Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Minden Kedves Kis Ördögnek. :)

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

Írj nekem!

 

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

 
 
 

Legutóbb felkerült

2017. 08. 25.

 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek (hiányos)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
 
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül végre hivatalosan is bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2017. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolni fogok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

  

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

             

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.01.12. 22:18
2017.12.31. 16:18
2017.12.27. 10:19
2017.12.24. 10:51
2017.12.22. 11:47
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 végigjátszás lapjára
 
 
 
20. küldetés: Az új élet
(La Vita Nuova)
 
   
   
    
   
   
   
    
    
    
    
    
    
  
 
videó
 
Pályaadatok
 
Feladat: Végezz Sanctus-szal, szabadíts ki Kyrie-t, majd végez a Megmentővel.
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Sanctus, Megmentő
Titkos küldetés: nincs
Kékkő töredék: nincs
 
 
Animáció: Az utolsó felvonás, a gonosz pokolra küldése :D Nero elért az utolsó helyszínre. Megtalálta Kyrie-t, aki egy burokba van zárva, és leengedve a haja :D. Sanctus is megérkezik, aki már nagyobb erővel rendelkezik és nagyobb kardja van.
 
Sanctus: Eredetileg Dantét akartuk a Megmentő belsejébe zárni. Talán emiatt kellett megváltoztatnunk ezt a döntést - tartja a lányra a kardot, szemei vörösen fénylenek.
 
Nero: Késő a sajnálatra. Most pedig engedje el Kyrie-t!
 
Sanctus: Miért szállsz szembe a Renddel? Tudtam, hogy a bizalmad gyenge, de mindig is hittem, hogy szolgáltad a kívánságainkat.
 
Nero: Eléggé rosszul hazudozik erről. megpróbál megölni. De ami igazán felhúzott, az, hogy felhasználta Kyrie-t! - emeli a kardját.
 
Sanctus: Mi ez? Szerelem? - kérdezi nevetve, majd beljebb zárja a burokba Kyrie-t.
 
Nero: Jöjjön rá!
 
Suhint a Jamatoval, de Sanctus visszaüti. Éppen, hogy ő is el tudta ütni. Sanctus-t keresi, aki eltűnt.
 
Dante: Gyerünk, kölyök! Ideje végezned vele! - kiabálja kintről.
 
Nero: Összecsomagolom majd végül.
 
Sanctus: Ne légy olyan biztos, fiú! - jön elő mögötte a földből. Ismét letámadja. - Bár hibáztál, a Megmentő ereje akkor is le fog győzni téged! - ezúttal ő kezdi, Nero ugyanúgy. A hullámok összeütköznek.
 
 
Főellenfél: Evil Sanctus
 
És most te jössz. Sanctus a már tizenegyedik küldetésben is használt támadásokat veti be ismét. Ezúttal a Sparda kard van nála, azt is beveti egyszer csak. Használd ugyanazt a stratégiát. Kapd el a kristályokat, hogy a közelébe érve szétüsd a pajzsát, majd a démoni kart használva ráküld a sorozatos ütéseket. Használd természetesen a démoni alakodat is a nagyobb károkozásért. Ha Sanctus életerő csíkja kevesebb a felénél, olyankor használja a Sparda kardot. Hatszor végig siklik vele a földön, azt kerüld el.
 
 
Animáció: Ha sikerült, figyeld végig a végkifejletet. Sanctus még megtámadná Nerot, de az gyorsabb volt. Belévág.
 
Sanctus: Sparda ereje...! Miért nem adsz hatalmat?! Nem vagyok rá méltó?! - még jó, hogy nem :P
 
Nero: Sosem vette túl komolyan azokat a legendákat. De tudom, hogy Spardának volt szíve. Egy szív, ami képes másokat szeretni, egy embert. És ez az, ami hiányzik.
 
Sanctus-nak leesett a tantusz. Rá is szegezi Kyrie-re a kardot. Nero ezt nem hagyja.
 
Nero: Ideje megmentenem téged. Csak tarts ki.
 
Sanctus: Ne közelíts vagy...
 
Nero eldobja a Jamatot, majd a falnak veri Sanctus-t a Devil Bringgerrel. Suhint néhányat a Jamatoval, felvágva a Kyrie-t zárva tartó burkot, majd keresztül döfi Sanctus-on a katanát. Kyrie kiszabadult, akit Nero elkap a karjaiba. Még a Sparda kard is a földbe fúródik. Sanctus pedig megszűnik örökre létezni. És az ő neve is lehúzható a Halállistáról.
 
Nero: Sajnálom, hogy megvárattalak. Kyrie...?
 
Kyrie magához tér, a pár pedig megöleli egymást.
 
A következő jelenetben Dante még mindig küzd a Megmentővel. Az lesújt hatalmas öklével, Dante pedig igyekszik megfékezni, de egyszer csak megáll.
 
Dante: Vége! - nevet, majd ellöki
 
A szobor homlokán lévő kék kristályt figyeli, várva, hátha Nero és Kyrie felbukkannak. Nemsokára át is törik. Nero kiugrik, karjaiban szerelmével, hátán a Sparda karddal, velük együtt a kristály szilánkok hullnak. Nero karjaiban Kyrie-vel megy Dantéhoz, míg ő csak irigykedve nevet.
 
Dante: Sokáig tartott.
 
Nero: Mi? Mentegetőzést keresel? - kérdezi és leteszi Kyrie-t.
 
Dante: Nos, mennyi ideig kellett mégis várnom? - kérdezi a párt nézve, majd felfigyelnek a szoborra, akiben még mindig van élet. - Ez nem akar megdögleni! - menne elintézni, de Nero elébe tartja a Sparda kardot.
 
Nero: Ez az, ahol kezdődött és végződik, saját kezűleg.
 
Dante: Jól van akkor... - teszi el fegyvereit és veszi át a kardot. - Menj és intézd el, kölyök.
 
Mielőtt menne, még Kyrie-re néz.
 
Nero: Várj meg - kéri, aki megteszi, aztán elindul, rábízva Dantéra. - Tudod, Isten. Mindig is utáltam saját kezűleg rendet tenni, de most ezzel, elpusztíthatok dolgokat. Ki gondolta volna.
 
 
Tegyél végre pontot a dolgok végére. Intézd el egyszer s mindenkorra a Megmentőt (aki inkább már Pusztító). Nincs más dolgod, mint használnod a Devil Bringgert. Csupán annyi a dolgod, hogy pontosan időzíts. Kétszer fog a hatalmas öklével lesújtani, de te gyorsan visszaütöd. Ha sikerült, csak üsd meg a fejét.
 
 
Animáció: Innentől már hátradőlhetsz. :D
 
Nero: Most már tudom - ugrik fel, és a démoni kezével elkapja a szobor fejét. - Ez a kéz arra való, hogy a pokolra küldjön minden rosszat! És... most... meg... HALSZ!!!! - ezzel összeroppantja a fejét és bedől a törmelékek közé. És igen, vége van!
 
Következő: Epilógus
 

   

© 2013-2017 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!