Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Négy éves az oldal

2017.05.01. 07:16, Devilcsaj

Sziasztok. Nagy örömmel jelentem, hogy az oldal a mai napon betöltötte a negyedik évet. Ezelőtt volt már három DMC-s, G-Portálon nyitott Devil May Cry-os oldalam, de mind törölve lett, a mostani pedig maradni fog. Az első, általam nyitott oldalt 2007-ben vagy 2008-ban nyithattam, nem sokkal azután, hogy megismertem a franchise-t, de mivel akkor alig tudtam bármit a játékokról, nem szerkesztettem, ezért töröltem. A másodikról a harmadik oldalra költöztem. 2012-ben zárhattam be a harmadikat, míg nem 2013-ban úgy döntöttem, mégis szerkesztek egy Devil May Cry-os oldalt, de ezúttal úgy, hogyha nem tudnám szerkeszteni, szünetre megyek, s nem teszek semmit nem elérhetővé. és ha bárki kérdezné: nem, nem tervezek és nem is fogok elköltözni a G-Portálról se ezzel, se a könyves oldalammal. 2006 óta vagyok a G-Portál "család" tagja, semmiképp se hagynám itt.
 
A mostani oldal tehát négy éves, melyre igyekszek mindent feltenni, aminek köze van a Devil May Cry-hoz. Az oldalnak mellesleg 2017. januárjában megnyitottam egy testvéroldalát, az Art of the Devilt, amire a rajongók saját DMC-s történeteit, rajzait, cosplay-eket, gyűjteményeit szeretném feltenni. Továbbá átkerültek a dalszövegek, a kritikák, a Fórum.
 
Az oldalon a 2013-as nyitása óta a negyedik évig összesen 8600 felett van az összlátogatottság, a G-Portál Fantasy kategóriájának listáján jelenleg az 1. helyen van. Az újranyitás (2017 január-február) után a tízedik helyről tornázta fel magát.
 
 
És még valami: 2017. június 13-án és 15-én lesz idei E3, amin a Capcom az eddigi hírek szerint menni fog, s több infót kiadnak az új Marvel vs. Capcom játékukról. Valamint Icuno Hideaki is bejelent valamit. És a kettő között, június 14-én ünnepli tízedik születésnapját az animesorozat.
 
Még egyszer köszönöm szépen, hogy sokan vagytok, s jöttök a hosszas szünet ellenére. :) Let's rock little Devils.
Még nincs hozzászólás.
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal