Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
 
A Fortuna az az elszigetelt sziget, ami főhelyszínül szolgál a Devil May Cry 4-ben. Itt van a Kard Rendjének központja, melynek tagjai imádják Spardát. A szigeten kikötők, erdők, falvak, hegységek, bányák, és egy kastély van. Akárcsak a korábbi részekben, itt is démonok élnek, kicsik-nagyok egyaránt.
 
Fortunát valószínűleg a római mitológiában ábrázolt Istennő után mintázták, aki a szerencse megtestesítője volt. Görögországban Tyche-ként ismert. A Sors kerekéért, egyben az emberiség sorsáért volt felelős. Fortunát részben az olasz Vatikán városról mintázták.
 
A Devil May Cry-ban
 
A játék alatt olyan helyszínekre látogatunk el, mint az operaház, ahol kezdünk, és megküzd Dante és Nero. Dante megszökik, Nero utána indul a város néhány épület tetején és az erkélyeken, míg ki nem ér a kikötőbe. Onnan egy csatornába, majd a hegyi faluba, ahol legyőzi Berialt. Innen a bányákon keresztül a havas hegyekbe, majd a Fortuna kastélyba ér. Ott számos akadályon verekedi át magát, megküzd egy békadémonnal, míg utat sikerül törnie az alagsorokba. Eljut a kutatólaborba, ahol Sanctus-t találja. Itt magához veszi a Jamatot, majd a vízesésnél útat nyít magának és a barlangon keresztül kijut az erdőbe.
 
   
   
   
  
 
Az erdőben is szörnyek hada várja, és egy nagy kígyó-sárkány szörnnyel is megküzd. Annak egy magját megszerezve elpusztítja az útjában álló gyökereket, és eljut a Kard Rendjének központjába. Ott kényszerül megküzdeni Credoval, aki parancsba kapta, tartóztassa le. Legyőzte, amivel hivatalosan elárulta a Rendet. Kyrie is megérkezik, akit foglyul ejt Agnus és elviszi az épületnek egy rejtett zugába. Itt kellett a gyökereket elpusztítania, ami akadályozta a híd leengedését. Eljut végül egy terembe, ahol ismét megküzd Dantéval.
 
   
   
 
 
Azután egy teremben feljut a Megmentőhöz, ahol legyőzi Sanctus-t, de az foglyul ejti és bezárja a szobornak egy burkába. Innentől a Megmentő visszamegy Sanctus-szal a városba, Dante pedig a központból visszasiet ugyanazon az úton, amelyiken Nero ideérkezett. Dante ugyan néhány helyet nem tud bejárni, mert az korábban még Neronál letört, elpusztult.
 
   
 
 
   
 
 
A kastélyban néhány hely megfagyott, mert egy másik békadémon azt befaggyasztotta, de annak legyőzésével elolvadtak, így még a kastélyból is ki tud jutni, vissza a hegyekig, majd a kikötőn át a városba, egészen az operházig. A Jamato megszerzése után a levegőben, lebegőplatformokon ugrálva igyekszik megfékezni a Megmentőt.
 
Miután Nerot kiszabadította, a fiatal harcos elindul megállítani Sanctus-t és kiszabadítani Kyrie-t. A siker után a két fiatal kijut, de a Megmentőt még Nero intézi el. Dante elbúcsúzik Nerotól, Kyrie-vel pedig a városban maradnak.
 
   
 
Egy kis időre ellátogatunk a Devil May Cry irodába, ahol ismét találkozunk Lady-vel és Trish-sel. Egy új hívást kapva új küldetésre indulnak.
 
Forrás X X X
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?