Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 3 adatlapjára
 
Ők egy csapat ellenség, akik a hét főbűn után kapták nevüket. Ők a Démonok Világának börtönőrei, akik a Poklot irányítják, feladatuk pedig levadászni az embereket, a bűnösöket, egyben az ártatlanokat.
 
Első katona: Kevélység (Pride)
 
Az első küldetésben jelennek meg. Az első számú katona, a leggyengébb, leglassabbak és könnyen legyőzhetők. Szürke csontvázakból megalkotott katonák, akiket a Kaszásról alkottak meg. Sötét köpenyt és fekete fáslit hordanak. Hatalmas kaszával támadják ellenfeleiket. Azért hozták létre őket, hogy ártatlanokat gyilkoljanak le. Ha legyőzik őket, elporladnak.
 
Második katona: Irigység (Envy)
 
A nyolcadik küldetésben, Leviathan gyomrában tűnnek fel, az emberek világában sose. Szintén kaszával támadnak. A kettesszámú ellenfél. Testükön zöld folyadék folyik, szinte izom és hús látszódik róluk. Végtagjaikon fáslik, arcukon maszkot viselnek. Ha legyőzzük őket, zöld folyadékká olvadnak.
 
Harmadik katona: Wrath (A harag)
 
A hármas számú katona, aki a második küldetésben tűnik fel. A hátukon cipelnek egy hatalmas gömböt, amit ha meglövünk, felrobban, és mindenki megsérül a közelében. Ha mégsem lőjük, de közel megyünk hozzá, és ott időzünk, ránk dobhatja. Ezek a katonák magasak, sötétbőrűek, emberszerű démonok nagyon hosszú karokkal. Meztelen testükön fáslik, maszkot hordanak, ami egyik szemét takarja, szájuk össze van varrva. Ha a Bloody Palace-ban kivégezzük, fehér és zöld gömböt kapunk.
 
Negyedik katona: Sloth (A restség)
 
A harmasdik küldetésben tűnik fel. A négyes számú, magasabb rangú démon. Csuklyás, kaszás démonok. Sosem sétál, képes a teleportálásra, és váratlanul is lecsap ellenfelére. Ugyan lassú, támadásai erősek. Puskával és a Cerberus-szal érdemes támadni. Nagyon magasak, emberszerű démonok, akik égetett bőrűek nagyon sötét, barnás árnyalattal. Hosszú fehér köpenyt viselnek, fejükön és végtagjaikon fáslit. A fásli ugyan takarja szemüket, de látnak. Szintén hatalmas kaszával támadnak. Rövidebb ugyan, de díszítve van.
 
Ötödik katona: Greed (A fösvénység)
 
A hetedik küldetésben jelenik meg. Az ötödik katona, aki egy hatalmas koporsót cipelve támadja ellenfeleit. Ebből elhunyt szellemeket hív elő. Hadonásznak ezekkel, a közelükben olyankor nem érdemes lenni.
 
 
 
Hatodik katona: Gluttony (A torkosság)
 
A negyedik küldetésben tűnik fel. A hatos számú démon. Hasonló a Pride-hoz, de ez pusztító szelet lő a szájából.
 
 
 
 
 
 
Hetedik katona: Lust (A bujaság)
 
Az első küldetésben tűnik fel. A hetes számú démon. Képes a teleportálásra és a hirtelen gyors támadásra. Köpenyt és fáslikat visel. A rohamszerű támadásait Dantéval a Royal Guarddal és Stringerrel, Vergillel pedig a Beowulffal és a Spiral kardokkal érdemes kivédeni.
 
 
Más ellenfelek
 
Abyss
 
A tizenhetedik küldetésben jelenek meg először. Az Alvilág legmélyén laknak, nagyhatalmú démonok. A háborús időkben ők voltak azok a démonok, akik nagyobb hatalommal bírtak. Hatalmas sarlóval támadnak. Hasonlítanak a Pokol katonáira, de sokkal erősebbek, fürgébbek, mágiával rendelkeznek és teleportálni képesek. Vannak szarvaik és hosszú farkúk. Testük fehér, melyeken jól látható vér áramlik. Hátukon három tüske lóg ki.
 
Enigma
 
A harmadik küldetésben jelenik meg. Egyszemű, többlábú, megelevenedett szobrok, sötét varázslattal. Hat lábából kék színű energia nyílvesszőket kővel ki, egyszerre többet is.
 
 
 
 
Blood-Goyle
 
Az ötödik küldetésben jelennek meg. Egy kisebb, denevérszerű szárnyas démonok, hosszú farokkal, csőrszerű orral, ami akkor jelenik meg, ha a szobrokat vér érint meg. Ha lőjük őket, megdermednek, olyankor gyorsan kell leverni őket, különben megelevenednek. Ha csak karddal támadjuk, osztódnak. Utóbbit akkor is, ha felpuffasztja magát.
 
Arachne
 
A kilencedik küldetésben jelenek meg először. Pókszerű démonok, pengelábakkal. Képesek hálóba szőni minket, ezeket kerüljük el. A zöld testű a hím, erősebb, mint a kisebb, a fehér.
 
 
 
 
Dullahan
 
A tizedik küldetésben tűnnek fel először. Felfegyverkezett és védekezésre álló démon, mely a levegőben lebeg. Szembe semmiképp ne támadjuk, csak hátulról). Ha szemben állunk vele és megpróbálunk elugrani mellette, megvág a kardjával.
 
 
 
Soul Eater
 
A tizenegyedik küldetésben jelenik meg. meggyilkolt démonok dühének maradványából hozták létre őket. Kicsi, gyenge csápos szörny. Kék füst veszi őket körbe. Szemben állva vele eltűnik, de ha a hátunk mögött van, feltűnik. Elkaphat minket, leghamarabb a démoni alakot felöltve szabadulhatunk.
 
The Fallen
 
A tizenötödik küldetésben jelenik meg. Egy fényszerű, repülő, tollal beborított démon. Áthatolhatatlan pajzzsal rendelkezik, az arca, a hasa sebezhető. Van egy lándzsája, ami elől el kell menni, ha lengetni kezdi. Ha eldobja a földbe, kis idő után felrobban. Azt állítják róla, hogy nő, de a hangja férfias.
 
 
Megátkozott Sakkbábuk
(Damned Chessman)
 
 
A 18. küldetésben tűnnek fel egyben, de néhány küldetésben is megjelenek. Az alvilágban alkották meg ezeket a mágikus sakkbábukat, melyek maguktól mozognak. Akárcsak a valódi sakk, itt is ugyanúgy mozognak a bábuk, ahogyan azt a szabály elő írja.
 
Megátkozott Gyalog
(Damned Pawn)
 
A 7. küldetésben tűnnek fel először. Ez a bábú a leggyengébb sakkfigura, de nagyobban is megjelenik. Mint a sakkban, itt is egy mezőt léphet előre, a támadásai gyorsak. Ha eléri a tábla másik oldalát, segítségül hívhat a másik bábúktól.
 
Lovag
(Damned Knight)
 
A 14. küldetésben tűnnek fel először. A lovag a leggyorsabb és legerősebb bábú, de nem jelent nagy veszélyt. Mint a valódi sakkbábú, itt is L-alakban mozoghat. Ha fölénk kerül, s úgy akarna landolni, azonnal el kell tűnni, mert kárt tesz bennünk. Ha a közelében vagyunk, az orrán lévő szarvával is meg tud sebezni minket.
 
Futó
(Damned Bishop)
 
A 13. küldetésben tűnnek fel először. A Futó lassú, de mágikus képességgel rendelkezik. A valódihoz hasonlóan átlósan mozog. Két kardja van, ha keresztben tartja és piros színű, akkor csak támadni akar, de ha kék, megvághat minket. Képes mágikus erőt kibocsátani, Tűzgolyót lövellni.
 
Bástya
(Damned Rook)
 
A 16. küldetésben tűnnek fel először. A Bástya is lassú, előre-hátra és oldalra mozoghat. Nagy mágikus erővel bír. Ha szétnyílik a bábú, képes négy irányba sugarat lőni (ezt jobb elkerülni).
 
Királynő
(Damned Queen)
 
A 18. küldetésben tűnnek fel először. A sakk egyik legfontosabb és legerősebb bábúja. Mint a valódi bábú, minden irányba mozoghat - átlósan és egyenesen, - emellett gyorsan mozog. Mozgás közben képes támadni, nagyon veszélyes és közben örömmel nevetgél. Úgy vesszük észre mozgását, hogy lila füst veszi körbe.
 
Király
(Damned King)
 
A 18. küldetésben tűnnek fel először. Minden sakk legeslegfontosabb bábúja. Ha itt is legyőzzük, vége a játéknak. Ha megtámadjuk és egy helyben áll, helyet cserél a Bástyával. Ha azonban nincs a táblán a Bástya, a Király képes támadni, robbanáskeltő támadással - ilyenkor tűnés. Három szeme van.
 
 
FORRÁS X X X
 
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?