Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
NERO FEGYVEREI
 
Red Queen
 
Nero egyik alapfegyvere. Ugyan nem démoni fegyver, de elég nagyhatalommal bír ahhoz, hogy tulaja szétkaszabolja vele a szörnyeket. A kardnak van egy olyan különleges képessége, mellyel démoni erőt lehet beletölteni, és ezt kiszabadítva tömeges gyilkolást hajthatunk végre. A kardot a Kard Rendjén belül Agnus készítette és Nero rakta össze a játék során.
 
Blue Rose
 
Nero másik alapfegyvere, amit saját kezűleg készített. Ez egy egyedülálló, speciálisan kialakított Smith & Wesson Model 500 típusú revolver, mely hat töltetű - korlátlan muníciós szintén, - ugyanakkor egyszerre két lövedéket ad le vele egy időben. A Kard Rendjének tagja Nero, ahol tiltott a lőfegyver használata, de ezt őt nem érdekelte. A Smith & Wesson Model 500 típusú revolverek eredetileg csak öt töltetesek.
 
Devil Bringer
 
Nero démoni jobb karja, hosszú karmokkal. Különleges démoni erővel bír. Képes elkapni és magához ragadni az ellenfeleit, vagy a földre vágni, de adott helyzetekben felhúzza magát hozzájuk, vagy a magasabb helyekre is fel tud vele jutni. Vannak tárgyak - mint a Gyro Blade, - melyeket ütnie kell annak továbbjutatásához. A játék során Nero megszerzi az Evil Legacy-t, amivel magához húzza ellenfeleit vagy feljut a magasabb helyekre a lebegő kristályokkal; a Rusalka Corpse-ét, amivel elrejtett vörös gömböket vagy titkos küldetések lelőhelyét lelhetjük meg. Ha a jelzés erősödik, közel járunk; a Sephirothic Fruittal az erdőkben és a Kard Rendjének központjában található Strange Tree-t lehet elpusztítani; az Aegis Shileddel pedig fogva tudja tartani ellenfeleit.
 
Jamato
 
A Jamato Dante bátyjáé, Vergilé volt, melyen Agnus kísérletezett a Fortuna kastély alatt található kutatólaborban. A kardot Nero magához vette, melynek következtében a férfiban felébredt a démoni énje. A kardot akkor tudja használni, ha magára ölti a démoni alakját.
 
 
 
 
DANTE FEGYVEREI
 
Démoni fegyverek
 
Rebellion
 
A második rész óta magával hozza.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gilgamesh
 
A tizenharmadik küldetésben, Echidna legyőzésével szerzi meg ezt a láb- és kézpáncélos fegyvert, mely hasonlít a DMC-ben látott Ifrithet és a DMC3-ból Beowulfra. Annyiban tér el az előző kettőtől, hogy ennek maszkja és páncélja van. Lassú, de nagy hatalmú támadásai vannak. Támadásai részben megegyeznek Ifrittel és Beowulffal, mint a levegőbe ugrás majd rúgás.
 
Lucifer
 
Lucifer egy kardszerű fegyver, koponya mintával, amit a tizenhatodik küldetésben, Berial legyőzése után szerez meg Dante. A fegyvert a hátán hordja, pokoli és képes számos képességgel támadni. Például a levegőben vagy a földön tudja dobálni, majd felrobbannak, ha Dante tapsol, vagy eldob egy rózsát. A pengéi hasonlóak Vergil spirálkardjaihoz.
 
Jamato
 
Dante a tizenhetedik küldetésben, Agnus legyőzése után szerzi meg az Operaház alatt lévő kapuból, mellyel bezárja. Képes a Dark Slayer stílus használatra, valamint néhány képességre, amire Vergil ennek használatára. 
 
 
 
 
 
Lőfegyverek
 
Ebony & Ivory
 
Dante alap lőfegyvere, amit saját kezűleg készített, s amit a kezdetek óta magával visz.
 
 
 
 
 
Coyote-A
 
Egy sörétes puska, ami démoni erővel bír. Dante az Ebony & Ivory mellett ezt viszi magával alapfegyverként.
 
 
 
 
 
 
Pandora
 
A Pandorát a tizenötödik küldetésben szerzi meg Dante, miután Dagont legyőzte. A fegyver több funkcióval bír, többek között gépfegyver, bazooka, frízbi és egy repülő ágyúvá képes alakítani, és fénnyel vakítani az ellenfélt.
 
 
 
 
Special Editionban
 
Vergil fegyverei
 
Vergil alapfegyverei ugyanazok, ami a harmadik játék Special Editionjában is használt, vagyis a Jamatot, a Beowulfot és a Force Edgét. Továbbá egyetlen Stílusát, a Dark Slayert, s egyetlen lőfegyverét, a Summoned Swords-okat.
 
Trish fegyverei
 
Trish a második részben volt játszható, bár ott csak a Luce & Ombra lőfegyverek és a Sparda nevű kard az, amit itt is használ. Valamint a Pandorát, de nem ugyanabban a képességekben, mint Dante. Továbbá villám képességével és új kombókkal.
 
Lady fegyverei
 
Lady, aki először játszható a szériában, mindössze lőfegyvereit, Kalinn Ann nevű bazokkáját, shotgunt és gránátokat használ. Mivel ember, neki nincsenek természetfeletti képességei
 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?