ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Devil May Cry 5: Vége a Capcom Denuvo védelmének

2020.03.01. 20:03, Devilcsaj

Lassan egy éve, hogy Dante és Nero újabb kalandjaiban vehettünk részt tizenegy év kimaradás után. S valljuk be, megérte várni, hiszen remekelt mind a rajongók, mind pénz szempontjából a játék.
 
 
A Devil May Cry 5-öt már megjelenése napján fel tudták törni. A külsős tesztek alapján minimális hatása volt a teljesítményre, mégis akastak, akiknél túl lassan töltött be vagy nem futott jól a játék. A Capcom hivatalosan eltávolította a Denuvo védelmet a játékról, amit akkor tesznek, ha már végleges döntés után nem terveznek új tartalmakat kiadni. Bár Facebook-on több rajongói oldalak tele vannak olyan mémekkel és bejegyzésekkel, melyek egy Vergiles DLC-t követelnek, úgy tűnik, nem fog ilyenre már sor kerülni - de a remény hal meg utoljára.
 
Egyébként a Capcom szintén tavaly megjelent, már első évét betöltött Resident Evil 2 Remake-ről decemberben került le teljesen a Denuvo védelem. A Monster Hunter World-on ellenben még rajta van.
 
Forrás X X
Címkék: dmc5 denuvo capcom
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.03.06. 03:03
loko

Your article is very useful, the content is great, I have read a lot of articles, but for your article, it left me a deep impression, thank you for sharing. run 3

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal