devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
2018.06.26. 08:20
2018.06.26. 08:16
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 3 adatlapjára
 
A Devil May Cry 3-ban ezúttal egy névtelen városban indulunk útnak. Talán abban a városban vagyunk, mint az első rész elején, de ez nem lett megerősítve. A játék elején kiemelkedik egy nagy torony, ami a játék helyszínéül szolgál. A toronyban - mint a Mallett-szigeti kastély - kamrák, termek, folyosók és emeletek vannak. Ezt is démonok lakják, egyes részeiben hatalmas kapuőrök vannak. Ezt a tornyot egyébként még régen Sparda elzárta a démonokkal együtt, de idősebb fia, Vergil és annak társa, Arkham kinyitották.
 
A Temen-Ni-Gru torony
 
Mindjárt Dante irodájában kezdünk, ami nincs még elnevezve. Egy délutánon üldögél az irodában és eszi a pizzát, amikor meglátogatja egy idegen, aki üzenetet hozott neki a bátyjától. Nemsokára egy kisebb démonsereg támadja meg, de hamar leveri őket.
 
   
 
 
A torony kiemelkedik a föld alól, amit Dante ikertestvére, Vergil aktivált, hogy kinyissa a két világ közti kaput. A városban törött útrészek keletkeztek, épületek dőltek össze. Dante az irodától egy báron és egy sztriptíz klubon keresztül jut el a torony bejáratához, de a kapuőrökkel is számolnia kell. És megismerkedik az ember démonvadász hölggyel, Lady-vel.
 
A jégbarlang után jut el az első nagy terembe, amin emeletek vannak. Innentől eljut a torony felsőbb szintjeire, míg végül a legtetejére, ahol ikertestvérével, Vergillel megküzd. Innen elindul lefele, de egy hatalmas démonszörny lenyeli. Ennek gyomrából kijutva folytatja útját további emeleteken és folyosókon a legalsó szintre, ahol másodszor megküzd fivérével. Arkham feltörte a démonok világát elzáró pecsétet, ezzel a torony jellegzetes változásokon ment keresztül - átrendeződtek a folyosók, falak törtek meg.
 
   
 
   
 
  
   
  
   
 
Végül sikerül ismét a torony tetejére jutnia, onnan a démonok világába. Itt egy részen ismét megküzd a rég legyőzött ellenfelekkel, járatókon keresztül pedig eljut Arkhamhoz, aki megszerezte Sparda erejét. Félvér származása miatt kevésnek bizonyul a győzelme, de jön Vergil, összefognak és legyőzik. Kettejük harcára utólag a démonok világának egy másik részében kerül sor. Vergil vereségével ér véget, aki amulettjével a mélybe veti magát, Dante apjuk kardjával együtt kimenekül.
 
   
 
 
Dante végül megnyitja irodáját Devil May Cry néven, Vergil pedig a démonok világában megküzd apja egykori vezérével, Mundus-szal.
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal