Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza az Extrák lapra
 
 
Kamija Hideki 1970. december 19-én született a Nagano Prefektúrban található Macumotoban. Videojáték rendező, producer, forgatókönyvíró, programozó, aki húsz éves munkája alatt nem kevés siker játékot készített a Capcommal és a PlatinumGames-szel. Mindemellett már hangját is kölcsönözte. Olyan videojátékokat rendezett, mint a Resident Evil 2, Devil May Cry, Okami, Bayonetta, Viewful Joe.
 
Korai évek
 
Kamija Hideki 1970. december 19-én született a Nagano Prefektúrában található Macumotoban. Családjáról és magánéletáről nem tudni semmit. Már fiatalkorában elhatározta, hogy videojáték tervező lesz. A szomszédjában élt sráccal együtt játszottak annak Cassette Vision-jával, s ennek hatására döntötte el ezt az életcélt. Első gimnázium éveiben szerzett magának egy Nintendo Famicont, s első játéka, amin játszott vele, a Hudson Soft 1983-ban kiadott Nuts & Milk platform-puzzle játéka volt. Később egy NEC PC-8801-et is beszerzett, hogy ezen tanulmányozza a játékok programozását.
 
Capcom
 
Resident Evil
 
Gimnázium évei után kezdett igazán foglalkozni videojáték tervezéssel. A Segához és a Namcohoz is beadta jelentkezését. Előbbi elutasította, míg a Namco foglalkoztatni szerette volna, mint művész, de Kamija ezt visszautasította, mert tervezőnek készült. A Capcom végül 1994-ben felvette Takumi Súval együtt. Bevették az első Resident Evil munkálataiba, aminek fejlesztése 1993-ban kezdődött, amin egy ideig a rendezője, Mikami Sindzsi egyedül dolgozott. A játék végül 1996 márciusában megjelent, s sikert aratott, s a túlélőhorror műfaj teremtőjének nevezték.
 
A második Resident Evil főszereplői, Leon S. Kennedy és Claire Redfield
 
Egy hónappal később az első rész megjelenése után elkezdték fejleszteni a soron következő második részét a Resident Evilnek. A Capcom Production Studio 4 fejlesztette negyven-ötven fős csapattal. A rendezőnek Kamiját nevezték ki, míg az előző részé, Mikami Sindzsi producerként vette ki részét a produkcióban. Ugyan nem egyszer voltak nézeteltérései Kamijának és Mikaminak, végül mégis összedobtak egy fantasztikus folytatást a Resident Evilnek.
 
Devil May Cry
 
 
Úgy volt, hogy készítik a negyedik Resident Evil, csak hogy a fejlesztések más irányt vettek fel. Eleve egy szellemkastélyszerű helyet akartak tervezni, ami valljuk be, lett is egy kastély a negyedik RE-ben, de a játékmenet teljesen megváltozott. Így született meg 2000 novemberében a Devil May Cry sorozat, melynek első részét Kamija rendezte, írta meg a forgatókönyvet Szugimura Noboruval és ahogy jött Dante, úgy aratott sikert. A játékot a Team Little Devils csapattal fejlesztette. PlayStation-exkluzívként jelent 2001. augusztus 23-án Japánban, októberben pedig már az USA-ban, Európában is. A demója ajándékként járt a Resident Evil Code: Veronica X PS2-es verziójához.
 
Későbbi munkái a Capcomnál
 
Mivel nem ő rendezhette a második Devil May Cry-t, s még részét se vette ki a munkálatokban a Team Lettle Devils csapattal - ami rendesen meglátszott, - új projektekbe fogott. A Capcom 2004. július 1-én nyitott egy kisebb studiot, a Clover Studiot, ami sajnos 2007 márciusában bezárta kapuit. Mikami Sindzsivel és Inaba Acusival együtt dolgozott itt, s olyan játékokat dobtak össze a majd' három év alatt, mint a Viewful Joe oldalnézetes Beat 'em Up, az Okami akció-kaland vagy a God Hand akciós verekedős játékaik.
 
 
A Capcom után a PlatinumGames-nél
 
Miután a Capcom bezárta 2007 márciusában a Clover Stuidot, előtte még 2006-ban Kamija, Mikami és Inaba együtt alapítottak saját videojáték gyártó vállalatot, akkor még Seeds néven. A névváltozás 2008 májusában történt.
 
Ezután elkezdtek videojátékokat tervezni. 2008-ban a Segával kötöttek szerződést, akivel együtt 2012-ig közösen adtak ki játékokat, mint a  MadWorld, Infinite Space, Bayonetta és Vanquish - amik sikeresek lettek. 2011-ben a PlatinumGames bejelentette, hogy a Segával kötött partnerségüket egy Max Anarchy címmel kibővítik.
 
A Sega után a Konamival társultak, hogy Szaito Kendzsi rendezésével együtt elkészítség a Metal Gear Rising: Revengeance-et, amit pozitivan fogadtak és a pontszámok is nagyon jók lettek. Ezután a Nintendoval, hogy exkluzív címként kiadják a Bayonetta folytatását és a The Wonderful 101-et. 2017-ben érkezett a Square Enix közreműkődésével elkészült Nier: Automata, ami szintén sikeres lett.
 
A vállalat eddig egy játékukat, a Scaleboundot törölték, melyben Kamija rendezőként vette volna részét.
 
Munkái
 
Capcom
 
* 1996: Arthur to Astaroth no Nazomakaimura: Incredible Toons (tervező)
* 1996: Resident Evil (programozó)
* 1998: Resident Evil 2 (rendező)
* 2001: Devil May Cry (rendező, forgatókönyvíró)
* 2002: Resident Evil Zero (játéktervező)
* 2003 Viewtiful Joe (rendező)
* 2004: Viewtiful Joe 2 (történet)
* 2005: Viewtiful Joe: Double Trouble! (történet)
* 2006: Okami (rendező, történet)
 
PlatinumGames
 
* 2009: Bayonetta (rendező, történet)
* 2013: The Wonderful 101 (rendező, történet)
* 2014: Bayonetta 2 (felügyelő, történet)
* TBA: Bayonetta 3
 
Szinkronszínészként
 
Játéktervező munkássága mellett vette már ki részét abban, hogy hangját kölcsönözte a Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations-ban Godotnak.
 
Érdekességek
 
* Kedvenc videojátéka a Castlevania első része.
* A Gradius, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Castlevania, Space Harrier, Cybernator, Punch-Out, Wonder Boy in Monster Land, Snatcher, Sorcerian és Star Cruiser videojátékok inspirálták a játéktervezésre.
* Valamint az is, amikor egy Family Computer Magazinban meglátta Endo Maszanobut (Xevious) és Mojamoto Sigerut (Super Mario, Donkey Kong, Legend of Zelda)
 
 
Forrás X X
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal