devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
2018.06.26. 08:20
2018.06.26. 08:16
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
 
A Fortuna az az elszigetelt sziget, ami főhelyszínül szolgál a Devil May Cry 4-ben. Itt van a Kard Rendjének központja, melynek tagjai imádják Spardát. A szigeten kikötők, erdők, falvak, hegységek, bányák, és egy kastély van. Akárcsak a korábbi részekben, itt is démonok élnek, kicsik-nagyok egyaránt.
 
Fortunát valószínűleg a római mitológiában ábrázolt Istennő után mintázták, aki a szerencse megtestesítője volt. Görögországban Tyche-ként ismert. A Sors kerekéért, egyben az emberiség sorsáért volt felelős. Fortunát részben az olasz Vatikán városról mintázták.
 
A Devil May Cry-ban
 
A játék alatt olyan helyszínekre látogatunk el, mint az operaház, ahol kezdünk, és megküzd Dante és Nero. Dante megszökik, Nero utána indul a város néhány épület tetején és az erkélyeken, míg ki nem ér a kikötőbe. Onnan egy csatornába, majd a hegyi faluba, ahol legyőzi Berialt. Innen a bányákon keresztül a havas hegyekbe, majd a Fortuna kastélyba ér. Ott számos akadályon verekedi át magát, megküzd egy békadémonnal, míg utat sikerül törnie az alagsorokba. Eljut a kutatólaborba, ahol Sanctus-t találja. Itt magához veszi a Jamatot, majd a vízesésnél útat nyít magának és a barlangon keresztül kijut az erdőbe.
 
   
   
   
  
 
Az erdőben is szörnyek hada várja, és egy nagy kígyó-sárkány szörnnyel is megküzd. Annak egy magját megszerezve elpusztítja az útjában álló gyökereket, és eljut a Kard Rendjének központjába. Ott kényszerül megküzdeni Credoval, aki parancsba kapta, tartóztassa le. Legyőzte, amivel hivatalosan elárulta a Rendet. Kyrie is megérkezik, akit foglyul ejt Agnus és elviszi az épületnek egy rejtett zugába. Itt kellett a gyökereket elpusztítania, ami akadályozta a híd leengedését. Eljut végül egy terembe, ahol ismét megküzd Dantéval.
 
   
   
 
 
Azután egy teremben feljut a Megmentőhöz, ahol legyőzi Sanctus-t, de az foglyul ejti és bezárja a szobornak egy burkába. Innentől a Megmentő visszamegy Sanctus-szal a városba, Dante pedig a központból visszasiet ugyanazon az úton, amelyiken Nero ideérkezett. Dante ugyan néhány helyet nem tud bejárni, mert az korábban még Neronál letört, elpusztult.
 
   
 
 
   
 
 
A kastélyban néhány hely megfagyott, mert egy másik békadémon azt befaggyasztotta, de annak legyőzésével elolvadtak, így még a kastélyból is ki tud jutni, vissza a hegyekig, majd a kikötőn át a városba, egészen az operházig. A Jamato megszerzése után a levegőben, lebegőplatformokon ugrálva igyekszik megfékezni a Megmentőt.
 
Miután Nerot kiszabadította, a fiatal harcos elindul megállítani Sanctus-t és kiszabadítani Kyrie-t. A siker után a két fiatal kijut, de a Megmentőt még Nero intézi el. Dante elbúcsúzik Nerotól, Kyrie-vel pedig a városban maradnak.
 
   
 
Egy kis időre ellátogatunk a Devil May Cry irodába, ahol ismét találkozunk Lady-vel és Trish-sel. Egy új hívást kapva új küldetésre indulnak.
 
Forrás X X X
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal