ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK
Archívum - 2019. december

Devil Hunters Összefoglaló 2019

2019.12.31. 14:05, Devilcsaj
Ismét eltelt egy év

Ismét eltelt egy év a Devil Hunters számára is. De ez az év is tartogatott elegendő meglepetést nekünk, kis ördögöknek. Lássuk, mi történt az idei évben :)
 
Január: 2017 elején a Devil May Cry 2 óta a rendezésért felelős Icuno Hideaki közzétette, keményen fog dolgozni, s igyekszik minél előbb bejelenteni. Közben elkészült a DmC Devil May Cry mellék kampányának, a Vergil's Downfall képes végigjátszása. Bejelentik a Devil May Cry 5 újabb, PlayStation 4-hez és Xbox One-hoz érkezett demót, a játékidőt és a gépigényt.
 
 
Február: Elérhetővé vált a Devil May Cry 5 második demója. A Capcom megkérte rajongóit, hogy kampányoljunk azért, ha újabb részeket szeretnénk a jövőben. Nem kapunk több DLC-t a Devil May Cry 5-höz. A hónap közepén egy dél-amerikai utazása során Reuben Langdont, aki Dante állandó szinkronhangja 2005 óta, megtámadták egy barátjával együtt. Rájuk lőttek, de szerencsésen megúszták. Elkészült a 2013-as reboot képes és írásos végigjátszása.
 
 
Március: A Capcom közzétett a Devil May Cry 5-ről egy Kulisszák mögött című werkfilmet, melyben megtekinthető, hogyan készítették el az átvezető videókat színészekkel. Megjelent a Devil May Cry 5 Visions of V manga, melyet Ogata Tomio illusztrált. Morihasi Bingo által pedig egy előzmény manga jelent meg a Devil May Cry 5-höz. Március 8-án megjelent a Devil May Cry 5 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Egyúttal megkezdődött az írásos és képes végigjátszás elkészítése, melyet a mai napig nem publikáltam az oldalon. Nincs Denuvo védelem a Devil May Cry 5-ön, így felkerült a letöltő oldalakra. Két hét se telt el a DMC5 megjelenése óta, de már 2 millió példány kelt el ebből a részből, ami rekordidő a széria történetében. A sikerek ellenére gondok is adodtak, hiszen a Dante és Morrison angol szinkronjait, Reuben Langdont és Joey Cament rasszizmussal vádolták meg - a cikket lásd itt. Devil May Cry: The Live Hacker címmel színpadi darabot mutattak be Tokióban, melyet Joriko Dzsun rendezett. A Devil May Cry 5 Érdem-Díjat nyer az idei Japan Game Award-on.
 
 
Április: A hónap első napján megérkezett a Devil May Cry 5-höz a Bloody Palace túlélő minijáték. A rendező, Icuno Hideaki közzétette, már dolgozik új projektjén. Bejelentenek egy Devil May Cry témájú társasjátékot. Közben a Ninja Theory is bejelenti, hogy új projekten dolgoznak. A Capcom megerősíti, hogy nem érkezik több DLC a Devil May Cry 5-höz. Megjelenik a Devil May Cry 5 öt lemezes zenealbuma.
 
Május: A Devil Hunters hat éves. A Capcom közzéteszi, hogy a széria 2001-ben megjelent első része megjelenik Nintendo Switch-re. Ráadásul nyitottak a reboot folytatására.
 
 
Június: Az E3 előtt szivárgott ki a Ninja Theory új videojátéka, ami a Bleeding Edge címet viseli - ez a videjáték előreláthatóan 2020. március 24-én fog megjelenni Xbox One-ra és Windows-ra (a 10-es verzióra).
 
Július: Semmi 
 
Augusztus: A Capcom frissítette a játékainak eladási számait, a Devil May Cry 5 2,5 millió példánynál tart. A Devil May Cry: The Live Hacker megjelent DVD-n.
 
Szeptember: A Capcom bejelenti, hogy a 2003-as második Devil May Cry videojáték is megjelenik Nintendo Switch-re 2020 februárjában. Tom Evin fordítónak hála megérkezett a Devil May Cry 5-höz a magyarítás, így már magyar felirattal is játszható.
 
Október: A Capcom közzétette, hogy a jövőben valószínűleg több klasszikus sikersorozatát feléleszti - többek között a Darkstalkers, a Dino Crisis, az Onimusha, az Okami, a Viewtiful Joe, a Rival Schools, a Final Fight és a Ghosts 'n Goblins (X). 
 
November: A Capcom megnyitotta Tokióban saját boltját, ahol többek között Devil May Cry-os merchandise termékeket, köztük parfümöt és kölnit is lehet vásárolni - akár online (X). Egy rajongó megoldotta egy moddal, hogy a kooperatív módot, az az a Cameo rendszerben már a haverokkal is lehet játszani akár a kampány, akár a Bloody Palace alatt (X). Közzétették az idei The Game Award jelöltjeit. A Devil May Cry 5-öt a Legjobb zene és a Legjobb akciójáték kategóriákban jelölték. A Golden Joystick Awards-on elnyeri a Legjobb Vizuális Effektus díjat.
 
December: Közzétették a Steamen, hogy a Devil May Cry 5 szerepel a Legjobb új megjelenések listáján a Capcom másik idei siker dobása, a Resident Evil 2 REmake-kel egyetemben. Az idei The Game Award-on a Devil May Cry 5 elnyeri a Legjobb akciójáték díjat.
 
S még valami: Sajnos nem voltam az ősszel aktív az oldalon személyes okok miatt, de számitásaim szerint az oldal valamikor ősz elején elérte a 100.000 összlátogatottságot. :)
 
Ennyi volt az idei évre a Devil Hunters számára. Jövőre is találkozzunk.
 
Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Kis Ördögnek.:)
 

The Game Awards 2019: Kettőből egyet nyert a Devil May Cry 5

2019.12.13. 17:19, Devilcsaj
A Legjobb akciójáték

Idén immár hatodik alkalommal, decemberben 12-én került megrendezésre a Los angeles-i Microsoft Színházban a The Game Awards, melyen a legjobb videojátékokat díjazzák különböző kategóriákban. Idén a Capcom két nagyot remekelt videojátéka a januárban megjelent Resident Evil 2 Remake, majd a két hónappal később érkezett Devil May Cry 5-öt is jelölték.
 
A The Game Awards 2019 Legjobb akciójátéka díjet nyerte a Devil May Cry 5
 
A Devil May Cry 5-öt a következő kategóriákban jelölték:
* Legjobb akciójáték
* Legjobb zene
 
A DMC5 elnyerte a Legjobb akciójáték díjat, de a másik kategóriában, a Legjobb zenéért járó díjat a Death Strandinggal szemben elvesztette. Mi azért ennek az egy díjnak is örülünk.
 
A Resident Evil 2-öt a következő kategóriákban jelölték:
* Az év játéka
* Legjobb akció-kalandjáték
* Legjobb hangdizájn
* Legjobb játékrendezés
 
Ellenben a RE2 Remake hiába lett jelölve négy kategóriában, sajnos egyetlen jelölést sem váltott díjra. Az év játéka díjat és a Legjobb akció-kalandjáték díjakat az Activision akció-kalandja, a Sekiro: Shadows Die Twice nyerte. Továbbá a Call of Duty: Modern Warfare nyerte a Legjobb hangdizájn, míg a Legjobb játékrendezés díjat a 505 Games akció-kalandja, a Control vihette el.
 
A díjátadón a Kodzsima Hideo rendezte és tervezett Death Stranding akció videojátéka kapta a legtöbb, összesen tíz jelölést, melyből hármat váltott díjra.  A legtöbb elnyert díjat a ZA/UM Disco Elysium RPG-je nyerte.
 
Az est házigazdája Geoff Keighley kanadai videojátékos-újságíró volt. A műsort globálisan, összesen ötven országban követték figyelemmel YouTube-on vagy Twitch-en - s először Indiában. Számtalan sztárvendég is megjelent, többek között Norman Reedus, Vin Diesel és Michelle Rodriguez színészek, Jonathan Nolan filmrendező, Nakamura Ikumi videojáték fejlesztő, valamint Beaker és Dr. Bunsen Honeydew a Muppet Show-ból. Zenei fellépők Grimes kanadai pop énekesnő, a Green Day amerikai punk rock együttes, a skót Grimes pop együttes és a Game Awards Orchestra. Emellett december 12. és 14 között virtuális játékokkal lehet(ett) játszani hamarosan megjelenésre váró játékok demoival.
 
Gratulálunk a győzelemért a Devil May Cry 5-nek :)
 
Forrás X X X
Címkék: 2019 dmc5 gameawards re2

A harmadik Devil May Cry is elérhető lesz Nintendo Switch-en

2019.12.12. 20:36, Devilcsaj

Még májusban látott napvilágot a hír, hogy a klasszikus Devil May Cry első darabja debütálni fog a 2017 óta forgalomban lévő Nintendo Switch kézi konzolra. Korábban az első részt 2009-ben PlayStation Portable-ra tervezték kiadni, de ez végül nem valósult meg.
 
 
A második rész Switches portolásáról szeptemberben röppentek fel a hírek, s szeptember 19-én megjelent. 
 
 
A harmadik, egyben nehezebb, de egyik legjobb része csak jövő év februárjában fog ezen a konzolon landolni. A Capcom elmondása szerint a Special Edition változatot kapjuk meg és 20 euróért vásárolható meg.
 
 
A Devil May Cry első része 2019. júniusában, a második szeptemberben jelentek meg, míg a harmadik rész 2020. februárjában érkezik.
 
Forrás X X X 
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal