devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 4. küldetés
 
 
5. küldetés
 
"A védelmezőnek fel kell emelkednie,
hogy szemtől-szembe nézzem szembe a végzettel."
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 7 Clause 1
 
 
 
    
   
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömbök, tárgyak, egyéb
 
   
 
Titkos szobák
 
  
 
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos szobák: 1
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 7:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Most ugyanoda jutottál, ahova Dante azután, hogy legyőzte Nefasturris-t. Menj előre, itt fent találsz vörös gömböt. Le a lépcsőn, győzd le ellenfeleidet. A másik oldalon ugorj a legfelső tetőjáróra, ahol be kell menni a kis bejátszásban látott ajtón. Előtte a csövön, amin Dante lecsúszdázott, zárva ugyan, de menj a másik irányba befele, ahol Elrejtett Vörös Gömböket találsz. Menj be az ajtón. Menj végig a folyosón a duplaajtóig, felugorva felette gömböket találsz, majd át azon. Most a nagy hangárba jutottál, ahol a nagy repülőgép van, azon gömbök. Menj be a gépbe, ahol megtalálod a Cranky bombákat. Menj ki a gépből, majd indulj a hangár másik részére, ahol egy ajtót találsz.
 
Itt bent van Angel Trigger töltő és egy gömb, amit meg kell ütni. Ezzel ajtókat nyitottál ki. Most menj vissza egészen addig, ahol kezdted a pályát, majd a pont ott talált garázs ajtón menj ki. Animációban látható, hogy valami Luciába száll. Ez az Evil Heart, ami csökkenti az életerődet, de ne aggódj, hamar megszabadulsz tőle. A csövekre felmenve Arany Gömböt találsz. A négy generátor között pedig Kék kő darabot (20/11.). A lépcső melletti járaton vörös gömbök vannak. Siess a túloldalra be az ajtón, de ha akarod, öld meg ellenfeleidet.
 
A nagy vasból készült csigalépcsőhöz jutottál. Üsd meg a gömböt, hogy egy újabb amuletten lévő gátlópajzsot levegyen. Indulj le a lépcsőn, az ellenfeleket hagyd, mert a Spicerek vannak ott. Ha leértél, menj a Trigger feltöltőhöz (persze csak ha szükség van rá), törd szét a vörös gömböket adó szobrot, majd repülj fel a Flame Heart-ért. Ugorj le, majd menj be az ajtón.
 
A krátertenger nincs már, a túloldalon zárva az ajtó, de a másik nyitva. Itt bent egy másik ajtó szintén zárva van, egy kisebb járatba menve felhasználhatód az Evil Heartot. Ezzel aktiválsz egy erőt, majd megkapod az Electro Heart-ot. Visszatérve a krátertenger már ott van. A túloldalra menve a fal mentén (ahol Dantéval titkos szobát találtál) Kék Gömböt találsz. A szárnyas kis dögöket akár nyírd ki, de menj vissza, ahol aktiváltad az energiát, majd menj be az ajtón.
 
A sínekhez jutottál. Menj előre, öld meg ellenfeleidet, a másik sínvonalon is vedd fel a gömböket. Előre érve törd össze a dobozokat vörös gömbökért, majd az oszlop mentén mássz fel további gömbökért. Állj a liftre, hagyd, hogy felvigyen, közben öld meg a szárnyas dögöket. Ha felértél, a három ajtó közül a balra nem tudsz menni (az Danténál volt a titkos szoba), a középső a küldetés vége, a jobb pedig egy újabb Titkos szoba (10/5.), ahol újabb Kék kő darabot (20/12.) találsz. Ezután menj ki az ajtón és vége a küldetésnek.
 
Animációban még annyi látható, hogy a helikopter megérkezett ide, amiből egy nő és egy férfi szállt ki - utóbbi Arius.
 
 
Következő: 6. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!