Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 3. küldetés
 
4 . küldetés
 
"Rengeteg fegyvere van, de egyetlen szíve Hogy várjon a vadászra a víz legmélyén"
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 4 Clause 5
 
 
 
 
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) és egyéb
 
 
 
Titkos szobák
 
  
  
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Jokatglum
Titkos küldetés: van
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 9:30
Vörös gömb kell: 5000
Stílus pont: Hétszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Haladj az úton tovább, majd rögtön meglátod az első ajtót, ami egy újabb Titkos szobába (20/6.) vezet, ahol pedig a gömbök mellett megszerezheted az újabb Kék kő darabot (20/8.). Ha megvan, haladj tovább, a ház széleken vedd fel a gömböket, a következőn az Elrejtett Vörös Gömböket, majd tovább az út lejtő előtt balra a Kék Gömböt. Ebből a kameraállásból látható a szomszéd szegélyen vörös gömb. Ha megvan, menj az út végén a falhoz és üsd szét, hogy tovább tudj menni.
 
Átmenve haladj tovább. Egy dokkhoz érsz, de mielőtt beljebb mennél, a hegyoldalon ugorj fel a Kék kő darabért (20/9). Tovább haladva ugorj az épületre a vörös gömbökért. A dokkon haladva találsz egy lebegő gömböt, de ezzel egyelőre ne foglalkozz. Menj be az ajtón. A másik lezárul, de az ellenfelek leverésével kinyílik. Azon belül magadhoz veheted a Quick Heart amulettet, ami egy mágikus kő. Ezzel gyorsabban tudsz futni, ha Devil Trigger alakban vagy. Ugorj a csőre a vörös, még feljebb az Arany Gömbért. Most menj ki a dokkra. Haladj egy rácsig, onnan tovább zsákutcába, de Vörös Gömböket adó kristályba botlasz. A pont mellette látható garázs ajtó egy újabb Titkos szoba (20/7.).
 
Ha aktiválva van a Quick Heart, akkor üsd meg a lebegő gömböt. Ekkor kinyílik a rács, neked azonban nagyon gyorsan oda kell érned és átjutni, mert ha nem, lecsukódik és kezdheted elölről. Használd a Devil Triggert a Quick Herattel és siess. Ha átfutni nem, gurulni még tudsz. Ott vár rád Zöld, a kapu felett Vörös Gömbök. Menj be az ajtón.
 
Főellenség: Jokatglum
 
Újabb főellenfélbe botlottál. Ő Jokatglum, egy tintahalszerű lény, aki a vízben támad. Ez a szörnyeteg képes a csápjával ártani neked, emellett mérget köpköd. Ha ezt kiterjeszti, olyankor a csápjait tudod támadni. Ha egyet elpusztítasz, vörös gömböket kapsz, de kis idő után regenerálódnak. Neked mindössze annyi a teendőd, hogy a fejét támad. Használd a Devil Triggert, amivel egykönnyen elintézheted.
 
Ha sikerült, szed fel a jutalmad. Animációban látható, hogy egy ajtó lenyílik, ami mögött... EGY MOTOR LAPUL. Mielőtt azt gondolnád, használni fogjuk, hogy száguldozzunk, sajnos el kell keserítselek, én is azt hittem. Nem száguldozunk. Mi csak futunk, sétálunk és küzdünk az életünkért. A motor előtt találoda Shotgunt. Vedd fel, majd nézd végig, ahogy Dante száguld a motorral, átugrat a törött híd felett (igazából ott. ahol jártál a harmadik küldetéskor) és folytatja útját a következő küldetésre.
 
Következő: 5. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal