Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
Dante
 
Mindjárt az első küldetésben kell összecsapni vele, amikor Neroval vagyunk. A két harcos az operaházban eleinte egy kis bemelegítés alatt próbára teszik egymást, aztán élesben. A nehezebb módokban, amikor indítjuk az első küldetést, a gyakorlatok nincsenek. Nero legközelebb a tizedik küldetésben küzd meg félvér hősünkkel.
 
 
 
Berial
 
Neroval a második, Danténál a tizenhatodik küldetésben küzdünk meg vele, de Dante megöli és megszerzi tőle a Lucifer démoni fegyvert. A Pokoltűz hódítójaként ismert. Oroszlánszerű szörnyeteg, négylábú, két kezes és szarvai vannak, teste lángokban ég, és egy nagy karddal támad. A tűzet irányítja. Ha a teste nem ég lángokban, nagyobb kárt tehetünk benne. A Bloody Palace huszadik szintjén meg kell vele küzdeni.
 
Bael és Dagon

Nero Baellel a negyedik, Dante Dagonnal a tizenötödik küldetésben küzd meg. Mindketten jégtípusú, nagy varangydémonok, akik a Fortuna kastély nagy udvaréban tűnnek fel. Mindkettejüknek (és fivéreiknek) van egy antennaszerű csápjuk, amiken meztelen, de színes bőrű női démonok vannak - ezek a Russzalkák. Ezekkel csábítják el az embereket, amivel ha elkapják őket, megfaggyasztják, tulaja egybe lenyeli ezután. Bael russzalkái kékek, Dagoné pirosak.
 
Agnus

A tudóssal először a hatodik küldetésben küzd meg Nero, amikor a Fortuna kastély alatt megtalálja annak kutatólaborját. Akkor csak Gladius-okat küld ránk, de a kilencedikben annak angyali formájában is megküzdünk. Olyankor durvább támadásokkal küzd ellenünk. Végleg Dante győzi le a tizenhetedik küldetésben, ahol egyben megöli.
 
Echidna
 
Nero a hetedik, Dante a tizenharmadik küldetésben küzd meg a sárkány-kígyó hibriddel, utóbbi annak legyőzésekor veszi magához a Gilgamesh fegyvert. Az erdő az otthona, ahol lerakja magjait, amiből paraziták kelnek ki. Képes sárkány alakra váltani. Harc közben a föld alá fúrja magát, fejjel kifelé. Ilyenkor csápokkal támad. A levegőben azért forog, hogy megüssön minket, és ha a közelében vagyunk, a fejét lévő csápokkal is képes ártani nekünk. Amikor dühös, sárgára változik a teste, olyankor képes nekünk rontani.
 
Angelo Credo
 
Nero küzd meg vele a nyolcadik küldetésben. Credo démoni formája. Ilyenkor pajzzsal és karddal támad, egy szárnya van. Legyőzése után Nero megszerzi tőle az Aegis Shield-et.
 
 
 
 
 
Sanctus
 
Csak Nero küzdött meg vele először a tizenegyedik küldetésben. Sanctus a Kard Rendjének vezetője. Miután Dante megölte, a feltámadási ünnepélyen, démoni erővel kelt életre, így birtokába került ennek az erőnek. Neroval való első harcán képes volt repülni, gömböket lőni és energiahullámot küldeni a földön. A huszadik küldetésben, amikor nagyobb erővel rendelkezik, szárnya van, szemei vörösek, majdnem hogy teljes démoni ereje van.
 
The Savior
 
A Kard Rendjének központjában állt, amikor Sanctus életre keltette ezt a hatalmas szobrot. Testének egyes részein kék kristályok vannak, a mellkasán keresztül jutatta be Dante a Jamatot, amikor megküzdött vele a tizennyolcadik küldetésben. A huszadik küldetésben széthulló szobor már csak ütni tudott, de Nero állította meg, majd roppantotta szét a fejét.
 
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistá vagy
 
 
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal