint lehet, hamar bejelenti - csak aztán ne megint egy évet kelljen várni, mint 2017 elején.
 
Ne feledjük, 2019. március 8-án Dante és barátai visszatérnek. A Devil May Cry 5-öt PC-n, PlayStation 4-en és XBox One-on lesznek játszhatók. Xbox One-ra pedig már elérhető a demó.
 
Forrás X

Itt az új év, szavazatok elinditva

2019.01.01. 12:46, Devilcsaj

Sziasztok. Még egyszer szeretnék minden kedves kis ördögmek Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánni, ami remélem, még jobb lesz, miután játszottunk a Devil May Cry 5-tel.
 
Ahogy ígértem, az új év első napján elinditom azt a díjátadós szavazatokat, melyet az 50.000 összelátogatottság elérése véget inditottam újra.
 
 
A szavazatokat a testvéroldalon adhatjátok le. Mindenki csak egyszer szavazhat, a szerkesztő nem. A Devil May Cry 5 megjelenési napja előtt, március 7-én lesz lezárva, s másnap lesz az eredmény hírdetés. Az oldalon addig más nem lesz elérhető, csak a Chat és a Cserék.
 
Jó szórakozást hozzá.

Devil Hunters 2018-as Év Végi Összefoglaló

2018.12.31. 22:57, Devilcsaj

Ismét eltelt egy év - hűha :) Ahogy tavaly, úgy idén is volt igencsak nagy mozgolódás a Devil May Cry háza táján. Történtek izgalmas és fantasztikus bejelentések. Lássuk az összefoglalót.
 
Január: Év elején mindjárt egy kerek évfordulóval indultunk: míg 2017-ben az anime sorozat, idén a Devil May Cry 4 ünnepelte tízedik születésnapját, ami abban a hónapban PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg. Mindemellett a 2017 novemberében a DMC5-tel kapcsolatban felröppent hírek kapcsán a széria szülőatyja, Kamija Hideki Twitter oldalán osztott meg néhány ötletet, hogy ő szerinte mi kell a DMC5-be, hogy ütős lehessen.
 
A Devil May Cry 4 2018-ban lett tíz éves
 
Február: Az oldal elérte a 20.000 összelátogatottság. A Capcom megosztott egy kedvcsináló videót a Devil May Cry HD Collectionhoz. Akció volt a Steamen, így olcsóbban beszerezhetők voltak a DMC-s játékok azoknak, akik eddig nem sikerült beszereznie. A hónap végére pedig a Capcom bekerült a Metacritic 2017-es Top 10-ébe: 76 szavazat alapján 61%-kal az ötödik helyen végzett, s az értékelések szerint jó játékokat adtak ki vagy portoltak.
 
Március: Frissíteni kezdtem az oldalt, készülgettek videók, kerültek fel képek, valamint videók a YouTube csatornámra. Ebben a hónapban jött a hír, hogy pár nappal a megjelenés előtt bugos a PC-s HD Collection, melyeket videókban is megtekinthettünk. Kamija osztott meg véleményt egy lehetséges DMC remake-ről. A Capcom bejelentette, hogy Dante vendégszerepelni fog a januárban megjelent Monster Hunter: World-ben, így sárkányvadászként is kipróbálta magát. Megjelent a HD Collection, így elkezdtem készíteni az első-három játékhoz a képeket, ezzel együtt frissültek az adatlapok is. Aztán kaptunk egy hír, hogy a HD Collection a Brit Videojátékos listán csak a 13. helyre jutott.
 
Dante nem csak sárkányvadászként, utcai bajkeverőként is harcolt
 
Április: Frissítés érkezett a HD Collectionhoz. Elkezdtem készíteni a DMC2-höz a végigjátszás képeket Dante és Lucia kampányáról, a hónap második felében pedig napok alatt elkészült a harmadik részhez is. Nemsokára jött egy hír, miszerint a Monster Hunter: World-ben, melyben vendégszerepelt Dante, extrák és újdonságok érkeztek. 
 
Május: A hónap első napján az oldal betöltötte az ötödik évét. Nemsokára jött a hír, hogy a Capcom részt vesz az E3-on, s egy franchise-uk ötödik részét készültek bejelenteni: Devil May Cry és a Dead Rising jött szóba. Tovább frissült az oldalon néhány menüpont. Majdnem a hónap közepén a Capcom közzétette eladási listáját, melyen a Monster Hunter: World az élen végzett, a Devil May Cry szériából a negyedik teljesített előkelőbb helyen az eladásokban és a legjobb játékok listáján. A hónap közepén volt a Steamen egy Midweek Madness, melyen a széria részeit DLC-kel együtt olcsóbban lehetett beszerezni. Aztán érkezett egy hír, hogy a Marvel vs. Capcom Infinite-n nincs Denuvo védelem - ebben ráadásul játszható Dante.
 
Június: Úgy tűnt, megtörni látszott a jég. Történt ugyanis, hogy egy osztrák oldalon feltűntették a DMC5-tel kapcsolatban a borító képet, a platformokat és az eladási árát. Demót is jelentettek be mellé. Emellett egy kiszivárgott E3-as menetrend listán a Resident Evil 2-vel együtt tűntették fel a DMC5-öt, így reménykedni lehetett, hogy nem kamu ez a hír. Közeledve az E3-hoz több hír jelent meg a Devil May Cry 5-tel kapcsolatban: többek között a Capcom levédette, nem tartott saját konferenciát. De mint kiderült, a levédetett domain létezik. Június 11-én végül megtört a jég, és elérkezett az idő: hivatalosan is bemutatták a klasszikus Devil May Cry ötödik részét. :) Azután áradtak a friss hírek, s az oldalra is felkerültek az információk. A Capcom ezután bejelentette, hogy Dante, Gloria és Nero vendégszerepelnek a Street Fighter V-ben. Steam nyári vásár volt. Ebben a hónapban a Capcom megerősítette, hogy valóban lesz demoja a DMC5-nek, s az augusztusi Gamescomra kiviszik. Ezután interjúk is kerültek fel az internetre Icuno Hideakival és Matthew Walkerrel közösen, akik mint rendező és producer vették ki részüket a Devil May Cry 5 készítése során.
 

Július: Ebben a hónapban nagyon semmi hír nem volt a Devil May Cry 5 kapcsán, hanem a Resident Evil 2-től volt hangos a média. Mindenesetre a DMC5 első bemutatójában is hallható Devil Trigger magyar dalszövege felkerült az Art of the Devilre. Annyit közzé tett a Capcom, hogy szeretné a legjobb akciójátékok egyikévé a Devil May Cry 5-öt.
 
Augusztus: A széria a 17. évét ünnepelte. Ebben a hónapban újabb interjúkról volt szó, a Gamescomon kipróbálhatták a kíváncsi rajongók a demot. Továbbá hivatalosan megerősítették, hogy a Devil May Cry 5 2019. március 8-án fog megjelenni. :) 
 
 
Szeptember: Az oldal elérte a 30.000 összelátogatottság. Ráadásul a hónap végén még a napi látogatottság is újabb rekordot ért el, még pedig 280-an látogattak el azon a napon. Emellett bemutatkozott a Devil May Cry 5-ben az új, harmadik játszható karakter, akit egyszerűen V-nek hívnak, s még nem lehetett tudni, a jó vagy a rossz oldalon harcol. Egy cikket is írtam róla a már kiadott infókkal együtt.
 
Október: Az oldal elérte a 40.000 összelátogatottság. A Capcom kinn volt a Comin Conon a Devil May Cry 5-tel, interjút adtak, s beszéltek a játékról.
 
November: Elszántan végre, nyolc hónappal a megjelenés után, de elkezdtem készíteni Dante első-három kalandjához a videós végigjátszásokat. Eközben a Capcom újabb interjút adott és gameplay videókat mutatott be a Devil May Cry 5-ről. S frissült a játék adatlapja. A hónap közepén a Netflixen futó Castlevania animesorozat producere, Adi Shankar egy IGN interjúban jelentette be, hogy televíziós sorozatot fog készíteni a szériának, ami a 2007-es anime után a második animációs tévésorozata lesz. Így a tévésorozat adatlapja is felkerült az oldalra. Továbbá elkészült a Devil May Cry 5-ben Dante harc alatt szóló téma zenéjének, a Subhuman dalszövegének magyar változata. Továbbá a Devil Triggerrel együtt a magyar-angol dalszöveges videója, ami YouTube-on és az Art of the Devilen megtekinthető. A hónap végén Streamelve adtak újabb interjút Icunoék. Az Amazonon felbukkant, hogy a DMC5 Deluxe Editionjához extra tartalom rendelhető elő.
 
Shankar fog újabb sorozatot készíteni a Devil May Cry-ból.
 
December: A hónap elején kezdtem el, míg a közepén befejeződött a Devil May Cry 2 videós végigjátszásának készítése, míg a harmadiké elkezdődött. Emellett megrendezésre került a The Game Award, ahol a Devil May Cry 5-ről újabb bemutató videó érkezett. Abban láthattuk az új karakter, V-t harcolni, megjelent a Crimson Cloud-ra keresztelt harc zenéjének hivatalos videoklipje. Erről is elkészült általam a dalszöveges videó. Többek között láthattunk a kooperatív részről is jelenetetek, egy újabb videóban V-t ismét harcolni. S bejelentették a Bloody Palace-t, mely a játék megjelenését követő hónapban válik elérhetővé.
 
Elkészült az első-három játék videós végigjátszása is
 
Feltöltöttem a Devil May Cry 2 végigjátszás videót YouTube-ra mind Dante, mind Lucia kampányában, s néhányat a harmadikról. Továbbá az oldalon meglett az 50.000 összlátogatottság, mely alkalomból közzétettem, hogy pontosan a következő év első napjától újra elindítom a rajongói díjátadót, melyre először 2010-ben került sor, utoljára talán 2014-ben. December 20-án megkezdődött a Steam Winter Sale, melyen ismét akciósan szerezhettünk be néhány címet a szériából. Továbbá a The Game Awardon jelölték a legjobb alkotók közzé a Capcomot, az Év játéka díjáért a Monster Hunter World versenghet. A Karácsonyt megelőző néhány napban felkerült teljesen a Devil May Cry 2 videós végigjátszásai, a harmadiké készülőben és feltöltés alatt. Karácsony alkalmából a Capcom bejelentette, hogy a Devil May Cry 5 hivatalos zenealbuma 136 dalt fog tartalmazni, ami egyenlőre Japánban lesz beszerezhető. Az év utolsó napjaiban elkezdtem készíteni a reboot Devil May Cry évek óta elmaradt írásos végigjátszását. Dante kampánya mellett elkészült a Vergil's Downfallé is. A képek és videós végigjátszás jövőre elkészülnek.
 
Ennyi volt az idei év a Devil Hunters számára. Reméljük, jövőre valóban érkeznek hírek az ötödik Devil May Cry-jal kapcsolatban. Mi nagyon várjuk. :)
 
SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK
MINDEN KEDVES KIS ÖRDÖGNEK! :)
 
 

Elkészült a DmC Devil May Cry Vergil's Downfall írásos végigjátszása

2018.12.31. 22:35, Devilcsaj

Két nap alatt ugyan, de elkészült a reboot DLC-nek, a Vergil's Downfall írásos végigjátszása. Képek csak az Introban vannak, mert a többinek jelenleg nincs hely a feltöltésre, de hamarosan intézem, s töltögetem fel. Most, hogy ez elkészült, folytatom Dante kampányát.
 
 
A Vergil's Downfall írásos végigjátszását itt tudjátok megtekinteni.

Készül a DmC Devil May Cry írásos és képes végigjátszása

2018.12.31. 13:45, Devilcsaj

Órákon belül köszönthetjük 2019-es, s már csak két hónapot kell kibírni Dante és Nero újabb kalandjára. Márciusban, nőnapon fog megjelenni az ötödik rész. Addig is, gyorsan elkészítem a reboot írásos és képes végigjátszását, ahogy csak tudom.
 
 
Bevallom, a reboottal a megjelenése évében játszottam egyszer a Vergil's Downfall DLC-vel együtt, azóta soha, egészen mostanáig :) Dante kampányával annyi a gond, hogy vannak Gyűjtemények, melyeket egy küldetésben nem lehet teljesen begyűjteni, csak miután egy fegyverünk megvan, hogy ahhoz hozzá tudjunk jutni. Éppen ezért, az Introval együtt az első-három küldetés már elkészült, a szövegkönyv véget tizenegy küldetésig képek is vannak, melyeket ki kell válogatni. Azonban úgy döntöttem, elkészítem a Vergil's Downfall végigjátszását mind írásos, mind képes formában - videósban ezután. Ha ezzel elkészültem, készítem tovább Dante kampányában, amivel remélem januárban teljesen elkészülök. 
 
Tekintsétek meg a reboot végigjátszás lapján a már elérhető küldetéseket. Egyenlőre van, amelyik kép nélkül, mert jelenleg nincs elég hely az oldalon a képeknek, de a napokban intézem.
 
 
 

 

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg