Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 adatlapjára
 
A Devil May Cry 2-nek mindössze három nehézségi szintje van: Normál, Nehéz és a Must Die.
 
Normal (Normál)
 
A játékot ezen a szinten kezdjük. Az ellenfeleknek egyszerű és gyenge támadásaik vannak, könnyen leverhetők, gyakran csak állnak. Az első játékkal ellentétben itt nincs olyan, hogy ezen a szinten gyengén teljesítve megnyílik az Easy mód. Annak ellenére, hogy Normal mód, mégis egyenlő a Könnyűvel. A Titkos ajtókban könnyű leverni az ellenfeleket, csak a kisebbek jönnek. A főellenfelek támadásai egyszerűek és nem halálosak. Újrajátszáskor a Titkos szobák nem teljesíthetők újra, a kék kő darabkák már nem szerezhetők be, a Vörös Gömb Kristályból nem kapunk vörös gömböket. Az Arany Gömbök újra beszerezhetők, de a kék kő darabkák helyén nem.
 
Kijátszáskor megkapjuk:
- Dante és Lucia DIESEL ruháját.
- a Nehéz módot.
- küldetések szabadon választása és újrajátszásuk.
- a Bloody Palace-t - ha Luciával is végigvittük ezen a nehézségen.
 
A Diesel ruhákat a mentett állás betöltésekor választatjuk ki az R1 és L1 segítségével. Ha ezt a ruhát választjuk, utána a videók alatt is ezeket viselik. Azok alatt, mint például amikor Dante hatodik küldetésében megérkezik a főellenfél, vagy Lucia utolsó küldetésében Arius nagyra változik, ott az alap ruhát viselik.
 
Kis ellenfelek és főellenfelek életereje és megsebzése: 100%
 
  
 
Hard (Nehéz)
 
Dante vagy Lucia kampánya Normal módjának kijátszásakor kapjuk meg. Az ellenségnek több életereje van, picivel nehezebb megölni őket, de ugyanolyan gyengék. A főellenfeleknek előbbi szintén és sokkal nagyobb kárt okoznak. A játékosnak ráadásul tovább tart megölni ellenfeleit, és több kár éri. A vörös gömböket nem tudjuk begyűjteni utánuk. A Titkos ajtók teljesítése nehezebb, keményebb ellenfelek jönnek.
 
Kis ellenfelek és főellenfelek életereje: 100%
Kis ellenfelek és főellenfelek megsebzése: 200%
 
Kijátszáskor megkapjuk:
- Dante Must Die/Lucia Must Die módokat - ha Luciával is megvan.
- Trish, mint játszható karakter Dante vagy Lucia kampányában
 
Dante Must Die/Lucia Must Die (Meg kell halniuk)
 
Dante és Lucia kampánya Nehéz módon teljesítésekor nyílik meg. Ez egy igazi túlélő mód, ahol az ellenfelek nagyon erősek, a karakter pedig gyenge. A főellenfelek több kárt képesek okozni. Az első részben látott Must Die módhoz képest ez könnyebb. A játékos kevés kárt képes okozni, de szerezni igen. A Titkos szobák teljesítéséhez profinak kell lennie a játékosnak.
 
Kijátszáskor megkapjuk:
- Dante a DMC1-es, Lucia pedig a második ruháját.
 
Kis ellenfelek és főellenfelek életereje és megsebzése: 200%
 
 
Forrás X
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?