Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: Intro+Prologue
 
 
1. küldetés
 
"Észak felől, a vadász sötét vére rá fog jönni sorsodra"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 1 Clause 3"
 
    
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
1-2-3
 
  
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
  
  
 
Titkos szobák
 
1-2
 
  
  
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: Key
Boss: nincs
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 3 db
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: 3x érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne legyen
Használt tárgyak: ne használj
 
Dante kalandjai ezúttal a Dumary-szigeten folytatódnak. Ismételten skarlátvörösen és feketén öltözik, öregebb, mint az első részben. Segítségére továbbra is a saját kezűleg eszkábált Ebony & Ivory kézifegyverei és a szériában először használható Rebellion kardja lesz segítségére - mint alapfegyverek. Az előző és a későbbi játékokkal ellentétben itt nincsenek küldetés címek és feladatok, hanem idézetek valamelyik könyvből. Ahogy elkezdődik egy küldetés, mindig kirakja a térképet, megjelölve, hogy hol jársz, mellette pedig az idézetek. Amikor célzol, a képernyő bal felső sarkában az élet- és démoni erő csík, a másikban a Vörös Gömbök száma látható. A jobb alsóban később megmutatkozik a fegyvereid, amit korlátlanul vihetsz magaddal és nem kell a menübe lépned, de a kardoknál már igen. Új ellenségek, új női társ, új küldetések, új harcmozdulatok, új fegyverek - ezek jellemzik még röviden a második részt. Ismét Kék Kő Darabokat kereshetsz, titkos küldetéseket hajthatsz végre, és felturbózhatod ugyancsak a fegyvereket. Na, vágjunk bele.
 
Animáció: Dante egy torony tetején áll. Kiszúr egy épületet a város túloldalán. Oda kell jutnia. Fejest ugrik a magas toronyból, néhány méter után talpon érkezik.
 
Megkapva az irányítást próbáld ki még most az elején az új mozdulatokat, a harcok során szükséged lesznek rá. Vetődhetsz, szaltózhatsz oldalt és hátra. Ha ugrasz, lenyomod a célzás gombot és azt, amelyikkel igazából kardozol, a levegőben rúgsz :D No... A toronyból jobbra egy kis helyen és a környéken található szobrok széttörésével Vörös Gömbökre lelsz. Haladj balra a lépcsőn le. Mielőtt tovább mennél, jobbra egy kis toronyba menve szintén Vörös Gömböt találsz. Ugorj át a törött kapun. A hegyoldalon feljutva egy peremre Elrejtett Vörös Gömböket találsz (1.). Tovább egy kapun áthaladnál, előtte ugorj fel a játék első Kék Kő darabjáért (20/1.). Tovább menve egy térre jutsz, majdnem a városba. Jobbra egy busz tetején Vörös gömböt találsz.
 
A város: A városba értél, és üdvözölnek ellenfeleid. Elintézed őket és haladsz tovább. Gyűjtögesd a Vörös Gömböket. Ezúttal madár démonok támadnak rád, mint amilyen Luciára támadtak a nyitó videóban. Amint elintézted őket, menj be az ott látható nagy kapun, ami az első Titkos szobát (20/1.) rejti. Ha később ilyet találsz, csupán annyi a dolgod, hogy leölöd két körben ellenfeleidet, begyűjtöd a jutalmadat és belépsz a teleportba, ami visszavisz az aktuális játék részre. Kijőve innen haladj a járdán, ugord át a kis házat. Leérve az ajtón újabb Titkos szobába (20/2.) jutsz és megszerzed a Kék kő darabot (20/2.). A csatornákban és háztetőkön gyűjtsd be a vörös gömböket és öld le ellenfeleidet. Tovább haladva nemsokára Arany Gömböt találsz. Lezárul a járat és megtámadnak, de te mindenkit leversz. Nemsokára találsz egy Divine Statue-t. Ha akarod, fejlesztd a fegyvereidet. Innen a csatornába ugorva újabb Kék kő darabot (20/3.) találsz. Gyere ki. A játék segít abban, merre kell menned. Egy felnyitott rácson át kell ugranod egy térre. Újabb ellenfelek mutatkoznak meg. leölésük után megszerzed a Kulcsot, kinyitottad a zárt rácsot és haladsz tovább. Átjutottál a város azon részére, ahova jönnöd kellett. Öld meg ellenfeleid, gyűjtsd be a vörös gömböket - és ha kapsz, zöldet és fehéret, - törd össze a Vörös Gömböket adó kristályt, végezetül menj a házhoz.
 
Animáció: Lucia is odaért ahhoz a házhoz, ahova neked kellett. Találkoztok. Berobban a ház, s nőt majdnem elrepíti a robbanás szele, de Dante elkapja és egy közeli sziklaperemre felugranak és figyelik a kigyulladt házat. Ezzel vége az első küldetésnek.
 
Következő: 2. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal