Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
A Devil May Cry 4-ben és Special Edition változatában ugyanazok az ellenfelek.
 
1. Nero vs. Dante
 
Küldetés(ek): Első, majd a tizedik küldetés
Helyszín: Az Operaházban, majd a Kard Rendjének központjában
 
Esemény: Az Operaházban, miután Sanctus elmondta beszédét Spardáról, s imádkozni kezdtek, Nero ki akart menni, de Kyrie követte. Dante ekkor érkezett meg, lőtte le Sanctus-t, tudván, hogy démon. Az emberek menekülni kezdtek, Nero Kyrie-t védve követték a többieket, míg Dante a szintén démon katonákat leölte. Amikor Credoval is végezni akart, Kyrie ezt észrevette, s menni akart segíteni bátyján, de Dante egy katonát elütött úgy, hogy az a lánynak ment, s a földre esett. Talán vele is végezni akart, de Nero megmentette, s harcoltak. Miután a testvérpár a katonákkal elmenekültek a halott Sanctus-szal, Dante és Nero harcoltak. Dante elmenekült, Nero pedig utána ment, hogy elkapja.
 
Később a Kard Rendjének központjában találkoztak és csaptak össze újra. Nero nem akarta vesztegetni rá az idejét, így tovább indult, hogy megállítsa Sanctus-t és kiszabadítsa Kyrie-t. Dante mégis kiprovokált egy harcot. Nero tovább akart menni és Dante odaadta neki a kardot, bár az miatt tartotta fel.
 
2. Berial
 
Küldetés(ek): Második (Neroval), majd a tizenhatodik (Dantéval)
Helyszín: Egy faluban
 
Esemény: Nero idejutott a várost elhagyva. Senki sem volt már itt, de egy démoni kapu igen. Ebből jött elő Berial. Nero kiprovokált egy harcot, de sikeresen legyőzte, bár a falut elpusztították. Később Dante, amikor jött vissza a városba, a falu ugyanúgy állt, mintha le se lett volna rombolva, de ők is megküzdöttek. Dante végleg a másvilágra küldte.
 
3. Bael és Dagon
 
Küldetés(ek): Negyedik (Bael) és tizenötödik (Dagon)
Helyszín: Fortuna kastély udvara
 
Esemény: Nero érkezett előbb a kastélyba. Az erdőbe vezető utat kellett megnyitnia, ami egy vízesés mögött volt elrejtve. Nero úgy tudott kijutni a kastély udvarárra, hogy a Gyro Blade-eket az udvara bejárata elé helyezte. Ekkor küzdhetett meg Baellel, a démonbékával. Legyőzésével megszerezte annak egyik russzalkáját.
 
Később, miután Sanctus elkapta Nerot és Kyrie-t, Credot megölte, majd ment vissza Fortuna városába, Dante elindult a központból vissza a városba, így útba esett a kastély. A kastélyból azonban addig nem tudott kijutni, míg Dagon le nem győzte, mert a kastély egyes helyein, köztük az előcsarnokot befedte jégpáncéllal, kisebb jéghegyekkel. Legyőzése után szabaddá vált az út.
 
4. Agnus
 
Küldetés(ek): Hatodik és kilencedik Neroval, tizenhetedik Dantéval
Helyszín: A Fortuna kastély laboratóriuma, Kard Rendjének központja, majd a fortunai Operaház
 
Esemény: Nero a Fortuna kastélyban járt, ahol lejutott a laboratóriumba. Ott találkozott a tudóssal, akinek kiprovokált egy harcot. Azután Agnus tervbe vette, kísérletezni fog rajta, de Neroban felébredt a démoni ereje, s megszerezte a Jamatot. Később Nero a Kard Rendjének központjában a démoni Agnus-szal küzd meg, hogy kiszabadítsa szerelmét Agnus fogságából. Bár legyőzte, Sanctus mégis közbelépett, míg Nero az ellenféllel volt elfoglalva, Sanctus magával vitte a lányt.
 
Később, amikor Dante visszatért a városba, azon belül az Operaházba, Agnus várta, ugyan is a Jamatot ott használta fel, hogy megnyissa a démonok világának kapuját. Megküzdöttek, Agnus követelte, beszéljen neki, mi hiányzik a démonokból, amit az emberek birtokolnak. Dante nem válaszol, helyette kilövi a papírjait a kezéből, majd fejbe lövi. Aztán magához veszi a Jamatot.
 
5. Echidna
 
Küldetés(ek): Hetedik (Nero) és tizenharmadik (Dantéval)
Helyszín: Erdő
 
Esemény: Nero az erdőben járt, amikor megtámadta ez a démon egy vashídnál. Nero időben átjutott a túloldalra, legközelebb az erdő közepén találkozott és küzdött meg vele. A legyőzésével megszerzett egy tárgyat, amivel az erődben található gyökereket el tudta korhasztani.
 
Később Dante is megküzdött vele, hogy az erdőben az Echidna által létre hozott lila felhőket eltűntesse, így ki tudott jutni az erdőből.
 
6. Angelo Credo
 
Küldetés(ek): Nyolcadik (Neroval)
Helyszín: A Kard Rendjének központja
 
Esemény: Nero sikeres kijutása az erdőből végül a Kard Rendjének központjába jutott, ahova Credo és Kyrie elmenekültek az emberekkel. Credo várta, csakhogy Sanctus parancsba adta neki, tartóztassa le. Erőszakot alkalmazva Credo így se tudta, így felfedte démoni alakját, s megküzdöttek. Nero sikeres győzelme után bántani akarta, vagy vallatni, csakhogy Kyrie megzavarta őket, felfedve a lány előtt démoni karját, s Agnus tudatta a lánnyal, mi is valójában Nero.
 
7. Sanctus
 
Küldetés(ek): Tizenegy, majd a huszadik
Helyszín: A Kard Rendjének központja, majd a Megmentő belsejében
 
Esemény: Nero, miután Dantéval megküzdött, a Megmentő elé jutott, ahol Sanctus, aki a játék során feléledt, várta. Fogva tartotta és használta csalinak Kyrie-t. Megküzdöttek, s miután Nero úgy dönt, győz, Sanctus Kyrie-t használta, hogy Nero őt támadja, de időben megállt. Így a Megmentő foglyul ejtette, Sanctus megszerezte tőle a Jamatot. Credo megtámadta Sanctus-t, de az keresztül döfte benne a kardot, amitől sérülten zuhant a föld felé. Dante elkapta. Sanctus, akárcsak Kyrie-t, Nerot is bezárta a Megmentő belsejébe, Credo pedig Dante karjaiban halt meg, kérve előtte, mentse meg Nerot és a húgát. Dante eleget tett a kérésének.
 
Később, miután Dante kiszabadította a Megmentő belsejében fogva tartott Nerot, az ifjú harcos elindult kiszabadítani szerelmét és megállítani Sanctus-t. Sikerült, s együtt kijutottak.
 
8. Megmentő
 
Küldetés(ek): Tizennyolcadik (Dantéval)
Helyszín: Fortuna város égboltja
 
Esemény: Miután Dante visszaszerezte a Jamatot és elpusztította az utolsó Pokollaput, kérve Trish-t, hogy menekítse ki az embereket, elindult, hogy megállítsa Sanctus-t és a Megmentőt, majd megmentse Nerot és Kyrie-t. Hosszas küzdelem után Dante bejutatta a Jamatot a hatalmas szobor mellkasán lévő kristályon keresztül abba a burokba, ami fogva tartotta Nerot. Nero így ki tudott szabadulni.
 
Sanctus legyőzése után a szobornak még maradt annyi ereje, hogy Nerot megpróbálja elintézni, de ezt ő tette meg, majd roppantotta szét a fejét.
 
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal