devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 3 adatlapjára
 
A Devil May Cry 3-ban ezúttal egy névtelen városban indulunk útnak. Talán abban a városban vagyunk, mint az első rész elején, de ez nem lett megerősítve. A játék elején kiemelkedik egy nagy torony, ami a játék helyszínéül szolgál. A toronyban - mint a Mallett-szigeti kastély - kamrák, termek, folyosók és emeletek vannak. Ezt is démonok lakják, egyes részeiben hatalmas kapuőrök vannak. Ezt a tornyot egyébként még régen Sparda elzárta a démonokkal együtt, de idősebb fia, Vergil és annak társa, Arkham kinyitották.
 
A Temen-Ni-Gru torony
 
Mindjárt Dante irodájában kezdünk, ami nincs még elnevezve. Egy délutánon üldögél az irodában és eszi a pizzát, amikor meglátogatja egy idegen, aki üzenetet hozott neki a bátyjától. Nemsokára egy kisebb démonsereg támadja meg, de hamar leveri őket.
 
   
 
 
A torony kiemelkedik a föld alól, amit Dante ikertestvére, Vergil aktivált, hogy kinyissa a két világ közti kaput. A városban törött útrészek keletkeztek, épületek dőltek össze. Dante az irodától egy báron és egy sztriptíz klubon keresztül jut el a torony bejáratához, de a kapuőrökkel is számolnia kell. És megismerkedik az ember démonvadász hölggyel, Lady-vel.
 
A jégbarlang után jut el az első nagy terembe, amin emeletek vannak. Innentől eljut a torony felsőbb szintjeire, míg végül a legtetejére, ahol ikertestvérével, Vergillel megküzd. Innen elindul lefele, de egy hatalmas démonszörny lenyeli. Ennek gyomrából kijutva folytatja útját további emeleteken és folyosókon a legalsó szintre, ahol másodszor megküzd fivérével. Arkham feltörte a démonok világát elzáró pecsétet, ezzel a torony jellegzetes változásokon ment keresztül - átrendeződtek a folyosók, falak törtek meg.
 
   
 
   
 
  
   
  
   
 
Végül sikerül ismét a torony tetejére jutnia, onnan a démonok világába. Itt egy részen ismét megküzd a rég legyőzött ellenfelekkel, járatókon keresztül pedig eljut Arkhamhoz, aki megszerezte Sparda erejét. Félvér származása miatt kevésnek bizonyul a győzelme, de jön Vergil, összefognak és legyőzik. Kettejük harcára utólag a démonok világának egy másik részében kerül sor. Vergil vereségével ér véget, aki amulettjével a mélybe veti magát, Dante apjuk kardjával együtt kimenekül.
 
   
 
 
Dante végül megnyitja irodáját Devil May Cry néven, Vergil pedig a démonok világában megküzd apja egykori vezérével, Mundus-szal.
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!