Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 7. küldetés
 
8. küldetés
 
"Győzd le a rabot a mélységben és a titokzatos edélyt s ad a vadásznak"
- "Guideposts for the Protectors" Chapter 9 Clause 9
 
 
 
 
    
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
  
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
 
Titkos szobák
 
  
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Plutonian
Titkos küldetés: 1
Kékkő töredék: 3
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8:30
Vörös gömb kell: 5000
Stílus pont: Tizenegyszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Pusztítsd el a szemet: Robogjunk tovább. Ússz fel, majd látsz egy kis négyzetes sötét helyet pont Lucia mögött. Az egy Titkos szoba (10/8.), ahol egyben Kék kő darab (20/16.) vár. Ha végeztél, öld meg ellenfeleidet, az oszlop mögött vedd fel az Arany Gömböt. Ússz fel, vedd fel a gömböket, majd ugorj ki a vízből. Feljutva egy nagy szemet találsz a falon. Az mögött újabb Kék kő darabot (20/17.). Vizsgáld meg a szemet.
 
Reflect my power - vagyis verd vissza az erőmet.
 
Nincs más dolgod, mint a kilövellő tűzgömböt visszaütni háromszor a kardoddal, hogy összetörd azt és megemelkedjen a vízszint. Időzíts, mert kárt tesz benned, ha elvéted. Öld meg ellenfeleidet. Ahova úsznod kellene, először gyere el a másik irányba. A plafonon találni fogsz egy fényes részt, ott Elrejtett Vörös Gömbökre lelsz, ezután ússz ki a lyukon. Üsd szét a vörös gömböket adó szobrot, majd haladj tovább. Ugorj ismét a vízbe, ússz hátra, onnan lejjebb, majd ellenfeleid megölése után egy törött szobron túl, míg egy folyosóra nem érsz és találsz újabb Kék Kő darabot (20/18.). Ússz tovább, vedd fel a gömböket, majd menj addig, míg ki nem érsz a vízből. Menj át az ajtón.
 
A kirakósok: A szabadba jutottál. Ha megnézed a padlót, láthatód, hogy ugyanolyan, mint amilyet Dantéval a második küldetésben is láttunk. De mindjárt látható, mi is az. Elől fent találsz egy táblát, azt nézd meg. Kék fénynek kell világítani és megnyílik az út. Na de mit kell tenni? Íme: menj le, és aktiválódik az, amiről beszéltem. Ugyanúgy nyolc gömböt kell megütnöd, hogy utána vízesésszerű magas oszlopok emelkedjenek meg, hogy eljuss az ajtóig.
 
Quick Heart megszerzése: Az ajtón átmenve haladj a folyosón, míg egy terembe nem jutsz. Megtámadnak, ugyanakkor három fénylő gömböt látsz. Mit kell velük tenni? Csupán azt, amit Dante a három agyagszoborral, hogy megszerezze a Healing Heart-ot. Gyengítsd meg egyenként egyszerre a gömböket, de még egyet se törj össze. Ha megvan, akkor törd össze és siess felvenni a Quick Heartot.
 
Haladj tovább. Törd össze az agyagszobrokat vörös gömbökért, majd menj be az ajtón.
 
 
Főellenfél: Plutonian
 
Nincs más dolgod, mint legyőzni. A stratégia ugyanaz.
 
 
Találkozás Dantéval: Ha ez megvan, menj a felnyitott oltárhoz. Ezután animációban az látható, ami ilyenkor Danténál. A démonvadász megérkezik, beszélgetnek, odaadja neki az Arcannát, kérve, hogy vigye el Matiernek és elmegy.
 
Dante: Megtaláltad, amit kerestél?
 
Lucia: Igen. Most már megállíthatjuk Arius tervét.
 
Dante: Mindenkép
 
Lucia: De... Igazából... Nem érdemlem meg ezt az erőt. Ezt vidd el Matiernek... Kérlek... Van valami, amit el kell intéznem.
 
 
Következő: 9. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?