Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 4. küldetés
 
 
5. küldetés
 
"A védelmezőnek fel kell emelkednie,
hogy szemtől-szembe nézzem szembe a végzettel."
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 7 Clause 1
 
 
 
    
   
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömbök, tárgyak, egyéb
 
   
 
Titkos szobák
 
  
 
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos szobák: 1
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 7:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Most ugyanoda jutottál, ahova Dante azután, hogy legyőzte Nefasturris-t. Menj előre, itt fent találsz vörös gömböt. Le a lépcsőn, győzd le ellenfeleidet. A másik oldalon ugorj a legfelső tetőjáróra, ahol be kell menni a kis bejátszásban látott ajtón. Előtte a csövön, amin Dante lecsúszdázott, zárva ugyan, de menj a másik irányba befele, ahol Elrejtett Vörös Gömböket találsz. Menj be az ajtón. Menj végig a folyosón a duplaajtóig, felugorva felette gömböket találsz, majd át azon. Most a nagy hangárba jutottál, ahol a nagy repülőgép van, azon gömbök. Menj be a gépbe, ahol megtalálod a Cranky bombákat. Menj ki a gépből, majd indulj a hangár másik részére, ahol egy ajtót találsz.
 
Itt bent van Angel Trigger töltő és egy gömb, amit meg kell ütni. Ezzel ajtókat nyitottál ki. Most menj vissza egészen addig, ahol kezdted a pályát, majd a pont ott talált garázs ajtón menj ki. Animációban látható, hogy valami Luciába száll. Ez az Evil Heart, ami csökkenti az életerődet, de ne aggódj, hamar megszabadulsz tőle. A csövekre felmenve Arany Gömböt találsz. A négy generátor között pedig Kék kő darabot (20/11.). A lépcső melletti járaton vörös gömbök vannak. Siess a túloldalra be az ajtón, de ha akarod, öld meg ellenfeleidet.
 
A nagy vasból készült csigalépcsőhöz jutottál. Üsd meg a gömböt, hogy egy újabb amuletten lévő gátlópajzsot levegyen. Indulj le a lépcsőn, az ellenfeleket hagyd, mert a Spicerek vannak ott. Ha leértél, menj a Trigger feltöltőhöz (persze csak ha szükség van rá), törd szét a vörös gömböket adó szobrot, majd repülj fel a Flame Heart-ért. Ugorj le, majd menj be az ajtón.
 
A krátertenger nincs már, a túloldalon zárva az ajtó, de a másik nyitva. Itt bent egy másik ajtó szintén zárva van, egy kisebb járatba menve felhasználhatód az Evil Heartot. Ezzel aktiválsz egy erőt, majd megkapod az Electro Heart-ot. Visszatérve a krátertenger már ott van. A túloldalra menve a fal mentén (ahol Dantéval titkos szobát találtál) Kék Gömböt találsz. A szárnyas kis dögöket akár nyírd ki, de menj vissza, ahol aktiváltad az energiát, majd menj be az ajtón.
 
A sínekhez jutottál. Menj előre, öld meg ellenfeleidet, a másik sínvonalon is vedd fel a gömböket. Előre érve törd össze a dobozokat vörös gömbökért, majd az oszlop mentén mássz fel további gömbökért. Állj a liftre, hagyd, hogy felvigyen, közben öld meg a szárnyas dögöket. Ha felértél, a három ajtó közül a balra nem tudsz menni (az Danténál volt a titkos szoba), a középső a küldetés vége, a jobb pedig egy újabb Titkos szoba (10/5.), ahol újabb Kék kő darabot (20/12.) találsz. Ezután menj ki az ajtón és vége a küldetésnek.
 
Animációban még annyi látható, hogy a helikopter megérkezett ide, amiből egy nő és egy férfi szállt ki - utóbbi Arius.
 
 
Következő: 6. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal