Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
Dante
 
Mindjárt az első küldetésben kell összecsapni vele, amikor Neroval vagyunk. A két harcos az operaházban eleinte egy kis bemelegítés alatt próbára teszik egymást, aztán élesben. A nehezebb módokban, amikor indítjuk az első küldetést, a gyakorlatok nincsenek. Nero legközelebb a tizedik küldetésben küzd meg félvér hősünkkel.
 
 
 
Berial
 
Neroval a második, Danténál a tizenhatodik küldetésben küzdünk meg vele, de Dante megöli és megszerzi tőle a Lucifer démoni fegyvert. A Pokoltűz hódítójaként ismert. Oroszlánszerű szörnyeteg, négylábú, két kezes és szarvai vannak, teste lángokban ég, és egy nagy karddal támad. A tűzet irányítja. Ha a teste nem ég lángokban, nagyobb kárt tehetünk benne. A Bloody Palace huszadik szintjén meg kell vele küzdeni.
 
Bael és Dagon

Nero Baellel a negyedik, Dante Dagonnal a tizenötödik küldetésben küzd meg. Mindketten jégtípusú, nagy varangydémonok, akik a Fortuna kastély nagy udvaréban tűnnek fel. Mindkettejüknek (és fivéreiknek) van egy antennaszerű csápjuk, amiken meztelen, de színes bőrű női démonok vannak - ezek a Russzalkák. Ezekkel csábítják el az embereket, amivel ha elkapják őket, megfaggyasztják, tulaja egybe lenyeli ezután. Bael russzalkái kékek, Dagoné pirosak.
 
Agnus

A tudóssal először a hatodik küldetésben küzd meg Nero, amikor a Fortuna kastély alatt megtalálja annak kutatólaborját. Akkor csak Gladius-okat küld ránk, de a kilencedikben annak angyali formájában is megküzdünk. Olyankor durvább támadásokkal küzd ellenünk. Végleg Dante győzi le a tizenhetedik küldetésben, ahol egyben megöli.
 
Echidna
 
Nero a hetedik, Dante a tizenharmadik küldetésben küzd meg a sárkány-kígyó hibriddel, utóbbi annak legyőzésekor veszi magához a Gilgamesh fegyvert. Az erdő az otthona, ahol lerakja magjait, amiből paraziták kelnek ki. Képes sárkány alakra váltani. Harc közben a föld alá fúrja magát, fejjel kifelé. Ilyenkor csápokkal támad. A levegőben azért forog, hogy megüssön minket, és ha a közelében vagyunk, a fejét lévő csápokkal is képes ártani nekünk. Amikor dühös, sárgára változik a teste, olyankor képes nekünk rontani.
 
Angelo Credo
 
Nero küzd meg vele a nyolcadik küldetésben. Credo démoni formája. Ilyenkor pajzzsal és karddal támad, egy szárnya van. Legyőzése után Nero megszerzi tőle az Aegis Shield-et.
 
 
 
 
 
Sanctus
 
Csak Nero küzdött meg vele először a tizenegyedik küldetésben. Sanctus a Kard Rendjének vezetője. Miután Dante megölte, a feltámadási ünnepélyen, démoni erővel kelt életre, így birtokába került ennek az erőnek. Neroval való első harcán képes volt repülni, gömböket lőni és energiahullámot küldeni a földön. A huszadik küldetésben, amikor nagyobb erővel rendelkezik, szárnya van, szemei vörösek, majdnem hogy teljes démoni ereje van.
 
The Savior
 
A Kard Rendjének központjában állt, amikor Sanctus életre keltette ezt a hatalmas szobrot. Testének egyes részein kék kristályok vannak, a mellkasán keresztül jutatta be Dante a Jamatot, amikor megküzdött vele a tizennyolcadik küldetésben. A huszadik küldetésben széthulló szobor már csak ütni tudott, de Nero állította meg, majd roppantotta szét a fejét.
 
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistá vagy
 
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?