devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 adatlapjára
 
A Devil May Cry 2-nek mindössze három nehézségi szintje van: Normál, Nehéz és a Must Die.
 
Normal (Normál)
 
A játékot ezen a szinten kezdjük. Az ellenfeleknek egyszerű és gyenge támadásaik vannak, könnyen leverhetők, gyakran csak állnak. Az első játékkal ellentétben itt nincs olyan, hogy ezen a szinten gyengén teljesítve megnyílik az Easy mód. Annak ellenére, hogy Normal mód, mégis egyenlő a Könnyűvel. A Titkos ajtókban könnyű leverni az ellenfeleket, csak a kisebbek jönnek. A főellenfelek támadásai egyszerűek és nem halálosak. Újrajátszáskor a Titkos szobák nem teljesíthetők újra, a kék kő darabkák már nem szerezhetők be, a Vörös Gömb Kristályból nem kapunk vörös gömböket. Az Arany Gömbök újra beszerezhetők, de a kék kő darabkák helyén nem.
 
Kijátszáskor megkapjuk:
- Dante és Lucia DIESEL ruháját.
- a Nehéz módot.
- küldetések szabadon választása és újrajátszásuk.
- a Bloody Palace-t - ha Luciával is végigvittük ezen a nehézségen.
 
A Diesel ruhákat a mentett állás betöltésekor választatjuk ki az R1 és L1 segítségével. Ha ezt a ruhát választjuk, utána a videók alatt is ezeket viselik. Azok alatt, mint például amikor Dante hatodik küldetésében megérkezik a főellenfél, vagy Lucia utolsó küldetésében Arius nagyra változik, ott az alap ruhát viselik.
 
Kis ellenfelek és főellenfelek életereje és megsebzése: 100%
 
  
 
Hard (Nehéz)
 
Dante vagy Lucia kampánya Normal módjának kijátszásakor kapjuk meg. Az ellenségnek több életereje van, picivel nehezebb megölni őket, de ugyanolyan gyengék. A főellenfeleknek előbbi szintén és sokkal nagyobb kárt okoznak. A játékosnak ráadásul tovább tart megölni ellenfeleit, és több kár éri. A vörös gömböket nem tudjuk begyűjteni utánuk. A Titkos ajtók teljesítése nehezebb, keményebb ellenfelek jönnek.
 
Kis ellenfelek és főellenfelek életereje: 100%
Kis ellenfelek és főellenfelek megsebzése: 200%
 
Kijátszáskor megkapjuk:
- Dante Must Die/Lucia Must Die módokat - ha Luciával is megvan.
- Trish, mint játszható karakter Dante vagy Lucia kampányában
 
Dante Must Die/Lucia Must Die (Meg kell halniuk)
 
Dante és Lucia kampánya Nehéz módon teljesítésekor nyílik meg. Ez egy igazi túlélő mód, ahol az ellenfelek nagyon erősek, a karakter pedig gyenge. A főellenfelek több kárt képesek okozni. Az első részben látott Must Die módhoz képest ez könnyebb. A játékos kevés kárt képes okozni, de szerezni igen. A Titkos szobák teljesítéséhez profinak kell lennie a játékosnak.
 
Kijátszáskor megkapjuk:
- Dante a DMC1-es, Lucia pedig a második ruháját.
 
Kis ellenfelek és főellenfelek életereje és megsebzése: 200%
 
 
Forrás X
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!