ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Steam Téli vásár elindult

2020.12.23. 22:42, Devilcsaj

Idén is kezdetét vette a Steam Téli vására, ami 2021. január 5., este 7 óráig tart. Mondanom sem kell, hogy a Devil May Cry játékokat is beszerezhetik olcsóbban azok, akiknek eddig elmaradt volna.

A napokban megjelent DMC5 Vergil és a Steamre felkerül első-négy játék és a HR/HM Arrange albumokra és egyébb DLC-re nem vonatkozik a téli akció.

Forrás: Steam 

Devil May Cry albumokat vásárolhatunk Steamen

2020.12.15. 20:43, Devilcsaj

Éppen csak pár perce, miközben válogattam képeket a ma megjelent, Vergillel készült játékmenetből, amikor a Steam egy kis ablakban kidobta nekem ezt az üzenetet.
 
 
Az első-négy videojáték, valamint a rockosabb-metálosabb Devil May Cry HR/HM Arrange albumot is megvásárolhatjuk. Ez főleg azoknak jó hír, akik korábban próbálkoztak letölteni vagy valamilyen módon beszerezni, s sikertelen. A Devil May Cry HD Collection vagy Devil May Cry 4: Special Edition játékok nélkül is beszerezhetjük ezeket.
 
 
 
Az albumokat MP3, FLAC és AAC zenefájlokban lehet beszerezni.
 
Ugyan fizetnünk kell érte, de itt is egy alkalom, ha megszeretnénk ezeket kaparintani. A Devil May Cry Original Soundtrack és a Devil May Cry 2 Original Soundtrack 16 euró, míg a Devil May Cry 3 Original Soundtrack, a Devil May Cry 4 Original Soundtrack és a Devil May Cry HR/HM Arrange 18 euróba kerülnek.
 
 
 
A Steamen a Capcom Original Soundtrack listáján a Capcom más videojátékának zenealbuma is megtalálható.
 
Forrás Steam

Devil May Cry 5: Már játszható Vergilllel a játék

2020.12.15. 20:26, Devilcsaj

Ahogyan a Capcom ígérte, ma jelent meg és vált játszható karakter PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steamre) a Devil May Cry 5-höz Vergil.
 
Az alapjátékot játszhatjuk vele, emellett a Vergil Battle Track 4-packot, mely négy számot tartalmazz, s a Vergil EX Provocationt és a Super Vergil Unlockot kaparinthatjuk meg. Ez a négy így együtt most 4420 ft körül mozog.
 
 
Korábban már beszerezhettük Vergilnek is V-vel együtt az Alt Colors DLC-t, melyben Vergil a klasszikus kék ruháját ölti magára.
 
Forrás: Steam

Steam Őszi Vásár

2020.11.29. 18:17, Devilcsaj

Picit megkésve, mégis időben osztom meg a hírt. Azok, akik PC-n (Steamen) játsszák a Devil May Cry szériát, most ismételten olcsóbban szerezhetik be a szériát, akiknek esetleg még nem sikerült. Azért bízzunk abban, hogy téli akció is lesz.
 
 
Ezúttal az idei évben megjelent játékok, melyek szerinted megérdemlik a Díjat, jelölheted Kategóriákban. Teljesíteni kell feladatokat, s cserébe jutalomban részesülnek a szavazók. Ezeket a Szabályzat alapján csak nem korlátozott Steam felhasználó teheti meg.
 
Egyedül a „Szeretettel készült” kategóriában jelölhető korábban még nem nyert játék. Én jelöltem a Devil May Cry 5-öt - a többit nem lehetett, mert lecserélte. Ahogy mást sem. Aztán megpróbáltam az idén megjelent Resident Evil 3-at több kategóriára jelölni, de csak egyet engedett - idei játékot kell jelölni a kategóriákban.
 
Az őszi akció november 25-től december 1-ig, este hétig tart. A győztesek kihirdetésére 2021. január 3-án kerül sor.
 
Forrás: Steam
 

Devil May Cry 5: Special Edition teszt

2020.11.25. 18:39, Devilcsaj

Megjelent a Devil May Cry 5: Special Edition PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re - PC-re egyenlőre nincs megjelenés. Vergil december 15-től játszható PC-n.
 
 
Most itt a teszt, amit belinkeltem
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal