ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK
Archívum - 2019. május

Nintendo Switch-re kiadják az első Devil May Cry-t

2019.05.07. 10:20, Devilcsaj

Hamarosan a hordozható kézi konzolokat is meghódítja a széria, hisz nem rég osztotta meg a Capcom, hogy a PlayStation, Xbox és PC-s gépek után először kerül kiadásra a széria bármely darabja ezekre a gépekre. Az, hogy felújított változat, vagy csak sima portolás lesz, azt nem tudni.
 
 
Noha mint tudjuk, az első Devil May Cry-t annak idején, még 2009-ben PlayStation Portable-ra tervezték kiadni, de aztán mégse. Most azonban hivatalos a hír, hogy a 2017 óta forgalomban lévő Nintendo Switch-et is meghódítja Dante.  
 
Pontos megjelenési dátum még nincs, de idén nyáron kerül sor a kézi konzolos debütálásra.
 
A Devil May Cry első felvonása 2001. augusztus 23-án Japánban, október 16-án pedig Amerikában jelent meg csak PlayStation 2-re. 2012-ben az első-három játékot tartalmazó HD Collection 10. évfordulós gyűjtemény formájában 2012-ben PlayStation 3-on és Xbox 360-on, 2018 márciusában ugyanezt a gyűjteményt már PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Steamre is kiadták.
 
Forrás X X

DMC5: Most már biztos, nem lesz több DLC a játékhoz

2019.05.05. 11:06, Devilcsaj

Két hónapja jelent meg a legújabb számozott része a szériának, melyhez már a megjelenés előtt és utána is jártak letölthető tartalmak. Ahogy a negyedik rész Special Editionjához, itt is csak ruhák, plusz Kék és Vörös Gömbök, ezúttal már fegyverek is jártak. Csak a reboothoz járt extra fejezet, még pedig a Vergil's Downfall. Sajnos a Devil May Cry 5-höz ilyen se lesz.
 
Nem rég egy rajongó megkérdezte a játék producerét, Matt Walkert, hogy egy Ladies Night című letölthető tartalom valóban érkezni fog-e, melyben játszhatunk a szériában korábban irányitott női karaktereivel - Lucia, Lady, Trish és Gloria (?). Walker sajnos rossz hírt közölt, ugyanis nem fog készülni már letölthető tartalom a játékhoz, befejeződött a fejlesztés.
 
Én szívesen látnék plusz fejezeteket. Például egy olyat, hogy mi történt Vergillel pontosan, miután Dante legyőzte a Mallett-szigeten, mert erre kíváncsi voltam mndig is.
 
Mindenesetre harmadjára ne csinálják azt meg, hogy Vergillel és a lányokkal ugyanazokat a küldetéseket végigjátszhatjuk újra.
 
Forrás X
Címkék: dmc5 dlc
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal