Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza a Démonvadászok adatlapjára
 
Mi a bakelit?
 
Maga a bakelit egy szintetikus, hőre keményedő műanyag.
 
Leo Hendrik Baekeland (Gent, 1863. november 14. – Beacon, New York 1944. február 23.) flamand vegyész 1907. július 13-án szabadalmaztatta a saját magáról elnevezett műanyagot. A fenol és a formaldehid között végbemenő kondenzációs reakció hosszú láncokat képez, amely hevítve megolvad, majd formába sajtolva térhálós szerkezet alakul ki, ami már hőre nem lágyul. A polikondenzációval létrejövő anyagokat gyűjtő néven fenoplasztoknak nevezik. A bakelit volt az első polikondenzációval előállított heteroláncú mesterséges polimer. Kedvező fizikai tulajdonságai miatt főleg az elektronikai és elektromos ipar használja jó szigetelő képessége miatt. Az első bakelitből készült termék egy textilipari orsó volt.
 
A belőle készülő tárgyak mechanikai tulajdonságait a gyantába ágyazott szálas, rostos töltőanyagokkal szokták javítani.
 
Bakelit telefonok
 
Danténak egy ugyanilyen telefonja van, még pedig egy Jean Heibert norvég művész és Christian Bjerknes villanymérnök által tervezett Ericsson DBH1001, amit 1931-től 1962-ig használtak. Ennek később DBH 1001, M33, N1020, és ED 702 voltak a típusai és nevei. Svéd telefonvonal volt eredetileg. Az ilyen telefonok eredetileg feketék, de megfordultak barna, piros és zöld színekben is. Ezek a telefonok voltak az első olyan típusúak, melyek képesek voltak csengeni, s tárcsázhattak róla a számokat.
 
Dante irodai telefonja
 
A harmincas évek elején az e fajta típusú svéd telefonok sajtolt acélból készültek. Az acélból a bakelitre való anyagcsere újabb lehetőségeket teremtett a formatervezésben, ugyanakkor csökkentette a ház gyártási idejét. Nem csak kompakt, hanem világosabb színe volt 3 kg alatt és egy kézzel is megragadható. Ezek a készülékek egyszerűek, ívelt szögletes kialakítással azonnal sikert aratott az iparral és a fogyasztókkal, ráadásul befolyásos is volt.
 
Európában és az Egyesült Királyságban a svéd típusúak terjedtek el, melyeket kicsúsztatható blokkal egészítettek ki. Ezeket a blokkokat cheesedish-nek nevezték el.
 
Ezek a telefonok fehér színben is jelentek már meg a harmincas évek közepén, bár ebből a modellből nem kellett sok embernek. Az 1939-es Világkiállításon akril- és diaklon anyagú változatát mutatták be.
 
Különböző színekben jelent meg, de élénkebb színekben nem tette lehetővé folyamatos használatát. 1933-ban kisebb formában is gyártották, 1947-től lágyabb, kerekített élekkel újratervezték. A fémtárcsás forgórészt műanyaggal helyettesítették és spirálkábellel egészítették ki.
 
1950 körül az Ericson forgótárcsát billentyűre cserélték, s kísérleteztek vele, de tíz év után se jutottak sikerre vele. 1962-ben a Bakelit telefont az Ericson modellek váltották.
 
Forrás X
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 
Bakelit lemezek
 
1877-ben Thomas Alva Edison fejlesztette ki a lemezjátszó ősét, a fonográfot. A fonográfhenger uralta a hanghordozók piacát az 1880-as évek közepéig.
 
Patty Elena Huston lemezét tartja, ami szintén bakelit lemez
 
Az Edison-féle Blue Amberol-henger 1912-ben került bemutatásra. Ez 160 fordulat/perc fordulatszám mellett 4 percnyi játékidőt biztosított. A barázdás hanglemezt Emile Berliner találta fel 1888-ban. Először 1894-ig kizárólagosan csak játékokhoz gyártottak, de 1918-ra a szabadalom lejárt, így számos cég kezdte el gyártani ezeket a lemezeket. Az 1890-es években a 17,5 cm átmérőjű lemezek voltak a legelterjedtebbek, 1910-re pedig a 25,4 cm-es (10 hüvelykes) lemez lett a legnépszerűbb formátum. 1903-tól 30,5 cm-es lemezeket is adtak ki, ezeken főleg komolyzenei anyag volt hallható. 1925-ben állandósították a fordulatszámot 78-ra.
 
A mikrobarázdás hanglemezt, Goldmark Péter Károly fejlesztőcsoportjának munkáját a Columbia Records mutatta be 1948-ban. Az első sztereó lemezek 1958-ban jelentek meg, majd 1971-ben mutatták be a quadrofon lemezeket. 1982-ben, a kompaktlemez megjelenése után fokozatosan szorult vissza a hanglemezgyártás, 1990 után egyre kevesebb lemez jelent meg, egyes országokban végleg be is fejezték a gyártást.
 
Bővebb infoért kattints ide: Tudnivalók a hanglemezről
 
Forrás X
 
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal