devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 15. küldetés
 
 
16. küldetés
 
"Megéled a káosz, ahogy a vadász az ég felé fut"
- "Guideposts for the Hunters" Chapter 12 Clause 1
 
 
 
 
 
 
    
   
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
 
Titkos szobák
 
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: Sacrilence
Boss: Bolverk és Trismagia
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 9 perc
Vörös gömb kell: 7000
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Átjutottál egy másik helyre. Van itt egy emelet, de nincs ott semmi. A mögötted lévő kapu lezárul, ahogyan az ajtó, ahogy átmennél rajta. Megtámadnak, de te ezt nem hagyod. Ha sikerült, menj be az ajtón. Egy liftbe jutottál, ami felvisz, te közben leölöd ellenfeleidet. Menj ki. Kinézetre szállodának tűnik, ahova jutottál. Üsd szét a vázákat gömbökért, majd a lifttől jobbra, ahol a Divine Statue van, menj arra. Törd szét a vázát, aztán haladj a folyosón tovább az ajtóhoz.
 
Három út: Egy kis terembe jutottál. A balra és jobbra vezető út le van zárva, így irány előre az ajtóig. Üsd szét a vázákat gömbökért.
 
Terem oroszlánfejű szoborral: Animációban látható, hogy egy oroszlánfejű szobor van a falon. Vigyázz, mert feléd tartanak lilásgömbök. Ha egy neked megy, a Pokolba visz (pontosan oda, ahol a nagy lepkével és annak férgeivel harcoltál), és küzdhetsz meg ellenfelekkel. A gond, hogy akármerre mész, követ - a felső szintre is. Ezt kerüld el. Itt annyi a dolgod, hogy ezeket elkerülve feljuss a szoborhoz, ahol megtalálod a Sacrilence tárgyat. Ezzel nem jön több lila gömb. Ha leugrasz, találsz egy ajtót, ami egyben egy Titkos szoba (20/19). És! Ha visszaugrasz az oroszlánfejhez és itt az emeleten átmész a másik oldalra, találsz egy Kék Gömböt.
 
Változik a helyzet: Most menj vissza ahhoz az ajtóhoz, ahol bejöttél ide. Használd fel a Sacrilence-t. Ennek következtében megremeg minden, de utána csak menj át az ajtón. A hely megváltozott. Öld meg ellenfeleidet, aztán menj egyenesen az ajtóig. A következő folyosón lilás valamiket látsz a padlón és a falon, de ezekkel ne foglalkozz, siess.
 
 
Főellenfél: Bolverk (második menet)
 
Az ajtók lezárulnak. A stratégia ugyanaz.
 
 
Ha végeztél, vedd fel a jutalmad, és a Sacrilence tárgyat. Menj vissza az ajtóhoz, használd újra a Sacrilence-t, aztán menj át az ajtón. Megint megváltozott a hely. Haladj a következő lépcsőn fel, rögtön balra és át az ajtón. Öld meg ellenfeleidet. Látsz gubókat, de ezekkel ne foglalkozz. Vedd fel és használd ismét a Sacrilence-t. Menj át az ajtón, haladj a folyosó végére, onnan jobbra, a következő kis helyre, rögtön balra, aztán egyenesen az ajtóhoz.
 
Terem kecskeszobrokkal és gömbbel, a Frost Heart megszerzése: Valamivel nyugodtabb és barátságosabb terembe jutottál. Vagy mégsem? Négy Kecskeszobor és egy gömb van itt. Üsd meg a gömböt, amitől megelevenednek a szobrok. Intézd el őket, hogy aztán magadhoz vehesd a Frost Heartot, ami egy gyönyörű jégdémon képességét birtokolja.
 
Most menj vissza abba a terembe, ahol a gubók vannak, majd át a másik ajtón. Egy liftbe jutottál ismét. Öld meg ellenfeleidet, majd menj ki. A folyosón menj a következő ajtóhoz. Visszatértél oda, ahol megküzdöttél Arius-szal és szabadítottad ki Luciát. Azonban most sem megy minden simán.
 
Animáció: Dante átkerült egy másik helyre. Egy fehér emblémán áll. Fekete minden és zöld foltok vannak benne. Egyszer csak egy hatalmas fej jelenik meg. Egy fáraó képére emlékeztet. Két szeme van, emellett a homlokán három.
 
Trismagia: Sparda fia. Meg kell bánnod bűneidet!
 
Dante: Ne beszélj. Inkább dögölj meg.
 
 
Főellenfél: Trismagia
 
Te jössz. A következőkre figyelj. Ez a nagy démon - akinek neve Trismagia - a következőkkel képes ártani neked: három másik arcot képes előidézni: Frost, Fire és Lightning - vagyis Fagy, Tűz és Villám Arcok. Az első kettővel Fagyos és Tüzes leheleteket, a Villámmal gömböket, míg a fő (vagyis a sárga) hatalmas energia gömbbel támad). Légy óvatos. Úgy tudod legyőzni a legegyszerűbben, ha használod a Missile Lauchert, a Devil Triggert és úgy lősz. Továbbá a padlóból is lőnek elő támadásokat, arra is nagyon figyelj. Jégcsapokkal is támadnak. Amiatt azonban nem kell aggódnod, hogy leesel arról, amin állsz. Ha előjön Trismagia, változz át és úgy lődd. Tuti, hogy így is hamar legyőződ.
 
Ha sikerült, az ellenfél szétrobban, és visszajutsz Arius irodájába. Megjelenik egy teleport, de mielőtt bemennél, az asztalnál találsz egy széket, ami a játék utolsó Titkos szobáját (20/20) és Kék kő darabját (20/20) rejti. Menj be a teleportba, ezzel vége ennek a küldetésnek. Hát, nem volt egyszerű.
 
Következő: 17. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!