Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: Intro+Prologue
 
 
1. küldetés
 
"Észak felől, a vadász sötét vére rá fog jönni sorsodra"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 1 Clause 3"
 
    
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
1-2-3
 
  
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök), tárgy(ak) vagy egyéb
 
  
  
 
Titkos szobák
 
1-2
 
  
  

 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: Key
Boss: nincs
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 3 db
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8:30
Vörös gömb kell: 3000
Stílus pont: 3x érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne legyen
Használt tárgyak: ne használj
 
Dante kalandjai ezúttal a Dumary-szigeten folytatódnak. Ismételten skarlátvörösen és feketén öltözik, öregebb, mint az első részben. Segítségére továbbra is a saját kezűleg eszkábált Ebony & Ivory kézifegyverei és a szériában először használható Rebellion kardja lesz segítségére - mint alapfegyverek. Az előző és a későbbi játékokkal ellentétben itt nincsenek küldetés címek és feladatok, hanem idézetek valamelyik könyvből. Ahogy elkezdődik egy küldetés, mindig kirakja a térképet, megjelölve, hogy hol jársz, mellette pedig az idézetek. Amikor célzol, a képernyő bal felső sarkában az élet- és démoni erő csík, a másikban a Vörös Gömbök száma látható. A jobb alsóban később megmutatkozik a fegyvereid, amit korlátlanul vihetsz magaddal és nem kell a menübe lépned, de a kardoknál már igen. Új ellenségek, új női társ, új küldetések, új harcmozdulatok, új fegyverek - ezek jellemzik még röviden a második részt. Ismét Kék Kő Darabokat kereshetsz, titkos küldetéseket hajthatsz végre, és felturbózhatod ugyancsak a fegyvereket. Na, vágjunk bele.
 
Animáció: Dante egy torony tetején áll. Kiszúr egy épületet a város túloldalán. Oda kell jutnia. Fejest ugrik a magas toronyból, néhány méter után talpon érkezik.
 
Megkapva az irányítást próbáld ki még most az elején az új mozdulatokat, a harcok során szükséged lesznek rá. Vetődhetsz, szaltózhatsz oldalt és hátra. Ha ugrasz, lenyomod a célzás gombot és azt, amelyikkel igazából kardozol, a levegőben rúgsz :D No... A toronyból jobbra egy kis helyen és a környéken található szobrok széttörésével Vörös Gömbökre lelsz. Haladj balra a lépcsőn le. Mielőtt tovább mennél, jobbra egy kis toronyba menve szintén Vörös Gömböt találsz. Ugorj át a törött kapun. A hegyoldalon feljutva egy peremre Elrejtett Vörös Gömböket találsz (1.). Tovább egy kapun áthaladnál, előtte ugorj fel a játék első Kék Kő darabjáért (20/1.). Tovább menve egy térre jutsz, majdnem a városba. Jobbra egy busz tetején Vörös gömböt találsz.
 
A város: A városba értél, és üdvözölnek ellenfeleid. Elintézed őket és haladsz tovább. Gyűjtögesd a Vörös Gömböket. Ezúttal madár démonok támadnak rád, mint amilyen Luciára támadtak a nyitó videóban. Amint elintézted őket, menj be az ott látható nagy kapun, ami az első Titkos szobát (20/1.) rejti. Ha később ilyet találsz, csupán annyi a dolgod, hogy leölöd két körben ellenfeleidet, begyűjtöd a jutalmadat és belépsz a teleportba, ami visszavisz az aktuális játék részre. Kijőve innen haladj a járdán, ugord át a kis házat. Leérve az ajtón újabb Titkos szobába (20/2.) jutsz és megszerzed a Kék kő darabot (20/2.). A csatornákban és háztetőkön gyűjtsd be a vörös gömböket és öld le ellenfeleidet. Tovább haladva nemsokára Arany Gömböt találsz. Lezárul a járat és megtámadnak, de te mindenkit leversz. Nemsokára találsz egy Divine Statue-t. Ha akarod, fejlesztd a fegyvereidet. Innen a csatornába ugorva újabb Kék kő darabot (20/3.) találsz. Gyere ki. A játék segít abban, merre kell menned. Egy felnyitott rácson át kell ugranod egy térre. Újabb ellenfelek mutatkoznak meg. leölésük után megszerzed a Kulcsot, kinyitottad a zárt rácsot és haladsz tovább. Átjutottál a város azon részére, ahova jönnöd kellett. Öld meg ellenfeleid, gyűjtsd be a vörös gömböket - és ha kapsz, zöldet és fehéret, - törd össze a Vörös Gömböket adó kristályt, végezetül menj a házhoz.
 
Animáció: Lucia is odaért ahhoz a házhoz, ahova neked kellett. Találkoztok. Berobban a ház, s nőt majdnem elrepíti a robbanás szele, de Dante elkapja és egy közeli sziklaperemre felugranak és figyelik a kigyulladt házat. Ezzel vége az első küldetésnek.
 
Következő: 2. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?