devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 1. küldetés
 
 
2. küldetés
 
"A lengő szív megadja a vadásznak a szerencsét, hogy az ég felé nyúljon"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 1 Clause 8"
 
 
 
 
 
   
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
  
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
 
 
Titkos szobák
 
 
 
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 3
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 6:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: Egyszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Animáció: Lucia a felrobbant helyen keresi az anyját, aki egy gödörből jön elő, majd beszélgetnek (beleértve Dantét). A nő megkéri Dantét, állítson meg egy Arius nevezetű démont, aki el akarja foglalni a világot. Dante feldobja a szerencse érmét és a katakombákon útnak indul.
 
Lucia: Hol van Matier? Matier! Matier!
 
Matier: Nem semmi. Jó nagy felfordulást csináltak, nem igaz? De az biztos, eltart egy jó darabig, mire megtalálják ezt a helyet. Ó, hát eljöttél, Sparda fia.
 
Dante: Ismerte őt?
 
Matier: Természetesen... Mi vagyunk e Vie de Marli nevű föld őrzői. A klánunk Spardával együtt megküzdött a démonokkal. Kérnünk kell tőled egy szívességet, Sparda fia. Tudod, van itt egy ember, aki a lakhelyünket démoni helyre változtatta. Arius a neve. Egy nemzetközi, publikus vállalat elnöke... Démoni erőt birtokol. Győzd le őt és mesterét, értünk, kérlek.
 
Dante feldobja szerencse érméjét, majd azt mondja.
 
Dante: Úgy látom, szerencsés napja van.
 
Matier: Nagyszerű. Nagyon elégedett vagyok. A kikötőhöz vezet. Hogyha szerencsés vagy, elmesélem neked apád történetét, Sparda fia.
 
Katakombák: A föld alatti járatban haladsz tovább. Haladj a lépcsőn le, törd össze az arcformát és menj tovább. Ugorj a csatornába, bele a bokáig érő vízbe. Továbbmenve újabb arcformát törhetsz össze, ami mögött Vörös Gömböket és szörnyeket találsz. Tovább potyogó padlóba botlasz, az alatt ugyanazokat. A gödör után kettő arcformát törhetsz össze. Az első mögött Vörös Gömböket adó kristályt törhetsz össze és teljesítheted a következő Titkos szobát (20/3.). A másik arcforma összetörésével tőled jobbra elhúzódik a fal. Lődd le a szárnyas dögöket, törd össze az újabb arcformát és ismét elhúzódik egy fal. Ott egy újabb potyogó padló alatt Vörös Gömböket és Kék kő darabra (20/4.) lelsz. Menj át az ajtón.
 
Terem, közepén kockaformájú kulcsokkal: A terem pici, közepén kockák, egyetlen járható út és sok fáklya. Az ajtón nem tudsz átmenni, lezárul. Annyi a teendőd, ahogy változik a padló, úgy kell a gömböket elpusztítani, legalább nyolcat. Ha ez megvan, tovább mehetsz.
 
A következő helyen, szembe a túloldalon egy lezárt ajtót találsz. Van két elágazás. Kissé trükkös, ha kell minden Kék kő darab, a következőt tedd: menj jobbra, ahol találsz egy újabb széttörhető maszkrajzot, ami mögött Kék kő darab (20/5.) van elrejtve. Aztán menj a másik irányba, aminek széttörésével a fal félre húzódik ott, ahol imént felvetted a Kék kő darabot. Lődd le a szárnyas dögöket, üsd szét a harmadik arcformát, hogy ismét elmozduljon a fal. Öld meg ellenfeleidet, üsd szét a negyedik repedést, az mögött újabb Titkos szobát (20/4.), azon belül Kék kő darabot (20/6.) találsz. A lebegő kék gömböt üsd addig, míg ki nem világit teljesen és töri fel a mágiát az ajtón.
 
Terem Kecskeszobrokkal, és az Aerial Heart megszerzése: Amint átjöttél, lezárul az ajtó és rád támadnak. Látsz két kecske szobrot, az alatta található aurapajzs mögött valami fénylő tárgyat. Amint legyőzted első körös ellenfeleidet, a kecske szobrok megelevenednek és rád támadnak. Ezt nem hagyod, kivégzed őket. Ha megvan, az aurapajzs megtörik, te pedig felveszed az Aerial Heart-ot (egy mágikus kő, repülő démonmadár szívévvel). A teremben látsz egy zöld fényt a padlón, ami ugyanolyan, mint az egyesben - felnöveli a Devil Trigger csíkot. Animációban látható, merre kell tovább menni. Annyi a dolgot, hogy átváltozol a démoni alakodra, az Aerial Heart segítségével felrepülsz, ugyanis erre való az, amit most felvettél. Ezzel vége a pályának.
 
Következő: 3. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!