Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 3. küldetés
 
4 . küldetés
 
"Rengeteg fegyvere van, de egyetlen szíve Hogy várjon a vadászra a víz legmélyén"
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 4 Clause 5
 
 
 
 
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) és egyéb
 
 
 
Titkos szobák
 
  
  

 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Jokatglum
Titkos küldetés: van
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 9:30
Vörös gömb kell: 5000
Stílus pont: Hétszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Haladj az úton tovább, majd rögtön meglátod az első ajtót, ami egy újabb Titkos szobába (20/6.) vezet, ahol pedig a gömbök mellett megszerezheted az újabb Kék kő darabot (20/8.). Ha megvan, haladj tovább, a ház széleken vedd fel a gömböket, a következőn az Elrejtett Vörös Gömböket, majd tovább az út lejtő előtt balra a Kék Gömböt. Ebből a kameraállásból látható a szomszéd szegélyen vörös gömb. Ha megvan, menj az út végén a falhoz és üsd szét, hogy tovább tudj menni.
 
Átmenve haladj tovább. Egy dokkhoz érsz, de mielőtt beljebb mennél, a hegyoldalon ugorj fel a Kék kő darabért (20/9). Tovább haladva ugorj az épületre a vörös gömbökért. A dokkon haladva találsz egy lebegő gömböt, de ezzel egyelőre ne foglalkozz. Menj be az ajtón. A másik lezárul, de az ellenfelek leverésével kinyílik. Azon belül magadhoz veheted a Quick Heart amulettet, ami egy mágikus kő. Ezzel gyorsabban tudsz futni, ha Devil Trigger alakban vagy. Ugorj a csőre a vörös, még feljebb az Arany Gömbért. Most menj ki a dokkra. Haladj egy rácsig, onnan tovább zsákutcába, de Vörös Gömböket adó kristályba botlasz. A pont mellette látható garázs ajtó egy újabb Titkos szoba (20/7.).
 
Ha aktiválva van a Quick Heart, akkor üsd meg a lebegő gömböt. Ekkor kinyílik a rács, neked azonban nagyon gyorsan oda kell érned és átjutni, mert ha nem, lecsukódik és kezdheted elölről. Használd a Devil Triggert a Quick Herattel és siess. Ha átfutni nem, gurulni még tudsz. Ott vár rád Zöld, a kapu felett Vörös Gömbök. Menj be az ajtón.
 
Főellenség: Jokatglum
 
Újabb főellenfélbe botlottál. Ő Jokatglum, egy tintahalszerű lény, aki a vízben támad. Ez a szörnyeteg képes a csápjával ártani neked, emellett mérget köpköd. Ha ezt kiterjeszti, olyankor a csápjait tudod támadni. Ha egyet elpusztítasz, vörös gömböket kapsz, de kis idő után regenerálódnak. Neked mindössze annyi a teendőd, hogy a fejét támad. Használd a Devil Triggert, amivel egykönnyen elintézheted.
 
Ha sikerült, szed fel a jutalmad. Animációban látható, hogy egy ajtó lenyílik, ami mögött... EGY MOTOR LAPUL. Mielőtt azt gondolnád, használni fogjuk, hogy száguldozzunk, sajnos el kell keserítselek, én is azt hittem. Nem száguldozunk. Mi csak futunk, sétálunk és küzdünk az életünkért. A motor előtt találoda Shotgunt. Vedd fel, majd nézd végig, ahogy Dante száguld a motorral, átugrat a törött híd felett (igazából ott. ahol jártál a harmadik küldetéskor) és folytatja útját a következő küldetésre.
 
Következő: 5. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?