devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 9. küldetés
 
10. küldetés
 
"Négy fény fogja nyitni a zárt ajtót, de hívni fog egy félelmet a játékhoz"
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 11 Clause 7
 
 
 
 
 
    
   
    
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
 
 
Titkos szobák
 
  
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos küldetés: 1
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 7:30
Vörös gömb kell: 5500
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
 
Animáció: Dante és Lucia épségben megérkeztek abba a városba, ahol kezdödőtt az egész játék. Az égbolton hamarosan Napfogyatkozás lép elő.
 
Lucia: Miért mentettél meg? Engem ő alkotott... meg...
 
Dante: Minden hős gyenge.
 
Lucia: De miattam aktiválódott a rituálé.
 
Dante: Még van időnk.
 
Lucia: Addig, míg teljes Napfogyatkozás nem lesz. De hogy akarsz bejutni az épületbe? A bejárat...
 
Dante: "Ahol van akarat", igaz? - ezzel elindul, hogy Arius-t megállítsa.
 
A következő jelenetben Matier megérkezik Luciához, aki elárulja az igazságot. Lucia megköszöni és elindul.
 
Lucia: Anya...
 
Matier: Igen, igaz, hogy nem vagyunk vérrokonok - fogja meg a kezét. - De a történtek és az élmények tartanak össze minket, ami még a vérnél is mélyebb. Most menj. Mindent tudok. Továbblépek. A lányom vagy.
 
Lucia: Köszönöm. Anya.
 
 
Ugyanazon a helyen, ahol Dante is járt a 14. küldetésben. Ugyanaz a dolgod: a négy gömböt kell aktiválni, hogy megnyíljon a kapu. Csak hogy nem ott vannak.
 
Ahogy megkaptad az irányítást, balra találsz egy barna ajtót, ami a Titkos szoba (10/9.), ott pedig Kék kő darab (20/19.) vár.
 
Első gömb: Ezután indulj előre (Lucia háttal áll nekünk), és rögtön láthatód az első gömböt. Csak hogy megtámadnak. Intézd el őket, mert akkor nem fogod tudni nyugodtan megütni a gömböt. Ha megvan, folytasd az utad. De! Ha a nyolcadik küldetéskor nem tudtad felvenni a Quick Heart-ot, megteheted most, csak menj oda, ahol Dantéval a Missile Lauchert vetted fel (persze csak ha elmaradt).
 
Második gömb: Ha megvan, haladj tovább az utcán, öld meg ellenfeleidet. Ugord át az épületet (azt ahol Dantéval találtad a második titkos szobát), haladj tovább, míg a kanyarba nem érsz. Itt rögtön ugorj az épületre, ahol vörös gömböket adó szobrot találsz, ahogyan a tetőkön. Haladj tovább, öld meg ellenfeleidet, majd ahogy leértél a lépcsőn és beértél a Divine Statue utcájába, balra fent a peremen Arany Gömböt találsz. Tovább menve már látni fogod a második gömböt.
 
Harmadik gömb: Ha be mész a nagytérre, nem csak ellenfeleket, de Kék Gömböt is találsz. Folytasd utad a sikátorba. Ahogy leértél, balra (Luciának) megtalálod a harmadik gömböt.
 
Negyedik gömb: Menj a nagy térre, ahol nem csak szörnyek, de a Zambak fegyver vár. Most indulj az utcán a kezdet felé, közben akár öld meg ellenfeleidet. Ha elértél ahhoz a kapuhoz, ami a démonok világának bejáratához vezet, menj be. Beljebb egy platformon találod a negyedik gömböt. A szomszéd szegélyen vörös gömböket találsz.
 
Aktiváltad a négy gömböt, menj be az ajtón, akár öld meg ellenfeleidet. Lezárul az ajtó, kinyílik a szem. Vedd fel a gömböket, majd ahogy Danténál, itt is üsd meg a szemet. Utána ugyanaz történik. Megjelenik Phantom, akit le kell győznöd.
 
Következő: 11. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!