devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
Dante
 
Mindjárt az első küldetésben kell összecsapni vele, amikor Neroval vagyunk. A két harcos az operaházban eleinte egy kis bemelegítés alatt próbára teszik egymást, aztán élesben. A nehezebb módokban, amikor indítjuk az első küldetést, a gyakorlatok nincsenek. Nero legközelebb a tizedik küldetésben küzd meg félvér hősünkkel.
 
 
 
Berial
 
Neroval a második, Danténál a tizenhatodik küldetésben küzdünk meg vele, de Dante megöli és megszerzi tőle a Lucifer démoni fegyvert. A Pokoltűz hódítójaként ismert. Oroszlánszerű szörnyeteg, négylábú, két kezes és szarvai vannak, teste lángokban ég, és egy nagy karddal támad. A tűzet irányítja. Ha a teste nem ég lángokban, nagyobb kárt tehetünk benne. A Bloody Palace huszadik szintjén meg kell vele küzdeni.
 
Bael és Dagon

Nero Baellel a negyedik, Dante Dagonnal a tizenötödik küldetésben küzd meg. Mindketten jégtípusú, nagy varangydémonok, akik a Fortuna kastély nagy udvaréban tűnnek fel. Mindkettejüknek (és fivéreiknek) van egy antennaszerű csápjuk, amiken meztelen, de színes bőrű női démonok vannak - ezek a Russzalkák. Ezekkel csábítják el az embereket, amivel ha elkapják őket, megfaggyasztják, tulaja egybe lenyeli ezután. Bael russzalkái kékek, Dagoné pirosak.
 
Agnus

A tudóssal először a hatodik küldetésben küzd meg Nero, amikor a Fortuna kastély alatt megtalálja annak kutatólaborját. Akkor csak Gladius-okat küld ránk, de a kilencedikben annak angyali formájában is megküzdünk. Olyankor durvább támadásokkal küzd ellenünk. Végleg Dante győzi le a tizenhetedik küldetésben, ahol egyben megöli.
 
Echidna
 
Nero a hetedik, Dante a tizenharmadik küldetésben küzd meg a sárkány-kígyó hibriddel, utóbbi annak legyőzésekor veszi magához a Gilgamesh fegyvert. Az erdő az otthona, ahol lerakja magjait, amiből paraziták kelnek ki. Képes sárkány alakra váltani. Harc közben a föld alá fúrja magát, fejjel kifelé. Ilyenkor csápokkal támad. A levegőben azért forog, hogy megüssön minket, és ha a közelében vagyunk, a fejét lévő csápokkal is képes ártani nekünk. Amikor dühös, sárgára változik a teste, olyankor képes nekünk rontani.
 
Angelo Credo
 
Nero küzd meg vele a nyolcadik küldetésben. Credo démoni formája. Ilyenkor pajzzsal és karddal támad, egy szárnya van. Legyőzése után Nero megszerzi tőle az Aegis Shield-et.
 
 
 
 
 
Sanctus
 
Csak Nero küzdött meg vele először a tizenegyedik küldetésben. Sanctus a Kard Rendjének vezetője. Miután Dante megölte, a feltámadási ünnepélyen, démoni erővel kelt életre, így birtokába került ennek az erőnek. Neroval való első harcán képes volt repülni, gömböket lőni és energiahullámot küldeni a földön. A huszadik küldetésben, amikor nagyobb erővel rendelkezik, szárnya van, szemei vörösek, majdnem hogy teljes démoni ereje van.
 
The Savior
 
A Kard Rendjének központjában állt, amikor Sanctus életre keltette ezt a hatalmas szobrot. Testének egyes részein kék kristályok vannak, a mellkasán keresztül jutatta be Dante a Jamatot, amikor megküzdött vele a tizennyolcadik küldetésben. A huszadik küldetésben széthulló szobor már csak ütni tudott, de Nero állította meg, majd roppantotta szét a fejét.
 
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistá vagy
 
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!