Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára

* Icuno Hideaki elmondása szerint a Devil May Cry 4: Special Editionban először nem lettek volna játszható karakterek Trish és Lady.
* Bingo Morihasi szerint Neronak eredetileg teljesen más személyisége lett volna: Sherlock Holmes-hoz hasonló stílusa, aki harc közben teát szürcsöl (még jó, hogy ez nem került bele), de a fejlesztőcsapat nem tartotta ezt megnyerő ötletnek. Egy másik pedig az, hogy miszerint játszik vele a játékos: ha jókat cselekszünk, Nero csak jót tesz, s lovagiasabb lesz. Ha rosszakat, akkor az őrületben és a sötétségben reked.
* Hiraki Júcsiró és csapata igyekezett olyan stílust adni Neronak, amit a keleti és nyugati közönség egyaránt szeretni fog. Először nagyon vékonyra, majd izmosra tervezték. Amikor nagyon izmos lett, úgy is túl vékonynak gondolták, ezért olyanra alkották, mint amilyen Dante volt a Devil May Cry 3-ban.
 
 
* Hiraki Júcsiró elmondása szerint, ha Kyrie nem szerepelt volna, Nerot Vergilhez hasonló személyiséggel alkotják meg. Például azt állítja: A lány a főkapcsolata az emberek világával és motiválja a harcokra, mint amikor Dante egyet rúg, mert Kyrie veszélyben van. Ha Kyrie nincs ott, egyszerűen felveszi a fejhallgatót, s azt mondja: "Nem az én dolgom, nem az én gondom".
* Johnny Yong Bosch neve is felmerült Dante hangjának, de aztán Neroé lett, mondván, egy idős karakterhez nem passzolna egy fiatalabb színész hangja. Dante hangja, Reuben Lanngdon mindössze fél évvel idősebb Bosch-nál.
* Daniel Soutworth, aki Vergil hangját adta a harmadik részben, a negyedik részben ő keltette életre Credot, de a karaktert T.J. Rotolo szólaltatta meg. A Special Editionban ismét megszólaltatta és kölcsönözte mozgását Vergilnek.
* Kyrie-t eredetileg Istennőnek tervezték, aki a gyermekek gondját viseli, mint egy ismeretlen nő, akiből énekesnő lesz. Az első bemutató videó előtt végül megváltoztatták karakterét, s énekesnőként mutatták be.
* Laura Napoli keltette életre Lady-t és Kyrie-t, míg előbbi Kari Walhgren, utóbbi Stephanie Sheh hangján szólaltak meg. A játék Special Edition változatában Lady-t Kate Higgins szólaltatta meg és keltette életre.
 
* Dante ebben a részben 35-40 éves.
* Nero neve eredetileg Rodan lett volna.
* A Scarewcrowokat a My Neighbour Totoroból ihlették a Soot Sprites után.
* Kyrie, Gloria, Credo, Agnus és Sanctus neveit keresztény személyek után kapták.
* Dante ebben a részben magasabb, mint a harmadik részben.
* Dante övcsatját démoni alakjáról mintázták.
 
 
 
* Dante irodájában, még Vergil nyitóvideójában is látható poszter a Devil May Cry 3 ellenfeleiről.
* Agnus papírjainak fejlécén Nero = Dante van felírva.
* Bael és Dagon, a béka ellenfelek eredetileg kisebb démonok lettek volna. Később, miután fejlesztettek rajtuk, akkor lettek főellenfelek.
* Credo lett volna eredetileg az utolsó főellenfél, Gloria és Agnus pedig a segédei. A forgatókönyvért felelős Bingo Morihasi ragaszkodott ahhoz, hogy ez gondokat okozhatott volna Kyrie-nek, ezért változtattak. Ráadásul, mivel a harmadik részben már volt családon belüli árulás, nem akarták ezt megismételni. Gloria ezért lett Trish álcája.
* Sanctus neve eredetileg Benedict lett volna még azelőtt, hogy a valós Benedictet pápává választották volna.
 
 
* Az Agnus-szal elleni harc is teljesen más lett volna, amikor démoni alakban harcol velünk. Több groteszk megjegyzéseket tett volna.
* Nero néhány képességét kaszinó és szerencsejáték játékairól nevezték el, mint a High Roller, Maximum Bet, Roulette Spin, Double Down, Hold, Split stb.
* Nero a harcok alatt kiabál. Amiket Vergil, mint a Blast! (Pusztulj) vagy You're going down! (Süllyedj!).
* Dante, aki idősebb, mint Nero, kölyöknek hívja a fiatal harcost a játék során többször. A harmadik részben, ahol Dante volt majdnem olyan idős, mint Nero, Jester hívta őt kölyöknek vagy démon fiúnak.
* Dante jobban harcol, mint Vergil a Devil May Cry 3-ban, még a Jamatoval is pontosan ugyanazokat a támadásokat hajtja végre.
 
 
* Dante démoni alakjának törzsét a Resident Evil 4-ből, a Los Illuminados jelképe ihlette.
* A játék során Sanctus mondja, hogy Nero Sparda vérvonalából származik, de sose fejtette ki bőven.
 
 
 
* Nero szemei vörösek, amikor démoni erejét használja. Ráadásul a démoni szelleme olyan, mint Vergil démoni alakja a Devil May Cry 3-ban.
* Sanctus neve sose volt kimondva a játékban, csak úgy, hogy His Holiness vagy Your Holiness. Sanctus neve latinul Szentséget jelent.
 
Lampionvirág
 
* A The Sephirothic Fruitot a lampionvirág alakjáról mintázták, ami japán vagy kínai növény. Ez a halálon belüli életszimbólumát jelképezi.
* A szereplőgárdában három csapat látható: Dante, Trish és Lady csapata, Nero, Kyrie és Credo; valamint Sanctus, Agnus és Gloria.
* Nero nevét a római császár, Néró után kapta.
* Credo eredetileg Bianco és Alto Angelová változott volna, amikor ellene harcolunk. Egyszárnyú lett, alakját a Final Fantasy VII főellenfeléről, Sephirotról mintázták.
* A grafikai, illusztrált könyvei szerint a Savior külső megjelenése ellenére több ezer démon lelkéből áll.
 
 
* A széria grafiakai, illusztrált könyvei szerint, valamint Langdon, Bosch és Southworth a 2015-ös RangesStopon megerősítették, hogy Vergil fia valóban Nero. A könyvben Nero profiljánál fel volt tűntetve, hogy "Figyelembe véve, kinek a fia...". Azonban a Capcom Enciklópédiában ezt nem erősítették meg. A színészek a 2015-ös RangerStop-on ezt megbeszélték.
* A széria grafikai, illusztrált könyvei szerint Nero és Dante kapott volna egy második démoni, pontosabban Perfect Devil Trigger alakot, amivel még erősebbek. S hogy Nero többet irányit démoni oldalából.
* Abban az extra videóban, ami a stáblista után nyílik meg, ha megvédjük Kyrie-t, Dante az irodájában olvas egy újságot, benne a Devil May Cry 4-ről.
 
 
* A tizenegyedik küldetés címe, vagyis a "The 9th circle" Dante Isteni Színjátékában Lucifer körei után kapta. Ahogy ebben a küldetésben, hogy a hatalmas Savior ellen megküzd Nero, az az Isteni Színjátékban 8. kör volt a hatalmas óriással szembeni harc.
* Az az aktatáska, amit a játék végén Lady hoz Danténak és Trish-nek, a benne található pénzen Reuben Langdon fiatalkoráról és a harmadik játékból a Temen-Ni-Gruról látható egy kép.
* Amikor bemérjük az utolsó csapást Sanctus-szal szemben, Jackpotot mond Nero, ami Danténál védjegyé vált a széria során. Ha ördögi alakban viszi véghez, Chackmate-et mond.
* A Special Editionban, Vergil záró videójában, az árnyékában jól látható az, ami Nero démoni jobb karja.
 
* A Scarewcrow-ok testük egy tömött játékállatéhoz hasonló.
* A béka főellenfeleknél, amikor Nero harcol Bael ellen, annak antennáján a két női démon kék, míg Danténál, Dagon ellen, piros, ami a kabátjuk színét tükrözi.
* Sok ellenfelet mitológiai lényről mintáztak: Echidnát az azonos nevű szörnyről a görög mitológiából, aki Kerberosz anyja volt és szintén kígyó-ember hibrid volt.
 
* Fortunát Olaszországról és Törökországról mintázták.
* Fortuna város létezik. Az USA-ban főleg: Arizonában, amit szellemvárosnak neveznek. Kaliforniában, ami egy város, Észak-Dakotában, ami egy kis város. A Virginiai-szigeten, ami egy gyarmat. Ezenkívül Argentínában, Brazíliában, Spanyolországban és Panamán is van ilyen nevű városok.
 
Forrás X X X
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?