Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 3 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Feltöltés alatt jelenleg

Itt megtekinthetők

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.18. 17:41
2018.12.15. 21:37
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 4. küldetés
 
 
5. küldetés
 
"A védelmezőnek fel kell emelkednie,
hogy szemtől-szembe nézzem szembe a végzettel."
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 7 Clause 1
 
 
 
    
   
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömbök, tárgyak, egyéb
 
   
 
Titkos szobák
 
  
 
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos szobák: 1
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 7:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Most ugyanoda jutottál, ahova Dante azután, hogy legyőzte Nefasturris-t. Menj előre, itt fent találsz vörös gömböt. Le a lépcsőn, győzd le ellenfeleidet. A másik oldalon ugorj a legfelső tetőjáróra, ahol be kell menni a kis bejátszásban látott ajtón. Előtte a csövön, amin Dante lecsúszdázott, zárva ugyan, de menj a másik irányba befele, ahol Elrejtett Vörös Gömböket találsz. Menj be az ajtón. Menj végig a folyosón a duplaajtóig, felugorva felette gömböket találsz, majd át azon. Most a nagy hangárba jutottál, ahol a nagy repülőgép van, azon gömbök. Menj be a gépbe, ahol megtalálod a Cranky bombákat. Menj ki a gépből, majd indulj a hangár másik részére, ahol egy ajtót találsz.
 
Itt bent van Angel Trigger töltő és egy gömb, amit meg kell ütni. Ezzel ajtókat nyitottál ki. Most menj vissza egészen addig, ahol kezdted a pályát, majd a pont ott talált garázs ajtón menj ki. Animációban látható, hogy valami Luciába száll. Ez az Evil Heart, ami csökkenti az életerődet, de ne aggódj, hamar megszabadulsz tőle. A csövekre felmenve Arany Gömböt találsz. A négy generátor között pedig Kék kő darabot (20/11.). A lépcső melletti járaton vörös gömbök vannak. Siess a túloldalra be az ajtón, de ha akarod, öld meg ellenfeleidet.
 
A nagy vasból készült csigalépcsőhöz jutottál. Üsd meg a gömböt, hogy egy újabb amuletten lévő gátlópajzsot levegyen. Indulj le a lépcsőn, az ellenfeleket hagyd, mert a Spicerek vannak ott. Ha leértél, menj a Trigger feltöltőhöz (persze csak ha szükség van rá), törd szét a vörös gömböket adó szobrot, majd repülj fel a Flame Heart-ért. Ugorj le, majd menj be az ajtón.
 
A krátertenger nincs már, a túloldalon zárva az ajtó, de a másik nyitva. Itt bent egy másik ajtó szintén zárva van, egy kisebb járatba menve felhasználhatód az Evil Heartot. Ezzel aktiválsz egy erőt, majd megkapod az Electro Heart-ot. Visszatérve a krátertenger már ott van. A túloldalra menve a fal mentén (ahol Dantéval titkos szobát találtál) Kék Gömböt találsz. A szárnyas kis dögöket akár nyírd ki, de menj vissza, ahol aktiváltad az energiát, majd menj be az ajtón.
 
A sínekhez jutottál. Menj előre, öld meg ellenfeleidet, a másik sínvonalon is vedd fel a gömböket. Előre érve törd össze a dobozokat vörös gömbökért, majd az oszlop mentén mássz fel további gömbökért. Állj a liftre, hagyd, hogy felvigyen, közben öld meg a szárnyas dögöket. Ha felértél, a három ajtó közül a balra nem tudsz menni (az Danténál volt a titkos szoba), a középső a küldetés vége, a jobb pedig egy újabb Titkos szoba (10/5.), ahol újabb Kék kő darabot (20/12.) találsz. Ezután menj ki az ajtón és vége a küldetésnek.
 
Animációban még annyi látható, hogy a helikopter megérkezett ide, amiből egy nő és egy férfi szállt ki - utóbbi Arius.
 
 
Következő: 6. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!