Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 15. küldetés
 
 
16. küldetés
 
"Megéled a káosz, ahogy a vadász az ég felé fut"
- "Guideposts for the Hunters" Chapter 12 Clause 1
 
 
 
 
 
 
    
   
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
 
Titkos szobák
 
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: Sacrilence
Boss: Bolverk és Trismagia
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 9 perc
Vörös gömb kell: 7000
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Átjutottál egy másik helyre. Van itt egy emelet, de nincs ott semmi. A mögötted lévő kapu lezárul, ahogyan az ajtó, ahogy átmennél rajta. Megtámadnak, de te ezt nem hagyod. Ha sikerült, menj be az ajtón. Egy liftbe jutottál, ami felvisz, te közben leölöd ellenfeleidet. Menj ki. Kinézetre szállodának tűnik, ahova jutottál. Üsd szét a vázákat gömbökért, majd a lifttől jobbra, ahol a Divine Statue van, menj arra. Törd szét a vázát, aztán haladj a folyosón tovább az ajtóhoz.
 
Három út: Egy kis terembe jutottál. A balra és jobbra vezető út le van zárva, így irány előre az ajtóig. Üsd szét a vázákat gömbökért.
 
Terem oroszlánfejű szoborral: Animációban látható, hogy egy oroszlánfejű szobor van a falon. Vigyázz, mert feléd tartanak lilásgömbök. Ha egy neked megy, a Pokolba visz (pontosan oda, ahol a nagy lepkével és annak férgeivel harcoltál), és küzdhetsz meg ellenfelekkel. A gond, hogy akármerre mész, követ - a felső szintre is. Ezt kerüld el. Itt annyi a dolgod, hogy ezeket elkerülve feljuss a szoborhoz, ahol megtalálod a Sacrilence tárgyat. Ezzel nem jön több lila gömb. Ha leugrasz, találsz egy ajtót, ami egyben egy Titkos szoba (20/19). És! Ha visszaugrasz az oroszlánfejhez és itt az emeleten átmész a másik oldalra, találsz egy Kék Gömböt.
 
Változik a helyzet: Most menj vissza ahhoz az ajtóhoz, ahol bejöttél ide. Használd fel a Sacrilence-t. Ennek következtében megremeg minden, de utána csak menj át az ajtón. A hely megváltozott. Öld meg ellenfeleidet, aztán menj egyenesen az ajtóig. A következő folyosón lilás valamiket látsz a padlón és a falon, de ezekkel ne foglalkozz, siess.
 
 
Főellenfél: Bolverk (második menet)
 
Az ajtók lezárulnak. A stratégia ugyanaz.
 
 
Ha végeztél, vedd fel a jutalmad, és a Sacrilence tárgyat. Menj vissza az ajtóhoz, használd újra a Sacrilence-t, aztán menj át az ajtón. Megint megváltozott a hely. Haladj a következő lépcsőn fel, rögtön balra és át az ajtón. Öld meg ellenfeleidet. Látsz gubókat, de ezekkel ne foglalkozz. Vedd fel és használd ismét a Sacrilence-t. Menj át az ajtón, haladj a folyosó végére, onnan jobbra, a következő kis helyre, rögtön balra, aztán egyenesen az ajtóhoz.
 
Terem kecskeszobrokkal és gömbbel, a Frost Heart megszerzése: Valamivel nyugodtabb és barátságosabb terembe jutottál. Vagy mégsem? Négy Kecskeszobor és egy gömb van itt. Üsd meg a gömböt, amitől megelevenednek a szobrok. Intézd el őket, hogy aztán magadhoz vehesd a Frost Heartot, ami egy gyönyörű jégdémon képességét birtokolja.
 
Most menj vissza abba a terembe, ahol a gubók vannak, majd át a másik ajtón. Egy liftbe jutottál ismét. Öld meg ellenfeleidet, majd menj ki. A folyosón menj a következő ajtóhoz. Visszatértél oda, ahol megküzdöttél Arius-szal és szabadítottad ki Luciát. Azonban most sem megy minden simán.
 
Animáció: Dante átkerült egy másik helyre. Egy fehér emblémán áll. Fekete minden és zöld foltok vannak benne. Egyszer csak egy hatalmas fej jelenik meg. Egy fáraó képére emlékeztet. Két szeme van, emellett a homlokán három.
 
Trismagia: Sparda fia. Meg kell bánnod bűneidet!
 
Dante: Ne beszélj. Inkább dögölj meg.
 
 
Főellenfél: Trismagia
 
Te jössz. A következőkre figyelj. Ez a nagy démon - akinek neve Trismagia - a következőkkel képes ártani neked: három másik arcot képes előidézni: Frost, Fire és Lightning - vagyis Fagy, Tűz és Villám Arcok. Az első kettővel Fagyos és Tüzes leheleteket, a Villámmal gömböket, míg a fő (vagyis a sárga) hatalmas energia gömbbel támad). Légy óvatos. Úgy tudod legyőzni a legegyszerűbben, ha használod a Missile Lauchert, a Devil Triggert és úgy lősz. Továbbá a padlóból is lőnek elő támadásokat, arra is nagyon figyelj. Jégcsapokkal is támadnak. Amiatt azonban nem kell aggódnod, hogy leesel arról, amin állsz. Ha előjön Trismagia, változz át és úgy lődd. Tuti, hogy így is hamar legyőződ.
 
Ha sikerült, az ellenfél szétrobban, és visszajutsz Arius irodájába. Megjelenik egy teleport, de mielőtt bemennél, az asztalnál találsz egy széket, ami a játék utolsó Titkos szobáját (20/20) és Kék kő darabját (20/20) rejti. Menj be a teleportba, ezzel vége ennek a küldetésnek. Hát, nem volt egyszerű.
 
Következő: 17. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal