Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
A Scarecrow-ok egy kisebb démoni ellenfelek. Három fajta van belőlük: a kezes, a lábas és a nagy. Hasonlóan harcolnak, mint a DMC-ben a Marionetta bábuk. A két kisebb a kettes küldetésben érkeznek meg. Egyik fajtának az egyik kezén, másiknak a lábán van penge. Képesek olyanra, hogy ugorva megpördülnek és megütnek a pengékkel. Legyőzésükkor úgymond kidurrannak, majd porladnak. A lábas akrobatikus mozgásokkal képes kárt tenni bennünk. A nagy egy hatalmas testű, sokkal nagyobb pengével rendelkező, aki a tizenkettedik küldetésben tűnik fel. Képesek úgy támadni, hogy megpördülnek egy helyben, majd a játékosnak ront. Amikor legyőzzük, a pengéjük felrepül, majd a földbe, de ilyenkor el kell onnan menni - ez hasonló a DMC-ből az, amikor az ollós démonokat verjük le.
 
  
 
Frost
 
A harmadik küldetésben tűnik fel. A DMC Normal módjában tűntek fel, a Könnyűben nem. Jéggel támadó ellenfél, még minket is képes megfaggyasztani egy pillanatra. Neronál a Devil Bringger használatával gyorsan legyőzhető.
 
 
 
Mephisto
 
Az ötödik küldetésben tűnik fel. Egy szellemszerű lebegő démon, hosszú karmokkal. Fekete köpenyt visel, képes átmenni bármin. A karmait képes megnyújtani és megvágni vele. Neronál a Devil Bringgerrel, ha sokáig kapkodunk érte, kibújik a köpenyből, olyankor skorpiószerű szörny ugrik ki belőle. Ezt elkapva a földre vághatjuk többször. Mindkét harcossal lőni érdemes még.
 
Bianco Angelo
 
A harmadik küldetésben tűnik fel. Életre kelt páncél alakok, karddal és pajzzsal. A Devil Bringgerrel elkapva őket akár a földön, akár a levegőben, Nero olyankor összeszúrkálja őket. Képessek nekünk rontani, megvágni a karddal, vagy a pajzzsal megütni. Danténál a Gunsliger stílusban a Pandora's Omen képességet használva győzhetők le a leggyorsabban.
 
Cutlass
 
A hatodik küldetésben tűnik fel. Agnus alkotta halszerű karddémonok, akik a földben úszkálnak és csapnak le ellenfeleikre. Legtöbbször lőni érdemes őket, a közelharcokkal nehezen érhetők el. A hátukon pengék vannak, amivel bármilyen akadályt szétvágnak. Képesek kiugrani a földből, és akár egyenesen az ellenfélre.
 
Gladius
 
A hatodik küldetésben tűnnek fel. Ezeket is Agnus alkotta. Kard és repülődémon, aki képes repülni, de ha támad, forog, becélozza ellenfelét és lecsap. Neroval ilyenkor elkaphatjuk és akár a másik ilyennek neki vághatjuk, amivel elpusztul.
 
 
 
Chimera Seed & Chimera
 
A hetedik küldetésben tűnnek fel. Egy démoni fáról való mag, ami képes rátapadni a Scarewcrowok-ra, olyankor erősebb. A Devil Bringgerrel és közelharcokkal érdemes megölni, de vigyázzunk a közelében.
 
 
 
Assault
 
A nyolcadik küldetésben tűnik fel. Ők is már feltűntek a DMC-ben. Képes a föld alá menni, éles karmaival támad. Pajzzsal védik ellenfeleik csapását. Neronál itt is érdemes a Devil Bringgert használni.
 
 
 
Alto Angelo
 
A kilencedik küldetésben tűnik fel. Démoni lovagok, olyan, mint a Bianco Angelo, de ezek erősebbek és nagyobbak. Ráadásul gyorsabbak, csapatostul is képesek támadni. Együttes erővel egy gömböt idéznek meg. Neroval a Devil Bringgert használva megragadjuk őket, olyankor a hátuk mögé kerülünk és vagdoshatjuk. Danténál a Gunsliger stílusban a Pandora's Oment bevetve intézhetjük el.
 
Faust
 
A tizedik küldetésben tűnik fel. A Mephistohoz hasonló ellenfél, de ez nagyobb, erősebb, fehér csontvázas skorpiószerű szörny és hosszabb a karma. Ugyanúgy köpenyt visel, melyet folyamatos lövés során tönkretehetünk, de visszaveheti ezt az alakot. Neronál a Devil Bringgerrel is érdemes támadni, mert többszörös elkapás során levedli a köpenyt. Agresszív kedvében támad a karmaival, melyet ha megütünk, céltáblává válik számunkra. Danténál is érdemes a Pandora's Oment, valamint a Trickster Air Trick-et a teleporthoz bevetni és shoutgannal meglőni.
 
Fault
 
A tizennegyedik küldetésben tűnik fel. Egy földből előérkező, növényszerű ellenfél, aki "futóféreg" szerű ellenfél. Megjelenik az ellenfél alatt, és ha az nem ugrik el, elnyeli egy föld alatti csatatérre, ahol ellenfeleket kell legyőznie és egy teleporttal juthat ki. Amikor úgy tűnt, elnyelt volna, közelharcban gyorsan legyőzhető, a lövésekkel nem jutna előrébb a játékos.
 
Blitz
 
A tizenötödik küldetésben tűnik fel. Villám típusú ellenfél, mozgása iszonyat gyors, ekkor lőni lehet csak. Lecsap hirtelen a semmiből, váratlanul. Mindemellett villámszerű energiahullámot lő ki akár pont egyenesen, vagy a levegőbe össze-vissza. Amikor gyengül, teste elvörösödik, és amikor legyőzzük, felrobban a teste.
 
 
Basilisk
 
A tizenhatodik küldetésben jelenik meg. Démonvadászkutya, akit szintén Agnus alkotott meg. Szájukból tűzgolyókat lőnek ki.
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?