devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
2018.06.26. 08:20
2018.06.26. 08:16
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: Intro+Prologue
 
 
1. küldetés
 
"Észak felől, a vadász sötét vére rá fog jönni sorsodra"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 1 Clause 3"
 
    
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
1-2-3
 
  
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
  
  
 
Titkos szobák
 
1-2
 
  
  
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: Key
Boss: nincs
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 3 db
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: 3x érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne legyen
Használt tárgyak: ne használj
 
Dante kalandjai ezúttal a Dumary-szigeten folytatódnak. Ismételten skarlátvörösen és feketén öltözik, öregebb, mint az első részben. Segítségére továbbra is a saját kezűleg eszkábált Ebony & Ivory kézifegyverei és a szériában először használható Rebellion kardja lesz segítségére - mint alapfegyverek. Az előző és a későbbi játékokkal ellentétben itt nincsenek küldetés címek és feladatok, hanem idézetek valamelyik könyvből. Ahogy elkezdődik egy küldetés, mindig kirakja a térképet, megjelölve, hogy hol jársz, mellette pedig az idézetek. Amikor célzol, a képernyő bal felső sarkában az élet- és démoni erő csík, a másikban a Vörös Gömbök száma látható. A jobb alsóban később megmutatkozik a fegyvereid, amit korlátlanul vihetsz magaddal és nem kell a menübe lépned, de a kardoknál már igen. Új ellenségek, új női társ, új küldetések, új harcmozdulatok, új fegyverek - ezek jellemzik még röviden a második részt. Ismét Kék Kő Darabokat kereshetsz, titkos küldetéseket hajthatsz végre, és felturbózhatod ugyancsak a fegyvereket. Na, vágjunk bele.
 
Animáció: Dante egy torony tetején áll. Kiszúr egy épületet a város túloldalán. Oda kell jutnia. Fejest ugrik a magas toronyból, néhány méter után talpon érkezik.
 
Megkapva az irányítást próbáld ki még most az elején az új mozdulatokat, a harcok során szükséged lesznek rá. Vetődhetsz, szaltózhatsz oldalt és hátra. Ha ugrasz, lenyomod a célzás gombot és azt, amelyikkel igazából kardozol, a levegőben rúgsz :D No... A toronyból jobbra egy kis helyen és a környéken található szobrok széttörésével Vörös Gömbökre lelsz. Haladj balra a lépcsőn le. Mielőtt tovább mennél, jobbra egy kis toronyba menve szintén Vörös Gömböt találsz. Ugorj át a törött kapun. A hegyoldalon feljutva egy peremre Elrejtett Vörös Gömböket találsz (1.). Tovább egy kapun áthaladnál, előtte ugorj fel a játék első Kék Kő darabjáért (20/1.). Tovább menve egy térre jutsz, majdnem a városba. Jobbra egy busz tetején Vörös gömböt találsz.
 
A város: A városba értél, és üdvözölnek ellenfeleid. Elintézed őket és haladsz tovább. Gyűjtögesd a Vörös Gömböket. Ezúttal madár démonok támadnak rád, mint amilyen Luciára támadtak a nyitó videóban. Amint elintézted őket, menj be az ott látható nagy kapun, ami az első Titkos szobát (20/1.) rejti. Ha később ilyet találsz, csupán annyi a dolgod, hogy leölöd két körben ellenfeleidet, begyűjtöd a jutalmadat és belépsz a teleportba, ami visszavisz az aktuális játék részre. Kijőve innen haladj a járdán, ugord át a kis házat. Leérve az ajtón újabb Titkos szobába (20/2.) jutsz és megszerzed a Kék kő darabot (20/2.). A csatornákban és háztetőkön gyűjtsd be a vörös gömböket és öld le ellenfeleidet. Tovább haladva nemsokára Arany Gömböt találsz. Lezárul a járat és megtámadnak, de te mindenkit leversz. Nemsokára találsz egy Divine Statue-t. Ha akarod, fejlesztd a fegyvereidet. Innen a csatornába ugorva újabb Kék kő darabot (20/3.) találsz. Gyere ki. A játék segít abban, merre kell menned. Egy felnyitott rácson át kell ugranod egy térre. Újabb ellenfelek mutatkoznak meg. leölésük után megszerzed a Kulcsot, kinyitottad a zárt rácsot és haladsz tovább. Átjutottál a város azon részére, ahova jönnöd kellett. Öld meg ellenfeleid, gyűjtsd be a vörös gömböket - és ha kapsz, zöldet és fehéret, - törd össze a Vörös Gömböket adó kristályt, végezetül menj a házhoz.
 
Animáció: Lucia is odaért ahhoz a házhoz, ahova neked kellett. Találkoztok. Berobban a ház, s nőt majdnem elrepíti a robbanás szele, de Dante elkapja és egy közeli sziklaperemre felugranak és figyelik a kigyulladt házat. Ezzel vége az első küldetésnek.
 
Következő: 2. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal