devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
NERO FEGYVEREI
 
Red Queen
 
Nero egyik alapfegyvere. Ugyan nem démoni fegyver, de elég nagyhatalommal bír ahhoz, hogy tulaja szétkaszabolja vele a szörnyeket. A kardnak van egy olyan különleges képessége, mellyel démoni erőt lehet beletölteni, és ezt kiszabadítva tömeges gyilkolást hajthatunk végre. A kardot a Kard Rendjén belül Agnus készítette és Nero rakta össze a játék során.
 
Blue Rose
 
Nero másik alapfegyvere, amit saját kezűleg készített. Ez egy egyedülálló, speciálisan kialakított Smith & Wesson Model 500 típusú revolver, mely hat töltetű - korlátlan muníciós szintén, - ugyanakkor egyszerre két lövedéket ad le vele egy időben. A Kard Rendjének tagja Nero, ahol tiltott a lőfegyver használata, de ezt őt nem érdekelte. A Smith & Wesson Model 500 típusú revolverek eredetileg csak öt töltetesek.
 
Devil Bringer
 
Nero démoni jobb karja, hosszú karmokkal. Különleges démoni erővel bír. Képes elkapni és magához ragadni az ellenfeleit, vagy a földre vágni, de adott helyzetekben felhúzza magát hozzájuk, vagy a magasabb helyekre is fel tud vele jutni. Vannak tárgyak - mint a Gyro Blade, - melyeket ütnie kell annak továbbjutatásához. A játék során Nero megszerzi az Evil Legacy-t, amivel magához húzza ellenfeleit vagy feljut a magasabb helyekre a lebegő kristályokkal; a Rusalka Corpse-ét, amivel elrejtett vörös gömböket vagy titkos küldetések lelőhelyét lelhetjük meg. Ha a jelzés erősödik, közel járunk; a Sephirothic Fruittal az erdőkben és a Kard Rendjének központjában található Strange Tree-t lehet elpusztítani; az Aegis Shileddel pedig fogva tudja tartani ellenfeleit.
 
Jamato
 
A Jamato Dante bátyjáé, Vergilé volt, melyen Agnus kísérletezett a Fortuna kastély alatt található kutatólaborban. A kardot Nero magához vette, melynek következtében a férfiban felébredt a démoni énje. A kardot akkor tudja használni, ha magára ölti a démoni alakját.
 
 
 
 
DANTE FEGYVEREI
 
Démoni fegyverek
 
Rebellion
 
A második rész óta magával hozza.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gilgamesh
 
A tizenharmadik küldetésben, Echidna legyőzésével szerzi meg ezt a láb- és kézpáncélos fegyvert, mely hasonlít a DMC-ben látott Ifrithet és a DMC3-ból Beowulfra. Annyiban tér el az előző kettőtől, hogy ennek maszkja és páncélja van. Lassú, de nagy hatalmú támadásai vannak. Támadásai részben megegyeznek Ifrittel és Beowulffal, mint a levegőbe ugrás majd rúgás.
 
Lucifer
 
Lucifer egy kardszerű fegyver, koponya mintával, amit a tizenhatodik küldetésben, Berial legyőzése után szerez meg Dante. A fegyvert a hátán hordja, pokoli és képes számos képességgel támadni. Például a levegőben vagy a földön tudja dobálni, majd felrobbannak, ha Dante tapsol, vagy eldob egy rózsát. A pengéi hasonlóak Vergil spirálkardjaihoz.
 
Jamato
 
Dante a tizenhetedik küldetésben, Agnus legyőzése után szerzi meg az Operaház alatt lévő kapuból, mellyel bezárja. Képes a Dark Slayer stílus használatra, valamint néhány képességre, amire Vergil ennek használatára. 
 
 
 
 
 
Lőfegyverek
 
Ebony & Ivory
 
Dante alap lőfegyvere, amit saját kezűleg készített, s amit a kezdetek óta magával visz.
 
 
 
 
 
Coyote-A
 
Egy sörétes puska, ami démoni erővel bír. Dante az Ebony & Ivory mellett ezt viszi magával alapfegyverként.
 
 
 
 
 
 
Pandora
 
A Pandorát a tizenötödik küldetésben szerzi meg Dante, miután Dagont legyőzte. A fegyver több funkcióval bír, többek között gépfegyver, bazooka, frízbi és egy repülő ágyúvá képes alakítani, és fénnyel vakítani az ellenfélt.
 
 
 
 
Special Editionban
 
Vergil fegyverei
 
Vergil alapfegyverei ugyanazok, ami a harmadik játék Special Editionjában is használt, vagyis a Jamatot, a Beowulfot és a Force Edgét. Továbbá egyetlen Stílusát, a Dark Slayert, s egyetlen lőfegyverét, a Summoned Swords-okat.
 
Trish fegyverei
 
Trish a második részben volt játszható, bár ott csak a Luce & Ombra lőfegyverek és a Sparda nevű kard az, amit itt is használ. Valamint a Pandorát, de nem ugyanabban a képességekben, mint Dante. Továbbá villám képességével és új kombókkal.
 
Lady fegyverei
 
Lady, aki először játszható a szériában, mindössze lőfegyvereit, Kalinn Ann nevű bazokkáját, shotgunt és gránátokat használ. Mivel ember, neki nincsenek természetfeletti képességei
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!