Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 17. küldetés
 
 
18. küldetés
 
"A vadász mindenkit felülmúl, aki előtte érkezett"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 13 Clause 1
 
 
 
 
    
   
   
    
    
    
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Argosax the Chaos, majd The Despair Embodied
Titkos küldetés: nincs
Kékkő töredék: nincs
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 5 perc
Vörös gömb kell: 2000
Stílus pont: Tizennégyszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Az utolsó küldetés - Dantéval természetesen.
 
Animációban végigfigyelhető, hogy Dante visszatér a városba és találkozik Luciával. A nő hirtelen rátámad, de amikor Dante rászegezi egyik fegyverét, azt kéri ölje meg és véget ér minden. Dante nem teszi meg.
 
Lucia: Legyőzted Arius-t. Egy valamit elfelejtettél. - rátámad a Démonvadászra, de az visszaveri a támadást és fegyvert tart Luciára. - Ölj meg! Öld meg és mindennek vége! Azt hittem, a klánom leszármazotta vagyok, akik védik ezt a földet - leengedi fegyverét, majd folytatja. - Az egyetlen, aki démoni vérrel rendelkezik. De az az igazság... Hogy Arius alkotott meg. Bármikor szörnyeteggé válhatok, és támadhatom meg az embereket. Most pedig, ölj meg! - könyörög és fogja Dante fegyverét. - A te munkád, hogy levadászd a démonokat.
 
Nem teszi. Sőt... Hiába végeztünk Arius-szal, még sincs mindennek vége. A rituálé nem fejeződött be - még nem.
 
Lucia: Mi? A rituálé nem fejeződött be. De a Démonok világának kapuja...
 
Dante elindul, hogy befejezze a dolgát, de Lucia megállítja.
 
Lucia: Várj. Mire készülsz?
 
Dante: Az én munkám, hogy levadásszam a démonokat - ismételte el, amit mondott neki korábban.
 
Lucia mellé sétál, de megkönnyezik.
 
Lucia: Ha egyszer belépsz abba a világba, sosem leszel képes visszatérni. Én megyek. Feláldozható vagyok.
 
Dante észreveszi a nő könnyeit.
 
Lucia: Miattam nem kell aggódnod. Boldog vagyok, ha úgy halhatok meg, mint egy ember.
 
Dante: Nem. A démonok sosem sírnak - letörli a nő egyik könnyét.
 
Lucia: De...
 
Dante: Bízzuk a sorsra - emeli közéjük az érmét, majd feldobja. - Isten veled.
 
Ezzel elindul, de Lucia ismét feltartja.
 
Lucia: Nem akarod hallani Sparda történetét... Matiertől?
 
Dante: Ismerem. Ugyanazt tette - majd odadobja az érmét neki. - Őrizd meg az érmémet, Lucia.
 
 
És megkezdődik a még nem végjáték.
Harc a túlélésért: Animációban végigfigyelhető, hogy megmutatkozik egy szörnyeteg: ő Argosax. Ha megnézed jobban a testét, láthatód, hogy a már általad korábban megölt szörnyekkel egybe olvasztotta a testét - és nem csak a kettes, hanem az egyes játékból. Látható Orranguerra testének fele, Nefasturris feje, Jokatgulm egyik csápja, Furiataurus a hatalmas kalapácsával, Phantom feje, valamint Griffon a szárnyaival. Jól ki lett találva ez is, gratula a Capcomnak.
 
Ha emlékszel még az első játék főellenfeleire - többek között Griffon és Phantom, - milyen támadásokat vetettek be ellened, és hogy mikkel-mivel győzted le őket, ismételd meg. Igaz, a fegyvereid nem ugyanazok és a támadásaid gyengébbek az előző játékhoz képest, mégis vannak eszközeid, amivel győzhetsz. Éld túl és juss ki. Lődd őket, használd a Devil Triggert, az Amuletteket. Vágj, nyársalj, kaszabolj, lőj, hadd szálljon a vér. Amelyik ellenfél elé állsz, az fog támadni. Hiába támadod bármelyik beleolvasztott szörnyet, nem vonja annak külön életerő csíkon az életét, egybe vonja. Lehet, hogy hosszadalmas lesz, de reménykedj, hogy megéri. Talán legeslegjobban Nefasturris, Griffon és Furiataurus támadásaira vigyáz. Ha már csak kettő ellenfél van, az életerő csík olyan lesz, mint amikor a játék alatt harcoltál bármelyik főellenféllel.
 
És sikerült! Elintézted! Vagy mégsem?! Korai az öröm! Abból az ízéből valami előjön. Egy tojás? Vagy egy gömb? Egy szárnyas, lángokban égő démon jött elő. Ő Despair Embodied, aki korábban harcolhatott Spardával. Nagyon gyors, képes hirtelen eltűnni és megjeleni. És váratlanul támadni, kárt okozni. Valamint, ha a közelében vagy, a szárnyaival megcsap. Vele még óvatosabb legyél, mint az előzőekkel. Képes energianyalábokat kilőni, saját karddal megvágni és felnyársalni rá. Ostorral is csapkod. Ha az amuletteket is használod, nagyobb erővel leszel képes támadni, amivel még nagyobb kárt teszel benne.
 
Animáció: Ha sikeresen legyőzted, láthatód, ahogy törik szét a szárnya, gyengül. Dante a kardját fogva szemezik ellenfelével, majd lecsapnak. Kikerüli egy támadását, összecsapják kardjukat... Dante eltűnik, kardja szélsebesen forog a levegőben. Argosax nem találja, nézz jobbra-balra. Aztán megfordul és az egyik fegyver csövével néz farkasszemet. Látja, hogy nincs kiút ebből. Neki annyi. Dante villámokat enged fegyverére, és meghúzza a ravaszt. DURR! Argosax meghalt. Dante leengedi fegyverét, és a földbe hatol élével a Rebellion.
 
A következő bejátszásban Dante motoron száguldozik - de hogy hova és honnan, nem derül ki, reméljük ki innen és haza.
 
Dante: Ez az! Küldjünk mindenkit a Pokolra!
 
 
Még nincs vége
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?