Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
 
DEVIL MAY CRY 4
Debiru Mei Kurai 4
デビル メイ クライ 4
2008

Műfaj: Hack and slash, Beat 'em up, Kaland, Dráma
Korhatár: 16 éven felülieknek

Fejlesztő és Kiadó: Capcom
Rendező: Icuno Hideaki
Producer(ek)
Kobajasi Hirojuki
Forgatókönyvíró(k):
Morihasi Bingo
Zeneszerzők:
Sibata Tecuja
Haszegava Kento
Narita Akihiko
Ueda Maszami
Ucsijama Suszami
Szuzuki Kota
Kondoh Rei
CHAMY.Ishi
Szato Sinicsiro

Verzió: 1.0
Motor: MT Framework v1.3
Játékmód: Egyszemélyes
Platformok:
PlayStation 3, Xbox 360
JP: 2008. január 31.
NA: 2008. február 5.
AU: 2008. február 7.
EU: 2008. február 8.
Microsoft Windows
NA: 2008. július 8.
AU: 2008. július 10.
EU: 2008. július 11.
JP: 2008. július 24.
iOS
WW: 2011. február 3.
Special Edition
PlayStation 4, Xbox One
JP: 2015. június 18.
WW: 2015. június 23.
Microsoft Windows
WW: 2015. június 23.
Magyarítás: van a 2008-ban kiadott verzióhoz
Magyar nyelvű kiadás: nincs
Kiegészítő(k): Devil May Cry 4 Special Edition
<<< Vissza a Devil May Cry 4 adatlapjára
 
A Devil May Cry 4 (デビル メイ クライ 4, Debiru Mei Kurai 4 röviden DMC 4) egy akció-kaland hack and slash vieojáték, melyet a Capcom fejlesztett és adott ki 2008-ban PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Windows-ra.  A Devil May Cry és a Démonvadászok között játszódik. Ez is a kard párbajokra fókuszál, ezúttal a Fortuna szigeten játszódik, és hasonlít a Malett-szigetre - részben persze. Az első olyan rész, ahol két karaktert irányíthatunk felváltva egy küldetés után. Ebben a részben új és régi szereplők is feltűnnek.
 
A Devil May Cry 4 az első DMC-s játék, amit először adtak ki PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra. Három millió példány talált gazdára, jól teljesített és a kritikusok is jól fogadták. A játékot kiadták iOS-re, Devil May Cry 4: Refrain címen. 2015 nyarára a Devil May Cry 3-hoz hasonlóan Special Edition változatot adtak ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.
 
Játékmenet
 
A Devil May Cry 4-ben ezúttal két karaktert irányíthat a játékos, de nem kampányban, vagy egyikről a másikra váltva. A játékot egy új félvér harcossal, Neroval kezdjük, akivel a játék 70%-át játsszuk, a maradékban kedvenc démonvadászunkkal, Dantéval. A játék harmadik személyű, néhol rögzített kamera előtt játszódik, mely követi, olykor átvált. Az analóg kar teljes előre tolásával a karakter fut, de enyhe toláskor sétál és amerre mozgatja a játékos, abba az irányba megy, PC-n az alapbeállítással. A játék célja, hogy a küldetésekből álló negyedik kaland során a begyűjthető tárgyak segítségével átverekedje magát a szigeten. A túlélő-horror elemek ezúttal is vannak, amivel tovább görgethetjük a történetet. Nero alapfegyverei az általa kreált revolver típusú, korlátlan munícióval rendelkező Blue Rose, a Red Queen kardja és a Devil Bringger démoni jobb kardja. Danténak a második rész óta most is az Ebony & Ivory, valamint a Rebellion, ráadásul a játék alatt egyszerre használja a hármasban is látott alapstílusokat (Gunsliger, Trickster, Swordmaster és RoyalGuard, Doppelganger és Quicksilver nincs). A játék későbbi szakaszában, amikor Dantét irányitjuk, a legyőzőtt főellenfelek után vele szerezzük meg a démoni fegyvereket, Neroval csak a Jamatot és így benne is felébred a démoni énje. Dantéval ráadásul egyszerre vihetjük a begyűjtött lő- és démoni fegyvereket és szabadon cserélhetünk köztük játék alatt. Olyan fegyvereket vesz magához mint az Ifrithez és Beowulfhoz hasonló láb-és kézpáncélos fegyver, rózsadobálós kardot vagy egy vegyes fegyverekkel rendelkező bőröndöt. Lőfegyverek között shotgunt. Ha hozzá kerül a Jamato, alkalmazhatja a Dark Slayer stílust.
 
Az életerő csík a képernyő bal felső sarkában található, ami az elején néhány mezőnyi, de ezeket a játék során négy Kékkő darab segítségével - ami Kék Gömb lesz - egy mező növelhető. A sérülések a Zöld Gömbök  vagy Vital Starok segítségével állítható helyre. Az ajtókon való átmenetkor Automatikus mentés történik, így elhalálozáskor innen folytathatja a játékos, de a küldetések végén is menthet. A játék során olyan ellenfelekkel kell megküzdenie a játékosnak, mint a démoni madárijesztők, Frost-ok, fenevadak, a földben úszkáló vízi szörnyek, kaszákkal felszerelkezett démonok, kaszás szellemekkel, a démoni lovagpáncélok (Angelok), vagy a nagyobb ellenfelek, mint Berial, Bael, Dagon, Agnus, Echidna, Credo, Sanctus, és egy hatalmasabb ellenfél, a Megmentő, de kétszer összecsap Nero és Dante is.
 
Ebben a játékban is stílusosan harcolunk, a hármasban látott D-től SSS-ig ( Deadly (D), Carnage (C), Brutal (B), Atomic (A), Smokin (S), Smokin' Style (SS), és Smokin' Sick Style (SSS)) de ezúttal megint más szó kezdő betűjeként tűnik fel. Ismét gúnyolhatjuk az ellenfeleket. Dante alapból magára tudja ölteni a démoni alakját, Nero a Jamato megszerzése után képes rá. Az eddigi részektől eltérően átváltozáskor nem futunk azonnal gyorsan, ezt meg kell vásárolni. A játékban Vörös, Kék, Fehér és Arany Gömböket gyűjthetünk be. Itt is rejtvényekbe botlunk, vannak feladványos titkos küldetések, melyben akad olyan, amit csak az egyik karakterrel, vagy mindkettővel végrehajtható, de amit az egyikkel megszereztünk kék kő darabot, azt a másikkal ugyanott már nem tudjuk. Visszatér az előző részből a Comat Adjudicator, ami ezúttal úgy készült, hogy a kék színűeket Neroval, a pirosakat Dantéval lehet szétütni. Valamint ismét van Bloody Palace, de csak 100 szintes.
 
Újdonság, hogy a képességeket ezúttal Proud Souls-szokkal lehet fejleszteni, amit minden küldetés végén jó teljesítésért kapunk, az életgyógyítókat, gömböket, szentelt vizet és minden ilyet vörös gömbökkel vásárolhatjuk. A Proud Souls-szal vásárolt képességeket vissza lehet vonni.
 
Cselekmény
 
Bővebben: Végigjátszás
 
"Kétezer évvel ezelőtt, Sparda, a Sötét Lovag, démon fivérei ellen fordult és kardját emelte az emberiség kedvéért. Bár hőstette ellenére, mi nevünkben van, néhányan elfelejtették a nagy áldozat igazságát. Ha vissza is térnek azok a borzalmas idők, és démoni és emberi birodalmak egyesülnek, és mi, gyenge emberek, nem lennének eszközeink, hogy behódoljunk. Ezért kérlek titeket az egyesülésre! Valamint, hogyha a káosz sötét korszaka ismét leszáll ránk, a nagy Megmentő menedéket nyújt a vihar elől." - Sanctus beszéde.
 
A Special Edition változatában, évekkel korábban Vergil ellátogat Fortunába. Amikor elvégezte, amiért odament, útnak indul, hogy véghez vigye célját.
 
Egy délutánon Dante az irodájában ül két női társával, Trish-sel és Lady-vel. Kapnak egy megbízást Fortunába. Dante ki akar maradni ebből a munkából. A Special Editionban kibővített része az, hogy amikor Trish elment az asztaltól, kirúzsozza magát, felveszi a Sparda kardot, üzenetet hagy, majd elindul. Dante nem találja, Lady arra kéri a férfit, ne várakoztassa meg őket, s követi női társát, aki már gyilkolja a démokat. Amikor végeztek, unánuk nem sokkal Dante is elindul.
 
A Fortunában létezik a Kard Rendje, melynek tagjai Istenként tekintenek Spardára, aki egykor megmentette az emberiséget. A Rend tagjai most is összeültek egy imára. Míg egy fiatal gyönyörű hölgy énekel, az utcán a késésben lévő Nero siet az operaházba, előtte még leveri a kisebb démoncsapatot. A főpap megtartja beszédét, majd amikor imádkoznak, Nero ki akar menni, a fiatal lány, Kyrie - akibe szerelmes, és ez kölcsönös - utána megy. Váratlanul a mennyezeti nagy üvegen át érkezik Dante, aki szó nélkül, ott mindenki előtt lelővi a papot. Kitör a pánik, mindenki menekül, Nero Kyrie-t kézen ragadva sietnek kifelé. Dante leveri a Rend katonáit, s amikor a tábornokot is megölné, Kyrie a segítségére siet, de tehetetlen ellene. amikor úgy tűnik, Dante bántaná a lányt, Nero felveszi ellene a harcot, kérve a testvérpárt, meneküljenek kifelé. A két félvér harcol, Neronak nem sikerül megállítania, így Dante elmenekült.
 
A nyugalom nem tart sokáig, Fortuna utcáin megtámadják az embereket a démonok. Nero igyekszik megállítani őket, míg Kyrie, a Rend tábornoka, Credo és az emberek menekülnek. A sikeres menekülés után Nero másik úton kényszerül elindulni a Rend központjába. A városból kijut a hegyi faluba, ahol legyőzi a nagy Berialt. A bányákon keresztül eljut a havas hegységbe, onnan a Fortuna kastélyba. Ennek egyik alagsorában találkozik Agnus-szal, akivel szintén megküzd. Előtte még megtudja, hogy Sanctus feléledt és üldözőbe vették Dantét. Agnus veszít a harc során, de mégis megsebzi Nerot. Nero egy pillanatra elveszti az eszméletét, Kyrie sikolyát hallja, és a saját hangját. Ekkor kerül a kezébe az ott lévő Jamato, és ébred fel benne a démoni énje. Agnus elmenekül, Nero ezután az erdőig meg sem áll. Ott ismét találkozik Dantéval, de az lerázza.
 
Az erdőben is vár rá veszély, de végül eljut a központba. Megküzd Credoval, akit legyőz. Amikor bántaná, Kyrie is megjön, aki meglátja démoni jobb karját, amit elrejt előle. Amikor megmagyarázná a dolgokat, jön Agnus, aki foglyul ejti a lányt, és elmondja, hogy Sanctus rendelte el. Credot váratlanul éri. Agnus elviszi a lányt, Credo, majd Nero is utána mennek Kyrie miatt. Nero a központban ráváró ellenfeleken és csapdákon át végül a legfelső szobáig jut. Ott találja Kyrie-t, és ismét megküzd Agnus-szal. Legyőzi, de ezúttal Sanctus küld rá egy sereget. Míg Nero velük van elfoglalva, Sanctus megpróbálja Kyrie-t elvinni, de amikor észreveszi, igyekszik menni megmenteni, de nem sikerül. A neki ajándékozott nyakláncot még elkapja. A tovább úthoz vezető akadályt elpusztította és a konferencia teremig jut, ahol ismét megküzd Dantéval. Dante a Jamatot akarta visszakérni, de mivel Neronak szüksége van rá, maradhat, és tovább megy Sanctus-hoz. Dante előtt feltűnik az álruhába bújt Trish.
 
Nero feljut a következő helyre, a nagy Megmentő elé, ahol találkozik Sanctus-szal, és látja a foglyul ejtett Kyrie-t. megküzd Sanctus-szal, s bár legyőzte, mégis fogságba esik. Credo is megérkezik, akit halálosan megsebez Sanctus. Sérülten zuhan lefele, de Dante elkapja. Nero megpróbálja megsebezni Sanctus-t, de a férfihoz került Jamatoval megsebzi annak démoni karját és legyengül. Belül látja Kyrie-t, aki eltűnik előle, őt pedig elnyeli a sötétség, majd a Megmentőn belül Sanctus egy burokba zárja. Credo még azt kéri halála előtt Dantétól, mentse meg Kyrie-t és Nerot és meghal. Dante és Trish elindulnak vissza a városba, ahol elszabadul a Pokol.
 
Dante ugyanazok az úton halad vissza, amin idáig jutott Nero. A főellenfeleket is legyőzi, míg vissza nem tér a városba. Legyőzi és megöli Agnus-t, majd visszaszerzi bátyja kardját, amivel elpusztítja a Pokolkapuját. Megküzd a hatalmas Megmentővel, a Jamatot bejutatva kiszabadítja Nerot, aki a karddal együtt elindul Sanctus-hoz, míg Dante tovább harcol a Megmentővel. Nero lejut végül Sanctus-hoz, legyőzi és kiszabadítja szerelmét. Innen kijutva még utoljára megküzd a már hulló nagy szoborral, majd összeroppantja a fejét.
 
Dante elbúcsúzik Nerotól, aki előtte vissza akarja adni neki a Jamatot. Arra kéri a fiatal félvért, tartsa meg, mivel bizzik már benne és hazamegy. Nero megkérdezi, fognak-e még találkozni. Dante csak int és elmegy. Kyrie odamenve hozzá megnyugtatja azzal, neki mindegy, hogy démon-e vagy ember, olyannak szereti amilyen, és hogy sose találkozott még hozzáhasonlóval. Nero visszaakasztja a lány nyakába a nyakláncot, s amikor megcsókolnák egymást, ismét jönnek a démonok, leveri őket. Utána kézen fogva figyelik a madarakat. A Special Editionban kibővített rész itt még az, hogy Dante és a lányok figyelik, ahogy megcsókolják egymást, aztán hazamennek.
 
Később, ahogy a lányok záróvideójában is, Lady meghozta a fizetést a Devil May Cry irodába, ami igencsak karcsú. Dante és a két hölgy nem unatkozik, jön az új telefonhívás és munkához látnak.
 
Fejlesztések
 
Kobajasi Hirojuki producer elmondta, PC-s alapú, MT Framework motorral kezdett el dolgozni a csapat az új részen. Ez lett az első videojátéka a Capcomnak, amit PlayStation 3-ra adtak ki, de PlayStation 2-re már nem. A tervek között voltak olyanok, mint új karakterek érkezése. Azt akarták ezzel, hogy új játékrendszert állítsanak fel. 2006. szeptember 6-án a Famicuból kiderült, hogy bár Dante visszatér, mégsem ő lesz a főszereplő, hanem az újonnan érkező Nero. A játék rendezője, Icuno Hideaki azt nyilatkozta a Famicunak, hogy a harmadik játékhoz hasonlóan olyat csináltak, hogy a levegőben megint csak lehet csapdosni az ellenfeleket, Nero kapott egy démoni jobb kard, amivel magához húzhatja vagy a földre vághatja ellenfeleit. Ez miatt került többek között PlayStation 3-ra ez a rész. Kobajasi pedig azt, hogy a PlayStation 3 és Xbox 360-as verziók megegyeznek, de a PC-set nem kommentálta, ugyanakkor csak annyit mondott: "Nagyszerű lenne, mivel ugyanaz a csapat fejleszti".
 
A fejlesztések alatt új játékmenetet alakítottak ki azért, hogy lépést tartsanak az új akció játékokkal, mint Nero Devil Bringgere. Eleinte azt akarták, hogy Dante nem lesz játszható karakter, de a rajongói felháborodás miatt meggondolták magukat, így a szintén húsz küldetésből álló negyedik részben Neroval visszük végig a 70%-ot. A főellenfelek után megint lehet fegyvert begyűjteni, de azt csak Dantéval. Dante és Nero között a harcokat úgy alkották meg, hogy veterán összecsap az újonccal. A Devil May Cry 3-mal ellentétben itt a japán és európai verziókban megegyeznek a nehézségi szintek, de az amerikai eltér.
 
A karakterek megtervezése előtt Josikava Tacuja megegyezés keretein belül számos emberrel beszélt erről, s bár korábban dolgozott a sorozat néhány karaktereinek kialakításában, meg kellett ismernie a korábbi elemeket. Néhány ellenfél angyal lett. Ezzel a kontraszal vonzani akarták a közönséget. A főellenfelek megalkotása jelentett némi problémát, Nero megalkotása kihívást jelentett számára.
 
A zenék elkészítésében ismét kivette részét Sibata Tecuja és Kento Haszegava, valamint visszatért az első rész után Ueda Maszami. A Resident Evil néhány zeneszerzője, mint Szuzuki Kota, Narita Akihiko és Ucsijama Suszaku kivették részüket, továbbá Kondo Rei, Isi Chamj ls Szato Sinicsiro.
 
KIADÁS
 
A Devil May Cry 4-et először a 2005-ös E3 keretein belül mutatták be, melyen Dante látható volt a havas hegyekben. Ugyanez évben került megrendezésre a Tokyo Game Show, ahol Dantét idősebbnek ábrázolták, és egy városban van. 2006-ban, ugyanezen a rendezvényen érkezett egy újabb bemutató videó, melyben már az újonc Nero is látható volt.
 
2007. december 17-én érkezett a negyedik bemutató videója már bőven részleteken mutatott, mint a játékmenet, a történet, új dalok hangzottak fel, és egy, a Devil May Cry-ból ismert Lock & Load újradolgozva. A japán verziós bemutatóban az egyik L'Arc-en-Ciel dal, a Drink It Down is felhangzott.
 
 - GYŰJTŐI KIADÁS
 
Ugyanakkor jelent meg, mint a rendes játék. Az Észak-Amerikai kiadásban megtekinthető a videojáték készítése és a Démonvadászok első-négy epizódja, valamint az Art of the Devil illusztrációs könyv.
 
 - WINDOWS VERZIÓ
 
A PC-s verzióban található csak meg a Legendary Dark Knight mód. Ebben van vizuális testre szabások; a Turbo Mód, amivel kicsivel gyorsabb a játék. Direct 9 és 10-es verzióban játszhatók, amivel így játszhatunk XP-n, Vistán és 7-en. Ráadásul a menüben alkalmazhatjuk az egeret.
 
- iOS VERZIÓ
 
2011. február 3-án adták ki a játék mobilos részét Devil May Cry 4: Refrain címen. Nero és Dante is irányítható karakterek, történetben kissé eltér a videojátéktól. Pozitívan fogadták, az IGN a 10-ből 7 pontot adott.
 
Fogadtatás
 
Fogadtatás
Kritikusok szavazatai
Kritikus Pont
 
GameRankings
 
(PS3) 84.13%
(X360) 83.26%
(PC) 80.05%
(iOS) 69.37%
Metacritic
(PS3) 84/100
(X360) 84/100
(PC) 78/100
(iOS) 65/100
1UP.com
Edge
Famicu
Game Informer
GameSpot
GameSpy
GameTrailers
GameZone
Hardcore Gamer
IGN
A−
8/10
35/40
9/10
6/10
4/5 stars
8.6/10
9 of 10
4.25 of 5
(PS3/X360) 8.7/10
(PC) 8/10
A Devil May Cry 4 pozítiv fogadtatásban részesült. A PlayStation 3-as verzióra a GameRankings 84.13%, Metacritic a 100-ból 84 pontot adott. Az Xbox-osra előbbi 83.26%-ot, utóbbi szintén 84-et. A PC-re 80% és a 100-ból 78 pont érkezett, míg az iOS verziót 69.37%-ra és 65 pontra értékelták.
 
Az Xbox World Australian a 100-ból 90 pontot adott, mondván: "A Devil May Cry 4 a legjobb hack and slash videójáték. Azonban ismétlik egymást a pályák, rossz a kamera beállás, de ezek ellenére nagyszerű".
 
A PSM3 a 100-ból 80-at adott. A magazin a játék nehézségéről azt mondta: "A mai játékokat kézben kell tartani, de a Devil May Cry nem ilyen. Rád küld több tucat démont, akiket le kell ölni, mely a túlélésre ösztönöz. A végén mégis D-t kapsz, mert nem érted el a Stílusrank tetőfokát".
 
1UP.com A-ra osztályozta, dicsérve a játékmenetet, ugyanakkor kritizálta a "megosztó ipari hard-rock képtelenséget".
 
A GameTrailer a 10-ből 8,6 pontot adott, dicsérve a szinkronokat, kritizálva a giccses párbeszédet.
 
AZ IGN 8,7-et adott, mondván, hogy: "Mindegy, hogy PS3-on vagy XBOX 360-on játsszuk, a rajongók hihetetlen élményben fognak részesülni, és ha saját rendszerük van, rengeteg idejük is". Kobajasi hozzátette, hogy: "Danténak nincs olyan sok fegyvere, mint az előző játékban", de leszögezte, "ha ismételné magát a franchise, nem lesz megfelelő a tervezés".
 
A GameSpy az 5-ből 4 csillagot adott, mondván, hogy a DMC4 több szinten teljesíthető, amivel szórakoztató lesz a játék, továbbá maga a játék olyan, mint egy dinamó.
 
A kritikusok dicsérték az egyik új karaktert, Nerot, akinek tulajdonságai és fegyverei ugyan különbözik a DMC3-ban is játszható Vergilétől. A csapat azt akarta, hogy a játék világa gazdagabb legyen, ezért a zenéket is jobbá tették, mint az eddigiekét.
 
Hyper Dirk pozítiv véleménye a játékról, hogy a játék kombói kiválóak és szórakoztatóbbak, mint a Devil May Cry 3-ban volt. A franchise szülőatya, Kamija Hideki azt mondta, hogy a játék néhány elemét felhasználta a Bayonetta megalkotásához.
 
Eladások
 
A Devil May Cry 4 Japánban és az USA-ban fogyott a legjobban. 2008. február 20-án a Capcom elnöke, Cudzsimoto Haruhiro egy sajtóközleményben tette közzé, hogy az első hónapban kétmillió példány kelt el a játékból, ezzel a leggyorsabban fogyó játék lett. 2010. december 20-án közzétették, hogy Japánban a PS3 verzió 362.141 példányban fogyott. A PC-s verzió nem fogyott olyan jól, ahogyan várták, azokat is inkább letöltötték. 2012. március 31-én a PS3 és XBOX 360 verzió együtt 2.900.000 példányban kelt el. 2018. március 31-éig kereken 3 millió példány fogyott belőle.
 
Forráss: X 
Saját írás, lopás esetén Feketelistás vagy

 

 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?