devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 13. küldetés
 
14. küldetés
 
"Négy fény fogja nyitni a jövőbe és a múltba vezető utat"
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 11 Clause 7
 
 
 
 
 
 
    
    
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Titkos szobák
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Boss: Phantom
Titkos szobák: 1
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 7:30
Vörös gömb kell: 6500
Stílus pont: Tizennégyszer érd el a Show Time!-ot XD
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
 
Animáció: Dante és Lucia épségben megérkeztek abba a városba, ahonnan eéindultak. Az égbolton hamarosan Napfogyatkozás lép elő.
 
Lucia: Miért mentettél meg? Engem ő alkotott... meg...
 
Dante: Minden hős gyenge.
 
Lucia: De miattam aktiválódott a rituálé.
 
Dante: Még van időnk.
 
Lucia: Addig, míg teljes Napfogyatkozás nem lesz. De hogy akarsz bejutni az épületbe? A bejárat...
 
Dante: "Ahol van akarat", igaz? - ezzel elindul, hogy Arius-t megállítsa. De előtte...
 
 
Rajtad a sor. Mint ahogy a küldetés cím előírja, "Négy fény fogja nyitni a jövőbe és a múltba vezető utat". Vagyis négy gömböt kell keresned, hogy sikerüljön kinyitni. A városban van szétszórva, nem lesz egyszerű megkeresni.
 
Első gömb: Mielőtt nagyon belelendülnél a keresésbe, indulj (Danténak, aki szembe áll velünk) jobbra. Egy nagy ajtó van ott, ami egy Titkos szoba (20/18), azon belül Kék kő darabkát (20/18) találsz. Most indulj balra az utca felé. Ahogy átjöttél, balra (ha korábban nem tetted volna) megtalálod a Missile Lauchert. Áll itt egy oszlop, azon Elrejtett vörös gömbök vannak. Rád támadnak, azonban ahogy bejöttél ide, jobbra a háztetőre ugorva megtalálod az első gömböt, ami szükséges a kapu kinyitásához. Valamint vörös gömböt is találsz.
 
Második gömb: Ha tudod, hol volt a második titkos szoba, menj odáig. Tovább egészen addig, ahol felvetted a Kulcsot. Ott öld meg ellenfeleidet. Itt találod a második gömböt. Ha megütötted, folytasd az utad. Áttértél egy kapu alatt. Ahogy eljössz onnan, egy elágazásban vörös gömböket adó szobrot találsz.
 
Harmadik gömb: Haladj tovább. Most ott vagy, ahol a harmadik küldetést kezdted. Ennél beljebb nem csak a harmadik gömböt, de Aranyat is találsz.
 
Negyedik gömb: Haladj tovább, öld le ellenfeleidet, ha akarod. Menj-menj tovább, míg nem látod meg a Divine Statue "homokóráját". Azonban ne menj oda, hanem balra hamarosan látsz egy kaput és vörös gömböket. Erre gyere be, Ha felugrasz, láthatod, hogy egy kilógó peremen vörös gömb és Kék kő darabka (20/19) van. És ott a negyedik gömb. Verd le ellenfeleidet, majd üsd meg a gömböt.
 
És megvan. Itt találsz egy kaput, ezen menj be. Animációban láthatód, hogy megérkeztél a kapuhoz, ami most kinyílt. Ha körbe járod a helyet nem csak a vörös gömbök miatt, de láthatód, hogy egy csillag mintázatú a kapu, és szemek vannak rajta. ha megütöd a középsőt, lángszerű energia nyaláb tör az ég felé, tornádó képződik, abból egy fekete gömb, és... Phantom? A skorpió-pók keverék szörny az első játékból? Mit keres itt? Nem átszúrtuk a lándzsával? Illetve ráesett és megdöglött. Lehet, hogy egy testvére, és róla nevezték el?
 
 
Főellenség: Phantom
 
Ha emlékszel, mire képes ez a dög, akkor óvatosan. Ne csinálj mást, csak támadj és védekezz. Hogy mondják? Legjobb védekezés a támadás? :D Ha sikerült elintézni, Phantom elpusztul és vége a küldetésnek.
 
 
Következő: 15. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!