Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 13. küldetés
 
14. küldetés
 
"Négy fény fogja nyitni a jövőbe és a múltba vezető utat"
- "Guideposts for the Hunter" Chapter 11 Clause 7
 
 
 
 
 
 
    
    
    
   
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Titkos szobák
 
 
 
Videó
 
 
Pályaadatok
 
Boss: Phantom
Titkos szobák: 1
Kékkő töredék: 2
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 7:30
Vörös gömb kell: 6500
Stílus pont: Tizennégyszer érd el a Show Time!-ot XD
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
 
Animáció: Dante és Lucia épségben megérkeztek abba a városba, ahonnan eéindultak. Az égbolton hamarosan Napfogyatkozás lép elő.
 
Lucia: Miért mentettél meg? Engem ő alkotott... meg...
 
Dante: Minden hős gyenge.
 
Lucia: De miattam aktiválódott a rituálé.
 
Dante: Még van időnk.
 
Lucia: Addig, míg teljes Napfogyatkozás nem lesz. De hogy akarsz bejutni az épületbe? A bejárat...
 
Dante: "Ahol van akarat", igaz? - ezzel elindul, hogy Arius-t megállítsa. De előtte...
 
 
Rajtad a sor. Mint ahogy a küldetés cím előírja, "Négy fény fogja nyitni a jövőbe és a múltba vezető utat". Vagyis négy gömböt kell keresned, hogy sikerüljön kinyitni. A városban van szétszórva, nem lesz egyszerű megkeresni.
 
Első gömb: Mielőtt nagyon belelendülnél a keresésbe, indulj (Danténak, aki szembe áll velünk) jobbra. Egy nagy ajtó van ott, ami egy Titkos szoba (20/18), azon belül Kék kő darabkát (20/18) találsz. Most indulj balra az utca felé. Ahogy átjöttél, balra (ha korábban nem tetted volna) megtalálod a Missile Lauchert. Áll itt egy oszlop, azon Elrejtett vörös gömbök vannak. Rád támadnak, azonban ahogy bejöttél ide, jobbra a háztetőre ugorva megtalálod az első gömböt, ami szükséges a kapu kinyitásához. Valamint vörös gömböt is találsz.
 
Második gömb: Ha tudod, hol volt a második titkos szoba, menj odáig. Tovább egészen addig, ahol felvetted a Kulcsot. Ott öld meg ellenfeleidet. Itt találod a második gömböt. Ha megütötted, folytasd az utad. Áttértél egy kapu alatt. Ahogy eljössz onnan, egy elágazásban vörös gömböket adó szobrot találsz.
 
Harmadik gömb: Haladj tovább. Most ott vagy, ahol a harmadik küldetést kezdted. Ennél beljebb nem csak a harmadik gömböt, de Aranyat is találsz.
 
Negyedik gömb: Haladj tovább, öld le ellenfeleidet, ha akarod. Menj-menj tovább, míg nem látod meg a Divine Statue "homokóráját". Azonban ne menj oda, hanem balra hamarosan látsz egy kaput és vörös gömböket. Erre gyere be, Ha felugrasz, láthatod, hogy egy kilógó peremen vörös gömb és Kék kő darabka (20/19) van. És ott a negyedik gömb. Verd le ellenfeleidet, majd üsd meg a gömböt.
 
És megvan. Itt találsz egy kaput, ezen menj be. Animációban láthatód, hogy megérkeztél a kapuhoz, ami most kinyílt. Ha körbe járod a helyet nem csak a vörös gömbök miatt, de láthatód, hogy egy csillag mintázatú a kapu, és szemek vannak rajta. ha megütöd a középsőt, lángszerű energia nyaláb tör az ég felé, tornádó képződik, abból egy fekete gömb, és... Phantom? A skorpió-pók keverék szörny az első játékból? Mit keres itt? Nem átszúrtuk a lándzsával? Illetve ráesett és megdöglött. Lehet, hogy egy testvére, és róla nevezték el?
 
 
Főellenség: Phantom
 
Ha emlékszel, mire képes ez a dög, akkor óvatosan. Ne csinálj mást, csak támadj és védekezz. Hogy mondják? Legjobb védekezés a támadás? :D Ha sikerült elintézni, Phantom elpusztul és vége a küldetésnek.
 
 
Következő: 15. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?