devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 5. küldetés
 
 
6. küldetés
 
"A védelmező, a király és az igazság"
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 1 Clause 3
 
 
 
 
 
 
   
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
 
Titkos szobák
 
  
 
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Noctpteran
Titkos szobák: 1
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 10:30
Vörös gömb kell: 2000
Stílus pont: Tizennégyszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
 
Animáció: Arius leszáll a helikopterről, Lucia is megérkezik.
 
Arius: Lám-lám - jön le a gépről - Úgy tűnik, visszatért a hiány.
 
Lucia: "Hiány"?
 
Arius: Az én teremtményem vagy.
 
Lucia: Hazudsz! Matier az anyám!
 
Arius embere leveszi a maszkját. Kiköpött mása Luciának, ami meglepi a lányt.
 
Arius: Csupán rád talált, amikor meg akartam szabadulni tőled. Katonának nevelt téged. Úgy véled, ilyen egy anya?
 
Lucia: Nem! Nem hiszek neked!
 
Megdobja egy késsel, de Arius visszaveri és megsebzi. A vállán egy jel van.
 
Arius: Nézd csak. A tetoválást a válladon. - Lucia ránéz. - A bizonyíték rá, hogy egy próbababa vagy. Chi, ez a valódi neved. És most kérem az Arcanákat - közelít felé, Lucia hátrál. - Azokkal teljessé válik az erőm, és olyanná válok, mint a halhatatlan Argosax. Elérem az abszolút bölcsességet, és felülmúlok mindent.
 
Lucia nem hagyja ennyiben, felfegyverkezik.
 
Arius: A világ már megvetemedett. Minden, ami a démonoké, végül visszakapják eredeti formájukat. Még ha el is árulod a neveltetésed, és emberré válsz. Fogadd el - leküldi arra a heylre, ahol Dante harcolt a nagy lepkével.
 
 
Megkapva az irányítást az a dolgod, hogy megöld a Savage Golemeket és a Demonochorus-eket. Ha megvan, rajtad a sor, hogy te is megküzdj Noctpterannal, a nagy lepkével. Azért figyelj a férgekre is. Lépj a teleportba, ha a Pokol legalsóbb részére küldted őket. Egy földalatti helyre jutottál. Lucia azonban az Arius-tól hallottakon elgondolkodik.
 
 
Lucia: Engem... megalkottak? Ezért van ez a képességem? Egy nap megtámadhatom az embereket? Mennem kell!
 
 
Visszakapva az irányítást látható, hogy hova kell menni. A víz alá, tehát az első rész után ismét úsznunk kell. Dantéval ezúttal nem kellett. Mielőtt a vízbe mennél, indulj el hátra, ugyanis a bejátszásban látható volt vörös gömb és Kék kő darab (20/13.). Ott, ahol a falon a szem minta van, áll előtte két magas oszlop, azok tetejére felrepülve Elrejtett Vörös Gömböket találsz. Repülj át a szomszéd peremre, ahol egy mélyedésben Titkos szobát (10/6) és Kék kő darabot (20/14.) találsz. Ugorj a vízbe és az animációban látott kis helyre ússz be. Ugyancsak nem fogy a levegő, úsz nyugodtan. Ott találod a Bow Gunt. Ússz a másikhoz, ezzel vége a pályának.
 
Következő: 7. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!