Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 Végigjátszás Lapjára
 
Előző: 6. küldetés
 
 
7 . küldetés
 
"Konfliktussal kell véget érjen a hatalmak találkozása"
- "Guidepost for the Hunters" Chapter 7 Clause 1
 
 
 
 
 
   
   
   
    
    
 
Kék Kő darab(ok)
 
 
Elrejtett Vörös Gömb(ök)
 
 
Gömb(ök) és tárgy(ak)
 
 
 
  Titkos szobák
 
  
 
 
 
Videó
 
 
 
Pályaadatok
 
Felhasználható tárgy: nincs
Boss: nincs
Titkos küldetés: van
Kékkő töredék: 1
 
S Rankhoz szükséges pontok
 
Ennyi időn belül: 8 perc
Vörös gömb kell: 4000
Stílus pont:Kilencszer érd el a Show Time!-ot
Sérülés: ne sérülj
Használt tárgyak: ne használj
 
A helikopter egy leszálló pályára érkezett, te pedig egy műhelybe. Animációban láthatod, hogy hol vagy, a csöveken vörös gömböket találsz - amin ráadásul csúszkálni lehet. Indulj el. Ha leugrasz az alsószintre, rád támadnak, te azonban mindenkit elintézel. Ha mégsem akarod, ugorj a felsőszintekre, ott a csőre és hagyd, hogy Dante lecsússzon rajta és magához vegye a vörös gömböket.
 
Ez át visz egy másik helyre. Amint leértél, intézd el ellenfeleidet. Lent találsz négy generátor között Arany gömböt. Ezután indulj a túloldalra, be az ajtón. Bent találsz egy lebegő gömböt, azt üsd meg, amíg ki nem világit és tünteti el egy újabb Amulettről a védőpajzsot. Menj le a nagy vasból készült csigalépcsőn, közben intézd el ellenfeleidet. Ha leértél, ne menj be az ajtón, hanem menj tovább ütközésig. Ha használtad a Devil Triggert a gyors futáshoz, töltsd fel a fénybe állva, majd az Aerial Heartot használva repülj fel a Flame Heartért, ami Tűz képességű.
 
Ugorj le, töltsd fel a Devil Trigger csíkot, majd menj be az ajtón. Ugorj le ismét, győzd le ellenfeleidet, majd a krátertenger felett a fal mentén található ajtóba menj be. Előtte vásárolhatsz a Divine Statue-nál. Ott találod a Vendetta kardot, amit akár használhatsz. Tovább menve a szomszédos kis helyiségben magadhoz veheted az Offence Heart-ot, ha az ötödikben elmaradt volna. Menj ki, Danténak balra ugorj fel a peremre. A korlát és fal mentén haladj hátra, ahol Titkos szobát (20/11.) találsz.
 
Ha itt végeztél, ugorj fel a korlát túl oldalára és menj be az ajtón. A lift előtt, ha felugrasz, a plafon alatt két vörös gömböt találsz. Állj rá a liftre, ami levisz. Közben lődd le a szárnyas dögöket. Ha leértél, öld meg ellenfeleidet, majd menj be az utasszállítóba. Míg az elvisz téged a létesítmény másik oldalára, öld meg ellenfeleidet. törd össze a ládákat vörös gömbökért. Ha megérkeztél, menj ki. Danténak balra törd össze a ládákat vörös gömbökért, majd ugorj le a következőre, onnan még feljebb. A sarokban találsz Kék Gömböt. Ha ezen a két hosszú állványon ügyesen besétálsz, Elrejtett vörös gömböket találsz. Ezután állj a liftre, hogy az felvigyen. Vedd fel út közben a vörös gömböket és lődd le a dögöket. Ha felértél, ugorj fel a lépcsőn, törj össze mindent, majd a bal oldali ajtóba menj be a Titkos szobába (20/12), azon belül Kék kő darabot (20/13.) találsz. Ha végeztél, menj be az ajtón.
 
 
Animáció: Egy férfi sétál a helikopterhez. Ő Arius. Hátranéz. Ezzel vége a küldetésnek.
 
 
Következő: 8. küldetés
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?