devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
2018.06.26. 08:20
2018.06.26. 08:16
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

DMC5: A Capcom elárulta, hogy áll a játék

2018.06.23. 07:49, Devilcsaj

Az idén végre bemutatott Devil May Cry 5-ről a fejlesztője, azaz a Capcom közzétette, hogy a Devil May Cry 4 közvetlen folytatásaként érkező következő démonvadászat egészen előrehaladott állapotban van.
 
 
A japán Famicu nevű lap legújabb számában ugyanis megerősítették, a játéknak már a 75%-a elkészült. Továbbá a a játékmenetről és a sztoriról is kiderült egy-két fontosabb részlet. Megtudhattuk, hogy a főgonosz minden korábbi epizód antagonistájánál erősebb lesz. Ehhez kapcsolódik az a tény is, hogy a történet szerint a démoni világ hatalmas változások előtt áll, és valamilyen rejtélyes esemény veszi kezdetét a DMC 5-ben. Nero pedig egy számára fontos dolgot veszített el, és a cselekmény elején ezután kezd el kutatni. Mindez így még meglehetősen homályos, ám a Capcom azt ígéri, hogy idén nyáron több részletet meg fognak osztani velünk.
 
 
Reméljük, így lesz. Ráadásul az idei Gamescomra menni fognak a játék demojával. A teljes játékra pedig 2019 tavaszáig kell várnunk.
 
Forrás X

DMC5: a Capcom demoval készül a Gamescomra

2018.06.22. 13:54, Devilcsaj

Az idei E3-on bemutatkozott a Devil May Cry 5, s emellett a Capcom a szintén rég óta várt Resident Evil 2 remake-jét is bemutatta. Míg Dante új kalandjairól csupán egy bemutató videót láttunk, megtudtunk, mikor és milyen platformokra jelenik meg, addig a másik címről már több infó derült ki, s került ez véget háttérbe az újabb démonvadászatról a hírek.
 
 
Azonban az augusztusban megrendezésre kerülő Gamescomra megy a Capcom a játékkal, ahol a kíváncsi rajongók kipróbálhatják a játékot. Azt nem tudni, melyik platformon, de elképzelhető, hogy Xbox One-on, mivel hogy a Microsoft színpadán mutatkozott be tíz év várakozás után.
 
A játék 2019 tavaszán fog PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n landolni.
 
Forrás X

Steam Nyári Akció

2018.06.22. 13:52, Devilcsaj

Ahogy minden évben, idén is nyári akció van a Steamen. Így olcsóbban beszerezhetők a Devil May Cry epizódjai, akiknek még mindig nem lenne meg mind. A játékok, DLC-kel együtt 10 és 75%kedvezmény között mozog.
 
 
Az akció 2018. július 5-ig tart.

Dante és Nero a Street Fighter V-ben

2018.06.20. 16:45, Devilcsaj

Az idei E3-on tíz év után végre bemutatkozott a Devil May Cry 5, melyben láthattuk, hogy Nero és Dante, mint főszereplők, biztos visszatérők.
 
 
Ez alkalomból a Capcom a széria három karakterét június 25-től elérhetővé teszi a Street Fighter V-ben, hogy Ken Danteként, Edre Neroként, pluszban az Extra Battle módban Gloriával verekedhessünk. Ezek 4 dollárért lesznek elérhetők, július 5-től augusztus 2-ig szerezhetők be. Pluszban Rashid változtatható Mega Man Air Manjévé.
 
 
Pluszban a Survival mód is kap egy frissítést, aminek köszönhetően 1000 kreditért folytathatjuk a túlélést azon a ponton, ahol korábban abbahagytuk. Emellett elfogyasztható tárgyakat is kap a játékmód melyek segítik majd a harcainkat. Végül egy Fighting Chance nevű feature is bekerült, amit használva Menathoz járulhatunk jövendőmondásért. Ha leteszünk az asztalára 500 kreditet, akkor ő cserébe megjutalmaz minket véletlenszerű tárgyakkal.
 
A Street Fighter V: Arcade Edition PC-re és PlayStation 4-re is elérhető.
 
Forrás X

A Devil May Cry 5 valószínűleg Londonban játszódik

2018.06.15. 18:35, Devilcsaj

Az idei E3-on bemutatkozott a Devil May Cry 5. A történetről még semmit nem tudunk, de sejtéseink lehetnek róla. Most a gamestar egyik cikkében leírtak szerint a rajongók kiszúrtak néhány dolgot, ami arra utal, egy Londonról mintázott kitalált városban vadásszuk majd a démonokat.
 
Feltűnt többek között egy piros emeletes busz, ami ugyebár Londonban közlekedik. Utcatáblák is láthatók, ami nem pont úgy néz ki, mint az eredeti, de hasonlítanak. És egy, a Tower Bridge-re hasonló híd.
 
 
 
 
Reméljük, hamarosan érkeznek újabb infók, melyben kiderül a történet, s hogy kik térnek vissza, vagy érkeznek újak.
 
Forrás X
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal