ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Frissültek a Devil May Cry videojátékok eladási adatai

2021.02.12. 07:23, Devilcsaj

Ismételten frissült a Capcom eladási listája. A Devil May Cry 5 jelenleg a széria legjobban fogyott darabja.
 
A lista 2020 decemberében frissült.
 
A 2019-ben megjelent Devil May Cry 5 áll a legjobb helyen. Mégpedig a 13-on 4,1 millió eladott példánnyal, ami a PS4-es, az Xbox One-os és PC-s össz eladások. A 2020-ban megjelent Special Edition eladásairól nem került még fel adat.
 
 
A 2008-as Devil May Cry 4 konzolos össz eladása kereken 3 millió és a 22. helyen áll. A 2015-ös Special Edition konzolos eladási száma 1,6 millió és az 57. helyen áll.
 
 
A 2013-ban megjelent DmC Devil May Cry reboot csak konzolos össz eladása 2,5 millió és a 30. helyen áll. A 2015-ben megjelent, szintén csak konzolos Definite Editionból 1,1 millió példányt adtak el és a 92. helyen áll.
 
 
A 2001-ben debütált széria első része a 38. helyen áll, s mivel akkor csak PS2-exkluzívként jelent meg, abból a mai napig 2,16 millió eladott példányt regisztráltak.
 
 
A széria leggyengébb darabja, a 2003-as Devil May Cry 2 az 51. helyen áll és 1,7 millió eladott példányt regisztráltak, mely az első részhez hasonlóan annak idején PS2-es exkluzívként jelent meg.
 
 
A széria, sokak szerint legnehezebb darabja, a Devil May Cry 3 PS2-es eladása 1,3 millió és a 79. helyen áll. A 2006-ban megjelent Special Edition csak PS2-es eladásai kereken 1 millió a 103. (utolsó) helyen áll.
 
 
A széria 10. évfordulójára, 2012-ben megjelent Devil May Cry HD Collection PS3-as és Xbox 360-as eladások 1,2 millió és a 85. helyen áll.
 
A szériából 2021-ig 23 millió példányt adtak el.
 
A lista harmadik helyén a Resident Evil 2 REmake PS3-as és Xbox 360-as össz eladása áll, 7,8 millió példánnyal. A második a RESIDENT EVIL 7 biohazard PS4, Xbox One és PC összes eladása 8,35 millió példánnyal. Míg az első helyen most is a Monster Hunter: World, 16,8 millió össz eladással, melyek a PS4-es, Xbox One-os és PC-s.
 
Forrás X

Frissítések folyamatban

2021.01.17. 21:25, Devilcsaj

Sziasztok. Folyamatosan frissítek az oldalon. Bár lehet, látszata nincsen, de azért most mégis megosztok egy kis infót, miről is frissítettem.

Kezdeném azzal, hogy december közepétől egészen egy hónapig téli szüneten voltam, mert a munkahelyemen karbantartások és átépítések zajlottak - s ezt a minap egy oktatás erejéig benn a munkahelyen láttam is. A jogosítvány megszerzésén vagyok, aminek már közeledek a végéhez, most sajnos plusz órákat kellett felvennem, de az oktatómmal egyet értettünk abban, hogy inkább legyen, mint hogy úgy menjek vizsgázni, valami nem okés és azon hasalok el.
 
Ami a frissítéseket illeti: javítgatok, adatlapokat bontok szét, áthelyezek, újrafordítok vagy törlök. Ezek többek között a franchise, a videojátékok, a sorozatok, a mozifilm és az Extrák lapja érintett. A játékok adatlapját megbontom, az az a Játékmenetet, a Fogadtatást, az Eladásokat a játék listás adatlapjára teszem - melyet bővítettem extra dolgokkal. Az Extrákból a Combat Adjudicatort, amiből két játékban található meg, azt áthelyeztem az adott játék adatlapjára. Amik újként kerültek egy videojáték listáján, de az a modul üres, az később fog felkerülni, nem akartam kihúzni.
 
 
Írtam listát, melyik játékhoz mi hiányzik még, s az szerint készítem. Az első Devil May Cry játéknál frissült:
* Bővült a Bakik.
* Az Ellenfeleknél azokról, akikről elmaradtak képek, most már vannak, tehát mindenkiről.
* Felkerült a PC-s Irányítás, javítva lett a konzolos
* Felkerült a HD Collectionos PC-s gépigény listája
* Felkerült Karnival, a repülőgépről
* Frissült a Nehézségi szintek leírása
* Felkerült az Érdekességeken belül a Törölt Elemek
* Felkerült a Médián belül a Bemutató videók
 
A Főfejléc, valamint a Háttérkép is előbb-utóbb cserére kerül, tervezem az újat. A Hírek fejléc elkészítése a minap megtörtént, melyet már láthattok is.

Elhunyt Brad Venable, Griffon angol szinkronja

2021.01.08. 17:55, Devilcsaj
Venable mindössze 43 évet élt.

Szomorú hírt osztottak meg nemrég: Brad Venable amerikai szinkronszínész elhunyt. A halála oka egyenlőre nem ismert. A 2019-ben megjelent Devil May Cry 5-ben V kísérői közül Griffonnak és Nightmare-nek kölcsönözte a hangját.
 
 
Bradley Deroi Venable néven született 1977. július 16-án az oklahomai Muskogee-ban, az Egyesült Államokban. A Devil May Cry 5-ön kívül a Final Fantasy VII és Demon's Souls Remake-ekben, a PlatinumGames Astral Chain, a Call of Duty: Black Ops Cold Wars-ban videojátékokban, de animékben is szinkronizált már, mint az Attack on Titanban, a Hunter x Hunter-ben vagy a Pokémon - Pikachu, a detektívbenVenable 2010. október 23-án házasodott össze Kathryn Venable-val, gyermekük az IMDB szerint nem született.
 
A család és a szinkron közösség gyászol, sokan a közösségi oldalakon búcsúztak el a színésztől.
 
Nyugodjon Békében
 
Forrás X X

Icuno Hideaki már dolgozik új projektjén

2021.01.02. 23:17, Devilcsaj

Elérkezett az újév, Icuno pedig már dolgozik új projektjén, amihez biztosan az előző évben már hozzáfogott. A Devil May Cry rendezője Twitteres bejegyzésében köszöntötte a rajongókat és az új évet, ahol megoszotta, hogy már gőzerővel dolgoznak.
 
 
Arról nem beszélt, mit kovácsolnak, de sokan úg vélik, a régen várt Dragon's Dogma folytatása lehet, de sokan mégis reménykednek a Devil May Cry folytatásában.
 
Egy képet is megoszotta a munkatársakkal - melyen Reuben Landgon is szerepel
 
Forrás X
Címkék: 2021 dmc újév projekt

Devil Hunters Összefoglaló 2020

2020.12.31. 17:05, Devilcsaj

Ismét eltelt egy év a Devil Hunters számára. Visszanézegetve az idei év híreit, cikkeit, nagyon nagy újdonság nem történt - talán az, amikor szeptemberben bejelentették a Devil May Cry 5 Special Editiont, igaz csak konzolokra.
 
Nem lesz ez hosszú cikk, de lássuk, mi történt az idei évben :)
 
Az év első-két hónapjában semmi hír nem volt a Devil May Cry körül. Márciusban érkezett a hír, hogy a 2019-ben megjelent ötödik résznek nincs már Denuvo védelme. Ugyanebben az évben egy éves lett a Devil May Cry 5, melyről cikket is írtam.
 
 
Áprilisban elkezdtem feltöltögetni a Devil May Cry 5 írásos és képes végigjátszását, ám ez sajnos befejezetlen maradt. Emellett frissült a játék adatlapja.
 
Májusban a Devil Hunters 7 éves lett. A Capcom frissitette játékainak eladási listáját: a DMC5-ből ekkor 3,5 millió példány kelt el, s ezzel ez lett a széria jobban fogyó darabja.
 
Augusztusban a Devil May Cry széria, egyben az első játék 19 éves lett.
 
 
Szeptemberben a PlayStation 5 showcase keretein belül jelentették be a Devil May Cry 5 Special Editiont, melyben Vergil játszható karakter, új nehézségi módot és grafikai újítást tartalmaz. Ugyanakkor, mivel PC-re nem jelentették be, a rajongók körében ez haragot váltott ki. Elkészült Vergil Bury the Light harci dalának magyar feliratos dalszöveg videója. Élethű nagyságú Dante szobrot jelentettek be.
 
November közepén megjelent PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re a Devil May Cry 5: Special Edition, s pozítivan értékelték.
 
 
December közepén a PC, a PlayStation 4 és Xbox One játékosok számára elérhetővé vált a Devil May Cry 5-ben Vergil, mint játszható karakter. Steamen megvásárolhatóvá tették az első-négy Devil May Cry videojáték és a hard metál stílusú Devil May Cry HR/HM Arrange albumokat. S persze ezúttal is megkezdődött a Téli Vásár.
 
Mindemellett folyamatosan frissül és bővül az oldal.
 
Röviden ennyi volt az idei év. Jövőre nagy dolog fog történi, hiszen a széria 20 éves lesz. Vajon a Capcom készülni fog valamivel az évforduló alkalmából? Én a terveim szerint szeretnék készülni valamivel.
 
Az idei év során a COVID 19-es pandémia sok kellemetlenséget és gondott okozott, ám bizzunk abban, hogy a 2021-es évben már fele ennyi gond lesz csak.
 
 
Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Minden Kedves Kis Ördögnek!
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal