devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
A Devil May Cry 4-ben és Special Edition változatában ugyanazok az ellenfelek.
 
1. Nero vs. Dante
 
Küldetés(ek): Első, majd a tizedik küldetés
Helyszín: Az Operaházban, majd a Kard Rendjének központjában
 
Esemény: Az Operaházban, miután Sanctus elmondta beszédét Spardáról, s imádkozni kezdtek, Nero ki akart menni, de Kyrie követte. Dante ekkor érkezett meg, lőtte le Sanctus-t, tudván, hogy démon. Az emberek menekülni kezdtek, Nero Kyrie-t védve követték a többieket, míg Dante a szintén démon katonákat leölte. Amikor Credoval is végezni akart, Kyrie ezt észrevette, s menni akart segíteni bátyján, de Dante egy katonát elütött úgy, hogy az a lánynak ment, s a földre esett. Talán vele is végezni akart, de Nero megmentette, s harcoltak. Miután a testvérpár a katonákkal elmenekültek a halott Sanctus-szal, Dante és Nero harcoltak. Dante elmenekült, Nero pedig utána ment, hogy elkapja.
 
Később a Kard Rendjének központjában találkoztak és csaptak össze újra. Nero nem akarta vesztegetni rá az idejét, így tovább indult, hogy megállítsa Sanctus-t és kiszabadítsa Kyrie-t. Dante mégis kiprovokált egy harcot. Nero tovább akart menni és Dante odaadta neki a kardot, bár az miatt tartotta fel.
 
2. Berial
 
Küldetés(ek): Második (Neroval), majd a tizenhatodik (Dantéval)
Helyszín: Egy faluban
 
Esemény: Nero idejutott a várost elhagyva. Senki sem volt már itt, de egy démoni kapu igen. Ebből jött elő Berial. Nero kiprovokált egy harcot, de sikeresen legyőzte, bár a falut elpusztították. Később Dante, amikor jött vissza a városba, a falu ugyanúgy állt, mintha le se lett volna rombolva, de ők is megküzdöttek. Dante végleg a másvilágra küldte.
 
3. Bael és Dagon
 
Küldetés(ek): Negyedik (Bael) és tizenötödik (Dagon)
Helyszín: Fortuna kastély udvara
 
Esemény: Nero érkezett előbb a kastélyba. Az erdőbe vezető utat kellett megnyitnia, ami egy vízesés mögött volt elrejtve. Nero úgy tudott kijutni a kastély udvarárra, hogy a Gyro Blade-eket az udvara bejárata elé helyezte. Ekkor küzdhetett meg Baellel, a démonbékával. Legyőzésével megszerezte annak egyik russzalkáját.
 
Később, miután Sanctus elkapta Nerot és Kyrie-t, Credot megölte, majd ment vissza Fortuna városába, Dante elindult a központból vissza a városba, így útba esett a kastély. A kastélyból azonban addig nem tudott kijutni, míg Dagon le nem győzte, mert a kastély egyes helyein, köztük az előcsarnokot befedte jégpáncéllal, kisebb jéghegyekkel. Legyőzése után szabaddá vált az út.
 
4. Agnus
 
Küldetés(ek): Hatodik és kilencedik Neroval, tizenhetedik Dantéval
Helyszín: A Fortuna kastély laboratóriuma, Kard Rendjének központja, majd a fortunai Operaház
 
Esemény: Nero a Fortuna kastélyban járt, ahol lejutott a laboratóriumba. Ott találkozott a tudóssal, akinek kiprovokált egy harcot. Azután Agnus tervbe vette, kísérletezni fog rajta, de Neroban felébredt a démoni ereje, s megszerezte a Jamatot. Később Nero a Kard Rendjének központjában a démoni Agnus-szal küzd meg, hogy kiszabadítsa szerelmét Agnus fogságából. Bár legyőzte, Sanctus mégis közbelépett, míg Nero az ellenféllel volt elfoglalva, Sanctus magával vitte a lányt.
 
Később, amikor Dante visszatért a városba, azon belül az Operaházba, Agnus várta, ugyan is a Jamatot ott használta fel, hogy megnyissa a démonok világának kapuját. Megküzdöttek, Agnus követelte, beszéljen neki, mi hiányzik a démonokból, amit az emberek birtokolnak. Dante nem válaszol, helyette kilövi a papírjait a kezéből, majd fejbe lövi. Aztán magához veszi a Jamatot.
 
5. Echidna
 
Küldetés(ek): Hetedik (Nero) és tizenharmadik (Dantéval)
Helyszín: Erdő
 
Esemény: Nero az erdőben járt, amikor megtámadta ez a démon egy vashídnál. Nero időben átjutott a túloldalra, legközelebb az erdő közepén találkozott és küzdött meg vele. A legyőzésével megszerzett egy tárgyat, amivel az erődben található gyökereket el tudta korhasztani.
 
Később Dante is megküzdött vele, hogy az erdőben az Echidna által létre hozott lila felhőket eltűntesse, így ki tudott jutni az erdőből.
 
6. Angelo Credo
 
Küldetés(ek): Nyolcadik (Neroval)
Helyszín: A Kard Rendjének központja
 
Esemény: Nero sikeres kijutása az erdőből végül a Kard Rendjének központjába jutott, ahova Credo és Kyrie elmenekültek az emberekkel. Credo várta, csakhogy Sanctus parancsba adta neki, tartóztassa le. Erőszakot alkalmazva Credo így se tudta, így felfedte démoni alakját, s megküzdöttek. Nero sikeres győzelme után bántani akarta, vagy vallatni, csakhogy Kyrie megzavarta őket, felfedve a lány előtt démoni karját, s Agnus tudatta a lánnyal, mi is valójában Nero.
 
7. Sanctus
 
Küldetés(ek): Tizenegy, majd a huszadik
Helyszín: A Kard Rendjének központja, majd a Megmentő belsejében
 
Esemény: Nero, miután Dantéval megküzdött, a Megmentő elé jutott, ahol Sanctus, aki a játék során feléledt, várta. Fogva tartotta és használta csalinak Kyrie-t. Megküzdöttek, s miután Nero úgy dönt, győz, Sanctus Kyrie-t használta, hogy Nero őt támadja, de időben megállt. Így a Megmentő foglyul ejtette, Sanctus megszerezte tőle a Jamatot. Credo megtámadta Sanctus-t, de az keresztül döfte benne a kardot, amitől sérülten zuhant a föld felé. Dante elkapta. Sanctus, akárcsak Kyrie-t, Nerot is bezárta a Megmentő belsejébe, Credo pedig Dante karjaiban halt meg, kérve előtte, mentse meg Nerot és a húgát. Dante eleget tett a kérésének.
 
Később, miután Dante kiszabadította a Megmentő belsejében fogva tartott Nerot, az ifjú harcos elindult kiszabadítani szerelmét és megállítani Sanctus-t. Sikerült, s együtt kijutottak.
 
8. Megmentő
 
Küldetés(ek): Tizennyolcadik (Dantéval)
Helyszín: Fortuna város égboltja
 
Esemény: Miután Dante visszaszerezte a Jamatot és elpusztította az utolsó Pokollaput, kérve Trish-t, hogy menekítse ki az embereket, elindult, hogy megállítsa Sanctus-t és a Megmentőt, majd megmentse Nerot és Kyrie-t. Hosszas küzdelem után Dante bejutatta a Jamatot a hatalmas szobor mellkasán lévő kristályon keresztül abba a burokba, ami fogva tartotta Nerot. Nero így ki tudott szabadulni.
 
Sanctus legyőzése után a szobornak még maradt annyi ereje, hogy Nerot megpróbálja elintézni, de ezt ő tette meg, majd roppantotta szét a fejét.
 
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!