devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 4. küldetés
 
5. küldetés
 
"Hunyd le szemeidet, de távoli elméidben
a vadásznak meg kell tanulnia felbecsülni az értékeket"
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 5 Clause 4
 
 
 
 
 
 
    
    
    
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Gömb(ök), tárgyak
 
 
Titkos szobák
 
  
  
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Infested Chopper
Titkos szobák: van
Kékkő töredék: 3
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 11:32
Vörös gömb kell: 6000
Stílus pont: Tizenegyszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne használj
Használt tárgyak: ne sérülj
 
Alagút, új ellenfelek: A kis motortúra után egy másik városba érkeztél. Egy alagútban indulj előre. Nem üti ki a szemed, jobbra találsz egy vörös gömböt. Kimennél, de elzárták az útadat. Új ellenfél lép színre: Geri és Freki, farkasdémonok. Legyőzésükkor animációban látható, ahogy egyikük felüvölt, és egy épület tetejére menekülnek, hívva gazdájukat, Bolverket.
 
A város: Sikerült kijutnod. Haladj a lejtőn fel, elől látható egy torony. Amint kiértél, lezárulnak a járható utak és megtámadnak, de te hamar elintézed ezt és haladsz tovább. Egy alagútba vezet tovább az út. De mielőtt lemennél, az alagúttal szemben (ahonnan kijöttél) lévő épületnél látható nagy ajtóba menj be a Titkos szobába (20/8.), ott újabb Kék kő darabhoz (20/10.) jutsz. Most menj az alagútba, ami az ajtótól előre van.
 
A város túloldala, újabb harc Orangguerrával: Átjutottál a város túl oldalára. Innen jobbra haladj, át a híd alatt, miközben már támadnak. Győzz le mindenkit. majd a híd alatt az úton fuss tovább az út végére. Látható egy nagy ajtó ott, ami újabb Titkos szobát (20/9.) rejt.
 
Tankcsata: Ugord át a kamiont, majd animációban figyeld, ahogy megérkezik egy tank és szétlövi a kamiont. Dante éppen, hogy kitér a lövés elől. Három tankot kell legyőznöd, de figyelj, mert nem csak lő, lángszórója is van. Ne kerülj a cső elé, de teljesen a tetejére se. Kettőt itt lent, egyet a lejtős úton találsz.
 
Ha végeztél, a lejtős úton haladj fel, vagy onnan jobbra ugorj egy parkolóba. Ott találsz vörös gömböt. Indulj el ismét, ezúttal teljesen fuss végig, amíg tart az út. Újabb vörös gömböt és Kék kő darabot (20/11.) találsz. A túloldalra a gyenge Stringerrel sem tudsz átugrani, így irány lefele. Amint leértél, haladj előre és jobbra az első ajtó mögött egy Titkos szoba (20/10.) rejlik, bent pedig Kék kő darab (20/12.) vár rád.
 
Offence Heart megszerzése: Ha végeztél, indulj balra, vagyis arra, ahol landoltál a híd tetejéről. Ugord át a törmeléket, menj be a kerítésen és jobbra megtalálod az Offence Heart-ot, ami az élénk harc isten szívével van megáldva. Ezután haladj tovább a híd másik oldala felé.
 
Animáció, majd irány a torony: Figyelhető, ahogy Dante mögött megjelenik egy helikopter, ami nem azért jött, hogy segítsen rajta, hanem hogy megölje. Ezt egy rakéta ellövésével mutatta meg. Visszakapva az irányítást haladj tovább. Menj fel a lépcsőn, ugorj fel a fenti emeletre, aztán a következő kettőre, akár vedd fel a vörös gömböt. Egy pillanatra megfigyelhető, hogy az alsó emelet lángokba borul, neked pedig fel kell jutnod. Siess hát, ne ess le, mert meghalhatsz. Út közben találsz ajtókat, de mind zárva van. Igyekezz, nincs sok hátra. Felértél a legfelsőre, de a helikopter utolért. Siess a kijárathoz, közben kerüld el a lövéseit, csak figyelj oda, hol landolsz és merre ugrasz.
 
A tetők és harc a helikopterrel: Kiértél, veled együtt a helikopter. Menj a felszállópályához, ahova az animáció is mutatja. Vedd fel a gömböket, majd figyeld, ahogy Dante egy ügyes akrobatikus ugrással nem csak elkerüli a lövéseket, de átugrik a szomszédos épületre. Most te jössz. Indulj arra, ahova az animáció mutatja. Mielőtt elindulsz, jobbra egy kis lyukban Arany Gömböt találsz. Ugorj hát az épületeken, ahol más ellenfelek is jönnek. De mielőtt tovább mennél, jobbra menj el, ahol találsz Kék Gömböt. Azt úgy tudod felvenni, hogy beleugrasz a liftbe, ami levisz. Ezután csak a fal mentén ugorj fel és igyekezz tovább. Az utolsó tetőre feljutni nem lesz egyszerű. Siess. Ugorj fel az oszlopok és a szobor fejek tetejére, de le ne ess. A könnyebb feljutásért öltsd magadra démoni alakod és repülj fel.
 
A tetőn: Ha sikeresen feljutottál, a helikopter utolér. Intézd el egyszer s mindenkorra. Van ott három oszlop, ami plusz jel mintázatú. Óvatosan ugorj fel, nehogy lees. Lődd onnan a helikoptert, használd a Devil Triggert, de kerüld el a lövéseit - legfőképp a rakétáit. Ha ez sikerült, a helikopter a tetőre zuhan és felrobban. Dante pedig a robbanást elkerülve leugrik. Ezzel vége a küldetésnek.
 
Következő: 6. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!