Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 6. küldetés
 
 
7 . küldetés
 
"Konfliktussal kell véget érjen a hatalmak találkozása"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 7 Clause 1
 
 
 
 
 
   
   
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
 
 
  Titkos szobák
 
  
 
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos küldetés: van
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8 perc
Vörös gömb kell: 4000
Stílus pont:Kilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
A helikopter egy leszálló pályára érkezett, te pedig egy műhelybe. Animációban láthatod, hogy hol vagy, a csöveken vörös gömböket találsz - amin ráadásul csúszkálni lehet. Indulj el. Ha leugrasz az alsószintre, rád támadnak, te azonban mindenkit elintézel. Ha mégsem akarod, ugorj a felsőszintekre, ott a csőre és hagyd, hogy Dante lecsússzon rajta és magához vegye a vörös gömböket.
 
Ez át visz egy másik helyre. Amint leértél, intézd el ellenfeleidet. Lent találsz négy generátor között Arany gömböt. Ezután indulj a túloldalra, be az ajtón. Bent találsz egy lebegő gömböt, azt üsd meg, amíg ki nem világit és tünteti el egy újabb Amulettről a védőpajzsot. Menj le a nagy vasból készült csigalépcsőn, közben intézd el ellenfeleidet. Ha leértél, ne menj be az ajtón, hanem menj tovább ütközésig. Ha használtad a Devil Triggert a gyors futáshoz, töltsd fel a fénybe állva, majd az Aerial Heartot használva repülj fel a Flame Heartért, ami Tűz képességű.
 
Ugorj le, töltsd fel a Devil Trigger csíkot, majd menj be az ajtón. Ugorj le ismét, győzd le ellenfeleidet, majd a krátertenger felett a fal mentén található ajtóba menj be. Előtte vásárolhatsz a Divine Statue-nál. Ott találod a Vendetta kardot, amit akár használhatsz. Tovább menve a szomszédos kis helyiségben magadhoz veheted az Offence Heart-ot, ha az ötödikben elmaradt volna. Menj ki, Danténak balra ugorj fel a peremre. A korlát és fal mentén haladj hátra, ahol Titkos szobát (20/11.) találsz.
 
Ha itt végeztél, ugorj fel a korlát túl oldalára és menj be az ajtón. A lift előtt, ha felugrasz, a plafon alatt két vörös gömböt találsz. Állj rá a liftre, ami levisz. Közben lődd le a szárnyas dögöket. Ha leértél, öld meg ellenfeleidet, majd menj be az utasszállítóba. Míg az elvisz téged a létesítmény másik oldalára, öld meg ellenfeleidet. törd össze a ládákat vörös gömbökért. Ha megérkeztél, menj ki. Danténak balra törd össze a ládákat vörös gömbökért, majd ugorj le a következőre, onnan még feljebb. A sarokban találsz Kék Gömböt. Ha ezen a két hosszú állványon ügyesen besétálsz, Elrejtett vörös gömböket találsz. Ezután állj a liftre, hogy az felvigyen. Vedd fel út közben a vörös gömböket és lődd le a dögöket. Ha felértél, ugorj fel a lépcsőn, törj össze mindent, majd a bal oldali ajtóba menj be a Titkos szobába (20/12), azon belül Kék kő darabot (20/13.) találsz. Ha végeztél, menj be az ajtón.
 
 
Animáció: Egy férfi sétál a helikopterhez. Ő Arius. Hátranéz. Ezzel vége a küldetésnek.
 
 
Következő: 8. küldetés
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal