Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 1. küldetés
 
 
2. küldetés
 
"A lengő szív megadja a vadásznak a szerencsét, hogy az ég felé nyúljon"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 1 Clause 8"
 
 
 
 
 
   
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
  
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
 
 
Titkos szobák
 
 
 
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 3
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 6:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: Egyszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Animáció: Lucia a felrobbant helyen keresi az anyját, aki egy gödörből jön elő, majd beszélgetnek (beleértve Dantét). A nő megkéri Dantét, állítson meg egy Arius nevezetű démont, aki el akarja foglalni a világot. Dante feldobja a szerencse érmét és a katakombákon útnak indul.
 
Lucia: Hol van Matier? Matier! Matier!
 
Matier: Nem semmi. Jó nagy felfordulást csináltak, nem igaz? De az biztos, eltart egy jó darabig, mire megtalálják ezt a helyet. Ó, hát eljöttél, Sparda fia.
 
Dante: Ismerte őt?
 
Matier: Természetesen... Mi vagyunk e Vie de Marli nevű föld őrzői. A klánunk Spardával együtt megküzdött a démonokkal. Kérnünk kell tőled egy szívességet, Sparda fia. Tudod, van itt egy ember, aki a lakhelyünket démoni helyre változtatta. Arius a neve. Egy nemzetközi, publikus vállalat elnöke... Démoni erőt birtokol. Győzd le őt és mesterét, értünk, kérlek.
 
Dante feldobja szerencse érméjét, majd azt mondja.
 
Dante: Úgy látom, szerencsés napja van.
 
Matier: Nagyszerű. Nagyon elégedett vagyok. A kikötőhöz vezet. Hogyha szerencsés vagy, elmesélem neked apád történetét, Sparda fia.
 
Katakombák: A föld alatti járatban haladsz tovább. Haladj a lépcsőn le, törd össze az arcformát és menj tovább. Ugorj a csatornába, bele a bokáig érő vízbe. Továbbmenve újabb arcformát törhetsz össze, ami mögött Vörös Gömböket és szörnyeket találsz. Tovább potyogó padlóba botlasz, az alatt ugyanazokat. A gödör után kettő arcformát törhetsz össze. Az első mögött Vörös Gömböket adó kristályt törhetsz össze és teljesítheted a következő Titkos szobát (20/3.). A másik arcforma összetörésével tőled jobbra elhúzódik a fal. Lődd le a szárnyas dögöket, törd össze az újabb arcformát és ismét elhúzódik egy fal. Ott egy újabb potyogó padló alatt Vörös Gömböket és Kék kő darabra (20/4.) lelsz. Menj át az ajtón.
 
Terem, közepén kockaformájú kulcsokkal: A terem pici, közepén kockák, egyetlen járható út és sok fáklya. Az ajtón nem tudsz átmenni, lezárul. Annyi a teendőd, ahogy változik a padló, úgy kell a gömböket elpusztítani, legalább nyolcat. Ha ez megvan, tovább mehetsz.
 
A következő helyen, szembe a túloldalon egy lezárt ajtót találsz. Van két elágazás. Kissé trükkös, ha kell minden Kék kő darab, a következőt tedd: menj jobbra, ahol találsz egy újabb széttörhető maszkrajzot, ami mögött Kék kő darab (20/5.) van elrejtve. Aztán menj a másik irányba, aminek széttörésével a fal félre húzódik ott, ahol imént felvetted a Kék kő darabot. Lődd le a szárnyas dögöket, üsd szét a harmadik arcformát, hogy ismét elmozduljon a fal. Öld meg ellenfeleidet, üsd szét a negyedik repedést, az mögött újabb Titkos szobát (20/4.), azon belül Kék kő darabot (20/6.) találsz. A lebegő kék gömböt üsd addig, míg ki nem világit teljesen és töri fel a mágiát az ajtón.
 
Terem Kecskeszobrokkal, és az Aerial Heart megszerzése: Amint átjöttél, lezárul az ajtó és rád támadnak. Látsz két kecske szobrot, az alatta található aurapajzs mögött valami fénylő tárgyat. Amint legyőzted első körös ellenfeleidet, a kecske szobrok megelevenednek és rád támadnak. Ezt nem hagyod, kivégzed őket. Ha megvan, az aurapajzs megtörik, te pedig felveszed az Aerial Heart-ot (egy mágikus kő, repülő démonmadár szívévvel). A teremben látsz egy zöld fényt a padlón, ami ugyanolyan, mint az egyesben - felnöveli a Devil Trigger csíkot. Animációban látható, merre kell tovább menni. Annyi a dolgot, hogy átváltozol a démoni alakodra, az Aerial Heart segítségével felrepülsz, ugyanis erre való az, amit most felvettél. Ezzel vége a pályának.
 
Következő: 3. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal