Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza az Extrák lapra
 
 
Kamija Hideki 1970. december 19-én született a Nagano Prefektúrban található Macumotoban. Videojáték rendező, producer, forgatókönyvíró, programozó, aki húsz éves munkája alatt nem kevés siker játékot készített a Capcommal és a PlatinumGames-szel. Mindemellett már hangját is kölcsönözte. Olyan videojátékokat rendezett, mint a Resident Evil 2, Devil May Cry, Okami, Bayonetta, Viewful Joe.
 
Korai évek
 
Kamija Hideki 1970. december 19-én született a Nagano Prefektúrában található Macumotoban. Családjáról és magánéletáről nem tudni semmit. Már fiatalkorában elhatározta, hogy videojáték tervező lesz. A szomszédjában élt sráccal együtt játszottak annak Cassette Vision-jával, s ennek hatására döntötte el ezt az életcélt. Első gimnázium éveiben szerzett magának egy Nintendo Famicont, s első játéka, amin játszott vele, a Hudson Soft 1983-ban kiadott Nuts & Milk platform-puzzle játéka volt. Később egy NEC PC-8801-et is beszerzett, hogy ezen tanulmányozza a játékok programozását.
 
Capcom
 
Resident Evil
 
Gimnázium évei után kezdett igazán foglalkozni videojáték tervezéssel. A Segához és a Namcohoz is beadta jelentkezését. Előbbi elutasította, míg a Namco foglalkoztatni szerette volna, mint művész, de Kamija ezt visszautasította, mert tervezőnek készült. A Capcom végül 1994-ben felvette Takumi Súval együtt. Bevették az első Resident Evil munkálataiba, aminek fejlesztése 1993-ban kezdődött, amin egy ideig a rendezője, Mikami Sindzsi egyedül dolgozott. A játék végül 1996 márciusában megjelent, s sikert aratott, s a túlélőhorror műfaj teremtőjének nevezték.
 
A második Resident Evil főszereplői, Leon S. Kennedy és Claire Redfield
 
Egy hónappal később az első rész megjelenése után elkezdték fejleszteni a soron következő második részét a Resident Evilnek. A Capcom Production Studio 4 fejlesztette negyven-ötven fős csapattal. A rendezőnek Kamiját nevezték ki, míg az előző részé, Mikami Sindzsi producerként vette ki részét a produkcióban. Ugyan nem egyszer voltak nézeteltérései Kamijának és Mikaminak, végül mégis összedobtak egy fantasztikus folytatást a Resident Evilnek.
 
Devil May Cry
 
 
Úgy volt, hogy készítik a negyedik Resident Evil, csak hogy a fejlesztések más irányt vettek fel. Eleve egy szellemkastélyszerű helyet akartak tervezni, ami valljuk be, lett is egy kastély a negyedik RE-ben, de a játékmenet teljesen megváltozott. Így született meg 2000 novemberében a Devil May Cry sorozat, melynek első részét Kamija rendezte, írta meg a forgatókönyvet Szugimura Noboruval és ahogy jött Dante, úgy aratott sikert. A játékot a Team Little Devils csapattal fejlesztette. PlayStation-exkluzívként jelent 2001. augusztus 23-án Japánban, októberben pedig már az USA-ban, Európában is. A demója ajándékként járt a Resident Evil Code: Veronica X PS2-es verziójához.
 
Későbbi munkái a Capcomnál
 
Mivel nem ő rendezhette a második Devil May Cry-t, s még részét se vette ki a munkálatokban a Team Lettle Devils csapattal - ami rendesen meglátszott, - új projektekbe fogott. A Capcom 2004. július 1-én nyitott egy kisebb studiot, a Clover Studiot, ami sajnos 2007 márciusában bezárta kapuit. Mikami Sindzsivel és Inaba Acusival együtt dolgozott itt, s olyan játékokat dobtak össze a majd' három év alatt, mint a Viewful Joe oldalnézetes Beat 'em Up, az Okami akció-kaland vagy a God Hand akciós verekedős játékaik.
 
 
A Capcom után a PlatinumGames-nél
 
Miután a Capcom bezárta 2007 márciusában a Clover Stuidot, előtte még 2006-ban Kamija, Mikami és Inaba együtt alapítottak saját videojáték gyártó vállalatot, akkor még Seeds néven. A névváltozás 2008 májusában történt.
 
Ezután elkezdtek videojátékokat tervezni. 2008-ban a Segával kötöttek szerződést, akivel együtt 2012-ig közösen adtak ki játékokat, mint a  MadWorld, Infinite Space, Bayonetta és Vanquish - amik sikeresek lettek. 2011-ben a PlatinumGames bejelentette, hogy a Segával kötött partnerségüket egy Max Anarchy címmel kibővítik.
 
A Sega után a Konamival társultak, hogy Szaito Kendzsi rendezésével együtt elkészítség a Metal Gear Rising: Revengeance-et, amit pozitivan fogadtak és a pontszámok is nagyon jók lettek. Ezután a Nintendoval, hogy exkluzív címként kiadják a Bayonetta folytatását és a The Wonderful 101-et. 2017-ben érkezett a Square Enix közreműkődésével elkészült Nier: Automata, ami szintén sikeres lett.
 
A vállalat eddig egy játékukat, a Scaleboundot törölték, melyben Kamija rendezőként vette volna részét.
 
Munkái
 
Capcom
 
* 1996: Arthur to Astaroth no Nazomakaimura: Incredible Toons (tervező)
* 1996: Resident Evil (programozó)
* 1998: Resident Evil 2 (rendező)
* 2001: Devil May Cry (rendező, forgatókönyvíró)
* 2002: Resident Evil Zero (játéktervező)
* 2003 Viewtiful Joe (rendező)
* 2004: Viewtiful Joe 2 (történet)
* 2005: Viewtiful Joe: Double Trouble! (történet)
* 2006: Okami (rendező, történet)
 
PlatinumGames
 
* 2009: Bayonetta (rendező, történet)
* 2013: The Wonderful 101 (rendező, történet)
* 2014: Bayonetta 2 (felügyelő, történet)
* TBA: Bayonetta 3
 
Szinkronszínészként
 
Játéktervező munkássága mellett vette már ki részét abban, hogy hangját kölcsönözte a Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations-ban Godotnak.
 
Érdekességek
 
* Kedvenc videojátéka a Castlevania első része.
* A Gradius, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Castlevania, Space Harrier, Cybernator, Punch-Out, Wonder Boy in Monster Land, Snatcher, Sorcerian és Star Cruiser videojátékok inspirálták a játéktervezésre.
* Valamint az is, amikor egy Family Computer Magazinban meglátta Endo Maszanobut (Xevious) és Mojamoto Sigerut (Super Mario, Donkey Kong, Legend of Zelda)
 
 
Forrás X X
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?