Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza a Devil May Cry 3 adatlapjára
 
Ők egy csapat ellenség, akik a hét főbűn után kapták nevüket. Ők a Démonok Világának börtönőrei, akik a Poklot irányítják, feladatuk pedig levadászni az embereket, a bűnösöket, egyben az ártatlanokat.
 
Első katona: Kevélység (Pride)
 
Az első küldetésben jelennek meg. Az első számú katona, a leggyengébb, leglassabbak és könnyen legyőzhetők. Szürke csontvázakból megalkotott katonák, akiket a Kaszásról alkottak meg. Sötét köpenyt és fekete fáslit hordanak. Hatalmas kaszával támadják ellenfeleiket. Azért hozták létre őket, hogy ártatlanokat gyilkoljanak le. Ha legyőzik őket, elporladnak.
 
Második katona: Irigység (Envy)
 
A nyolcadik küldetésben, Leviathan gyomrában tűnnek fel, az emberek világában sose. Szintén kaszával támadnak. A kettesszámú ellenfél. Testükön zöld folyadék folyik, szinte izom és hús látszódik róluk. Végtagjaikon fáslik, arcukon maszkot viselnek. Ha legyőzzük őket, zöld folyadékká olvadnak.
 
Harmadik katona: Wrath (A harag)
 
A hármas számú katona, aki a második küldetésben tűnik fel. A hátukon cipelnek egy hatalmas gömböt, amit ha meglövünk, felrobban, és mindenki megsérül a közelében. Ha mégsem lőjük, de közel megyünk hozzá, és ott időzünk, ránk dobhatja. Ezek a katonák magasak, sötétbőrűek, emberszerű démonok nagyon hosszú karokkal. Meztelen testükön fáslik, maszkot hordanak, ami egyik szemét takarja, szájuk össze van varrva. Ha a Bloody Palace-ban kivégezzük, fehér és zöld gömböt kapunk.
 
Negyedik katona: Sloth (A restség)
 
A harmasdik küldetésben tűnik fel. A négyes számú, magasabb rangú démon. Csuklyás, kaszás démonok. Sosem sétál, képes a teleportálásra, és váratlanul is lecsap ellenfelére. Ugyan lassú, támadásai erősek. Puskával és a Cerberus-szal érdemes támadni. Nagyon magasak, emberszerű démonok, akik égetett bőrűek nagyon sötét, barnás árnyalattal. Hosszú fehér köpenyt viselnek, fejükön és végtagjaikon fáslit. A fásli ugyan takarja szemüket, de látnak. Szintén hatalmas kaszával támadnak. Rövidebb ugyan, de díszítve van.
 
Ötödik katona: Greed (A fösvénység)
 
A hetedik küldetésben jelenik meg. Az ötödik katona, aki egy hatalmas koporsót cipelve támadja ellenfeleit. Ebből elhunyt szellemeket hív elő. Hadonásznak ezekkel, a közelükben olyankor nem érdemes lenni.
 
 
 
Hatodik katona: Gluttony (A torkosság)
 
A negyedik küldetésben tűnik fel. A hatos számú démon. Hasonló a Pride-hoz, de ez pusztító szelet lő a szájából.
 
 
 
 
 
 
Hetedik katona: Lust (A bujaság)
 
Az első küldetésben tűnik fel. A hetes számú démon. Képes a teleportálásra és a hirtelen gyors támadásra. Köpenyt és fáslikat visel. A rohamszerű támadásait Dantéval a Royal Guarddal és Stringerrel, Vergillel pedig a Beowulffal és a Spiral kardokkal érdemes kivédeni.
 
 
Más ellenfelek
 
Abyss
 
A tizenhetedik küldetésben jelenek meg először. Az Alvilág legmélyén laknak, nagyhatalmú démonok. A háborús időkben ők voltak azok a démonok, akik nagyobb hatalommal bírtak. Hatalmas sarlóval támadnak. Hasonlítanak a Pokol katonáira, de sokkal erősebbek, fürgébbek, mágiával rendelkeznek és teleportálni képesek. Vannak szarvaik és hosszú farkúk. Testük fehér, melyeken jól látható vér áramlik. Hátukon három tüske lóg ki.
 
Enigma
 
A harmadik küldetésben jelenik meg. Egyszemű, többlábú, megelevenedett szobrok, sötét varázslattal. Hat lábából kék színű energia nyílvesszőket kővel ki, egyszerre többet is.
 
 
 
 
Blood-Goyle
 
Az ötödik küldetésben jelennek meg. Egy kisebb, denevérszerű szárnyas démonok, hosszú farokkal, csőrszerű orral, ami akkor jelenik meg, ha a szobrokat vér érint meg. Ha lőjük őket, megdermednek, olyankor gyorsan kell leverni őket, különben megelevenednek. Ha csak karddal támadjuk, osztódnak. Utóbbit akkor is, ha felpuffasztja magát.
 
Arachne
 
A kilencedik küldetésben jelenek meg először. Pókszerű démonok, pengelábakkal. Képesek hálóba szőni minket, ezeket kerüljük el. A zöld testű a hím, erősebb, mint a kisebb, a fehér.
 
 
 
 
Dullahan
 
A tizedik küldetésben tűnnek fel először. Felfegyverkezett és védekezésre álló démon, mely a levegőben lebeg. Szembe semmiképp ne támadjuk, csak hátulról). Ha szemben állunk vele és megpróbálunk elugrani mellette, megvág a kardjával.
 
 
 
Soul Eater
 
A tizenegyedik küldetésben jelenik meg. meggyilkolt démonok dühének maradványából hozták létre őket. Kicsi, gyenge csápos szörny. Kék füst veszi őket körbe. Szemben állva vele eltűnik, de ha a hátunk mögött van, feltűnik. Elkaphat minket, leghamarabb a démoni alakot felöltve szabadulhatunk.
 
The Fallen
 
A tizenötödik küldetésben jelenik meg. Egy fényszerű, repülő, tollal beborított démon. Áthatolhatatlan pajzzsal rendelkezik, az arca, a hasa sebezhető. Van egy lándzsája, ami elől el kell menni, ha lengetni kezdi. Ha eldobja a földbe, kis idő után felrobban. Azt állítják róla, hogy nő, de a hangja férfias.
 
 
Megátkozott Sakkbábuk
(Damned Chessman)
 
 
A 18. küldetésben tűnnek fel egyben, de néhány küldetésben is megjelenek. Az alvilágban alkották meg ezeket a mágikus sakkbábukat, melyek maguktól mozognak. Akárcsak a valódi sakk, itt is ugyanúgy mozognak a bábuk, ahogyan azt a szabály elő írja.
 
Megátkozott Gyalog
(Damned Pawn)
 
A 7. küldetésben tűnnek fel először. Ez a bábú a leggyengébb sakkfigura, de nagyobban is megjelenik. Mint a sakkban, itt is egy mezőt léphet előre, a támadásai gyorsak. Ha eléri a tábla másik oldalát, segítségül hívhat a másik bábúktól.
 
Lovag
(Damned Knight)
 
A 14. küldetésben tűnnek fel először. A lovag a leggyorsabb és legerősebb bábú, de nem jelent nagy veszélyt. Mint a valódi sakkbábú, itt is L-alakban mozoghat. Ha fölénk kerül, s úgy akarna landolni, azonnal el kell tűnni, mert kárt tesz bennünk. Ha a közelében vagyunk, az orrán lévő szarvával is meg tud sebezni minket.
 
Futó
(Damned Bishop)
 
A 13. küldetésben tűnnek fel először. A Futó lassú, de mágikus képességgel rendelkezik. A valódihoz hasonlóan átlósan mozog. Két kardja van, ha keresztben tartja és piros színű, akkor csak támadni akar, de ha kék, megvághat minket. Képes mágikus erőt kibocsátani, Tűzgolyót lövellni.
 
Bástya
(Damned Rook)
 
A 16. küldetésben tűnnek fel először. A Bástya is lassú, előre-hátra és oldalra mozoghat. Nagy mágikus erővel bír. Ha szétnyílik a bábú, képes négy irányba sugarat lőni (ezt jobb elkerülni).
 
Királynő
(Damned Queen)
 
A 18. küldetésben tűnnek fel először. A sakk egyik legfontosabb és legerősebb bábúja. Mint a valódi bábú, minden irányba mozoghat - átlósan és egyenesen, - emellett gyorsan mozog. Mozgás közben képes támadni, nagyon veszélyes és közben örömmel nevetgél. Úgy vesszük észre mozgását, hogy lila füst veszi körbe.
 
Király
(Damned King)
 
A 18. küldetésben tűnnek fel először. Minden sakk legeslegfontosabb bábúja. Ha itt is legyőzzük, vége a játéknak. Ha megtámadjuk és egy helyben áll, helyet cserél a Bástyával. Ha azonban nincs a táblán a Bástya, a Király képes támadni, robbanáskeltő támadással - ilyenkor tűnés. Három szeme van.
 
 
FORRÁS X X X
 
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal