devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.06.20. 16:45
2018.06.15. 18:35
2018.06.11. 17:39
2018.06.08. 08:23
2018.06.03. 13:44
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Démonvadászok adatlapjára
 
Devil May Cry iroda
 
 
A Dante otthonaként is szolgáló helyet már a videojátékokban vagy mangában is megtekinthettük. Az iroda logója ezentúl is más, kívül-belül máskép nézz ki. Az ötödik epizódban egy pillanatra betekinthetünk Dante hálószobájába. Patty volt a takarítóhölgy, mivel Dante rendszeresen hagyott szemetet - pizzás dobozokat, sörös dobozokat, zacskókat.
 
Kocsma
 
Az első epizód elején látott kocsma, ahova Dante azért tért be, mert a környéken sokan meghaltak. Epres fagylaltot kért, de ott nem szolgáltak. Azonban a vér szaga erős volt mindig, s egy embert hamar fosztottak meg az életétől. Az emberbőrbe bújt démonokat azonnal kivégezte Dante.
 
 
 
Vonat
 
Dante és Patty utaztak itt az első epizódban, úton a Lowell házhoz. Egy férfi közéjük ült, de abban egy démon rejtőzött el, ami megölte a férfit. Dante erre már akkor rájött, amikor áthaladtak az alagútban. Más utas is jelen volt a szerelvényen, de egyikük sem volt a tettes, bár a mozdonyvezető Dantéra gyanakodott.
 

    

 

Hotel
 
Az, ahol Dante és Patty éjszakáztak. Itt látta meg Patty azt a plakátot, amin az "édesanyja" van, de valójában egy alakváltó démonmoly. A szobájukat mellesleg Sid adta ki.
 
  
 
Színház
 
Patty idejött azzal a tudattal, hogy édesanyját itt találja, de démonokkal találta szembe magát, amitől Dante mentette meg, eltakarva a látványtól - korhatáros :D. Sid itt készült megölni a kislányt, de Dante tőle is megmentette, majd távozásra kérte.
 
  
 
Lowell ház
 
Az első epizód folyamán nem egyszer nyerünk betekintést ebbe a házba, ahol három férfi várja azt az időpontot, miszerint Patty Lowellnek meg kell jelennie, hogy átvegye az örökséget. Ha nem, megkaparintják a pénzt. Kissé megkésve, de egy nő jelenik meg, Patty Lowellnek kiadva magát. Az egyik férfi démonná változik és leöli társait. A nőt a biztos haláltól Dante menti meg, majd intézi el a démont és megy el Patty-val.
 
   
 
Raktár
 
A második epizódban először megjelenő Lady elmegy oda egy férfival a vacsora helyett. Ide rejtette el ez a férfi azoknak a nőknek a hulláit, akik több hete eltűntek. A férfi felfedi kilétét, de Lady nem hagyva magát, elintézi. Ezután tűnik fel az autópálya rendőrségtől két férfi és bízzák meg Lady-t egy feladattal.
 
  
 
Úton (motorozás)
 
Dante és Lady egy társaságba látogat, köztük egy Vincent nevű férfinak napokkal ezelőtt meghalt a bátyja. Lady ráveszi a két férfit, hogy versenyezzenek. Ha Dante nyer, Vincentnek és társainak el kell hagyniuk a várost. Szabálytalanul, bukósisak nélkül, nem sajnálva a benzint és a sebességmérőt száguldoznak, míg fel nem tűnik Red Eye, aki miatt Dante és Lady idejöttek. Vincent azt hiszi, hogy a testvére az, így követi. Később Lady is csatlakozik, majd elintézik a démont.
 
   
 
Higel ház
 
A harmadik epizódban feltűnt Angelina Higel és édesapja élnek ebben a házban szolgákkal együtt. Mr. Higel még lakattal is bezárta lányát a szobájába, hogy távol tartsa Bradtől. Később Higelék inasa megsebzi a ház urát. Angelina a zajok miatt megpróbál, s sikerül kijutnia, s igyekszik édesapjához. Az inasuk megpróbálja megölni, de Dante megérkezik Braddel. Dante az érkező szörnnyel van elfoglalva. Korábban a ház egyik szobájában Dante és Morrison Mr. Higellel a megbízást beszélték meg.
 
   
 
Apotheke bár és mellékutca
 
Az a hely, ahova Dante követte Bradet. Leült mellé a pulthoz. Brad egy szerelmes regényt olvasott, Dante pizzát és sört rendelt. Dante megkérdezte, honnan jött, amire Brad nem válaszolt, csak távozott. Dante egy mellékutcáig követte, ahol a rátámadó démont sikeresen elintézte.
 
 
    
 
Kilátó
 
Az a hely, ahol Angelina és Brad sokat találkoztak a randijukon. Itt figyelmeztette a nő a férfit, hogy az apja megbízót valakit, hogy ölje meg. Brad itt számol be Danténak mestere érkezéséről.
 
 
 
Háztetők
 
Lady ezen a területen mentett meg egy férfit egy démonkutyától. Megérkezett Trish, aki az utolsót elintézte. Lady korábban információt kapott egy démonról, aki mostanában kezdett gyilkolni a városban. A tetőre megy, hogy könnyen és gyorsan el tudja intézni, de felülkerekedik rajta és elmenekül.
 
    
 
Fegyver kovács műhely
 
Lady idehozta a harmadik játékban is látott Kalin Ann rakétavetőjét javításra. A kovács szólt neki, hogy keresik. Trish volt az, aki ajándékot küldött neki, majd távozott.
 
 
 
Ruhabolt
 
Lady és Trish itt vásároltak ruhát. Lady azt ajánlotta, ne ott verekedjenek, mert nem szeretné a kedvenc butikját tönkrevágni. :D
 

   

Templom
 
Lady itt várta Trish-t a pappal. Törtek, zúztak, ráadásul rúgták, ütötték egymást. Még szétrobbantották a tetőt. A harcukat végül Dante állította le, mondván, pénzt kereshetnének azzal, ha olyan klubokba mennek, ahol verekedéssel keresnek pénzt. Dante és Trish itt elmondják Lady-nek, mit terveztek, majd elintézik a papot, ugyanis ő a valódi gyilkos.
 
   
 
Fredi étterme
 
Az ötödik epizódban látogatunk el ide először. Dante itt eszik epres fagyit, teljesen ingyen :D. Itt dolgozik Cindy, aki odáig van Dantéért. Cindy udvarlója, valamint Patty és Lady is feltűntek itt. Valamint a tizedik epizódban Modeus, aki szóvá tette Fredinek, túl édes az epres fagyi. És Dante egyet értett vele. Fredi kidobta őket :P
 
 
   
 
Klub
 
Az a hely, ahol Dante egy női démont elintézett, és ahova Cindy udvarlója követte. A női mosdóig ment Dante a nővel, ahol aztán megölte - valószínűleg a nő átváltozott, de ezt nem láthattuk. A mosdóba a fickó bement, és egy monoklival távozott egy biztonsági őr által :D
 
  
 
Cindy udvarlójának lakása
 
Legény lakás, alig van rend. Van egy Cindy-vel közös fotója. Amikor menekülne a városból, Dante meglátogatja és a tűzlépcsőn siet le.
 
              
 
Országút
 
A fickó idáig menekült el Dante elől, de hogy félvér hősünk hogy került oda olyan gyorsan, számomra rejtély. Itt Dante a kis démoni harangot megrázta, s démonok jöttek elő egy átjárón. Előhívott egy nagyobbat, mindet elintézte, majd szétlőtte a harangot. A fickónak átadta azt a fényképet, amelyiken Cindy-vel van, mondván, ha elmegy a városból, szóljon előtte neki.
 
       
 
Ház északon
 
Északon található egy ház, tele kinccsel. Dante kincsvadászokkal érkezik ide. Egyikük, Tim elindít egy jó rock zenét, amit mindannyian imádnak. Tim régi barátja, Elena Houston démoni formában feltűnik, de amikor Tim megsérül és felismeri, elmegy. Később ugyanitt Dante végez a démonnal, Elena pedig Tim karjaiban meghal. Egy rejtett helyen rengeteg hanglemezre figyel fel Dante.
 
   
 
Folyó
 
Kelly Marcus itt horgássza ki azt a rejtélyes maszkot, ami életre kel és kívánságokat teljesít - de csak rosszat. Később Lady ugyanitt találja meg, s mivel az nem teljesítette a jó kívánságait, megküldte egy bazookás lövedékkel.
 
 
              
 
Bár
 
Az a hely, ahol Kelly Marcus és barátja dartzoztak. Kelly vesztett, s a pokolba kívánta emiatt barátját. A maszk megjelent, s teljesítette. Magát okolta. A gyilkosság miatt senki nem ment oda. Dante ellátogatott ide az információk megszerzése miatt. Morrison is betért ide, s kérte Dantét, ne akarjon a démoni zárkába menni, mert élve biztos nem jut ki. Kelly kijutatása után Dante és Lady itt pókereznek. Amikor Lady veszít, ő is a pokolba kívánja Dantét. A maszk megtenné, de Dante visszavág, s az utcán sikeresen legyőzi. A harc után Dante átadja Kelly-nek azt a gyűrűt, amit a férfi húga, Rin adott pénz helyett.
 
        
 
Démoni Zárka
 
Olyan börtön, ahonnan élve senki nem jutott ki. Az igazgató és az összes őr démon, a rabok emberek. Dante úgy jutott ide, hogy szándékosan testi sértést és rongálást okozott a nyílt utcán. Az összes folyosó minden szegletében kamerák vannak. Halálos fogócskát játszanak a rabokkal. Az őrök démonná változnak és leölik a rabokat. Dante túljár az eszükön és Kelly-vel együtt kijutnak.
 
        
 
Morris-sziget
 
Az a sziget, ahol Dante, bátyja és édesanyja éltek, míg a démonok le nem támadták őket. Ernest, aki feleségével együtt itt élnek, Dantét megkéri, jöjjön el ide, mert bizonyíték van arra, miszerint édesanyja és ő ártatlanok. Ugyanis húsz évvel ezelőtt tűz ütött ki a szigeten, ami rengeteg életet követelt. A városban van egy cirkusz, ahol Sid bújt meg. Egy kórház, ahova Ernest egykori tanárnője fekszik. Ernest háza, melyben feleségével élnek. A kertjükben el van rejtve egy ládika, amit a feleség talál meg. Sid itt is meglátogatja Dantét.
 
   
 
Démoni kapu
 
A szigeten van egy kapu a romok között, ami az emberek és a démonok világát köti össze. Ernest meg akarja nyitni, hogy a kapu mögött rejtőzködő démonnal végezzen. Dante tudja, hogy egy egyszerű puskával nem lesz képes. Dante utána megy és elintézi a démont.
 
   
 
Hajó
 
A kilencedik epizódban Trish kivételével a csapat egy luxushajón végzik el következő küldetésüket, amin zajlik a szerencsejáték. A küldetésük az volt, hogy egy King nevű játékost megállítsanak, aki sorba öli a szerencsejátékosokat, ha az egy partiban veszít. Dante négy profival ült le. Sorba haltak meg mind, míg nem maradt megbízójuk férjével az asztalnál. Az is meghalt, mert veszített. A megbízójuk felfedi kilétét, akivel Dante végez.
 
        
 
Városi park
 
A tizedik epizódban láthatjuk először a város parkját. Megtalálható Dante (és Vergil) édesapjáról, Spardáról egy szobor, mivel köztudott, hogy hősként tekintenek Spardára. Patty itt beszélget Modeus-szal, aki hiszi, hogy Sparda még él, de testvére, Bael meg van győződve róla, hogy már nem. Később Dante és Bael itt küzdenek meg. Bael, ha megöli Dantét és megszerzi a lelkét, hatalomra tehet szert. Szerencsére Dante nyer, és Modeus-szal is végez, miután az úgy döntött, bosszút áll bátyján.
 
        
 
Városi Könyvtár
 
Trish és Lady a tizenegyedik epizódban kutattak a Nina Lowelltől kapott nyaklánc után. A Lowell családról találtak rengeteg információt.
 
 
 
Grandia Hotel
 
Patty édesanyja, Nina Lowell itt lakik. Itt nyitja meg a két világ közti kaput Sid. Kényszeríti Patty-t, hogy a nyakláncot tegye az oltárra, amivel megnyitja. Miután Sid felveszi Abigail erejét, a városban elszabadul a pokol, a hotelt is leamortizálják. Dante később ennek a tetején végez végleg Siddel.
 
 
   
 
Démonok világa
 
A játékokban különböző helyszíneken járt Dante küldetései és kalandjai során. Ezúttal azért, hogy végezzen Siddel, de az keresztre veti, úgy tűnve, ezzel megölte. Patty is belép ebbe a világba, hogy megkeresse Dantét. A démonoktól az Allen könnye nyaklánc védi meg. Amikor megtalálja Dantét, próbál segíteni neki - sikertelenül. Sid visszarántja őt az emberek világába.
 
   
 
Saját írás. Lopás esetén Feketelistás vagy
UTOLSÓ FRISSITÉS: 2017. 03. 15.

 

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal