devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
A Scarecrow-ok egy kisebb démoni ellenfelek. Három fajta van belőlük: a kezes, a lábas és a nagy. Hasonlóan harcolnak, mint a DMC-ben a Marionetta bábuk. A két kisebb a kettes küldetésben érkeznek meg. Egyik fajtának az egyik kezén, másiknak a lábán van penge. Képesek olyanra, hogy ugorva megpördülnek és megütnek a pengékkel. Legyőzésükkor úgymond kidurrannak, majd porladnak. A lábas akrobatikus mozgásokkal képes kárt tenni bennünk. A nagy egy hatalmas testű, sokkal nagyobb pengével rendelkező, aki a tizenkettedik küldetésben tűnik fel. Képesek úgy támadni, hogy megpördülnek egy helyben, majd a játékosnak ront. Amikor legyőzzük, a pengéjük felrepül, majd a földbe, de ilyenkor el kell onnan menni - ez hasonló a DMC-ből az, amikor az ollós démonokat verjük le.
 
  
 
Frost
 
A harmadik küldetésben tűnik fel. A DMC Normal módjában tűntek fel, a Könnyűben nem. Jéggel támadó ellenfél, még minket is képes megfaggyasztani egy pillanatra. Neronál a Devil Bringger használatával gyorsan legyőzhető.
 
 
 
Mephisto
 
Az ötödik küldetésben tűnik fel. Egy szellemszerű lebegő démon, hosszú karmokkal. Fekete köpenyt visel, képes átmenni bármin. A karmait képes megnyújtani és megvágni vele. Neronál a Devil Bringgerrel, ha sokáig kapkodunk érte, kibújik a köpenyből, olyankor skorpiószerű szörny ugrik ki belőle. Ezt elkapva a földre vághatjuk többször. Mindkét harcossal lőni érdemes még.
 
Bianco Angelo
 
A harmadik küldetésben tűnik fel. Életre kelt páncél alakok, karddal és pajzzsal. A Devil Bringgerrel elkapva őket akár a földön, akár a levegőben, Nero olyankor összeszúrkálja őket. Képessek nekünk rontani, megvágni a karddal, vagy a pajzzsal megütni. Danténál a Gunsliger stílusban a Pandora's Omen képességet használva győzhetők le a leggyorsabban.
 
Cutlass
 
A hatodik küldetésben tűnik fel. Agnus alkotta halszerű karddémonok, akik a földben úszkálnak és csapnak le ellenfeleikre. Legtöbbször lőni érdemes őket, a közelharcokkal nehezen érhetők el. A hátukon pengék vannak, amivel bármilyen akadályt szétvágnak. Képesek kiugrani a földből, és akár egyenesen az ellenfélre.
 
Gladius
 
A hatodik küldetésben tűnnek fel. Ezeket is Agnus alkotta. Kard és repülődémon, aki képes repülni, de ha támad, forog, becélozza ellenfelét és lecsap. Neroval ilyenkor elkaphatjuk és akár a másik ilyennek neki vághatjuk, amivel elpusztul.
 
 
 
Chimera Seed & Chimera
 
A hetedik küldetésben tűnnek fel. Egy démoni fáról való mag, ami képes rátapadni a Scarewcrowok-ra, olyankor erősebb. A Devil Bringgerrel és közelharcokkal érdemes megölni, de vigyázzunk a közelében.
 
 
 
Assault
 
A nyolcadik küldetésben tűnik fel. Ők is már feltűntek a DMC-ben. Képes a föld alá menni, éles karmaival támad. Pajzzsal védik ellenfeleik csapását. Neronál itt is érdemes a Devil Bringgert használni.
 
 
 
Alto Angelo
 
A kilencedik küldetésben tűnik fel. Démoni lovagok, olyan, mint a Bianco Angelo, de ezek erősebbek és nagyobbak. Ráadásul gyorsabbak, csapatostul is képesek támadni. Együttes erővel egy gömböt idéznek meg. Neroval a Devil Bringgert használva megragadjuk őket, olyankor a hátuk mögé kerülünk és vagdoshatjuk. Danténál a Gunsliger stílusban a Pandora's Oment bevetve intézhetjük el.
 
Faust
 
A tizedik küldetésben tűnik fel. A Mephistohoz hasonló ellenfél, de ez nagyobb, erősebb, fehér csontvázas skorpiószerű szörny és hosszabb a karma. Ugyanúgy köpenyt visel, melyet folyamatos lövés során tönkretehetünk, de visszaveheti ezt az alakot. Neronál a Devil Bringgerrel is érdemes támadni, mert többszörös elkapás során levedli a köpenyt. Agresszív kedvében támad a karmaival, melyet ha megütünk, céltáblává válik számunkra. Danténál is érdemes a Pandora's Oment, valamint a Trickster Air Trick-et a teleporthoz bevetni és shoutgannal meglőni.
 
Fault
 
A tizennegyedik küldetésben tűnik fel. Egy földből előérkező, növényszerű ellenfél, aki "futóféreg" szerű ellenfél. Megjelenik az ellenfél alatt, és ha az nem ugrik el, elnyeli egy föld alatti csatatérre, ahol ellenfeleket kell legyőznie és egy teleporttal juthat ki. Amikor úgy tűnt, elnyelt volna, közelharcban gyorsan legyőzhető, a lövésekkel nem jutna előrébb a játékos.
 
Blitz
 
A tizenötödik küldetésben tűnik fel. Villám típusú ellenfél, mozgása iszonyat gyors, ekkor lőni lehet csak. Lecsap hirtelen a semmiből, váratlanul. Mindemellett villámszerű energiahullámot lő ki akár pont egyenesen, vagy a levegőbe össze-vissza. Amikor gyengül, teste elvörösödik, és amikor legyőzzük, felrobban a teste.
 
 
Basilisk
 
A tizenhatodik küldetésben jelenik meg. Démonvadászkutya, akit szintén Agnus alkotott meg. Szájukból tűzgolyókat lőnek ki.
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!