devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
2018.06.26. 08:20
2018.06.26. 08:16
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
Dante
 
Mindjárt az első küldetésben kell összecsapni vele, amikor Neroval vagyunk. A két harcos az operaházban eleinte egy kis bemelegítés alatt próbára teszik egymást, aztán élesben. A nehezebb módokban, amikor indítjuk az első küldetést, a gyakorlatok nincsenek. Nero legközelebb a tizedik küldetésben küzd meg félvér hősünkkel.
 
 
 
Berial
 
Neroval a második, Danténál a tizenhatodik küldetésben küzdünk meg vele, de Dante megöli és megszerzi tőle a Lucifer démoni fegyvert. A Pokoltűz hódítójaként ismert. Oroszlánszerű szörnyeteg, négylábú, két kezes és szarvai vannak, teste lángokban ég, és egy nagy karddal támad. A tűzet irányítja. Ha a teste nem ég lángokban, nagyobb kárt tehetünk benne. A Bloody Palace huszadik szintjén meg kell vele küzdeni.
 
Bael és Dagon

Nero Baellel a negyedik, Dante Dagonnal a tizenötödik küldetésben küzd meg. Mindketten jégtípusú, nagy varangydémonok, akik a Fortuna kastély nagy udvaréban tűnnek fel. Mindkettejüknek (és fivéreiknek) van egy antennaszerű csápjuk, amiken meztelen, de színes bőrű női démonok vannak - ezek a Russzalkák. Ezekkel csábítják el az embereket, amivel ha elkapják őket, megfaggyasztják, tulaja egybe lenyeli ezután. Bael russzalkái kékek, Dagoné pirosak.
 
Agnus

A tudóssal először a hatodik küldetésben küzd meg Nero, amikor a Fortuna kastély alatt megtalálja annak kutatólaborját. Akkor csak Gladius-okat küld ránk, de a kilencedikben annak angyali formájában is megküzdünk. Olyankor durvább támadásokkal küzd ellenünk. Végleg Dante győzi le a tizenhetedik küldetésben, ahol egyben megöli.
 
Echidna
 
Nero a hetedik, Dante a tizenharmadik küldetésben küzd meg a sárkány-kígyó hibriddel, utóbbi annak legyőzésekor veszi magához a Gilgamesh fegyvert. Az erdő az otthona, ahol lerakja magjait, amiből paraziták kelnek ki. Képes sárkány alakra váltani. Harc közben a föld alá fúrja magát, fejjel kifelé. Ilyenkor csápokkal támad. A levegőben azért forog, hogy megüssön minket, és ha a közelében vagyunk, a fejét lévő csápokkal is képes ártani nekünk. Amikor dühös, sárgára változik a teste, olyankor képes nekünk rontani.
 
Angelo Credo
 
Nero küzd meg vele a nyolcadik küldetésben. Credo démoni formája. Ilyenkor pajzzsal és karddal támad, egy szárnya van. Legyőzése után Nero megszerzi tőle az Aegis Shield-et.
 
 
 
 
 
Sanctus
 
Csak Nero küzdött meg vele először a tizenegyedik küldetésben. Sanctus a Kard Rendjének vezetője. Miután Dante megölte, a feltámadási ünnepélyen, démoni erővel kelt életre, így birtokába került ennek az erőnek. Neroval való első harcán képes volt repülni, gömböket lőni és energiahullámot küldeni a földön. A huszadik küldetésben, amikor nagyobb erővel rendelkezik, szárnya van, szemei vörösek, majdnem hogy teljes démoni ereje van.
 
The Savior
 
A Kard Rendjének központjában állt, amikor Sanctus életre keltette ezt a hatalmas szobrot. Testének egyes részein kék kristályok vannak, a mellkasán keresztül jutatta be Dante a Jamatot, amikor megküzdött vele a tizennyolcadik küldetésben. A huszadik küldetésben széthulló szobor már csak ütni tudott, de Nero állította meg, majd roppantotta szét a fejét.
 
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistá vagy
 
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal