Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 15. küldetés
 
 
16. küldetés
 
"Megéled a káosz, ahogy a vadász az ég felé fut"
- "Guideposts for the Hunters" Chapter 12 Clause 1
 
 
 
 
 
 
    
   
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
 
Titkos szobák
 
 
 
 
Videó
 
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: Sacrilence
Boss: Bolverk és Trismagia
Titkos szobák: 2
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 9 perc
Vörös gömb kell: 7000
Stílus pont: Tizenkilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
Átjutottál egy másik helyre. Van itt egy emelet, de nincs ott semmi. A mögötted lévő kapu lezárul, ahogyan az ajtó, ahogy átmennél rajta. Megtámadnak, de te ezt nem hagyod. Ha sikerült, menj be az ajtón. Egy liftbe jutottál, ami felvisz, te közben leölöd ellenfeleidet. Menj ki. Kinézetre szállodának tűnik, ahova jutottál. Üsd szét a vázákat gömbökért, majd a lifttől jobbra, ahol a Divine Statue van, menj arra. Törd szét a vázát, aztán haladj a folyosón tovább az ajtóhoz.
 
Három út: Egy kis terembe jutottál. A balra és jobbra vezető út le van zárva, így irány előre az ajtóig. Üsd szét a vázákat gömbökért.
 
Terem oroszlánfejű szoborral: Animációban látható, hogy egy oroszlánfejű szobor van a falon. Vigyázz, mert feléd tartanak lilásgömbök. Ha egy neked megy, a Pokolba visz (pontosan oda, ahol a nagy lepkével és annak férgeivel harcoltál), és küzdhetsz meg ellenfelekkel. A gond, hogy akármerre mész, követ - a felső szintre is. Ezt kerüld el. Itt annyi a dolgod, hogy ezeket elkerülve feljuss a szoborhoz, ahol megtalálod a Sacrilence tárgyat. Ezzel nem jön több lila gömb. Ha leugrasz, találsz egy ajtót, ami egyben egy Titkos szoba (20/19). És! Ha visszaugrasz az oroszlánfejhez és itt az emeleten átmész a másik oldalra, találsz egy Kék Gömböt.
 
Változik a helyzet: Most menj vissza ahhoz az ajtóhoz, ahol bejöttél ide. Használd fel a Sacrilence-t. Ennek következtében megremeg minden, de utána csak menj át az ajtón. A hely megváltozott. Öld meg ellenfeleidet, aztán menj egyenesen az ajtóig. A következő folyosón lilás valamiket látsz a padlón és a falon, de ezekkel ne foglalkozz, siess.
 
 
Főellenfél: Bolverk (második menet)
 
Az ajtók lezárulnak. A stratégia ugyanaz.
 
 
Ha végeztél, vedd fel a jutalmad, és a Sacrilence tárgyat. Menj vissza az ajtóhoz, használd újra a Sacrilence-t, aztán menj át az ajtón. Megint megváltozott a hely. Haladj a következő lépcsőn fel, rögtön balra és át az ajtón. Öld meg ellenfeleidet. Látsz gubókat, de ezekkel ne foglalkozz. Vedd fel és használd ismét a Sacrilence-t. Menj át az ajtón, haladj a folyosó végére, onnan jobbra, a következő kis helyre, rögtön balra, aztán egyenesen az ajtóhoz.
 
Terem kecskeszobrokkal és gömbbel, a Frost Heart megszerzése: Valamivel nyugodtabb és barátságosabb terembe jutottál. Vagy mégsem? Négy Kecskeszobor és egy gömb van itt. Üsd meg a gömböt, amitől megelevenednek a szobrok. Intézd el őket, hogy aztán magadhoz vehesd a Frost Heartot, ami egy gyönyörű jégdémon képességét birtokolja.
 
Most menj vissza abba a terembe, ahol a gubók vannak, majd át a másik ajtón. Egy liftbe jutottál ismét. Öld meg ellenfeleidet, majd menj ki. A folyosón menj a következő ajtóhoz. Visszatértél oda, ahol megküzdöttél Arius-szal és szabadítottad ki Luciát. Azonban most sem megy minden simán.
 
Animáció: Dante átkerült egy másik helyre. Egy fehér emblémán áll. Fekete minden és zöld foltok vannak benne. Egyszer csak egy hatalmas fej jelenik meg. Egy fáraó képére emlékeztet. Két szeme van, emellett a homlokán három.
 
Trismagia: Sparda fia. Meg kell bánnod bűneidet!
 
Dante: Ne beszélj. Inkább dögölj meg.
 
 
Főellenfél: Trismagia
 
Te jössz. A következőkre figyelj. Ez a nagy démon - akinek neve Trismagia - a következőkkel képes ártani neked: három másik arcot képes előidézni: Frost, Fire és Lightning - vagyis Fagy, Tűz és Villám Arcok. Az első kettővel Fagyos és Tüzes leheleteket, a Villámmal gömböket, míg a fő (vagyis a sárga) hatalmas energia gömbbel támad). Légy óvatos. Úgy tudod legyőzni a legegyszerűbben, ha használod a Missile Lauchert, a Devil Triggert és úgy lősz. Továbbá a padlóból is lőnek elő támadásokat, arra is nagyon figyelj. Jégcsapokkal is támadnak. Amiatt azonban nem kell aggódnod, hogy leesel arról, amin állsz. Ha előjön Trismagia, változz át és úgy lődd. Tuti, hogy így is hamar legyőződ.
 
Ha sikerült, az ellenfél szétrobban, és visszajutsz Arius irodájába. Megjelenik egy teleport, de mielőtt bemennél, az asztalnál találsz egy széket, ami a játék utolsó Titkos szobáját (20/20) és Kék kő darabját (20/20) rejti. Menj be a teleportba, ezzel vége ennek a küldetésnek. Hát, nem volt egyszerű.
 
Következő: 17. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?