devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 17. küldetés
 
 
18. küldetés
 
"A vadász mindenkit felülmúl, aki előtte érkezett"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 13 Clause 1
 
 
 
 
    
   
   
    
    
    
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: Argosax the Chaos, majd The Despair Embodied
Titkos küldetés: nincs
Kékkő töredék: nincs
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 5 perc
Vörös gömb kell: 2000
Stílus pont: Tizennégyszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Az utolsó küldetés - Dantéval természetesen.
 
Animációban végigfigyelhető, hogy Dante visszatér a városba és találkozik Luciával. A nő hirtelen rátámad, de amikor Dante rászegezi egyik fegyverét, azt kéri ölje meg és véget ér minden. Dante nem teszi meg.
 
Lucia: Legyőzted Arius-t. Egy valamit elfelejtettél. - rátámad a Démonvadászra, de az visszaveri a támadást és fegyvert tart Luciára. - Ölj meg! Öld meg és mindennek vége! Azt hittem, a klánom leszármazotta vagyok, akik védik ezt a földet - leengedi fegyverét, majd folytatja. - Az egyetlen, aki démoni vérrel rendelkezik. De az az igazság... Hogy Arius alkotott meg. Bármikor szörnyeteggé válhatok, és támadhatom meg az embereket. Most pedig, ölj meg! - könyörög és fogja Dante fegyverét. - A te munkád, hogy levadászd a démonokat.
 
Nem teszi. Sőt... Hiába végeztünk Arius-szal, még sincs mindennek vége. A rituálé nem fejeződött be - még nem.
 
Lucia: Mi? A rituálé nem fejeződött be. De a Démonok világának kapuja...
 
Dante elindul, hogy befejezze a dolgát, de Lucia megállítja.
 
Lucia: Várj. Mire készülsz?
 
Dante: Az én munkám, hogy levadásszam a démonokat - ismételte el, amit mondott neki korábban.
 
Lucia mellé sétál, de megkönnyezik.
 
Lucia: Ha egyszer belépsz abba a világba, sosem leszel képes visszatérni. Én megyek. Feláldozható vagyok.
 
Dante észreveszi a nő könnyeit.
 
Lucia: Miattam nem kell aggódnod. Boldog vagyok, ha úgy halhatok meg, mint egy ember.
 
Dante: Nem. A démonok sosem sírnak - letörli a nő egyik könnyét.
 
Lucia: De...
 
Dante: Bízzuk a sorsra - emeli közéjük az érmét, majd feldobja. - Isten veled.
 
Ezzel elindul, de Lucia ismét feltartja.
 
Lucia: Nem akarod hallani Sparda történetét... Matiertől?
 
Dante: Ismerem. Ugyanazt tette - majd odadobja az érmét neki. - Őrizd meg az érmémet, Lucia.
 
 
És megkezdődik a még nem végjáték.
Harc a túlélésért: Animációban végigfigyelhető, hogy megmutatkozik egy szörnyeteg: ő Argosax. Ha megnézed jobban a testét, láthatód, hogy a már általad korábban megölt szörnyekkel egybe olvasztotta a testét - és nem csak a kettes, hanem az egyes játékból. Látható Orranguerra testének fele, Nefasturris feje, Jokatgulm egyik csápja, Furiataurus a hatalmas kalapácsával, Phantom feje, valamint Griffon a szárnyaival. Jól ki lett találva ez is, gratula a Capcomnak.
 
Ha emlékszel még az első játék főellenfeleire - többek között Griffon és Phantom, - milyen támadásokat vetettek be ellened, és hogy mikkel-mivel győzted le őket, ismételd meg. Igaz, a fegyvereid nem ugyanazok és a támadásaid gyengébbek az előző játékhoz képest, mégis vannak eszközeid, amivel győzhetsz. Éld túl és juss ki. Lődd őket, használd a Devil Triggert, az Amuletteket. Vágj, nyársalj, kaszabolj, lőj, hadd szálljon a vér. Amelyik ellenfél elé állsz, az fog támadni. Hiába támadod bármelyik beleolvasztott szörnyet, nem vonja annak külön életerő csíkon az életét, egybe vonja. Lehet, hogy hosszadalmas lesz, de reménykedj, hogy megéri. Talán legeslegjobban Nefasturris, Griffon és Furiataurus támadásaira vigyáz. Ha már csak kettő ellenfél van, az életerő csík olyan lesz, mint amikor a játék alatt harcoltál bármelyik főellenféllel.
 
És sikerült! Elintézted! Vagy mégsem?! Korai az öröm! Abból az ízéből valami előjön. Egy tojás? Vagy egy gömb? Egy szárnyas, lángokban égő démon jött elő. Ő Despair Embodied, aki korábban harcolhatott Spardával. Nagyon gyors, képes hirtelen eltűnni és megjeleni. És váratlanul támadni, kárt okozni. Valamint, ha a közelében vagy, a szárnyaival megcsap. Vele még óvatosabb legyél, mint az előzőekkel. Képes energianyalábokat kilőni, saját karddal megvágni és felnyársalni rá. Ostorral is csapkod. Ha az amuletteket is használod, nagyobb erővel leszel képes támadni, amivel még nagyobb kárt teszel benne.
 
Animáció: Ha sikeresen legyőzted, láthatód, ahogy törik szét a szárnya, gyengül. Dante a kardját fogva szemezik ellenfelével, majd lecsapnak. Kikerüli egy támadását, összecsapják kardjukat... Dante eltűnik, kardja szélsebesen forog a levegőben. Argosax nem találja, nézz jobbra-balra. Aztán megfordul és az egyik fegyver csövével néz farkasszemet. Látja, hogy nincs kiút ebből. Neki annyi. Dante villámokat enged fegyverére, és meghúzza a ravaszt. DURR! Argosax meghalt. Dante leengedi fegyverét, és a földbe hatol élével a Rebellion.
 
A következő bejátszásban Dante motoron száguldozik - de hogy hova és honnan, nem derül ki, reméljük ki innen és haza.
 
Dante: Ez az! Küldjünk mindenkit a Pokolra!
 
 
Még nincs vége
 
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!