Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
A Devil May Cry 4-ben és Special Edition változatában ugyanazok az ellenfelek.
 
1. Nero vs. Dante
 
Küldetés(ek): Első, majd a tizedik küldetés
Helyszín: Az Operaházban, majd a Kard Rendjének központjában
 
Esemény: Az Operaházban, miután Sanctus elmondta beszédét Spardáról, s imádkozni kezdtek, Nero ki akart menni, de Kyrie követte. Dante ekkor érkezett meg, lőtte le Sanctus-t, tudván, hogy démon. Az emberek menekülni kezdtek, Nero Kyrie-t védve követték a többieket, míg Dante a szintén démon katonákat leölte. Amikor Credoval is végezni akart, Kyrie ezt észrevette, s menni akart segíteni bátyján, de Dante egy katonát elütött úgy, hogy az a lánynak ment, s a földre esett. Talán vele is végezni akart, de Nero megmentette, s harcoltak. Miután a testvérpár a katonákkal elmenekültek a halott Sanctus-szal, Dante és Nero harcoltak. Dante elmenekült, Nero pedig utána ment, hogy elkapja.
 
Később a Kard Rendjének központjában találkoztak és csaptak össze újra. Nero nem akarta vesztegetni rá az idejét, így tovább indult, hogy megállítsa Sanctus-t és kiszabadítsa Kyrie-t. Dante mégis kiprovokált egy harcot. Nero tovább akart menni és Dante odaadta neki a kardot, bár az miatt tartotta fel.
 
2. Berial
 
Küldetés(ek): Második (Neroval), majd a tizenhatodik (Dantéval)
Helyszín: Egy faluban
 
Esemény: Nero idejutott a várost elhagyva. Senki sem volt már itt, de egy démoni kapu igen. Ebből jött elő Berial. Nero kiprovokált egy harcot, de sikeresen legyőzte, bár a falut elpusztították. Később Dante, amikor jött vissza a városba, a falu ugyanúgy állt, mintha le se lett volna rombolva, de ők is megküzdöttek. Dante végleg a másvilágra küldte.
 
3. Bael és Dagon
 
Küldetés(ek): Negyedik (Bael) és tizenötödik (Dagon)
Helyszín: Fortuna kastély udvara
 
Esemény: Nero érkezett előbb a kastélyba. Az erdőbe vezető utat kellett megnyitnia, ami egy vízesés mögött volt elrejtve. Nero úgy tudott kijutni a kastély udvarárra, hogy a Gyro Blade-eket az udvara bejárata elé helyezte. Ekkor küzdhetett meg Baellel, a démonbékával. Legyőzésével megszerezte annak egyik russzalkáját.
 
Később, miután Sanctus elkapta Nerot és Kyrie-t, Credot megölte, majd ment vissza Fortuna városába, Dante elindult a központból vissza a városba, így útba esett a kastély. A kastélyból azonban addig nem tudott kijutni, míg Dagon le nem győzte, mert a kastély egyes helyein, köztük az előcsarnokot befedte jégpáncéllal, kisebb jéghegyekkel. Legyőzése után szabaddá vált az út.
 
4. Agnus
 
Küldetés(ek): Hatodik és kilencedik Neroval, tizenhetedik Dantéval
Helyszín: A Fortuna kastély laboratóriuma, Kard Rendjének központja, majd a fortunai Operaház
 
Esemény: Nero a Fortuna kastélyban járt, ahol lejutott a laboratóriumba. Ott találkozott a tudóssal, akinek kiprovokált egy harcot. Azután Agnus tervbe vette, kísérletezni fog rajta, de Neroban felébredt a démoni ereje, s megszerezte a Jamatot. Később Nero a Kard Rendjének központjában a démoni Agnus-szal küzd meg, hogy kiszabadítsa szerelmét Agnus fogságából. Bár legyőzte, Sanctus mégis közbelépett, míg Nero az ellenféllel volt elfoglalva, Sanctus magával vitte a lányt.
 
Később, amikor Dante visszatért a városba, azon belül az Operaházba, Agnus várta, ugyan is a Jamatot ott használta fel, hogy megnyissa a démonok világának kapuját. Megküzdöttek, Agnus követelte, beszéljen neki, mi hiányzik a démonokból, amit az emberek birtokolnak. Dante nem válaszol, helyette kilövi a papírjait a kezéből, majd fejbe lövi. Aztán magához veszi a Jamatot.
 
5. Echidna
 
Küldetés(ek): Hetedik (Nero) és tizenharmadik (Dantéval)
Helyszín: Erdő
 
Esemény: Nero az erdőben járt, amikor megtámadta ez a démon egy vashídnál. Nero időben átjutott a túloldalra, legközelebb az erdő közepén találkozott és küzdött meg vele. A legyőzésével megszerzett egy tárgyat, amivel az erődben található gyökereket el tudta korhasztani.
 
Később Dante is megküzdött vele, hogy az erdőben az Echidna által létre hozott lila felhőket eltűntesse, így ki tudott jutni az erdőből.
 
6. Angelo Credo
 
Küldetés(ek): Nyolcadik (Neroval)
Helyszín: A Kard Rendjének központja
 
Esemény: Nero sikeres kijutása az erdőből végül a Kard Rendjének központjába jutott, ahova Credo és Kyrie elmenekültek az emberekkel. Credo várta, csakhogy Sanctus parancsba adta neki, tartóztassa le. Erőszakot alkalmazva Credo így se tudta, így felfedte démoni alakját, s megküzdöttek. Nero sikeres győzelme után bántani akarta, vagy vallatni, csakhogy Kyrie megzavarta őket, felfedve a lány előtt démoni karját, s Agnus tudatta a lánnyal, mi is valójában Nero.
 
7. Sanctus
 
Küldetés(ek): Tizenegy, majd a huszadik
Helyszín: A Kard Rendjének központja, majd a Megmentő belsejében
 
Esemény: Nero, miután Dantéval megküzdött, a Megmentő elé jutott, ahol Sanctus, aki a játék során feléledt, várta. Fogva tartotta és használta csalinak Kyrie-t. Megküzdöttek, s miután Nero úgy dönt, győz, Sanctus Kyrie-t használta, hogy Nero őt támadja, de időben megállt. Így a Megmentő foglyul ejtette, Sanctus megszerezte tőle a Jamatot. Credo megtámadta Sanctus-t, de az keresztül döfte benne a kardot, amitől sérülten zuhant a föld felé. Dante elkapta. Sanctus, akárcsak Kyrie-t, Nerot is bezárta a Megmentő belsejébe, Credo pedig Dante karjaiban halt meg, kérve előtte, mentse meg Nerot és a húgát. Dante eleget tett a kérésének.
 
Később, miután Dante kiszabadította a Megmentő belsejében fogva tartott Nerot, az ifjú harcos elindult kiszabadítani szerelmét és megállítani Sanctus-t. Sikerült, s együtt kijutottak.
 
8. Megmentő
 
Küldetés(ek): Tizennyolcadik (Dantéval)
Helyszín: Fortuna város égboltja
 
Esemény: Miután Dante visszaszerezte a Jamatot és elpusztította az utolsó Pokollaput, kérve Trish-t, hogy menekítse ki az embereket, elindult, hogy megállítsa Sanctus-t és a Megmentőt, majd megmentse Nerot és Kyrie-t. Hosszas küzdelem után Dante bejutatta a Jamatot a hatalmas szobor mellkasán lévő kristályon keresztül abba a burokba, ami fogva tartotta Nerot. Nero így ki tudott szabadulni.
 
Sanctus legyőzése után a szobornak még maradt annyi ereje, hogy Nerot megpróbálja elintézni, de ezt ő tette meg, majd roppantotta szét a fejét.
 
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?