devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
2018.06.26. 08:20
2018.06.26. 08:16
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
NERO FEGYVEREI
 
Red Queen
 
Nero egyik alapfegyvere. Ugyan nem démoni fegyver, de elég nagyhatalommal bír ahhoz, hogy tulaja szétkaszabolja vele a szörnyeket. A kardnak van egy olyan különleges képessége, mellyel démoni erőt lehet beletölteni, és ezt kiszabadítva tömeges gyilkolást hajthatunk végre. A kardot a Kard Rendjén belül Agnus készítette és Nero rakta össze a játék során.
 
Blue Rose
 
Nero másik alapfegyvere, amit saját kezűleg készített. Ez egy egyedülálló, speciálisan kialakított Smith & Wesson Model 500 típusú revolver, mely hat töltetű - korlátlan muníciós szintén, - ugyanakkor egyszerre két lövedéket ad le vele egy időben. A Kard Rendjének tagja Nero, ahol tiltott a lőfegyver használata, de ezt őt nem érdekelte. A Smith & Wesson Model 500 típusú revolverek eredetileg csak öt töltetesek.
 
Devil Bringer
 
Nero démoni jobb karja, hosszú karmokkal. Különleges démoni erővel bír. Képes elkapni és magához ragadni az ellenfeleit, vagy a földre vágni, de adott helyzetekben felhúzza magát hozzájuk, vagy a magasabb helyekre is fel tud vele jutni. Vannak tárgyak - mint a Gyro Blade, - melyeket ütnie kell annak továbbjutatásához. A játék során Nero megszerzi az Evil Legacy-t, amivel magához húzza ellenfeleit vagy feljut a magasabb helyekre a lebegő kristályokkal; a Rusalka Corpse-ét, amivel elrejtett vörös gömböket vagy titkos küldetések lelőhelyét lelhetjük meg. Ha a jelzés erősödik, közel járunk; a Sephirothic Fruittal az erdőkben és a Kard Rendjének központjában található Strange Tree-t lehet elpusztítani; az Aegis Shileddel pedig fogva tudja tartani ellenfeleit.
 
Jamato
 
A Jamato Dante bátyjáé, Vergilé volt, melyen Agnus kísérletezett a Fortuna kastély alatt található kutatólaborban. A kardot Nero magához vette, melynek következtében a férfiban felébredt a démoni énje. A kardot akkor tudja használni, ha magára ölti a démoni alakját.
 
 
 
 
DANTE FEGYVEREI
 
Démoni fegyverek
 
Rebellion
 
A második rész óta magával hozza.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gilgamesh
 
A tizenharmadik küldetésben, Echidna legyőzésével szerzi meg ezt a láb- és kézpáncélos fegyvert, mely hasonlít a DMC-ben látott Ifrithet és a DMC3-ból Beowulfra. Annyiban tér el az előző kettőtől, hogy ennek maszkja és páncélja van. Lassú, de nagy hatalmú támadásai vannak. Támadásai részben megegyeznek Ifrittel és Beowulffal, mint a levegőbe ugrás majd rúgás.
 
Lucifer
 
Lucifer egy kardszerű fegyver, koponya mintával, amit a tizenhatodik küldetésben, Berial legyőzése után szerez meg Dante. A fegyvert a hátán hordja, pokoli és képes számos képességgel támadni. Például a levegőben vagy a földön tudja dobálni, majd felrobbannak, ha Dante tapsol, vagy eldob egy rózsát. A pengéi hasonlóak Vergil spirálkardjaihoz.
 
Jamato
 
Dante a tizenhetedik küldetésben, Agnus legyőzése után szerzi meg az Operaház alatt lévő kapuból, mellyel bezárja. Képes a Dark Slayer stílus használatra, valamint néhány képességre, amire Vergil ennek használatára. 
 
 
 
 
 
Lőfegyverek
 
Ebony & Ivory
 
Dante alap lőfegyvere, amit saját kezűleg készített, s amit a kezdetek óta magával visz.
 
 
 
 
 
Coyote-A
 
Egy sörétes puska, ami démoni erővel bír. Dante az Ebony & Ivory mellett ezt viszi magával alapfegyverként.
 
 
 
 
 
 
Pandora
 
A Pandorát a tizenötödik küldetésben szerzi meg Dante, miután Dagont legyőzte. A fegyver több funkcióval bír, többek között gépfegyver, bazooka, frízbi és egy repülő ágyúvá képes alakítani, és fénnyel vakítani az ellenfélt.
 
 
 
 
Special Editionban
 
Vergil fegyverei
 
Vergil alapfegyverei ugyanazok, ami a harmadik játék Special Editionjában is használt, vagyis a Jamatot, a Beowulfot és a Force Edgét. Továbbá egyetlen Stílusát, a Dark Slayert, s egyetlen lőfegyverét, a Summoned Swords-okat.
 
Trish fegyverei
 
Trish a második részben volt játszható, bár ott csak a Luce & Ombra lőfegyverek és a Sparda nevű kard az, amit itt is használ. Valamint a Pandorát, de nem ugyanabban a képességekben, mint Dante. Továbbá villám képességével és új kombókkal.
 
Lady fegyverei
 
Lady, aki először játszható a szériában, mindössze lőfegyvereit, Kalinn Ann nevű bazokkáját, shotgunt és gránátokat használ. Mivel ember, neki nincsenek természetfeletti képességei
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal