devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
 
A Fortuna az az elszigetelt sziget, ami főhelyszínül szolgál a Devil May Cry 4-ben. Itt van a Kard Rendjének központja, melynek tagjai imádják Spardát. A szigeten kikötők, erdők, falvak, hegységek, bányák, és egy kastély van. Akárcsak a korábbi részekben, itt is démonok élnek, kicsik-nagyok egyaránt.
 
Fortunát valószínűleg a római mitológiában ábrázolt Istennő után mintázták, aki a szerencse megtestesítője volt. Görögországban Tyche-ként ismert. A Sors kerekéért, egyben az emberiség sorsáért volt felelős. Fortunát részben az olasz Vatikán városról mintázták.
 
A Devil May Cry-ban
 
A játék alatt olyan helyszínekre látogatunk el, mint az operaház, ahol kezdünk, és megküzd Dante és Nero. Dante megszökik, Nero utána indul a város néhány épület tetején és az erkélyeken, míg ki nem ér a kikötőbe. Onnan egy csatornába, majd a hegyi faluba, ahol legyőzi Berialt. Innen a bányákon keresztül a havas hegyekbe, majd a Fortuna kastélyba ér. Ott számos akadályon verekedi át magát, megküzd egy békadémonnal, míg utat sikerül törnie az alagsorokba. Eljut a kutatólaborba, ahol Sanctus-t találja. Itt magához veszi a Jamatot, majd a vízesésnél útat nyít magának és a barlangon keresztül kijut az erdőbe.
 
   
   
   
  
 
Az erdőben is szörnyek hada várja, és egy nagy kígyó-sárkány szörnnyel is megküzd. Annak egy magját megszerezve elpusztítja az útjában álló gyökereket, és eljut a Kard Rendjének központjába. Ott kényszerül megküzdeni Credoval, aki parancsba kapta, tartóztassa le. Legyőzte, amivel hivatalosan elárulta a Rendet. Kyrie is megérkezik, akit foglyul ejt Agnus és elviszi az épületnek egy rejtett zugába. Itt kellett a gyökereket elpusztítania, ami akadályozta a híd leengedését. Eljut végül egy terembe, ahol ismét megküzd Dantéval.
 
   
   
 
 
Azután egy teremben feljut a Megmentőhöz, ahol legyőzi Sanctus-t, de az foglyul ejti és bezárja a szobornak egy burkába. Innentől a Megmentő visszamegy Sanctus-szal a városba, Dante pedig a központból visszasiet ugyanazon az úton, amelyiken Nero ideérkezett. Dante ugyan néhány helyet nem tud bejárni, mert az korábban még Neronál letört, elpusztult.
 
   
 
 
   
 
 
A kastélyban néhány hely megfagyott, mert egy másik békadémon azt befaggyasztotta, de annak legyőzésével elolvadtak, így még a kastélyból is ki tud jutni, vissza a hegyekig, majd a kikötőn át a városba, egészen az operházig. A Jamato megszerzése után a levegőben, lebegőplatformokon ugrálva igyekszik megfékezni a Megmentőt.
 
Miután Nerot kiszabadította, a fiatal harcos elindul megállítani Sanctus-t és kiszabadítani Kyrie-t. A siker után a két fiatal kijut, de a Megmentőt még Nero intézi el. Dante elbúcsúzik Nerotól, Kyrie-vel pedig a városban maradnak.
 
   
 
Egy kis időre ellátogatunk a Devil May Cry irodába, ahol ismét találkozunk Lady-vel és Trish-sel. Egy új hívást kapva új küldetésre indulnak.
 
Forrás X X X
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!