Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
A Scarecrow-ok egy kisebb démoni ellenfelek. Három fajta van belőlük: a kezes, a lábas és a nagy. Hasonlóan harcolnak, mint a DMC-ben a Marionetta bábuk. A két kisebb a kettes küldetésben érkeznek meg. Egyik fajtának az egyik kezén, másiknak a lábán van penge. Képesek olyanra, hogy ugorva megpördülnek és megütnek a pengékkel. Legyőzésükkor úgymond kidurrannak, majd porladnak. A lábas akrobatikus mozgásokkal képes kárt tenni bennünk. A nagy egy hatalmas testű, sokkal nagyobb pengével rendelkező, aki a tizenkettedik küldetésben tűnik fel. Képesek úgy támadni, hogy megpördülnek egy helyben, majd a játékosnak ront. Amikor legyőzzük, a pengéjük felrepül, majd a földbe, de ilyenkor el kell onnan menni - ez hasonló a DMC-ből az, amikor az ollós démonokat verjük le.
 
  
 
Frost
 
A harmadik küldetésben tűnik fel. A DMC Normal módjában tűntek fel, a Könnyűben nem. Jéggel támadó ellenfél, még minket is képes megfaggyasztani egy pillanatra. Neronál a Devil Bringger használatával gyorsan legyőzhető.
 
 
 
Mephisto
 
Az ötödik küldetésben tűnik fel. Egy szellemszerű lebegő démon, hosszú karmokkal. Fekete köpenyt visel, képes átmenni bármin. A karmait képes megnyújtani és megvágni vele. Neronál a Devil Bringgerrel, ha sokáig kapkodunk érte, kibújik a köpenyből, olyankor skorpiószerű szörny ugrik ki belőle. Ezt elkapva a földre vághatjuk többször. Mindkét harcossal lőni érdemes még.
 
Bianco Angelo
 
A harmadik küldetésben tűnik fel. Életre kelt páncél alakok, karddal és pajzzsal. A Devil Bringgerrel elkapva őket akár a földön, akár a levegőben, Nero olyankor összeszúrkálja őket. Képessek nekünk rontani, megvágni a karddal, vagy a pajzzsal megütni. Danténál a Gunsliger stílusban a Pandora's Omen képességet használva győzhetők le a leggyorsabban.
 
Cutlass
 
A hatodik küldetésben tűnik fel. Agnus alkotta halszerű karddémonok, akik a földben úszkálnak és csapnak le ellenfeleikre. Legtöbbször lőni érdemes őket, a közelharcokkal nehezen érhetők el. A hátukon pengék vannak, amivel bármilyen akadályt szétvágnak. Képesek kiugrani a földből, és akár egyenesen az ellenfélre.
 
Gladius
 
A hatodik küldetésben tűnnek fel. Ezeket is Agnus alkotta. Kard és repülődémon, aki képes repülni, de ha támad, forog, becélozza ellenfelét és lecsap. Neroval ilyenkor elkaphatjuk és akár a másik ilyennek neki vághatjuk, amivel elpusztul.
 
 
 
Chimera Seed & Chimera
 
A hetedik küldetésben tűnnek fel. Egy démoni fáról való mag, ami képes rátapadni a Scarewcrowok-ra, olyankor erősebb. A Devil Bringgerrel és közelharcokkal érdemes megölni, de vigyázzunk a közelében.
 
 
 
Assault
 
A nyolcadik küldetésben tűnik fel. Ők is már feltűntek a DMC-ben. Képes a föld alá menni, éles karmaival támad. Pajzzsal védik ellenfeleik csapását. Neronál itt is érdemes a Devil Bringgert használni.
 
 
 
Alto Angelo
 
A kilencedik küldetésben tűnik fel. Démoni lovagok, olyan, mint a Bianco Angelo, de ezek erősebbek és nagyobbak. Ráadásul gyorsabbak, csapatostul is képesek támadni. Együttes erővel egy gömböt idéznek meg. Neroval a Devil Bringgert használva megragadjuk őket, olyankor a hátuk mögé kerülünk és vagdoshatjuk. Danténál a Gunsliger stílusban a Pandora's Oment bevetve intézhetjük el.
 
Faust
 
A tizedik küldetésben tűnik fel. A Mephistohoz hasonló ellenfél, de ez nagyobb, erősebb, fehér csontvázas skorpiószerű szörny és hosszabb a karma. Ugyanúgy köpenyt visel, melyet folyamatos lövés során tönkretehetünk, de visszaveheti ezt az alakot. Neronál a Devil Bringgerrel is érdemes támadni, mert többszörös elkapás során levedli a köpenyt. Agresszív kedvében támad a karmaival, melyet ha megütünk, céltáblává válik számunkra. Danténál is érdemes a Pandora's Oment, valamint a Trickster Air Trick-et a teleporthoz bevetni és shoutgannal meglőni.
 
Fault
 
A tizennegyedik küldetésben tűnik fel. Egy földből előérkező, növényszerű ellenfél, aki "futóféreg" szerű ellenfél. Megjelenik az ellenfél alatt, és ha az nem ugrik el, elnyeli egy föld alatti csatatérre, ahol ellenfeleket kell legyőznie és egy teleporttal juthat ki. Amikor úgy tűnt, elnyelt volna, közelharcban gyorsan legyőzhető, a lövésekkel nem jutna előrébb a játékos.
 
Blitz
 
A tizenötödik küldetésben tűnik fel. Villám típusú ellenfél, mozgása iszonyat gyors, ekkor lőni lehet csak. Lecsap hirtelen a semmiből, váratlanul. Mindemellett villámszerű energiahullámot lő ki akár pont egyenesen, vagy a levegőbe össze-vissza. Amikor gyengül, teste elvörösödik, és amikor legyőzzük, felrobban a teste.
 
 
Basilisk
 
A tizenhatodik küldetésben jelenik meg. Démonvadászkutya, akit szintén Agnus alkotott meg. Szájukból tűzgolyókat lőnek ki.
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal