devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára

* Icuno Hideaki elmondása szerint a Devil May Cry 4: Special Editionban először nem lettek volna játszható karakterek Trish és Lady.
* Bingo Morihasi szerint Neronak eredetileg teljesen más személyisége lett volna: Sherlock Holmes-hoz hasonló stílusa, aki harc közben teát szürcsöl (még jó, hogy ez nem került bele), de a fejlesztőcsapat nem tartotta ezt megnyerő ötletnek. Egy másik pedig az, hogy miszerint játszik vele a játékos: ha jókat cselekszünk, Nero csak jót tesz, s lovagiasabb lesz. Ha rosszakat, akkor az őrületben és a sötétségben reked.
* Hiraki Júcsiró és csapata igyekezett olyan stílust adni Neronak, amit a keleti és nyugati közönség egyaránt szeretni fog. Először nagyon vékonyra, majd izmosra tervezték. Amikor nagyon izmos lett, úgy is túl vékonynak gondolták, ezért olyanra alkották, mint amilyen Dante volt a Devil May Cry 3-ban.
 
 
* Hiraki Júcsiró elmondása szerint, ha Kyrie nem szerepelt volna, Nerot Vergilhez hasonló személyiséggel alkotják meg. Például azt állítja: A lány a főkapcsolata az emberek világával és motiválja a harcokra, mint amikor Dante egyet rúg, mert Kyrie veszélyben van. Ha Kyrie nincs ott, egyszerűen felveszi a fejhallgatót, s azt mondja: "Nem az én dolgom, nem az én gondom".
* Johnny Yong Bosch neve is felmerült Dante hangjának, de aztán Neroé lett, mondván, egy idős karakterhez nem passzolna egy fiatalabb színész hangja. Dante hangja, Reuben Lanngdon mindössze fél évvel idősebb Bosch-nál.
* Daniel Soutworth, aki Vergil hangját adta a harmadik részben, a negyedik részben ő keltette életre Credot, de a karaktert T.J. Rotolo szólaltatta meg. A Special Editionban ismét megszólaltatta és kölcsönözte mozgását Vergilnek.
* Kyrie-t eredetileg Istennőnek tervezték, aki a gyermekek gondját viseli, mint egy ismeretlen nő, akiből énekesnő lesz. Az első bemutató videó előtt végül megváltoztatták karakterét, s énekesnőként mutatták be.
* Laura Napoli keltette életre Lady-t és Kyrie-t, míg előbbi Kari Walhgren, utóbbi Stephanie Sheh hangján szólaltak meg. A játék Special Edition változatában Lady-t Kate Higgins szólaltatta meg és keltette életre.
 
* Dante ebben a részben 35-40 éves.
* Nero neve eredetileg Rodan lett volna.
* A Scarewcrowokat a My Neighbour Totoroból ihlették a Soot Sprites után.
* Kyrie, Gloria, Credo, Agnus és Sanctus neveit keresztény személyek után kapták.
* Dante ebben a részben magasabb, mint a harmadik részben.
* Dante övcsatját démoni alakjáról mintázták.
 
 
 
* Dante irodájában, még Vergil nyitóvideójában is látható poszter a Devil May Cry 3 ellenfeleiről.
* Agnus papírjainak fejlécén Nero = Dante van felírva.
* Bael és Dagon, a béka ellenfelek eredetileg kisebb démonok lettek volna. Később, miután fejlesztettek rajtuk, akkor lettek főellenfelek.
* Credo lett volna eredetileg az utolsó főellenfél, Gloria és Agnus pedig a segédei. A forgatókönyvért felelős Bingo Morihasi ragaszkodott ahhoz, hogy ez gondokat okozhatott volna Kyrie-nek, ezért változtattak. Ráadásul, mivel a harmadik részben már volt családon belüli árulás, nem akarták ezt megismételni. Gloria ezért lett Trish álcája.
* Sanctus neve eredetileg Benedict lett volna még azelőtt, hogy a valós Benedictet pápává választották volna.
 
 
* Az Agnus-szal elleni harc is teljesen más lett volna, amikor démoni alakban harcol velünk. Több groteszk megjegyzéseket tett volna.
* Nero néhány képességét kaszinó és szerencsejáték játékairól nevezték el, mint a High Roller, Maximum Bet, Roulette Spin, Double Down, Hold, Split stb.
* Nero a harcok alatt kiabál. Amiket Vergil, mint a Blast! (Pusztulj) vagy You're going down! (Süllyedj!).
* Dante, aki idősebb, mint Nero, kölyöknek hívja a fiatal harcost a játék során többször. A harmadik részben, ahol Dante volt majdnem olyan idős, mint Nero, Jester hívta őt kölyöknek vagy démon fiúnak.
* Dante jobban harcol, mint Vergil a Devil May Cry 3-ban, még a Jamatoval is pontosan ugyanazokat a támadásokat hajtja végre.
 
 
* Dante démoni alakjának törzsét a Resident Evil 4-ből, a Los Illuminados jelképe ihlette.
* A játék során Sanctus mondja, hogy Nero Sparda vérvonalából származik, de sose fejtette ki bőven.
 
 
 
* Nero szemei vörösek, amikor démoni erejét használja. Ráadásul a démoni szelleme olyan, mint Vergil démoni alakja a Devil May Cry 3-ban.
* Sanctus neve sose volt kimondva a játékban, csak úgy, hogy His Holiness vagy Your Holiness. Sanctus neve latinul Szentséget jelent.
 
Lampionvirág
 
* A The Sephirothic Fruitot a lampionvirág alakjáról mintázták, ami japán vagy kínai növény. Ez a halálon belüli életszimbólumát jelképezi.
* A szereplőgárdában három csapat látható: Dante, Trish és Lady csapata, Nero, Kyrie és Credo; valamint Sanctus, Agnus és Gloria.
* Nero nevét a római császár, Néró után kapta.
* Credo eredetileg Bianco és Alto Angelová változott volna, amikor ellene harcolunk. Egyszárnyú lett, alakját a Final Fantasy VII főellenfeléről, Sephirotról mintázták.
* A grafikai, illusztrált könyvei szerint a Savior külső megjelenése ellenére több ezer démon lelkéből áll.
 
 
* A széria grafiakai, illusztrált könyvei szerint, valamint Langdon, Bosch és Southworth a 2015-ös RangesStopon megerősítették, hogy Vergil fia valóban Nero. A könyvben Nero profiljánál fel volt tűntetve, hogy "Figyelembe véve, kinek a fia...". Azonban a Capcom Enciklópédiában ezt nem erősítették meg. A színészek a 2015-ös RangerStop-on ezt megbeszélték.
* A széria grafikai, illusztrált könyvei szerint Nero és Dante kapott volna egy második démoni, pontosabban Perfect Devil Trigger alakot, amivel még erősebbek. S hogy Nero többet irányit démoni oldalából.
* Abban az extra videóban, ami a stáblista után nyílik meg, ha megvédjük Kyrie-t, Dante az irodájában olvas egy újságot, benne a Devil May Cry 4-ről.
 
 
* A tizenegyedik küldetés címe, vagyis a "The 9th circle" Dante Isteni Színjátékában Lucifer körei után kapta. Ahogy ebben a küldetésben, hogy a hatalmas Savior ellen megküzd Nero, az az Isteni Színjátékban 8. kör volt a hatalmas óriással szembeni harc.
* Az az aktatáska, amit a játék végén Lady hoz Danténak és Trish-nek, a benne található pénzen Reuben Langdon fiatalkoráról és a harmadik játékból a Temen-Ni-Gruról látható egy kép.
* Amikor bemérjük az utolsó csapást Sanctus-szal szemben, Jackpotot mond Nero, ami Danténál védjegyé vált a széria során. Ha ördögi alakban viszi véghez, Chackmate-et mond.
* A Special Editionban, Vergil záró videójában, az árnyékában jól látható az, ami Nero démoni jobb karja.
 
* A Scarewcrow-ok testük egy tömött játékállatéhoz hasonló.
* A béka főellenfeleknél, amikor Nero harcol Bael ellen, annak antennáján a két női démon kék, míg Danténál, Dagon ellen, piros, ami a kabátjuk színét tükrözi.
* Sok ellenfelet mitológiai lényről mintáztak: Echidnát az azonos nevű szörnyről a görög mitológiából, aki Kerberosz anyja volt és szintén kígyó-ember hibrid volt.
 
* Fortunát Olaszországról és Törökországról mintázták.
* Fortuna város létezik. Az USA-ban főleg: Arizonában, amit szellemvárosnak neveznek. Kaliforniában, ami egy város, Észak-Dakotában, ami egy kis város. A Virginiai-szigeten, ami egy gyarmat. Ezenkívül Argentínában, Brazíliában, Spanyolországban és Panamán is van ilyen nevű városok.
 
Forrás X X X
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!